Laporta nyert!

Laporta nyert!

Joan Laporta nyerte a vasárnapi elnökválasztást, így ismételten ő lett szeretett csapatunk elnöke a következő hat évben. Laporta a szavazás során könnyedén nyert. A szavazáson közel 55.000-en vettek részt, és a „régi új” elnökre a szavazatok 54,28%-a (30.184 db) érkezett, míg a második helyezett Font a voksok 29,99%-át (16.679 db), a harmadik helyezett Freixa 8,58%-át (4.769 db) szerezte meg, illetve érvénytelen szavazatok is voltak. Érdekesség, hogy még soha nem szavaztak olyan sokan a választásokon, mint idén, és 20.000 szavazat e-mailben érkezett meg, ami a pandémai miatt idén lehetséges volt.

Laporta legfőbb feladata a klub pénzügyeinek rendbetétel, és Messi megtartása lesz. Ehhez kapcsolódik, hogy a reggeli Catalunya Rádiónak adott nyilatkozatában Laporta a következőket mondta: „Nagyon jó volt látni, hogy Messi elment szavazni. Ez még több bizonyíték arra, hogy szereti a klubbot. Az a meglátásom, hogy maradni akar, és igen, már gratulált nekem a győzelemhez.”

A nyilatkozatban elmondta, hogy mi lesz az első dolga a klubnál: „az első dolog egy audit lesz, de előtte még találkozok a csapattal.” Ezt a hétfői nap meg is tette.

További hír, hogy mind ő, mind Rafa Yuste átestek a PCR teszten, így kedden a csapattal tarthatnak Párizsba a BL meccsre.

Közben azt is bejelentették, hogy a csapat ügyvezető igazgatója Ferran Reverter (48 éves) lesz, aki Oscar Grau-t váltja. Korábban a MediaMarkt Ibéria, majd a MediaMarktSaturn vezetője volt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
22 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Calypso53

Mostanában a valaha volt egyik legjobb dolog ami a Barcával történt az Laporta sikere a választáson.
Reméljük ujra , felidézi a régi szép emlékeket, és föleg a sikereket !!!!!

Hajrá Barca !!!!!!!

kritizator

dehogyis

a Sevilla legyőzése és bejutás a kupadöntőbe

(de Laporta sikere sem kutya)

sunt

Laportatól mindenki sztárigazolásokat vár. Viszont szeretném felhívni a figyelmet lejáró szerződésű játékosainkra:
2021: Messi
Mingueza
2022: SR
Ilaix
Pedri
Fati
Konrad
Dembelé
Vagy szerződést kell velük hosszabbítani, vagy ingyen ill. bagóért elmennek.

Dr Mouse

Azt, hogy “szeretet” csapatunk… nem két t-vel kellett volna írni?

Gabk82

De bizony…javítom is! Köszönöm 🙂

Raven1975

Hivatalos keret a PSG elleni idegenbeli BL meccsre.
comment image
Anthony Taylor dirigálja a meccset, M4 Sport közvetíti élőben. Força Barça!

Nagybarcelona

Állítólag múlt hèt szerdán szóbeli megállapodás született Laporta, ès Zahavi között, hogy Alaba ide igazol, 3 posztot fednènk le általa. Kh, bal hátvèd, vkp-s. Aguero állítólag szintèn szeretne itt játszani, akár a fizetèsènek a csökkentèsèbe is belemenne. Mèg jöhetne ingyen: Garcia, Wijnaldum, Depay, Emerson ès Haalandra rá lehetne költeni a távozók árát. Lenglet(30) Umtiti(10), Firpo(10), Neto(10), Roberto(10), Trincao(20), Brathwaite(10), Alena(5), Todibo(10), Pjanic(20), Coutinho(40), Griezmann(50). Így csökkentett áron is csak ki tudnánk hozni 100 milliót+bónuszokat, ès az aláírási pènzeket a többiekèrt. Hosszabbítani kellene Messivel, Dembelèvel, Colladoval, Fatival, Moribával.
Így elèg komoly keretünk lehetne:
Stegen/Pena
Dest/Emerson-Pique/Garcia/Mingueza/Araujo/Alba
Alaba/Busquets
De Jong/Wijnaldum-Pedri/Ilaix/(Puig)
Messi/Dembele(Collado)-Haaland/Aguero-Fati/Depay.
Azt hiszem ezzel a kerettel már mehetnènk a BL-címèrt, ès Haaland lenne csak “pènzèrt”, 100 millió+ bónuszok, ami egy ekkora 20 èves tehetsègèrt szerintem megèri. Elvileg Coutinho ès Griezmann árából ki kellene jönnie. Talán mèg egy kp-s (irányító)is belefèrne az eladásokból. Ès a hosszabbítás fejèben reális fizetèseket kellene meghatározni. Lenglet ès Umtiti fizetèsèből Alabáè, Roberto fizetèsèből Emersonè, Wijnaldum fizetèse Pjanicèból, Depay fizetèse Coutinhoèból, Haaland fizetèse Griezmann 24 milliós nettó fizetèsèből. A maradèkból meg Agueroè. Messi bèrèből is fognak jócskán faragni.

Nagybarcelona

Remèlem 2 èv alatt gatyába tudja rázni Laporta a klubot, ès tudja pótolni (megkèsve)a kiöregedő Piquèt, Albát, Busquetset ès Messit.
De nem sajnálkoznèk, ha 2 èv múlva ez lenne a kezdőnk:
Stegen
Dest-Garcia-Araujo-Alaba
De Jong
Moriba-Pedri
Dembele-Haaland-Fati.
Ez is elèg erősnek látszik. Piquè helyère jöhetne De Ligt, Busquets helyère Rodri, Messi pótolhatatlan, így a csapatnak kell átvenni a szerepèt, ahol Haaland lőnè a gólokat, ès kellene egy komoly irányító, amit sajnos nem látok Pedriben. Szóval 2 èvre megtartanám az “öregeket”, tanítani a fiatalokat ès cserènek ide hoznám ingyen Wijnaldumot, Depayt, Emersont ès Aguerot. Rotációban tökèletesek.

Dr Mouse

Haaland biztos, hogy tehetséges focista, de biztos, hogy beleillik abba a játékstílusba amit a Barca játszik?

DistantxThunder

Biztos hogy Haaland meg sem kózelítené a Dortmundi játékát.. ott egy tök jó rendszerben játszik, nagyon jó csapattársakkal..

Csbcs

“Haaland biztos, hogy tehetséges focista, de biztos, hogy beleillik abba a játékstílusba amit a Barca játszik?“ – Ez a csávó egy igazi gólvágó, mentálisan is nagyon rendben van és a legfontosabb h alázatos, nem öncélú a játéka! Szerintem egy jó edzővel simán illeszthető bármilyen játékrendszerbe… nem lenne olyan probléma vele mint anno Ibrával, aki idejött nagy pofával, és aztán jól beégett. Neki a személyisége miatt voltak itt komoly problémái, nem a képességei miatt…

kritizator

tegnap is lőtt egy-két gólt (volt amit nem is adtak meg)

világostobája 2.0

99,99%

Nagybarcelona

https://www.teamtalk.com/news/man-utd-quoted-staggering-fee-after-enquiry-for-barcelona-squad-man
Èn vagyok a .ülye. 60 milliót kèrünk Sergi Robertoèrt. Nincs is április 1-e. :):):)

DistantxThunder

Senki nem vár Laportatól sztárigazolást, a klub jelenlegi helyzetében ez lehetetlen is lenne. De nem is emlékszem hogy kampányolt volna bárkivel is (Haalandot szóba hozta biztos ha kérdezték róla de nem ígérte hogy leigazoljuk). Laporta terve világos: a La Masia felélesztése és a klub anyagi helyzetének stabilizálása.. ennek állítolag része a fizetések csökkentése is.. biztos hogy befejeztük a könyvelési trükközéseket, az eszement pénzszórásokat, az ide nem illő játékosok vásárlását.. megint a La Masia kerülhet a középpontba, és lehet még néhány okos igazolás is.. Alaba ebbe a kategóriába tartozhat, de csak ha lejjebb ad a fizetési igényéből (meglepne, mivel pont emiatt akarja a Bayernt is otthagyni)

Csbcs

“Senki nem vár Laportatól sztárigazolást“… ezzel azért vitatkoznék. Szerintem sokan pont azért szavaztak rá, mert ő képes meggyőzni és idehozni igazi húzóembereket, akik vissza segítik az FcB-t az európai elitbe… kiegészülve a Masia tehetségeivel…

Barca87

Szerintem Alaba simán jöhetne (aláírási pénz + fizu), bőven lehet jobb ajánlat mint amit a Bayern ajánlott neki. És szerintem jobban járnánk vele mint Firpo Umtiti kettőssel.
Nálam még Haaland akit mindenféleképp megszereznék, valamit García és Depay ingyen. A ,,felesleget,, eladva szerintem össze is jöhetne.

világostobája 2.0

Én Haaland megszerzését tartom a legfontosabbnak! Szenzációs a srác! Jelenleg nincs nála jobb…minden rekordot átad a múltnak…persze nagy kérdés hogy Ő mit akar…mert ha nem akar hozzánk jönni akkor így jártunk..ha meg a Reált választja akkor tuti megfogja keseríteni az életünket jó sokáig..de persze lehet hogy nemsoká felbukkan egy még nagyobb zseni..egyébként érdemes a nyilatkozatait is figyelni..nagyon szimpatikus és mentálisan hihetetlenül erős…

Barca87

Igen, mentálisan és fizikálisan is nagyon ott van. Igazi gólzsák, amire nekünk nagy szükségünk van. Miatta néztem meg a tegnapi meccset, váló igaz egy igazi állat! Suarez méltó utódja lenne!

sunt

Pénz, pénz, pénz. Az, hogy a Barca ismét a világ élvonalába tartozzon, az előszöris az anyagi háttér rendezésének kérdése és csak utána szakmai kérdés.

sunt

Pénz, pénz, pénz. Az, hogy a Barca ismét a világ élvonalába tartozzon, az előszöris az anyagi háttér rendezésének kérdése és csak utána szakmai kérdés.

Barca87

Nálam így nézne ki a jövő évi keret!
Ter Stégen, I. Pena
Dest, Emerson, Piqué, Mingueza, E.Garcia, Araújo, Alba, Alaba
De Jong, Pedri, Puig, I.Moriba, Busi, (S.Roberto vagy Wijnaldum)
Fati, Depay, Haaland, Messi, Dembele, Collado.
Szerintem ezzel a kerettel lenne esélyünk minden frontban. Ez csak az én elképzelésem aztán majd meglátjuk.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x