Hírek Fati visszatéréséről

Fati visszatérése eredetileg még márciusban esedékes volt.

Hírek Fati visszatéréséről

Ansu Fati, felépülése a térdműtét után még mindig folyamatban van, a tinédzser azt reméli, hogy három hét múlva elkezdheti az edzést a pályán.

Fati visszatérése eredetileg még márciusban esedékes volt, de felépülésében visszaesést szenvedett, ami azt jelenti, hogy még mindig nincs egyértelmű dátum, arra hogy mikor térhet vissza.

A La Vanguardia híreket kapott a fiatalról, és arról számoltak be, hogy a térde már nem duzzadt, és jelenleg minden reggel edzőteremben van.

Fati a jövő hónap elején kezdheti el a labdával való munkát, és reméli, hogy visszatérhet a szezon vége előtt és játszhat a nyári Európa-bajnokságon.

Úgy tűnik, hogy a klubot lenyűgözte a karaktere, amelyet nehéz időszakban mutatott be. A hírek szerint egy hírforrás azt mondta: „Voltak napok, amikor rosszul teljesített, de most nagyon jól teljesít. Pszichológiailag nagyon meglepett minket, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy még mindig csak 18 éves. ”

A Barca nem hajlandó pontos időpontot kitűzni arra, hogy mikor tér vissza Fati, de úgy tűnik, hogy van benne ráció, hogy a szezon vége előtt újra játszani fog.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
27 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aerion

Ansu kivételes tehetség, szenzációs csatár a pályán nagyon remélem, hogy felépülését követően még erősebben tér vissza.
Ha így lesz, és a komoly sérülések is elkerülik, mint Messit, klubtörténelmi jelentőségű játékossá válhat.

De nem egy új Messi lesz belőle, Fati lesz az emblémája.

Buli78

Atletico ismét pontokat hullajtott hétfőn 4 pontra rájuk mehetünk.

Pedri

Ez jò hír.
Ès mi van a többi sérült játékosunkkal?

Raven1975

A hétfői Huesca csapatkapitányi karszalag.
comment image
Színekkel, jelképekkel megemlítve benne a Barça történelmének fontos pillanatait és kimagasló személyeit is.

g4brielsmith

A megnyerte a ‘B’ katalán derbit a csapatunk, ezzel továbbra is tapad az éllovashoz.

Pedri

Állítólag Laporta szóban megegyezett Agũeroval, olvasható az Eurobarcán.

Dr Mouse

Végre! Egy dél-amerikai csatár!

KJDaniel

Egyre több helyen olvasni ezt, remélem igaznak bizonyulnak a hírek.
Ingyen miért is ne?

Egész évben amiatt szenvedtünk, hogy nincs egy épkézláb befejező csatárunk (Messit leszámítva aki már irányító középpályást játszik..), nos erre a feladatra tökéletes lesz Agüero, biztos vagyok benne, hogy például Dembélé PSG elleni helyzeteit simán bevágta volna.

Jövőre pedig (amikor aktiválódik a 75 Milliós kivásárlási ár), jöhet Haaland!

Most akit még mindenképp meg kell szerezni az Alaba és Garcia, így már azt hiszem meglennénk.

világostobája2.0

Hát remélem beválik, bár ez az éve nem ad okot az optimizmusra…

GYLS

Várjunk még ezekkel az igazolásokkal. Jelenleg az elnöknek van ettől nagyobb problémája. Íme:
https://www.fociclub.hu/2021/03/14/ujabb-balhe-a-barcanal-egy-het-utan-lemondott-laporta-gazdasagi-alelnoke/
Előjött az, amit a kampány során hiányoltam. Hol vannak az új szponzorok, befektetők, a plusz források? Laporta azt mondta, a helyzet kezelhető, Font játékosokat adott volna el, Freixa meg a Barca Corporate 49%-ának eladását emlegette. Azaz Laporta semmit nem mondott, a másik kettő meg a már meglévő vagyonból (játékos, cégcsoport) ígért.
A hír kapcsán egy kérdés merül fel bennem. A LIGA a hitelt is elfogadja letétként?

Csibrán János

Azt írja szerdáig kell a pénzt bemutatni . Ezt csak kölcsönből lehet ,sem játékos eladásból,sem vagyon eladásból nem .

GYLS

A cikk azt nem írja, hogy miből KELL összeszedni, hanem azt írja, hogy Laporta miből AKARTA (banki kölcsönből, amit vissza kell fizetni, illetve befektetők által, valamiért cserébe). És ezzel – szerintem leginkább a banki kölcsönnel – nem értett egyet Jaume Giro.

Mindez megelőzhető lett volna, ha eleve csak az kerül fel a szavazólapra, aki ezt a letéti összeget felmutatja.

Persze, várjunk szerdáig. Reméljük megoldódik a probléma.

DistantxThunder

Agüero nem lenne rossz, de azért kérdéses mennyire lenne hasznos valójában.. ő azért idén már egyáltalán nem meghatározó tagja a Citynek (most ez a sérüléseknek vagy másnak köszönhető, szerintem mindegy, btw Agüero híresen üveglábú), ellentétben pl Suarezzel, akit HATALMAS hiba volt eladni (nagybetűvel, aláhúzva).. Depay is jó lehetne, a védelembe meg Alaba és Garcia.. jó kis játékosok jöhetnek ingyen

Nagybarcelona

Nekem az egyik kedvenc játèkosom Aguero, de aggasztó, hogy 2 szezon alatt 32 meccset játszott, ès közben dühítô, hogy az 1 èvvel idősebb Suarezt meg eladtuk, aki kevèsbè sèrülèkeny, most meg nincs csatárunk. Eladások ès vásárlás tekintetèben mikor leírtam, akár Haalandot is leigazolhatnánk, csak azzal nem számoltam, h.ba k.csög Bartó mennyivel tartozik a játèkosokèrt, mert szánalmas lenne eladni 40 millióèrt a 160 milliós Coutinhot, H. kifizessük a fennmaradt tartozást az árából, közben meg ha játszik mèg 8 meccset, akkor 20 millió bónuszt is. Remèlem elkobozzák a vagyonát, ès börtönbe kerül. Amúgy ismèt leírom, volt èrtelme a már meglèvő Suarezt elengedni ingyen, hogy a fizetèse felèt mi álljunk, úgy, H. eleve belementek a játèkosok nálunk a fizetèscsökkentèsbe.

GYLS

Akkor egy kis segítség a “sztárok” igazolásának tervezéséhez:, egy kis FFP:

Alapok:
Van egy bevételi és egy kiadási oldal. (A bevételnél és értelemszerűen a kiadásnál a NAGYCSAPATRA kell vonatkoztatni. Ez a KLUB teljes bevételének kb. 62-65%-a).
Egy szezon pénzügyi szempontból július 1-én kezdődik és június 30-án fejeződik be.
Mindig az utolsó három évet vizsgálják (Jelenleg 2018/19, 2019/20, 2020/21, Laporta első évében pedig:2019/20, 2020/21, 2021-22).
Ezen három év kiadási oldala összesen 15-30 millával lehet több a három év összbevételnél.
A játékosok vétel-eladása között a három évben maximum 300 milla lehet. (Lehetnek kiugró eltérések az egyes évek között, a három év átlaga számít.)
Mindegyik évre elkészítik egyesével a mérleget, majd összeadják a három egyenleget, így jön ki az eredmény egy-egy vizsgált időszakra.
Ha a kapott eredmény túl nagy veszteséget mutat, az UEFA büntethet.

Bevételek:
Bérletek, meccsjegyek.
Meccsnapi bevételek.
Reklám szerződések.
Szponzori bevételek (mez, stadion név használat, stb.).
Ajándéktárgyak (sokszor ez együtt van a szponzori szerződésekkel).
Játékos eladások.
Jogdíjak.
Pénzdíj (az európai kupa sorozatokért, bajnoki helyezésekért járó, stb összeg).
Hitel.

Megjegyzés: Csak a labdarúgásból származó bevételeket veszi figyelembe, azaz hiába van egy gazdag tulaj és teszi bele a pénzt, az nem számít. (Vagy mégis vannak kivételek? City, PSG).

Kiadások:
Fizetések (benne a szakmai stábé is). Ez nem lehet több a labdarúgásból származó bevételek 70%-ánál.
Átigazolási díjak (Az adott évben nem a teljes átigazolási összeget kell elszámolni, hanem a tervezett amortizációt. Ez az utóbbi 3 költségvetési évben évben kb. az alábbi összegek: 115, 150, 145 milla. Laporta első évében a 115 kiesik.)
Ügynöki díjak.
Törlesztő részletek (hitel, egyéb adósság).
Osztalék. (A Klubnál a nyereséget nem fizetik ki.)

Nem számít a kiadáshoz:
Az utánpótlásba igazolt játékosok ára.
Az infrastruktúra fejlesztésére fordított összeg (stadion, edzőközpont).

GYLS

Ahogyan Griezmann és Pjanics érkezésének sem láttam értelmét, úgy Agüeroénak sem. Csak azért hozni egy, a nyáron a 33. évét betöltő (azaz a 34.-be lépő), állandóan sérülékeny játékost, hogy Messi kegyeiben járjunk? A City-nek (Guardiolának) nem kell, mi meg tárt karokkal várjuk. A City építkezni akar (lehet épp Haalanddal), mi meg egy leszállóban lévő játékosban látjuk a jövőt. Remélem, csak a média szüleménye az egész.

DistantxThunder

A Pjanics- Arthur egyértelműen könyvelési trükk volt, Griezmann pedig továbbra sem a helyén játszik szerintem. Haalandért nagy lesz a harc, de egyáltalán nem biztos hogy a Barcát választja, pénz sincs rá, különben meg előrébb lennénk csak egy Haalandal? Mert szerintem nem. Haaland egy fogaskerék egy jól működő gépezetben jelenleg. A Barcánál az egységes gépezetet nem látom, ami után tudnám mondani hpgy “na, ebből már csak egy Haaland hiányzik”

GYLS

A könyvelési trükknek attól a pillanattól kezdve nem volt értelme, amikor az UEFA kinyilatkozta, a COVID miatt a 2019-2020 és 2020-2021-es évet együtt vizsgálja. Ezt Barto rosszul csinálta.

Griezmann akkor lenne helye, ha előtte két csatár lenne, Ő pedig az általuk megteremtett helyekre, az általuk letett labdákra érkezhetne. Mondhatnám, két center lenne előtte (pl. Lukaku és Martinez).
Bárkit megnevezhetünk, hozunk centerbe (bármely posztra), mindenki zsákbamacska. Coutinho illik a sokpasszos játékhoz, mégsem hozta azt a szintet, amit vártunk.

Egységes gépezet: Sajnos az egyes játékosokhoz, és az e miatti stílushoz való görcsös ragaszkodás miatt elmaradt a folyamatos építkezés. Ezen elveszett éveket nem lehet hónapok alatt bepótolni. Ehhez minimum kettő év kell. Az elsőt Koemann jól vezényelte le.

Játékost (játékosokat) lehet hozni. Még a fedezetet is elő lehet teremteni. Persze, ahhoz a kölcsönben lévők mellett még legalább 10-12 játékost el kellene passzolni. Részben olyanokat, akik nem a Barcába valók, részben olyanokat, akiknek a fizetésük által csökkenthető a bérkeret, illetve megteremthető az újak fizetésének fedezete.

Halogatással csak időt veszítünk. Hasonló drasztikus lépések kellenek, mint 2020 őszén. Még akkor is, ha nehéz elfogadni (pl. Suarez eladását). És kellenek is ezek a döntések, mert a kölcsönben lévők és a keretben lévők fizetése 1150 millás bevétel esetén fedezhető. Ettől ez az év – jelenlegi ismeretek szerint – 390 millával marad el. Feladat: eladni, eladni és eladni.

Pena-Dest-Mingueza-Araujo-Garcia?-Balde-deJong-Pedri-Puig-Moriba-Fati-Dembele-Trincao-Konrad-Collado- Haaland? 16 fiatal, akik mellé kell megtalálni azt a 7-8 tapasztaltat, akik támogatják, de ha kell visszafogják Őket.

És ahogyan a változtatás mértékében, időtartamában, úgy a játékosok neveiben is lehetnek közöttünk eltérések.

Eminusz

Nagyon csipem Aguerot, sot egy idoben a kedvenc csatarom volt, de most nem tamogatom a leigazolasat… Inkabb egy Isak vagy Inaki Williams kaliberu csatart varnek, de a gazdasagi helyzetet figyelembe veve Depay lenne a legkezenfekvobb megoldas. Neki is orulnek egyebkent. 🙂

Aerion

Agüero érkezésének nem csak az a funkciója, hogy bevagdaja a gólokat, hanem az is, hogy Messi maradjon.
Egy Dapay erre nem lenne képes. Ettől függetlenül ő is jöhet, ingyen.

A másik kérdés a bérezés. Messi 2017-óta keresett az elmúlt években több mint 555 millió eurót, ebből 297 millió nettó.
Nincsenek anyagi gondjai. Ahogy Agüeronak sem.

Nyugodtan játszhatnának akár ingyen is, és nem fognak éhen halni, még az unokái unokáinak unokái se.
Viszont lehetnek egy csapatban a legjobb spanok, meg egy-két évig.

Ez szerintem egyáltalán nem a pénzről szól, így teljesen téves az a megközelítés, amit a PSG, vagy az MC csinál.

Laporta stratégiája a helyes.

GYLS

A nagybetűs ÉLET nem az általad írtakat igazolja. A gazdag még gazdagabb akar lenni. Szemünk előtt rengeteg példa van. Persze kivételek lehetnek. Vajon Messi és Agüero az?

Aerion

Igen, ők kivételek.
És barátok, kb húsz éve.

Én szeretném, ha Messi maradna, és nem látom akadályát, ha ehhez Agüero kell, akkor nálunk játsszon egy évet, vagy kettőt, maximum. Nem fog tőle összedőlni a világ, és ez nem a Barcelona jövője, hanem a jelenje.

És azt gondolom, hogy ezt Laporta is valahogy így látja.

A jövő (reménysége) nálunk Fati, és Haaland, ha minket választ.
De ehhez is Laporta kell.

Ő pedig már úgyszintén a jelen.
Szerintem igenis van okunk végre elmosolyodni.

Engedtessék meg nekünk!
: )

Steve fan

Nem hiszem hogy csak média kacsa,de nem is ez a lényeg. A lényeg az hogy 10 ziccerből 8 nem megy be és tökmindegy számomra hogy egy ingyen érkező 33 éves befejező csatár vagy 100 milliós Haaland hozza ezt a hiányzó mennyiséget. A Cityvel együtt mi is építkezünk,hátul Araujo, Minguezza,érkezik Garcia. Középen Moriba, Pedri,Puig. Ha jön, Wijnaldum.Elöl már megérkezett Fati,Trincao.Dembele ,22 éves még minden téren fejlődhet.Érkezhet Dephay ingyen. Mi ha nem fiatalítás, építkezés? Egyébként mit ért el a City az elmúlt két-három évben a nagy építkezéssel?

GYLS

Mivel a témád hajazik az én véleményemre, így úgy tekintem, nekem írtál. Én CSAK a CENTER kérdésre értettem a jövő építését. Ezért írtam, hogy a City talán épp Haalanddal pótolja Agüerot, azaz centerben épít. A helyzetkihasználásban igazad van. De ha itt is állandóan sérült lesz, akkor hogyan fogja otthonról kihasználni a helyzeteket? Vagy hogy ezt elkerülje, még egy magát óvó játékossal bővülünk a pályán.

Raven1975

Hivatalos keret a Huesca elleni hazai bajnoki meccsre.
comment image
Leo Messi és Frenkie de Jong 4 sárga lappal rendelkeznek.
Adrián Cordero Vega dirigálja a meccset, kezdőrúgás 21:00-kor. Força Barça!

Raven1975
GYLS

T. Szerkesztők, Moderátorok!
Amit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két országos médiumnál nem talál kifogásolhatónak, az itt miért az?
Nevetséges!

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x