Samuel Umtiti-t állítólag több top klubnak is felajánlották

Samuel Umtiti-t állítólag több top klubbnak is felajánlották

Samuel Umtititit 6 millió fontért kínálják a Liverpoolnak, de egy új jelentés szerint nem tartják valószínűnek, hogy a Vörösök rábólintanának egy ilyen üzletre.

Sőt, Umtititit állítólag olyan európai topkluboknak ajánlották fel, mint a Manchester City, a Manchester United és a Juventus, valamint olyan francia kluboknak, mint a Lyon és a Lille.

Umtiti visszatérő sérülésekkel küzdött, amelyek miatt képtelen volt megismételni azt a formáját, amely egykor a Barcelona és a francia válogatott kezdőjévé tette.

A világbajnokság győztesét a Zenit FC-vel is kapcsolatba hozták, de állítólag visszautasította az ötletet, hogy Európa öt legjobb bajnokságán kívülre költözzön.

Úgy tudni, hogy a Liverpool valószínűleg visszautasítja a francia szolgálatait, mivel 40 millió fontért leigazolja Ibrahima Konatét az RB Leipzigtől.

A Liverpool keresett egy védőt, de valószínű, hogy Umtiti tikkasztó sérülési múltja és magas fizetése sok potenciális vevőt elriaszt.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
19 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Mouse

Ha valaki az ellenfeleket meg akarja félemlíteni, arra Umtuti kiválóan alkalmas….D) – de focira nem alkalmas, mert állandóan sérült.

Steve fan

Azért olyan nagyban nem kéne gondolkodni,Pool,MU! Egy spanyol,olasz középcsatár max 10 millióért. Talán.De neki mindenképp menni kéne. Ha jön Garcia ,felesleges. Aki még mehetne,Neto,Alena,a kölcsönből visszatérő Tobido.Szinte teljesen elhanyagolható Pjanic(mellesleg ha Artúr marad valamivel jobban járunk. Kösz Bartó) Mindenképpen,mondhatnám bármi áron el kell köszönni Coutinho-tól. Brethwait is mehet köszönettel.Ha sikerülne túladni ezen a hét játékoson ,jöhetnek ingyen érkezők . Garcia, Dephay. Alaba különösen jó lenne ,ha be tudnánk cserkészni mehetne Firpo is. Ez már kb 100 Milla.Ebből mehetne 10 millió Emersonért, és lehet hogy felhorkan a blogolók egyrésze megint meg kéne próbálni Martinezt.Neymar jó játékos de egyre kevesebb,egyre több balhéval. Különösképp úgy,hogy a PSG presztízs kérdést csinál belőle,nem érdemes belemenni egy komoly licitháborúba. Akkor inkább Agüero ingyen.Fati bal elöl kérdéses,hogy épül fel de Dembit mindkét szélén be lehet vetni.

Dr Mouse

Azon nincs vita, hogy Neymar jó játékos, – viszont azt látom, hogy “jóllakott”!
Nincs ami hajtsa, vagy mégjobb teljesítményre sarkallja.

Harleydavidson

Anyagilag lehet…….bár annak sincs határa. Viszont nemzetközi kupagyőzelmet, aranylabdát, aranycipőt tekintve – amivel valóban igazán elismert sportolóvá válhatna vagy inkább válhatott volna – nem tud felmutatni, ennél fogva semmi oka a jóllakottságra.. Végül is állítólag ezek miatt akart kilépni Messi “árnyékából” és hagyta el a Barcát. Lehet, hogy már gazdag, de mellette egy buta eredménytelen focista. Most meg azért jönne még is csak vissza, hogy Messi hátán felmászva felmutathasson valamit???

Pocok

Már nem jön a buta focista az észlény okosok közzé, egy okos van köztük,de azt nem árulom el, hogy ki az!😁

g4brielsmith

A nyáron elég acélos keretet lehetne összehozni, ha a várt játékosok távoznak a csapattól (Coutinho, Braithwaite, Pjanic, stb…)
Ingyen vétek lenne kihagyni Memphis, Wijnaldum, Eric Garcia triót.
Viszont lehet egyszerűbb lenne hosszabbítani Dembelével és felépítani (majd jövőre értékesíteni)
Nálam Neymar, ha érkezni akar akkor csak is jövőre, így megmutathatja mennyire akar Messivel játszani. Poszta pedig lenne 1-2 ötletem, akik szerencsére felmerültek a klubnál, kivétel egy… Senesi(Feyenoord) tökéletes választás lenne bal oldali belső védőnek. Locatelli pedig tökéletes utódja lehetne Busquetsnek. Hogy miért nem Nico Gonzales? Szerintem ha a jövő szezont végignyomja ilyen teljesítménnyel, plusz a nagyokkal edz akkor tökéletes páros lesz Locatellivel. A harmadik jelöltem Angelino(RB Leipzig), aki a legeslegjobb Alba utód lehetne. Ugyan ez a helyzet lenne Alejandro Baldével, mint Nicoval. Illetve Emersont kötelező lenne a keretbe beépíteni. Tehát így nézne ki a keret:

ter Stegen-Inaki Pena-Arnau Tenas
Emerson-Dest
Piqué-Eric Garcia-Araújó-(Minguéza)
Senesi-Lenglet
Alba-Angelino-(Baldé)
de Jong-Roberto
Busquets-Locatelli-(Nico)
Pedri-Wijnaldum-(Moriba)
Messi-Collado
Griezmann-Memphis
Dembelé-Ansu Fati-(Konrad)

Dr Mouse

…:D)… Nem merted beleírni Puigot! Mert ha megszakadunk se teszi be a csapatba Koeman a srácot…

g4brielsmith

Kedves Dr Mouse!
‘Sajnos’ én is egyetértek Koemannal. Nálam sem lenne helye a csapatban. Alapból unszimpatikus, mikor mindenhol ott akar lenni minden gólörömnél és még sorolhatnám.
Sőt.. állítólag ő a spicli.
Szezon elején meg lett neki mondva, hogy szinte semmit nem fog játszani, mégis itt marat a kisgyerek. Jobb lenne minél előbb megszabadulni tőle. Lehet most azzal fogtok jönni, hogy fogalmatlan vagyok stb. stb., de ez az én véleményem. Egy erős, masszív középpályára van szükség. Oké, hogy kreatív meg ügyes, de ezen kívül nem tud más felmutatni.

Dr Mouse

Azt írtod, hogy Puig “kreatív meg ügyes…” – Mi kell még? Kondició. De ezt soha nem fogjuk megtudni, mert max 5 perceket engedélyez neki Koeman.

Raven1975

Ter Stegen kapta az Aldo Rovira díjat, őt választotta meg a 2019/20-as szezon legjobbjának a klub vezetése és a katalán média közös szavazóbizottsága.
comment image

Raven1975

Hivatalos keret az Atlético Madrid elleni hazai bajnoki meccsre.
comment image
Braithwaite felépült bokasérüléséből, így bekerült a holnapi meccskeretbe.

Harleydavidson

Rátévedtem az NSO-ra……
Sok ujjat nem tudunk meg, de összegzésképpen érdemes elolvasni.
https://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/az-adossag-fogsagaban-joan-laporta-es-a-nehez-de-testhezallo-barcelonai-feladat-2824867
Szeretem Koeman optimizmusát a bajnoki címmel kapcsolatban, de azért ne tegyen már úgy mintha a margit ne lenne velünk azonos pontszámmal, ráadásul az egymás elleni eredmény a mérvadó pontegyenlőség esetén…….és mint sajnos emlékezhetünk a két zakóra. De legyen neki igaza.
https://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-ha-negy-meccset-nyerunk-bajnokok-leszunk-koeman-2825059

Harleydavidson

Na ne máááár…..miket írok…..”sok ujjat” helyett sok újat. Így már azért szebb….:-)

Harleydavidson

Valami tér-időgörbébe kerültem…..az előző írásom amit korrigáltam nincs is itt.:-(

Harleydavidson

Ja már itt van…. na ennyi elég is volt belőlem.

Nagybarcelona

Most olvasom, a 60 milliós, 31 èves Pjanicot vinnèk (Inter, Chelsea) kölcsönbe. Retard.lt Bartó nem elèg, hogy egy 160 milliós játèkost kölcsön adott, a nyári ingyenes elengedèsekkel tönkretette a csapatot. Mièrt fizessenek Pjanicèrt 20 milliót? Ha a hüly. Barca ingyen osztogatja a játèkosait?

világostobája 2.0

Az Atletico utoljára 2006-ban nyert nálunk….(erről a Granada jut eszembe…), most mindenki próbálja levenni a fiúk válláról a terhet hogy nem sorsdöntő a mai meccs de reálisan nézve a dolgokat azért elég minimálisra csökkennének az esélyeink egy vereség esetén…sőt igazából nekünk még a döntetlen sem jó, nem úgy mint az Atleticonak….szóval támadnunk kell..ha a védelmünk hozza a szokásos vicc helyzeteit akkor Suarezt ma megkoronázzuk ….
Neymar állítólag ma aláír 2026-ig a Psg-vel…(csak nem megint arra használt minket a neymar family hogy jobban lehúzza a Psg-t? )
2 évre kiakarnak minket zárni a nemzetközi kupákból…( Messi akkor is marad?, lesznek “sztárigazolások”? )

Aerion

Milyen alapon zárnának ki minket a nemzetközi kupából? Elindult a szuperliga? Játszottak akár 1 percet ebben?
A Barcelona demokratikus klub, több min t százezer tulajdonosa van, megkérdezték a véleményüket a kérdésben?

Ez egy nevetséges jogi nonszensz.
Semmiféle jogalap nincs semmiféle kizárásra, ellenpert kell indítani az UEFA ellen, és szétzúzni ezt a korrupt és aljas szervezetet!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x