Koeman sajtótájékoztatója az Elche elleni mérkőzés előtt

Koeman sajtótájékoztatója az Elche elleni mérkőzés előtt

“Tisztában vagyunk azzal, hogy voltak olyan mérkőzéseink, amelyeken egyéni hibákat követtünk el, de szerintem, nem fair, hogyha csak egy játékosra vagy egy adott védőre koncentrálunk, hiszen csapatként is kudarcot vallottunk eredményességben.”

“Az Elche azért küld, hogy ne essen ki a másodosztályba, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Nem tudom, hogy az Elche olyan mélyen fog-e játszani, mint a Cádíz, akik a legtöbbet kihozták a játékukból.”

“Ma reggel beszélgettem Lenglet-vel. Komoly és nagyon profi futballista, aki nagyon a szívére vette a vasárnapi hibáját. Mint azt már korábban mondtam, egyedül egy játékos nem bűnös a pontvesztésért, ez sokkal összetettebb dolog. Támadásban is nagyon sok hibát elkövettünk, lőnünk kellett volna egy második gólt is, és 2-0-s állásnál egy ilyen hiba már nem annyira meghatározó.”

“Lenglet holnap pályán lesz? Ezek olyan döntések, amelyeket az edzőnek felelősségteljesen kell meghoznia. Egy játékosnak erősíteni kell az önbizalmát, hogy a következő meccseken magabiztosabb legyen, de ez a játékos fizikai állapotától is függ. Ez igaz Lenglet-re, de minden játékosra is.”

“Haaland vagy Mbappé? Ez az új elnök személyétől függ. Én önmagunkra összpontosítok csak. Fontos mérkőzések előtt állunk.”

“Az új elnök személye határozza meg az edző és a csapat jövőjét. Várnunk kell március 8-ig.”

“Araújo egyre jobb állapotban van, de holnap még nem lesz elérhető. Jövő mérkőzéseken meglátjuk, mi lesz vele a helyzet.”

“Nem azzal van a gondunk, hogy nem teremtünk elég gólhelyzetet, hanem az, hogy a helyzetek kihasználásában rosszul teljesítünk. Hiányzik a kapu előtti hatékonyságunk, ami elfogadhatatlan egy Barça esetében.”

“Érzelmileg most már jobban vagyok, de az olyan pontvesztések után, mint a vasárnapi volt, azok nagyon megviselnek. Optimistának kell maradnunk, van még remény.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Mouse

Örülök, hogy legalább Koeman “optimista:::”

sunt

Trófeára remény nincs, de az edző nem küldheti úgy a pályára a csapatát, hogy na hozzatok össze egy újabb betlit. Azt viszont nem értem, hogy miért állt le a fiatalítással.

Raven1975

Lazán kapcsolódik: Spíler 1 TV közvetíti élőben a holnap esti bajnoki meccsünket. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x