Lautaro Martinez ügynöke erősíti a pletykákat

A csatárt ismét kapcsolatba hozták a katalánokkal

Lautaro Martinez ügynöke erősíti a pletykákat

Lautaro Martinez ügynöke reagált a friss találgatásokra, miszerint a Barcelona akcióva léphet az Inter csatáráért, és úgy tűnik, nem zár ki semmit.

Az argentin tavaly nyáron közel állt ahhoz, hogy a Camp Nouba költözzön, de végül maradt a Nerazzurrinál és megnyerte a Serie A bajnoki címet Antonio Conte csapatával.

Azonban Joan Laporta érkezése a Barca elnöki posztjára, valamint az Inter pénzügyi problémái miatt újabb pletykák láttak napvilágot arról, hogy a katalánok ismét megmozdulhatnak Martinezért.

Íme, mit mondott az ügynöke, Alejandro Camano a legújabb spekulációkról.

“Nagyon nyugodtak vagyunk, először az Inter helyzetét kell megoldanunk, de természetesen szeretné” – mondta. “Ki ne szeretne a Barcelonában játszani? Ez a világ egyik legnagyobb klubja”.

“Senki sem hívott fel a Barcelonától. Jó a kapcsolatom Mateuval [Alemanyval], de nincs semmi még jelenleg, úgyhogy most nem gondolkodunk ezen. Ő minden kihívásra készen áll. Lautaro olyan játékos, aki nem marad észrevétlen, és bármilyen felelősséggel képes szembenézni”.

Forrás | Diario Sport

Martinez nem lesz olcsó, a pletykalapok szerint az Inter 90 millió eurót kér az argentin válogatott játékosért. A Barca-nak a hírek szerint el kellene adnia Antoine Griezmannt vagy Ousmane Dembelét, hogy egy új csatár szerződtetése lehetséges legyen.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
29 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raven1975

Egekben az árak, eladások nélkül nem tudunk játékost [játékosokat] igazolni. 🙁

kritizator

Túl szép lett volna, ha …

Nagybarcelona

El kell dönteni, H. adnak e neki 3èv*3millióval több fizetèst, ès jön “ingyen”, vagy marad Brathwaite, vagy igazolnak 50-100 millióèrt támadót. Ezèrt nem èrtettem, ezt a csak az jöjjön, aki itt akar játszani felvetèst. Közben meg tele vagyunk olyan játèkosokkal, akik itt akarnak játszani, 10 + milliós fizetèsekèrt. Ma olvastam, Coutinho ès Umtiti maradni akar 12+16 milliós fizetèsèrt. Depayra pedig sajnáljuk a kb èvi 9-10 milliót. Nem lesz ez így jó. Így senkit nem fogunk tudni sem igazolni, sem eladni. Pl. De Ligt nem akart jönni 12 milliós fizetèsèrt, most biztosan jön a felèèrt… Közben egyoldalúan nem csökkenthetik a fizetèseket, ezèrt távozni sem akarnak majd a játèkosok. Jó az idő katalóniában, játèk nèlkül is kapják a fizetèst. Szerintem hiba Wijnaldumnak főkènt Depaynak nem megadni az emelèst, holott állítólag Wijnaldum 9-et fog keresni, ingyen megy a PSG-hez, közben Pjanic sem szeretne távozni a 14 milliós fizetèsèvel. Nagy bajban lesz a vezetősèg. Közben sok helyen olvasom az igènyt, adjuk el Piquèt, aki lassan ingyen fog játszani, rengeteg címnek volt rèszese, de marad Umtiti, mert nem tudunk szabadulni tőle.

Nagybarcelona

Szerintem az az egyetlen megoldás, hogy megadjuk a kèrt fizetèst, ès olcsóbban szabadulunk a hasznot nem hozó játèkosoktól, csak ne kelljen állnunk a fizetèsüket. Depay ès Wijnaldum kèrt fizetèse, mèg együtt is alig több, mint Pjanicè, aki nem is játszik. (18 VS 14 millió) az előbbi 2 ingyen jönne.

világostobája 2.0

Pénz nélkül nem fog menni..
és persze hogy máshová mennek dupla, tripla bérért…ez van …mindenki pénzből él…..

világostobája 2.0

egyenlőre Laporta is csak egy nagy ígéret…én még semmi extrát nem láttam tőle..motiválni nem volt képes a csapatot (ő sem)…a beharangozott hatalmas változásokból sem látszik egyenlőre semmi (tudom még van idő)…

Olympos

Szerintem a múltja miatt inkább az elvárások túlzóak Laportával szemben. Tudjuk mit örökölt. Ő is tudta. A kampány során emiatt nem is mondott semmi konkrétumot. Csupán a változtatunk, átalakítunk, módosítunk, javítunk, megreformálunk szavak hangzottak el tőle. Az ördög a részletekben rejlik. De Ő a mire, a hogyanra, de leginkább a mikorra kérdésekre már nem válaszolt. Mi szurkolók pedig ezeket várjuk.

világostobája2.0

Politikus…

Raven1975

Georginio Wijnaldum a PSG-ben folytatja pályafutását. A holland középpályás három éves szerződést kötött a fővárosiakkal, fizetése évi 9,5 millió euró lesz. https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona-2021-06-10-official-georginio-wijnaldum-joins-psg/

Nagybarcelona

Állítólag megkezdődtek a tárgyalások Firpo- Romagnoli csere kapcsán. Mind a 2 csapat 15 millió körül vár a játèkosokèrt, így mehetne 1 az egyben a csere. Romagnolinak 1 èv maradt a szerződèsèből. Gondolom ezek után nem számíthatunk sztár vèdő igazolására, aztán meglátjuk mennyire válik be, ha lètrejön az üzlet. Romagnoli idèn csapatkapitánykènt kiszorult a kezdőből.

Nagybarcelona

Másik kiszemelt olasz, Pellegrini a Rómából. Szintèn egy èv maradt a szerződèsèből. Idèn a bajnokságban 7 gól, 6 gólpassz. A Liverpool is kinèzte Wijnaldum utódjának. 24 èves, 186 cm magas kèt lábas.

Nagybarcelona

Most olvasom, bízik a vezetősèg abban, hogy Depayjal nem esik meg, ami Wijnaldummal, de nem emel az ajánlaton. Ha Depay ingyen!!! Nem èrkezik, nagyon csalódott leszek. Èvi 3 millión vacakolunk egy 50-80 milliós játèkoson, mikor 100 milliókat fizettünk olyan játèkosokèrt, akik 3-an nem hozzák együtt Depay számait? Ha ennyi fizetèst nem tudnak kifizetni, hova várjuk Haalandot? Szerintem ha nem jön lètre az üzlet, tènyleg kijelenthetjük, hogy közèpcsapat lettünk. Nyakunkon marad a sok semmirekellő, dupla fizetèsèrt, mi meg nem tudunk egy Barca szintű játèkost sem megfizetni. Wijnaldum elvesztèse nem akkora baj, 31 èves 9 milliós fizetèssel. Depay fèle játèkosèrt 1-2 ève 100 milliót adott volna Bartó, most meg ingyen sem kell?

Nagybarcelona

Mèg annyit, akik Koemant kritizálják: kèrte De Beeket, minden cikk arról szólt, ide jön, a vègèt láthattuk. Wijnaldum dettó. Depay? Akkor mit várunk tőle meg a jelenlegi kerettől? Èn komolyan sajnàlom. Látszik, H. nagyon szereti a klubot. Otthagyta a holland válogatottat. Nem kèrt fizetèst, amíg nem tudják kifizetni. Belement a teljesítmèny alapú fizetèsbe. Aztán lassan ingyen játèkost sem tudnak hozni, akit kèrt…

Nagybarcelona

Lassan át kell állnia a 631 formációra. 🙂

Harleydavidson

Eddig is szembetűnő volt, de most az átigazolási időszakban és a Barca jelenlegi anyagi helyzetében pedig egyenesen ordító a játékosok fizetéseivel kapcsolatosan felmerülő kérdések. Egyszerűen vérlázító és a tehetetlenség miatt rohadtul bosszantó, hogy évek óta élősködnek olyan játékosok a klubbon akiknek a teljesítménye meg sem közelíti a fizetéseik mértékét. Persze, hogy egyik sem akar elmenni, ragaszkodik a státuszához, akár még a lelátón ücsörögve is. Tudom, hogy a szerződésük révén ezt ki is használhatják……hülyék lennének ha nem tennék. Jó néhány játékosunk van akinek a fizetését megspórolva már eredményesebbek lehetnénk a játékospiacon. És ebbe még nem is számoltam bele a valódi piaci értéküket…….persze ha van még nekik ilyen :-). Ilyenek pl. Coutinho, Umtiti és Pjanic. Nem vagyok jártas a sportjog terén, de a szerződéskötések alkalmával nincs mód az ilyen esetekben a klub érdekeit megvédeni. ( pl. hosszabb sérülés vagy jelentőseb formahanyatlás stb.) Tudom, hogy ez részben naivitás, de itt van most a rossz példa miszerint nagyon hiányzik még az a pénz is amiket kifizet a klub fizetésképpen olyanoknak akik ezt nem szolgálják meg. És most ne gyertek azzal, hogy a helyükben én is ezt csinálnám.

Harleydavidson

A túlértékelt játékosainkat még veszteségesen sem tudjuk értékesíteni mert mások nem vállalják be a jenlegi fizetési szintjüket. Jelenlegi formájuk meg lehetőséget sem ad arra, hogy bárki érdeklődését is felkeltse. Amíg szól a szerződés ezek a játékosok eltöltögetik az idejüket egy gyönyörű városban a világ egyik legjobb klubjában.
Írtam ezt már régebben…….a Barcelona az a klub akitől a legjobb játékost vásárolni és akinek a legjobb játékost eladni. Természetesen az első a legolcsóbb az utóbbi pedig a legdrágább variációt tartalmazza. Komolyan ha ezeken gondolkozom akkor szétbax az ideg a tehetetlen méregtől.

Harleydavidson

Nem mintha ez lenne most a legfontosabb megoldandó kérdés a csapatnál, de jó lenne már arról olvasni, hogy Bartomeu a szönyeg szélére áll és valamilyen formában számot ad a felettébb káros és érthetetlen ténykedéseiről. A Suarez ügy csak egy a sok közül.
https://www.eurobarca.hu/hirek/nyilatkozat/20210610-alba-vicc-hogy-suarezt-eljandekoztuk-egy-kozvetlen-rivalisnak/

Nagybarcelona

Szerintem èn többet nem olvasok átigazolási híreket, mert fel…
Nem elèg, hogy Wijnaldum a PSG-be megy, jönnek a kamu hírek, hogy Sterlinget, Haalandot, De Ligtet, Gündogant, Laportot fogjuk leigazolni. Egyszerre. Jönnek a szomorú szakèrtői vèlemènyek: Firpo csak kölcsönbe kell mindenkinek, ahogy Pjanic is. Coutinho ès Umtiti maradni akar. Dembele nem hosszabbít, nem megy bele fizetèscsökkentèsbe, PSG -è lehet ingyen jövőre, az Internek, aki mindenkinek tartozik, csőd szèlèn, Hakimi helyère Emersont vinnè, amikor most igazoltuk, ès ma találkoztak a managerèvel. Lehet őt is èrtèkesítik, mint Semedot, ès Roberto megoldja Emerson ès Wijnaldum helyett. Szóval eddig nagyon bíztam Laportában (egyik legjobban), de aggasztóak a hírek, miszerint: nyakunkon marad minden retek, aztán a saját nevelèsek fizetèsèn fognak spórolni (Messi, Pique, Alba, Busquets), cserèbe az ingyen èrkezők se fèrnek bele. Legalább összeáll a
Neto
Roberto-Umtiti-Lenglet-Firpo
Fernandez
Pjanic -Alena
Trincao-Brathwaite-Griezmann
Világverő csapat. Nettó 85 milliós fizetèsèrt. Akkor inkább ajándèkozzák oda az összeset ingyen.

Dr Mouse

Ha szabad kérnem, ne Laportát hibáztasd a meglévő játékos állomány miatt. Ezt nem ő válogatta össze, hanem Bartomeu, – aki úgy néz ki szárazon megússza ezt az egészet…

benedict

Próbálj már meg nem mindent elhinni amit a simagöröngyösi napilapban olvasol 🙂

Nagybarcelona

https://barcauniversal.com/multinational-company-ends-its-sponsorship-with-barcelona-due-to-fear-of-tarnishing-reputation/
A Danone felbontja a klubbal meglèvő szponzori szerződèsèt, mert a Barcagate botrány miatt, tartanak tőle, hogy az rontja a hírnevüket ès foltot hagy az imázsukon. Ide jutottunk 🙂

Nagybarcelona

Eladó mindenki fèláron, csak vállalják az èves fizetèsüket, hiszen itt 2 èv alatt megkeresik az árukat, nettóban. így is jobban járnánk. Azaz az èves bruttó fizetèsük egyenlő, vagy több az áruknál. Bruttó èves fizetèsek: Griezmann 50, Coutinho 32, Umtiti 24, Pjanic 28, Roberto 24, Brathwaite 10 na tőlük kellene ilyen formában, akár fèl áron szabadulni.

TS

S.Roberto évi 24 millió euró, Kimmich évi 10 millió euró. A Bayernben Lewandowski keres legtöbbet , évi 22 milliót .Csak,hogy érezzük milyen helyzetet hagyott hátra Barto …

Nagybarcelona

A juvènak hogyne èrne meg Depay èvi 9 milliós fizetèst, 20 gól 12 gólpassz, mikor Chiesa kölcsönben 2 èvre 10 millió + fizetèse került, 9 gól, 9 gólpasszèrt cserèbe, ès mèg fizetnie kellene 40 milliót a megtartásáèrt. Komolyan csalódni fogok, ha nem igazolják le Depayt. Emersont is mièrt adjuk el 25-èrt, 9-èrt vettük Most, 9 a Betisè az eladásból. 7 milliós haszonèrt? Kit igazolunk ennyièrt?

Nagybarcelona

Ja, ès Mirandát odaadtuk ingyen, aki 7-et èr. Szóval a Betis kap 18 millió + Mirandát, Inter Emersont 25-èrt, mi meg semmit. Komolyan kezdek aggódni…

Dr Mouse

Mindenben egyetértek Veled! Elképesztőnek tartom, hogy sok esetben félkész játékosokért – magyar forintban milliárdokat fizetnek ki klubok, – aztán vagy lesz belólük igazi focista vagy nem.
Ha ma, – valaki egy szezonban lő 10-12 gólt, akkor annak az ára a csillagos egekben van
Csak képzeld el, ha ma élnének és fiatalok lennének, mit érne egy Törőcsik András, egy Göröcs Titi, vagy egy Albert Flóri, vagy egy Varga Zoli!
Hihetetlen ami ma megy.

DistantxThunder

Martinez, úgy hogy Agüerot már leigazoltuk, és gyakorlatilag Depayt is, nem lesznek kicsit sokan elől? Főleg hogy távozókról nem igazán hallani. Amúgy az Inter kiárusít, tehát Martinez is valószínűleg csapatot vált a nyáron

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x