Umtitinek megmondták nézzen új csapat után

Umtitinek megmondták nézzen új csapat után

Samuel Umtitinek állítólag azt mondták, hogy feleslegessé vált a Barcelonánál, és hogy keressen távozási lehetőséget.

Garcia visszatérése azt jelenti, hogy az új szezon előtt a klubnak már hat rangidős középhátvédje van: Gerard Pique, Ronald Araujo, Oscar Mingueza, Clement Lenglet és Umtiti is tagja az első csapat keretének.

Ez rengeteg védő, és azt jelenti, hogy a távozók valószínűsíthetőek, Umtiti pedig a lista élén áll, ha a középhátvédek eladásáról van szó. A legutóbbi hírek szerint a világbajnokság győztese maradni akar és harcolni a helyéért, de nem valószínű, hogy a klub is így gondolja.

A Diario Sport máris arról számol be, hogy a Barca “közölte a franciával, hogy nem szerepel a terveik között, és hogy a nyáron máshová kellene mennie”.

Umtiti az elmúlt szezonban 16 alkalommal lépett pályára minden bajnokságban a Barca színeiben, de ebből csak hatszor volt kezdő. A védő térdproblémái miatt lecsúszott a rangsorban, és úgy tűnik, a 27 éves játékosnak minden bizonnyal távoznia kell.

Mégsem ilyen egyszerű a dolog. Umtiti hatalmas fizetést kap, ami valószínűleg elriasztja az érdeklődőket. Sérülésproblémái is aggodalomra adhatnak okot, ráadásul 2023-ig szerződés köti a klubhoz.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x