A Barcelona új szerződést tervez Pedri számára – jelentés

A Barcelona új szerződést tervez Pedri számára – jelentés

A Barcelona állítólag egy új és jobb szerződést tervez Pedri számára, hogy megjutalmazza a fiatalembert azért a hatalmas fejlődésért, amit a klubnál ebben a szezonban elért.

A tinédzser a szezon kezdete előtt úgy tűnt, hogy kölcsönbe távozik, de a csapatba erőltette magát, és a kezdő XI-ben is megállja a helyét.

A Barca úgy érzi, hogy a teljesítménye miatt a jelenlegi szerződése egy “vicc”, és a Sport szerint szeretnék hosszú távon biztosítani a jövőjét és fizetésemelést adni a fiatalnak.

A beszámoló hozzáteszi, jelenleg egy négy- vagy ötéves szerződést terveznek, bár a 400 millió eurós elengedési záradékát nem változtatják meg.

Pedri ebben a szezonban világossá tette, hogy álmai klubjánál van, és tényleg nem akar máshol lenni, így nem lehet nehéz megállapodni.

A Sport azt állítja, hogy nincs nagy sietség az üzlet megkötésére, de Pedri hosszabbítása jelenleg a klub egyik prioritása.

 

10 thoughts on “A Barcelona új szerződést tervez Pedri számára – jelentés

  1. Még a szezon vége előtt rendezni kell egy csomó játékos fizetését, különben elmennek. Itt vannak a lejáró szerződésűek, itt vannak azok, akiknek csak 22-ben jár le a szerződése, de ha nem hosszabbítunk, sokat veszítenek értékükből. És itt van Pedri, akinek a Pool állítólag letenné a kivásárlási árát. És akkor még nem igazoltunk senkit.- Mibul? Kit tudunk jól eladni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük