A hírek szerint ő lehet Koeman utódja a Barcelonánál

A hírek szerint ő lehet Koeman utódja a Barcelonánál

A hírek szerint Roberto Martinez, a belga válogatott főnöke került szóba, mint lehetséges célpont Ronald Koeman helyére a Barcelona edzői posztjára.

Az ESPN szerint a 47 éves szakember szerződtetését fontolgatják, és “egyike a több opciónak”, aki a nyáron átveheti a holland helyét.

Joan Laporta elnök kedden találkozott Koeman-nal, hogy megvitassák a jövőt, és állítólag azt mondta az 58 évesnek, hogy több időt szeretne, hogy beszéljen a lehetséges utódokkal.

Martinez tűnik az egyik jelöltnek, még akkor is, ha jelenleg a belga az Európa-bajnokságra készül a jövő hónapban.

Cup specialist Roberto Martinez inspires Belgium to break glass ceiling |  Sports| German football and major international sports news | DW |  06.07.2018

Az ESPN úgy véli, hogy Martinez “boldog ott, ahol van”, és inkább maradna, de van egy záradék a szerződésében, ha egy nagy klub hívná.

A beszámoló hozzáteszi, hogy Laportát egyszerűen nem győzte meg Koeman, de már olyan jelölteket szeretett volna, mint Julian Nagelsmann és Hansi Flick, akik azonban más munkát vállaltak.

Xavi továbbra is esélyes, de úgy tűnik, hogy a klublegenda jelenleg nem kapja meg a Barcelona teljes vezetőségének támogatását.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x