Hosszabítani vagy eladni: Dembelé a kulcs a Barca esetleges csúcsigazolásához?

Hosszabítani vagy eladni: Dembelé a kulcs a Barca esetleges csúcsigazolásához?

Ousmane Dembélének a francia válogatottal való szereplése közben tett megjegyzései nem jöttek jól a Barcelonánál. Olyannyira, hogy a klub szándékai drasztikusan megváltoztak. Szerették volna és most is szeretnék meghosszabbítani a szerződését, de az, hogy nem volt hajlandó leülni és tárgyalni, arra kényszerítette őket, hogy határozott döntést hozzanak: Ousmane a piacon van, és meghallgatják az érte szóló ajánlatokat.

Az, hogy meghosszabbítja a szerződését a Barçával, egyre bonyolultabb, de a kilépési lehetőség megtalálása nem tűnik egyszerűnek. Ügynöke, Moussa Sissoko nemrégiben így nyilatkozott. “Nem számítok arra, hogy Dembele elhagyja a Barcelonát”. Ez nem jelenti azt, hogy a Barça tétlenül fog ülni. A csatár a piacon van, és keresik a vevőket. Az ár 50 és 60 millió euró között lenne.

24 évesen és miután a Barcánál megmutatta a minőségét, a sérüléseken túl, nagy hírnévre tett szert Európában. Mivel még egy év van hátra a szerződéséből, az ára nyilván kevesebb, mint amennyit tavaly nyáron kértek volna érte, de még mindig olyan valaki, akiért a klub pénzt tudna hozni. A pókerjátszma elkezdődött, és a Barça akár azt a kártyát is kijátszhatná, hogy minden héten a lelátón hagyja őt. Hasonlóan ahhoz, ami Eric Garciával történt a Manchester Citynél. Ő nem akart hosszabbítani a Cityvel, mert az volt a vágya, hogy visszatérjen a Barcához. Dembele is hasonló senkiföldjére kerülhet egy évre, ha nem hosszabbít.

A Barçának jelenleg nincs pénze.. Remélik azonban, hogy sikerül pénzt szerezniük, hogy több szerződtetést tudjanak végrehajtani. Az esetleges eladások segítenének, Dembele eladása pedig lehetővé tenné a Barça számára, hogy egy másik fiatal csatárra is lecsapjon. Az üzenet Dembele számára egyértelmű: vagy megújítja szerződését vagy eladják. Ha nem dönt, hosszú szezon várhat rá. Nagyon hosszú.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
23 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
világostobája 2.0

egyszerű….ha maradni akar és elfogadja pikk -pakk az új szerződést ( nyilván alacsonyabb bér stb..) akkor maradjon mert ez azt jelenti hogy itt akar játszani stb…ellenkező esetben eladni/elcserélni..
személyes vélemény: szeretném hogy maradjon és itt legyen sikeres de ha nem akar, tiszteletlen a klubbal akkor pápá…

sunt

Ha se nem hosszabbít, se nem megy, nem lehet biztos benne, hogy egy év alatt nem értékelődik le.

Jclp

Hol marad Depay bejelentése? Ha Wijnaldumról is egy szempillantás alatt lecsúsztunk (bár akinek nem számít sem az edző, sem az, hogy több honfitársa már itt játszik/esélyes, hogy játszani fog, sem a klubnak a neve, csak a több pénz, az nem is biztos, hogy kell ide), akkor én amíg nem hivatalos, addig nem leszek teljesen nyugodt.

Eminusz

Depay lenyilatkozta, hogy most csak az EB-re koncemtral es majd csak utana dont a jovojerol. 🙂 (Egyebkent azt is elmondta, hogy nemcsak a Barcelonatol van ajanlata… mondjuk ezt gondoltam…)
Mindenesetre en bizakodo vagyok! 🙂

Olympos

Lehet hogy Dembelének nem sok esze van, de az ügynökének igen.
A pandémiás helyzet elmúlt, a klub már a bérét sem csökkentheti.
Azzal, hogy csak egy év van a szerződéséből, nála az előny.
Ezáltal ahogyan eddig is jól lenyúlta a klubot, most is arra törekszik.
Ha nem kapja meg amit kér, jövőre ingyen mehet.
Az új klubja meg ennek fejében jól megfizeti (aláírás, 4-5 évre bérben elosztva).
Dembelét a lelátó nem zavarja. 4 év alatt sokat tartózkodott ott.
Nem szép dolog amit tesz, de mindenki a saját érdekét védi.

világostobája2.0

“Lehet hogy Dembelének nem sok esze van”…hagyjuk már ezt az ostobaságot…legalább itt….

kritizator

Én tőlem távol áll ez a stílus, de volt mikor nem tudta megmondani, hogy jobb- vagy ballábas-e?

Raven1975

Frissebb cikk nincs? 🙂 Dembinszky 30 gólt szerzett Barça címeres mezben. 😉

kritizator

“Dembelét a lelátó nem zavarja. 4 év alatt sokat tartózkodott ott.”

Ez jó: a hét mondása.

BarcacanachivegreatthingswithoutMessi

Griezman mellett a másik legpiacképesebb játékosunk, akit nem feltétlen tartana meg a klubb, nyilván de Jong, Stegen, vagy éppen Ansu kelendőbb lenne, de ők ugye nem eladóak!

kritizator

Messit kihagytad? Ne degradáljuk le a klublegendát. Hova vezetne ez?

BarcacanachivegreatthingswithoutMessi

Szándékosan hagytam ki, mert ő nem fog távozni semmi képpen sem.

Raven1975

Ousmane Dembélé góljai az FC Barcelonában. 🙂
comment image

Olympos

Az UEFA ma felfüggesztette a Barcelona, a Juventus és a Real Madrid ellen indított fegyelmi eljárást.

Ezzel párhuzamosan a Premier League az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United és a Tottenham csapatát együttesen 22 millió font (nagyjából 8.9 milliárd forint) megfizetésére kötelezte. Amennyiben a klubok bármelyike ismét csatlakozni akarna egy, az UEFA és a nemzeti szövetségek által nem elismert sorozathoz, akkor súlyosabb retorziók lépnek életbe: a szakadár egylet 25 millió fontot (10 milliárd forintot) kell fizessen, emellett 30 pontos levonásra is számíthat a Premier League-ben..

Hogyan tovább szuperliga? Megy az angolok nélkül is?

Kritizator

A három, még kitartó csapatot nem is büntették penzelvonassal?

Olympos

Semmilyen büntetést nem szabott most ki az UEFA. Igaz, az ügy még nincs lezárva. A felfüggesztés oka az, hogy a Real, a Barca és a Juve egy spanyol bírósághoz fordult, amely megállapította, hogy a svájci székhelyű UEFA, illetve nemzetközi szövetség (FIFA) nem büntetheti meg őket, és erről a madridi bíróság értesítette a luxemburgi székhelyű Európai Bíróságot is. Az UEFA most ez utóbbi állásfoglalására vár.

Eminusz

Hoppa! Ujabb jatekos a Citybol?? Sterlinget akarja a Barcelona! Mar meg is van Dembele utodja??
Egyebkent nem lenne rossz 🙂

Raven1975

Még Pep Guardiola kell. Szponzornak az Etihad és Manszur sejk mágnásnak. Világoskék második mez és kész a fullhouse. 🙂

sunt

A készpénz-hiány mind kínosabbá válik. Ha nem lépnek Fati, Pedri, Moriba szerződése ügyében, őket is csökkentett áron viheti bárki, mint utolsó éveseket.

Eminusz

Pedri tavaly erkezett. Csak 2 eves szerzodest irt ala??

g4brielsmith

Szerintem Depayról is lemaradunk. :/

Olympos

Lemaradtunk Wijnaldumról, úgy tűnik lemaradunk Depayról is (Juve ránk ígért). Mert nincs mozgástér a fizetéseknél. Ennek ellenére Lautaróról, Sterlingről, Haalandról szólnak a hírek. Ők kevesebbért jönnének mint az említett hollandok?

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x