Ronald Koeman interjúja a tegnapi győzelem után

Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

Ronald Koeman interjúja a tegnapi győzelem után

“Sok mérkőzést játszottunk az elmúlt hetekben. Számos lehetőséget adtam a fiataloknak a játékra. Nagyon tetszett a csapat reakciója, miután az eredmény állása 2-1 lett. A mai egy remek eredmény.”

“Tetszett a csapat elhivatottsága. Az első félidőben nem voltunk jók. De miután megszerezték a szépítő találatot, belelendültünk a játékba, és néhány játékost tudtunk pihentetni. Trincão nagyon jól teljesített.”

Koeman, Riqui Puigról:
“Nagyszerű munkát végez. Sok mindenben fejlődik, rengeteg energiát fektetett a meccs során is. A kezdetektől fogva nagyon jól játszott.”

 “A VAR? Jobb, ha nem beszélünk róla…Mindig hallgatom a stábot a padon, vannak képeink, videóink és azt mondták, hogy ez nem volt les.”

Koeman, Moriba hibájáról:
“Ez a hiba egy olyan, amiből tanulhat. A passzokat mindig el lehet rontani, de az ilyen vízszintes irányba menő, könyebb passzokat nem. Fontos, hogy tudomásul vegye ezt, és tudnia kell, hogy nem szabad megismételnie ezt a hibát, de ő fiatal, és még tanulnia kell.”

“PSG? Elég egyenletesnek látom a párharcot. Jó momentumban vagyunk, és minden szempontból nagyon jónak kell lennünk azon a meccsen, hogy nyerni tudjunk ellenük, mert ők egy remek csapat.”

“Fizikailag nem mondhatom, hogy ez a legjobb alkalom a PSG-vel való szembenézésre, sok játékosom hiányzik. Ha minden játékosunk a rendelkezésünkre állna, azt mondanám, hogy igen, most a legjobb az alkalom a PSG elleni játékra.”

“Messi boldog. Amikor kapcsolatba lépünk vele az ellenfél vonalai között, és a többi játékos fut, neki minden könnyebb.”

Koeman, Trincãoról:
“Nagyon fontos, hogy bízz magadban. El kell fogadnia, hogy bármelyik játékosnak időre van szüksége az alkalmazkodáshoz. Szerintem nagyon benne van a játékban, s nagyon jól edz.”

“Magabiztosak lehetünk, mert általában az összes mérkőzésen sok/több gólszerzési esélyt teremtünk a többi csapathoz képest. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Sok idegenbeli mérkőzést játszottunk, lehet, hogy fáradtak, de a csapat nagyon jól reagált, és végül szereztünk öt szép gólt.”

“A keddi mérkőzés egy szép meccs lesz. Tudjuk, hogy a játék minden aspektusában jól kell teljesítenünk ahhoz, hogy kvalifikáljunk a következő körbe.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cselgép

Szép golok ês sima győzelem lett! Jöhet a PSG .

Raven1975

Szebbnél szebb gólokat rúgtunk, fiataljaink is jól játszottak és hét bajnokit nyertünk zsinórban. Jöhet a Ligue 1 topcsapata. Visça el Barça!

Dr Mouse

T. Szerkesztők!
Szeretném köszönetemet kifejezni, hogy Ti mindent megtesztek annak érdekében, hogy mi szurkolók minél jobban érezzük magunkat: M.

sunt

Puig ügyében Koeman felülvizsgálta a korábbi szilárd álláspontját

sunt

Puig ügyében Koeman felülvizsgálta a korábbi szilárd álláspontját. A továbbiakban egyenrangú tagja lesz a csapatnak.

kritizator

Már ideje volt

Sunyi

Firpo a szombati meccs legnagyobb nyeresége! Megérkezett Barcelonába

Csibrán János

+Kezdünk összeállni … a bírók ellenére is . Egyébként visszatérve a Sevilla ellen elmaradt ,jogos büntetőre : ha megkapjuk,berúgjuk 1 : 1 lett volna ,és valószínű,hogy marad is ,mert nem lakarunk minden áron támadni ,nem lazulunk fel. Onnan folytatni mennyire más lenne…

Calypso53

Egyre jobb lesz……talán ???

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x