Ronald Koeman sajtótájékoztatója a Cadíz elleni mérkőzés előtt:

Ronald Koeman sajtótájékoztatója a Cadíz elleni mérkőzés előtt:

“A vereség után mindig előnyös, ha rögtön van egy újabb mérkőzés, amelyen megmutathatjuk, hogy jobbak vagyunk. Látható, hogy a bajnokságban jó sorozat van mögöttünk, és ezt kell tovább folytatnunk. Meg kell mutatnunk, hogy tökéletes ambícióval rendelkezünk.”

“A keddi vereség nem a világ végét jelenti. Elemeznünk kell a mérkőzést, a hibáinkat ki kell javítanunk és a dolgokat jobbá kell tennünk. A PSG elleni meccsen keveset birtokoltuk a labdát, nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, ha nálunk volt a labda. Sokkal több labdát vesztettünk el, mint máskor.”

“Még mindig versenyben vagyunk mindhárom sorozatban. A Bajnokok Ligája nagyon bonyolult, de a Copa del Reyben megfordíthatjuk az állást, ha gólokat lövünk és van egy kis szerencsénk. Remélem, hogy ez utóbbi sikerülni fog.”

“Erling Hålandot illetően azt tudom mondani, hogy vannak elképzeléseim a klub jövőjét illetően, de meg kell várnom, hogy kideüljön: ki lesz az új elnök. Ha ez megtörtént, akkor beszélhetünk a jövőről.”

“A sajtóban megjelent írások, vélemények nem zavarnak túlzottan. A mi feladatunk az elemzés, a hibák kijavítása, és e szempontból minden Barça-játékosra büszke vagyok.”

“Piqué jól van. Úgy gondolom, jól döntöttünk, amikor kedden 65-70 percet játszattuk a PSG ellen, és nem volt semmi problémája. Simán edzett, és a holnapi meccsen is bevethető lesz.”

“Nyertünk idegenben a Juventus ellen, és hazai pályán vereséget szenvedtünk tőlük. Vesztettünk a PSG ellen hazai pályán, de Párizsban nyerhetünk. Nem hiszem, hogy ne lennénk versenyben a nagy csapatokkal, mindkét meccsen közel voltunk hozzájuk.” 🤔

“A pénteki első edzésen érezhetően rossz kedvű volt a légkör, és ez pozitív, teljesen normális egy ilyen vereséget követően.”

“Manapság a fizikai erő központi elem lett. A Barcelona mindig inkább a tehetséges, technikás játékosokra koncentrált, s csak másodlagos volt a fizikai jellemző. De most meg kell keresni a lehetőségét, hogy a két elemet egyensúlyba hozzuk, mind egyénileg, mind az egész csapatot tekintve.”

“Piqué hozzáállása jónak tűnik a számomra minden meccsen. Ez csupán feszültség, ami meccs után elmúlik.”

„Dest csupán 20 esztendős még, sokat kell még tanulnia, agresszívebbnek és koncentráltabbnak kell lennie. Túl sok olyan pillanata volt, amikor nem volt teljesen koncentrált. Beszéltünk vele erről, és érti a helyzetet. Nagyon fogékony.”

“Minden pozitívuma mellett, amelyet Dest a csapatnak ad, meg kell tanulnia, hogy hatalmas lépés Barcelonában futballozni, nagyobb a felelőssége, mint Hollandiában. Időre és támogatásra, ill. tanácsokra van szüksége, ami ezen túl van, az már csak rajta múlik. Bízom benne.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Harleydavidson

Gondolom már Ti is láttátok, hogy a Levante elkapta otthon az Atleticót. Ha nyerünk holnap akkor már “csak” hat pontra vannak tőlünk. Ez már nem egy behozhatatlan hátrány. De azért az idei rapszodikus teljesítményünk tükrében még mindig kisebb csodának látom a bajnoki címünket. Azért ha kilábalnánk a sérüléshullámból és az elnökválasztás eredménye is pozitívan érintené a csapatot akkor talán van realitása a dolognak. Persze tudom, ez azért sokkal összetettebb kérdés minthogy csak erre a két pontra szűkítsük.

Harleydavidson

“Nyertünk idegenben a Juventus ellen, és hazai pályán vereséget szenvedtünk tőlük. Vesztettünk a PSG ellen hazai pályán, de Párizsban nyerhetünk. Nem hiszem, hogy ne lennénk versenyben a nagy csapatokkal, mindkét meccsen közel voltunk hozzájuk.”
Azt hiszem Koeman nem igazán gondolta át ezt a mondatát. Milliók láthatták ezeket a meccseket. Még is mit képzel? Kit és hogyan akar meggyőzni a látottak után az ellenkezőjéről.

DistantxThunder

6 pont egész kellemes távolság (lenne) az Atletrikótól, főleg mivel azt hiszem, játszanak még velünk és a Reallal is. A Cadizt mondjuk ehhez le kéne nyomni 😂😂

Raven1975

Estadio Ramón de Carranzaban vereséget szenvedtünk, holnap visszavághatunk! 🙂🙂

KJDaniel

Az Atleti botlasa nem is johetett volna jobbkor, jovo heten mennek a Villarelhoz, majd otthon fogadjak a Realt utana pedig a Bilbaot!

Ezeken a meccseken bizony benne van, hogy pontot/pontokat veszitenek.

Raven1975

És szerdán lesz az elmaradt Elche elleni hazai bajnoki meccs! Força Barça!

Buli78

Én még várnék a hurráoptomizmussal, ugyanis idegenben játszunk a Sevillaval, Reallal, Villarrealral, Valenciaval, Sociedaddal, és a Levantevel, aki most kétszer is megtréfálta az Atleticot

sunt

Kapkodás van valami eredmény után. Most pl. a 19 évesek közé rántják vissza azokat a fiatalokat, akik már az A csapattal edzettek. Nem lehetne elengedni minden szalmaszálat és a fiatalításra koncentrálni?

GYLS

Sok-sok mindenben egyetértek Veled, de ebben a fiatalok visszarántásában nem. Azért nem szabad a ló másik oldalára sem átesni. A mai 21 fős meccskeretben is van tíz 25 év alatti játékos, ebből páran kezdők is lesznek.

A B-csapat fiataljai örüljenek hogy együtt edzhetnek a nagyokkal, a sok sérült miatt pedig még lehetőséget is kapott egy-kettő a bemutatkozásra. A jövőre nézve pedig biztató, hogy igazából egyik sem bukott meg.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x