Georginio Wijnaldum az FC Barcelonához igazol

Georginio Wijnaldum ügynöke Barcelonában tartózkodik.

Georginio Wijnaldum az FC Barcelonához igazol

Georginio Wijnaldum ügynöke Barcelonában tartózkodik, mivel a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy az ügyfele ingyen átigazoljon az FC Barcelonához.

Állítólag csökkenti a fizetési igényeit is , hogy a Copa del Rey-győzteshez szerződjön. A Liverpool játékosa 2024-ig ír alá.

A Barcelona továbbra is a szabadon átigazolható játékosok szerződtetését helyezi előtérbe az átigazolási piacon, Wijnaldum mellett Sergio Agüero, Memphis Depay és Eric García is ingyen szerződhet.

Állítólag már csak az átigazolás utolsó részletei vannak hátra.

A pletykák szerint Wijnaldum és Depay szerződtetése – két olyan játékos, akiket Ronald Koeman még a holland válogatott edzői időszakából ismer –   független Koeman maradásától.

Állítólag a Bayern München is versenyben volt Wijnaldum megszerzéséért, de végül a játékos a Barcelonát preferálta, és nem érkezett összehangolt ajánlat a németektől.

 

21 thoughts on “Georginio Wijnaldum az FC Barcelonához igazol

 1. És mi van azokkal a hírekkel melyek szerint Koeman lapátra kerül, a helyét pedig Flick veheti át? Ha az kamu, akkor tök mindegy kiket igazolunk, igazi edző nélkül marad az alibizés, ha viszont igaz, akkor érdekelne hogy mit szól ahhoz Flick hogy itt kész keret várja, vagyis beleszólása nem nagyon lesz abba hogy kiktől válna meg/kiket igazolna le. Amúgy nem rossz ez a csomag ingyen igazolható játékos, de ezzel az “igazoljunk jó nevű játékosokat mindenféle koncepció nélkül” stratégiával látjuk hova jutott a klub, nem hiszem hogy ezt kellene folytatni

  1. Szerintem ez azt jelenti, hogy Koeman marad. Vagy ha konteózni akarok, akkor Xavival már a háttérben hetek óta tárgyalnak, és vele egyeztetve döntöttek Laportaval, mert szeretné ezeket a játékosokat a csapatában tudni.

   1. Mindkettő elég esélyes. Szerintem edző kérdésben más opció nincs. Vagy Xavi jön, vagy Koeman marad.

    1. Bár a holland érkezők miatt nagyobb esélyt látok Koeman maradására, mint Xavi érkezésére.

 2. Én ezt nem feltételezem, én ezt teljesen biztosra mondom (hiába nem vagyok bennfentes), hogy edző tekintetében más opció nincs, vagy Xavi jön, vagy Koeman marad, más opció nincs, aki kicsit is figyelte a piaci történéseket ehhez nem kell sokat gondolkodnia. Ha Koeman marad, akkor kifejezetten jó hír, hogy végre megkapja az általa kért játékosokat (Depay, Wijnaldum), lássuk mit alkot velük.

  1. Nagyon eltűnt a Donnarumma projekt. Ha ingyenes hülyeség lenne kihagyni. Stegenért jócskán kapnánk.

 3. Georginio Wijnaldum, Sergio Agüero, Memphis Depay, Eric García.Donnarumma alakul.elöl megvagyunk,bár én még mindig azt mondom,Grízes és Cou cserébe Haaland-ért 🙂 hátul kéne összekaparni valamit.elöl,középpályán és kapusfronton megvagyunk,de kéne 2-3 minőségi hátvéd 🙂

 4. és tudom,le fogtok ordítani érte,de Moukoko……..és kész.hátul Garcia mellett egy De Ligt,Upamecano…oké,tudom,nyúljak a bilibe és keljek fel 🙂 de na……ha álmodunk,merjünk nagyot álmodni 🙂

  1. Upamecano nyártól a Bayern játékosa. De de Ligt szerintem sem reménytelen. Neki nagyon örülnék. Akkor Lenglet is mehet.

   1. Tényleg,erről elfeledkeztem 🙂 De Ligt,Haaland és akik már eddig megvannak és készen vagyunk 😀 bár,hátvédet még mindig igazolnék

 5. Állítólag jól haladnak a tárgyalások Donnarumáèrt, Stegen a Dortmund a távozhat. (Nem tudom mièrt menne oda?) Így lenne egy 80 milliós cserealapunk Haalandra.
  Èn ezt elfogadnám. Griezmann-De Ligt cserèt is. A maradèkèrt ès az ingyen èrkezők mellè elhoznám Luis Albertot, akiről ma olvastam, Messi után a legjobb irányító. Idèn 9 gól 2 gólpassz (nem tudom H. adhatott ilyen keveset, mikor ő teremti a 2. Legtöbb helyzetet), tavaly 6 gól 15 gólpassz. Pedrivel válthatnák egymást.

 6. T. Szerkesztők!
  Azért annyit megérdemeltünk volna, hogy leírjátok, hogy “elnézést, valami közbejött és azért nem tudtunk két hétig semmit sem írni…” Nem?

  1. Dr Mouse! Én írtam emailt, illetve discordon is jeleztem a tagoknak. Senki sem reagált nekem egyenlőre, de van friss cikk! 🙂 A nevükben is elnézést mindenkitől.

 7. Donnarumma nagy fogás lenne ingyen szerződtetni, Stegenből meg jó pénzt lehetne csinálni. Szeretem Stegent, de ő az egyik legpiacképesebb játékosunk, a jelenlegi anyagi helyzetben jó volna nagyon egy ilyen eladást nyélbe ütni!

 8. Tudom, hogy nem Fifazunk, de egy Griezmann – de Ligt csere egy az egyben, meg esetleg még Pjanic mehet mellé, és ha Coutinhot rásózzuk valakire (Laporta tárgyalási képességében bízom, nem adna el úgy játékosokat, mint Barto Suárezt, hogy pénzt nem kapunk érte) és Dembeléért kapnánk valamennyit és ez kiegészülve a Stegenért és Lenglez-ért kapott összegekkel, akkor már nem reménytelen Haaland.

 9. Grizi+Todibo= De Light szerintem nem lehetetlen, de Todibo helyett Umtiti, Pjanic is képezhetne cserealapot.

 10. Nem akarok elkeseriteni senkit, de Donnarumma allitolag mindenben megegyezett a Juventusszal…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük