Szponzori megállapodás amely zöld utat nyithat Neymar leigazolása felé!

Szponzori megállapodás amely zöld utat nyithat Neymar leigazolása felé!

Sóhaj. Megint itt vagyunk, emberek. Egy “jelentés” szerint a Barcelona még mindig próbálja visszaszerezni régi cimboránkat, Neymart. Ez nem lesz meglepő azok számára, akik legalább néhány éve Barca-szurkolók. Öblítés és ismétlés. A Barca valószínűleg még a következő fél évtizedben is próbálkozni fog Neymar visszaszerzésével.

A brazil sztár ugyanis tovább virágzott, mióta elhagyta a Barcelonát. Annak ellenére, hogy jövőre lejár a szerződése a PSG-nél, úgy tűnik, nem sok oka van arra, hogy elhagyja a francia fővárost és Kylian Mbappét, hogy visszatérjen Barcelonába.

Ez azonban nem fogja megakadályozni a Barca vezetését abban, hogy megpróbáljon egy hatalmas, 500 millió eurós szponzori szerződést kötni, hogy segítsen kifizetni néhány adósságot és szerződtetni Neymart. Szóval, ha tényleg hinni akarsz abban, hogy van esély arra, hogy Neymar visszatérjen a Barcához, és újra versenybe szálljanak a Bajnokok Ligája-dicsőségért, akkor azt hiszem, úgy kapaszkodhatsz ebbe a blogbejegyzésbe, mint egy kellemes, kényelmes takaróba.

Mindeközben!

A RAC1, a SPORT és a Mundo Deportivo MEGERŐSÍTI, hogy a Barcelona szeretné Neymart, és a játékos érdeklődik a visszatérés iránt. Újabb saga kezdődik ….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x