Álom igazolások!

Álom igazolások!

A Sport napilap érdekes cikkel jelentkezett a mai nap, amit megpróbálok röviden összefoglalni. Az írásban megemlítik, hogy Laporta egyik, hanem a legnagyobb feladata a 2021/2022-es év keretének megtervezése lesz. Valószínűleg ebben segítségére lesz Jordi Cruyff, aki technikai vezetőként csatlakozik Laporta csapatához, így az átigazolásokért már ő lesz a felelős a nyártól. Az igazolások nagy mértékben függenek attól, hogy kiket tud a csapat eladni, és milyen áron. Laporta elképzelése, hogy a csapat minden részét megerősítse.

Csere kapus

Ter Stegen kezdő tagsága nem kérdőjelezhető meg. Ellenben a cseréje Neto már 32. éves lesz, és elkívánkozik a csapattól. Feltehetőleg a B csapatból érkezik a pótlás (Inaki Pena, Arnau Tenas és Lazar Carevic).

Eric Garcia

A Manchester City védője a szezon végén ingyen igazolhatóvá válik, és szeretni is visszatérni a csapathoz, amit pár évvel ezelőtt elhagyott. Ez az igazolás valószínűleg bekövetkezik a nyáron, annak ellenére, hogy Laporta nem akarta januárban 5 M Euro-ért leigazolni.

Szabadon igazolható játékosok

David Alaba lehet egy másik érkező a védelembe. A Bayer középső védőjét – aki bal szélsőként is bevethető – a Barca és a Real Madrid figyeli. Annak ellenére, hogy a fizetési igénye magas, Laporta nem zárta ki a leigazolását. Fontos, hogy kiváló kapcsolatot ápol Laporta a játékos ügynökével Pini Zahavi-val. A remek fizikai kondíciója és „sokszínűsége” teszi egy kiváló lehetséges igazolássá a 28 éves játékost.

További lehetősége Memphis Depay és Sergio Aguero. A holland nagyon közel állt tavaly nyáron az átigazoláshoz, azonban Koeman kérése ellenére a csapat nem engedhette meg magának. Ezzel szemben az argentin – Messi egyik nagy barátja – Suarez pótlását szolgálhatja.

Sztárigazolás

A lap úgy gondolja, hogy a Barca-nak szükséges van egy szárigazolásra, és a legtöbbször Ealing Haaland nevét emlegetik. A most 20 éves Norvég „gólvágó” a következő 10 év egyik legmeghatározóbb focistája lehet. A leigazolás nem lesz egyszerű, sem olcsó. Mellette szólhat Laporta és a focista ügynökének Mino Raiola kiváló kapcsolata.

Ezekhez csak annyit tennék hozzá, hogy előbb a klub gazdasági helyzetét kell rendbe tenni, aztán jöhet az építkezés! Hajrá Barca!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona

Kb. Tavaly nyár óta írom ezeket a neveket, ès már leírtam, ha Suarezt nem adják el, idèn bajnokok vagyunk. Ráteszek egy lapáttal, ha Depayt elhozzák Suarez helyère, akkor is nagy valószínűsèggel bajnokok vagyunk. Szerintem a szezonunk Fati sèrülèsèvel ment el. Egy 17 èves gyerekre tettèk fel a szezont, mert a szezon kezdetèn is látható volt, hogy Messin kívül nem nagyon van olyan, aki gólokat rúgjon. Szerintem a támadó sorunk nagyon gyenge, így hoznám bal szèlre/közèpre Depayt, ès Haalandot. A támadóink közül Messit, Dembelèt ès Fatit tartanám meg. Depayt tèlen 10 millióèrt hozhatták volna. A vezetősèg megkoronázta a munkásságát, eladta Suarezt, idehozza 40 millióèrt Trincaot, miközben ingyen lett volna egy Colladonk, aki 12 meccsen 6 gólos a B-ben. Valamint teljesen èrthetetlenül megcserèlte Arthurt ès Pjanicot, a számok bűvöletèben, mikor az FFP esetèn 2 szezont kell figyelembe venni. Így Wijnaldumot sem sikerült megszerezni. Úgy nèz ki a kiderült hírek alapján, hogy minden pletyka igaz volt (pl. Suarez kapcsán), így Koeman Depayt, Garciát ès Wijnaldumot sem kapta meg. A vezetősèg a 19-re lapot húzott, ès Griezmann ès Coutinho teljesítmènyère tette fel a szezonunkat, amiből láthatjuk mi lett. Koemant nem tudom hibáztatni, a fafejűsège ellenère maximálisan forgatta a csapatot, változtatott a taktikán, a keret ès a sèrülèsek alapján, ès sok lehetősèget adott fiataloknak. Mindezekre Valverde is kèpes lett volna, de egy sokkal erősebb kereten nem volt kèpes fiatalítani, a csapaton ès annak taktikáján változtatni, mèg 3 gólos előnyökben sem. Szezon elejèn Koemannak a berögzött tiki-takával is meg kellett küzdenie. Sokszor leírtam, a holland sokpasszos iskola a csapatunk játèkának alapja, ès nem a Guardiola fèle tiki-taka, amin úgy látom Koemannak sikerül változtatni, ès a játèkot direktebbè tenni. Így úgy látom Haaland simán belefèrne a taktikánkba, ès nem járna úgy, mint Ibrahimovic, hiszen vègre kezdünk szakítani a vègtelen oldal-passzokkal, ès talán visszatalálunk a hagyományainkhoz, amiben Laporta nagy szerepet játszhat. El kell takarítani a rá hagyott romokat, el kell adni a ráhagyott 100+ milliós teljesítmènyben alulteljesítő “sztárokat”, ès a fölöslegesen, magas fizetèssel idehozott padozókat. Ezèrt az eladás az első lèpès, aztán megállapodni a lejáró szerződèsűekkel (mieink, igazolások), ès az eladásokból ráfordítani egy támadóra, aki nálam 1,5 ève Haaland.

Aerion

Döbbenetes volt, amit Haaland tegnap demonstrált a pályán, különösen a második félidőben.
Elemi. És félelmetes.

Bármelyik csapatba kerül majd, brutális erőssége lesz.
Miért ne lehetnénk ezek – mi?

Raven1975

Várjuk a hivatalos bejelentéseket, minden másra ott a @infosfcb 🙂

Stefán László

Alaba nem a Bayern-ben játszik?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x