Koeman:”Jelen pillanatban egyetlen más csapatot sem látok erősebbnek, mint a Barcelona”

Koeman szavai a holnapi mérkőzés előtt.

Koeman:””Jelen pillanatban egyetlen más csapatot sem látok erősebbnek, mint a Barcelona”

“Először is azzal kezdeném, hogy nagyon izgatottan várjuk a holnap esti mérkőzést. Tudjuk, hogy nehéz lesz, mert a PSG-nek erős csapata van. Szórakoztató mérkőzésre számítok.”

“Piqué jól van, 4 vagy 5 napja edz együtt a csapattal. Jó érzéseink vannak vele kapcsolatban, de még van egy napom eldönteni, hogy rajta lesz-e a mérkőzéslistán. Hosszú idő telt el azóta, hogy nem tudott pályára lépni. Holnap reggel döntünk erről.”

“Ronald Araújo nem vett részt a mai edzésen, és így nem áll készen a holnapi meccsre.”

„Umtiti és Lenglet készen állnak. igaz, hogy elkövettek egy-két egyéni hibát mostanában, de ez a futball része. Nem kételkedem a játékosaimban. Tudják jól, hogyan kell védekezni egy olyan csapattal szemben, mint a PSG.”

“Mindkét csapatban vannak hiányzók sérülések miatt. Ennek ismeretében kell felkészíteni a többi játékost a meccsre.”

“Jó lett volna számunkra is, ha Fati, Coutinho, Roberto és Araújo készen állna a holnapi találkozóra, de a feszített menetrend nagyon megbünteti a játékosokat.”

“Nem félek semmitől, mert maximálisan bízom a csapatomban, de ugyanakkor tisztelem az ellenfelet is. Igyekszünk holnap irányítani majd a mérkőzés menetét. Minden egyes csapattal kapcsolatban vannak pro és kontra érvek, és mi is megpróbálunk majd a párizsiak gyengeségeire koncentrálni.”

“Dembélét illetően a változás azért figyelhető meg, mert hatalmas munkát végez hétről-hétre. Ousmane fizikai problémáit saját maga és a többi játékos támogatása javította. Fontos, hogy fizikailag és mentálisan is jó állapotban legyünk az itt tapasztalható nyomás elviselésére.”

“Úgy gondolom, hogy mindig meg kell védeni az olyan játékosokat, mint Messi, Neymar, Cristiano, mert az ilyen játékosok biztosítják nekünk, hogy kiemelkedő minőségű labdarúgást élvezhessünk. A játékvezetőknek jobban kellene őket védeni, de az is igaz, hogy a futball egy sok kontakttal járó sportág.”

“Úgy tűnhet mindenkinek, hogy háromnaponta tesztelnek minket a pályán, de ez nem így van. Jó úton haladunk. Korábban időnként igazságtalanul vesztettünk pontokat. Az összes vereségnél megvolt az esélyünk a győzelemre is.”

“A holnapi mérkőzés nem egy Messi-Mbappé párbaj. Ez egy játék a szurkolóknak, amit élvezhetnek.”

“Nem tudom, hogy előre eltervezett szándék vezérelte-e őket, hogy ennyit beszéltek Messiről. Nekem az a dolgom, hogy felkészítsem a csapatot és a játékosokat egy fontos mérkőzésre.”

“Mbappé egy nagyon gyors játékos, és sok veszélyt jelenthet a védelmünkre.”

“Minden csapatnak vannak erősségei és gyengeségei, nekünk meg kell próbálnunk kihasználni az ő gyenge pontjaikat.”

“Fontos, hogy gólokat szerezzünk holnap, de ők is szeretik dominálni a mérkőzéseket. Emellett nagyon fontos lesz számunkra, hogy ne kapjunk gólt.”

“Jelen pillanatban egyetlen más csapatot sem látok erősebbnek, mint a Barcelona. De nem szabad azzal számolni, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, még akkor sem, ha sokat javultunk az utóbbi időben. Ha magas szinten játszunk, bárkit legyőzhetünk.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
5 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cselgép

Igy kell hozzáállni!

Raven1975

Remélem holnap este a srácok hazai pályán megmutatják a párizsiaknak, hogy minket nem szabad leírni és bízom benne, sérülés nélkül tetszetős játékkal lemossuk őket a pályáról. Visça el Barça!

Calypso53

Jó játékot, és gyözelmet várok……Hajtá Barca !!!!

Kovács Gábor

Kíváncsi vagyok a mai párharcra. Egyetlen egy szívfájdalmam, hogy Araújo-Bappe párharcot nem láthatunk, úgy gondolom az elég nagy erőfelmérő lett volna Ronaldnak, de hátha a következő meccsre felépül.
Kezdőnek a leglogikusabb:
ter Stegen-Minguéza, de Jong, Lenglet, Alba- Busquets, Pjanic, Pedri-Dembelé, Messi, Griezmann
Visca el Barca!

kritizator

na még az a középpálya:(

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x