Koeman sajtótájékoztatója az ElClásico előtt.

Koeman sajtótájékoztatója az ElClásico előtt.
 “Általában nagyszerű eredményeket érünk el mostanában az otthonunktól távol. A LaLiga-elsőségért küzdünk, aminek szempontjából a holnapi mérkőzés nagyon fontos lesz.”
 “A játék végeredménye még nem lesz döntő jelentőségű, mivel még vannak további meccsek utána. Természetesen, ettől függetlenül fontos meccs lesz, ez biztos.”
 “Piqué és Roberto? Fontos játékosok, nemcsak a képességeik, hanem a személyiségük miatt is. Tudjuk, hogy nincsenek mérkőzésben, de nagy örömmel segítenek.”
 “Klopp szerint nehéz a Valdebebas-stadionban játszani? Nem szabad lebecsülni egy olyan nagy klubot, mint a Real Madrid. Kihasználták a helyzetet, hogy a stadionjukon rekonstrukciókat végezzenek el. Biztos vagyok benne, hogy a pálya rendben lesz.”
 “Holnapra igyekszünk megtalálna a legjobb kezdőcsapatunkat.”
 “Az El Clásico más mérkőzés, mint a többi, mert nagyobb az érdeklődés. A Barçának fontos szezonja van, sok pontot szereztünk, amelyek által lehetségessé vált, hogy a Ligáért küzdjünk. De a Real az a Real.”
 “A Madrid eddig különböző felállásokkal lépett pályára. A mi feladatunk, hogy a lehető legtökéletesebben felkészítsük a csapatunkat. Szeretjük nyomás alatt tartani az ellenfelet, és tudjuk, hogyan kell ezzel operálni bármilyen játékrendszer ellenében.”
 “De Jong? Az a szép, hogy több pozícióban és játszhat, és mindenütt hatalmas értéket ad hozzá a csapathoz. Sokat ad nekünk, és ez a legfontosabb.”
 “Ramos és Värane? Biztosan komoly veszteségek, de nekünk is vannak ilyenek. Roberto, Piqué, Fati és coutinho hosszú hónapokig voltak kereten kívül. Fontos játékosok ők, de megmutatták, hogy vannak más játékosaik, akik be tudják tölteni az ő pozíciójukat a Realban.”
 “Messi? Remélhetőleg, a holnapi mérkőzésen meghatározó szerepe lesz Messinek. Fontos, hogy legyen egy jó Messink, de mindennél fontosabb, hogy egy jó Barçánk legyen. Nyílvánvaló, hogy egy jó mérkőzéshez, egy sikeres támadáshoz szükségünk van Leóra.”
 “Dembélé? Kiemelkedő képességű játékos, aki nagy sebességgel rendelkezik, és mindkét lábát tökéletesen tudja használni. Ő egy olyan játékos, aki sok problémát generál az ellenfél kapuja előtt, és épp ezért nagyon fontos a számunkra.”
 “Zidane azt mondta, hogy szeretné, ha Messi itt folytatná, én meg szeretném, ha Ramos a Madridban? A Liga számára a legjobb dolog, ha a legjobb játékosok itt maradnak. Természetesen, nem lehet összehasonlítani kettejüket, mert az egyikük csatár, a másikuk védő. Remélhetőleg, Ramos Madridban, Messi pedig Barcelonában marad.”
 “A játékvezető? Elképzelhető, hogy néha túl sokat beszélünk a játékvezetőkről. Számomra a téma nem fontos. Lahoz jó játékvezető, mint ahogy Manzano is.”
 “A csapat sokat javult. Az őszi Clásicón véleményem szerint, jól játszottunk. Az első félidőben jobbak voltunk, a második félidőben azonban a VAR közreműködésének köszönhetően, veszítettünk. De azóta javult a hatékonyságuk, megváltoztatható a rendszer…”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x