Ronald Koeman sajtótájékoztatója az Alaves elleni bajnoki előtt

Ronald Koeman sajtótájékoztatója az Alaves elleni bajnoki előtt

“Egyelőre a mai meccs fontosabb, mint a keddi. Meccsről meccsre haladunk, és egy újabb győzelemmel szeretnénk fenntartani a jó sorozatunkat a ligában.”

Neymar? Azt hiszem, Neymar nem az Alavés játékosa, ez a kérdés hétfőre marad, most nem válaszolok rá.”

Eric García? Nem vagyok olyan ember, aki a múltban felmerülő kérdésekkel foglalkozik. Beszéltem García leigazolásával kapcsolatban korábban. Azt mondtam, hogy szükségem van rá, de tiszteletben tartottam minden döntést. Most pedig folytatjuk azzal, amink van, de igaz, hogy hiányoznak játékosok a védő pozíciókból.”

 “A Bayern “sextuple-je” (6 kupa egy szezonban)?

Inkább Guardiola sorozatát preferálom, amit a Barçával ért el. Ez volt a legjobb az elmúlt 25 évben. A megvalósítás módja miatt volt jobb szerintem, mint a Bayerné. De ettől függetlenül ez még mindig egy hatalmas eredmény.”

“Piqué esetleges szankciókban részesülhet a játékvezetőkkel kapcsolatos szavaiért? Gerard felelős azért, amit mond, de vigyáznod kell, mert az ilyen apróságok miatt bajba kerülhetsz.”

“Alba esete a Sevilla ellen? Büntető volt, és nem értem, miért nem avatkozott be a VAR. A szabálytalanság a tizenhatoson belül történt.”
“Nagyon jó meccset játszottunk Sevillában. Ha ugyanezt a játékot játsszuk újra, akkor nem fogunk veszíteni. Ez a csapat képes olyan csapat lenni, amely sok mindenben uralja a játékot a Sevilla felett, de nekünk is kell egy kis szerencse.”

“Nagyon jó, hogy lesz most otthon egymás után négy meccsünk, mert ez azt jelenti, hogy nem kell utaznunk. Jobban pihenhetünk, és remélhetőleg visszaszerezhetjük a sérült játékosokat, hogy versenyképesebb csapatunk legyen.”

 “DestPjanić és Braithwaite ma elvégezték az edzés egy részét, és meglátjuk, holnap bekerülnek-e a keretbe.”

Araújo és Piqué? Mindig hiszek a kockázat mértékében. Ha ez a szezon utolsó meccse, akkor többet kockáztathatsz, de nem támogatom, hogy sokat kockáztassunk egy meccsért ebben az időszakban. Ezeknek a játékosoknak a lehető legjobban kell felépülniük, ha kell lassan. De hé, ha itt lehetnek, az még jobb számunkra.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x