Griezmann jobban érzi magát Franciaországban, mint a Barcelonában

A csatár úgy érzi, hogy a kritikák “túlzóak” voltak

Griezmann jobban érzi magát Franciaországban, mint a Barcelonában

Ha egy szóval tudnám jellemezni Antoine Griezmann és a Barcelona kapcsolatát, akkor az a kínos. A csatár nem volt az a szupersztár, akit a klub szeretett volna, de nem is volt rossz. A játékstílusa nem illeszkedett tökéletesen a Barca kirakós játékába, és ez vezetett ahhoz, hogy egyes tudósítások szerint kínos kapcsolati problémák vannak közte és Lionel Messi között.

Mindez vezetett Griezmann néhány megjegyzéséhez a héten, miután egy kis időt töltött a nemzetközi csapatával. Arról csevegett, hogy szabadabbnak és kevésbé feszültnek érzi magát a nemzetközi alakulatával, mint a Barcelonával.

“Franciaországban kiérdemeltem a tiszteletet – mondta Griezmann. “Akik értenek a futballhoz, tudják, hogy mit csinálok jól mindenhol, ahol járok. A válogatottban minden labda átmegy rajtam, szabadabbnak érzem magam, mint az Atletico Madridnál.

“A Barcelonánál nehéz volt az első meccseim miatt, és néha túlzó volt a kritika. A 2021-ben viszont úgy gondolom, hogy jobban megy.

“Szabadabbnak érzem magam, mint a Barcánál, legyen szó labdakérésről vagy a kapu előtti befejezésről. Ami a védekezést illeti, a csapat igényei szerint mozgok, néha védekező középpályásként, néha pedig hátvédként. Attól a pillanattól kezdve, hogy támadásban szabad vagyok, jól érzem magam. Amikor azt akarják, hogy szélsőként dolgozzak, nincs meg a dribblingem vagy a tempóm ahhoz, hogy egy az egyben felvegyem az embereket, és nem vagyok egy célember sem”.

Griezmann | Forrás

Azt mondom, hogy szerintem a legtöbb játékos valószínűleg szabadabbnak érzi magát a nemzetközi csapatánál, mint a klubjánál. Az egyetlen játékos, aki ezzel talán nem ért egyet, az egy bizonyos Lionel Messi.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
65 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona

Jól lenyilatkozta, mièrt nem illik ide. Nagyon kedvelem, de el kelle válni egymástól.

világostobája 2.0

https://www.sport.es/es/noticias/barca/mercado-siento-preparado-barca-xavi-xavi-hernandez-laporta-entrenador-11811184

jól értem? Ha Laporta felkérte volna akkor most ő lenne az edzőnk?
Vajon miért nem kereste? (mert Font vele kampányolt? )

Pedri

Akkor legyen a x,, Francia válogatott a klubcsapata. xd…

Olympos

Akkor egy másik verzióban a nyilatkozat:

“Franciaországban tiszteletet érdemeltem ki. A válogatottban az összes labda úgymond rajtam keresztül megy át, sokkal szabadabbnak érzem magam, mint amikor az Atlético Madridban játszottam. A barcelonai pályafutásom kezdete nagyon bonyolult volt és a kritikákat néha túlzónak találtam.”

“Komfortosabban érzem magam, ha szabadon mozoghatok a pálya minden egyes pontján. Igaz, hogy amikor a szélre tesznek ki, akkor nincs meg bennem az a fajta cselezőkészség, vagy sebesség, ami az ottani egy az egy elleni szituációkhoz szükséges.”

“A tavalyi év kissé bonyolult volt, mert rengeteg sérülést éltünk meg, és olyan rendszerben játszottunk, ahol nem mindenki volt a legjobb posztján. De most neki ugrunk egy új idénynek, új játékosokkal.”

“Úgy érzem a lehető legjobb állapotba vagyok. Kevésbé vagyok fáradt, mint 2018-ban vagy akár 2016-ban. Az én szempontomból boldog és fizikailag jobb vagyok, az előző évekhez képest.”

Griezmann, Leo Messi-vel való kapcsolatáról:
“Nagyon jó, néha üzeneteket küldünk egymásnak, és az edzéseken is kommunikálunk egymással.”
“Messivel könnyű játszani, ő az a játékos, aki küld neked egy görögdinnyét és kaviárrá változtatja azt.”

Messi és Griezmann kapcsolata Griezmann oldaláról JÓ.

Harleydavidson

Messivel könnyű játszani, ő az a játékos, aki küld neked egy görögdinnyét és kaviárrá változtatja azt.”
Pontosabban így szól a nyilatkozat.
„A pályán nagyon könnyű Messivel játszani. Egy dinnyét küldesz neki, ő pedig kaviárrá változtatja azt!”

Harleydavidson

Minden évben megfogadom, hogy nem olvasok el semmilyen cikket az átigazolásokkal kapcsolatosan mert egy jó része nem igaz vagy valamilyen oknál fogva nem valósul meg. És persze ennek okán nem akarom magam felhúzni…….de évről évre még is elolvasom…..sőt mi több keresgélem az átigazolásokról szóló cikkeket. Nem vagyok normális vagy éppen van egyfajta ilyen jellegű mazochista hajlamom.
Most éppen Martinez került a célkeresztbe. Az előző cikkben írta Distantx, amivel én is egyet értek, hogy nem leszünk elöl egy kicsit sokan..??.. Persze még Depay leigazolása sem biztos és szegény Fati gyerekről sem tudunk biztosat.
Na igen………..próbáljuk meg a megbízható sajtóorgánumokat kiválasztani, de ebben a sikerhajhász világban arra sincs mindig garancia, hogy meg is találjuk a mindig megbízhatót.

bright.barca

Na, de mégis! Ha Griezmannt eladják, vajon kiben bízhatunk ott elől? Aki box-to-box játékos, és aki sohasem (!) sérült. Ki tud jobbat nála ingyért?

És ha mégis elkótyavetyéljük féláron, plusz a fizetése felét vagy egészét állva? Ráadásul úgy, hogy visszaadjuk az AtMa-nak? (Mint a Suárez-ügyletben?) Az AtMa készen áll erre az abszurdumra, előre röhögve. (Én már ezen sem lepődnék meg.)

Griezmann egy világklasszis, minden állomáshelyén bizonyított. Nálunk még nem annyira. Vajon miért?
Vajon miért ő a francia drukkerek második legkedveltetebbje? Vajon miért várnák őt tártkarokkal a korábbi klubjában, és máshol is?

Persze, őrült magas a fizetése, ez kétségtelen.
De nála sokkal semmire kellőbbek is itt élvezik a barcelonai napsütést és a semmittevést. Miért mondanának is ugyan fel maguktól, amikor nulla játékidővel is hülyére keresik magukat.

Ezt a Bartomeu-nak nevezett kártevőt súlyosan szankcionálnám.

Nagybarcelona

Ahogy írtam, nagyon kedvelem, de nagyon nem illik ide. Pontosan lenyilatkozta, mièrt nem. Azèrt adnám el, mert èrte komoly pènzt kaphatunk, amit a vèdelemre ès a kp-ra költhetünk. Szèlsőnek nem jó, leírtam mièrt, ki is fejtette. Nem csatár. Ő a legjobban egy erőcsatár mögött tud èrvènyesülni. Ilyet mi sosem játszottunk. Max ahogy írtam Valverdènèl 41212-ben a kèt csatár mögött, de ő sosem váltott, Koemannál meg már eladtuk Suarezt. Szerintem hasznosabb lenne Depay, hiszen ő bal szèlső, de tud jobb szèlsőt ès csatárt is játszani, jól cselez, lő, ès nagyon erős is lett. Coutinho pontosan ugyanez leírható, mint Griezmannról ès kicsit Lautaro is ilyen, ezèrt szeretnèm inkább Haalandot. Ő elèg lenne jövőre.

Eminusz

Nem ertek egyet! Teljesen mashogy ertelmezzuk ezt a nyilatkozatot… En ebbol nem azt szurom le, hogy nem illik ide! Ha a tudasa szerint tudna jatszani, nagyon is ide illene! De nem tud! Nem azert, mert nincs igazan posztja, nem azert, mert nem illik bele a rendszerbe, hanem azert, MERT NEM ERZI MAGAT SZABADNAK! Nem is csodalom.. Nem kapja meg a bizalmat sem a csapattarsaktol, sem a klubtol, sem a szurkoloktol… Azert eleg frusztralo lehet, hogy barmit csinal, mindig ott van a szurkolok “eladasi listajan”… Ha rosszul jatszik azert, ha eppen jol, akkor meg azert! Nem kapja meg a tiszteletet, a bizalmat, es pont errol beszel az iterjujaban… En teljesen megertem ot, a szurkolokat mar kevesbe. Hogy miert, azt elottem bright.barca tokeletesen leirta! Osztom a velemenyet!

Nagybarcelona

Este megnèzhetjük Calhanoglu hogyan teljesít. Vajon megèrnè ingyen, 5 milliós fizetèsèrt? Szerintem nagyon.

Raven1975

García Pimienta távozik a Barça B éléről. Az ESPN tudósítója, Moises Llorens és a Mundo Deportivo újságírója, Ferrán Martínez szerint a klub tájékoztatta a Barcelona B vezetőedzőjét, hogy nem vele képzelik el a jövőt. Az ok: A klub teljes átalakítást tervez végrehajtani a La Masián.

Raven1975

Köszönjük a sok felfedezett tehetséget, és további sok sikert a jövőben!

bright.barca

Nagybarcelona:

Sok mindenben egyetértek veled.

De:
1) Griziben sokkal több van, mint amit itt mi kihozunk belőle. De a lényeget leírtad te magad is.
2) Depay? Én nem hiszek annyira benne, és szerintem őt is elviszik per pillanat előlünk. Bár mellékes, hogy én mit gondolok a figuráról, de úgy hírlik, inkább lenne rap-sztár, mint focista. Utóbbiról még nem győzött meg engem. Én nem siratnám meg.
3) Haaland? Két éve a kezünkben volt/lehetett volna, de nem kellett aprópénzért sem. Most? Milliárdokért? Egyébként ő – szerintem – nem való a jelenlegi Barca DNS-t üldöző, múltba révedő menedzsmentnek.
4) Coutinho? Lehet, hogy orrán-fülén-farkán is tudja pörgetni a labdát, de ez nem elég sem ide, sem a Bayernba, szinte sehova. Valamiért nagyon alacsony az önbecsülése, ezért ugyan sajnálom, de ettől még nem elfogadható, hogy degeszre keresi itt nálunk magát. (Még sérülten is.)
5) Umtiti? Dembele? Röhögnek rajtunk. Ennyi lóvéra így levenni egy csapatot? Hát ezt tanítani kéne a gengszter-képző egyetemen.

Mindezek (és egyéb, ismert okok) miatt Bartomeut egy sötét tömlöcbe kéne vetni, mégpedig örökre! Hogy ez a nímand a világ egyik legrangosabb és -ikonikusabb klubját hogyan tudta ilyen koldusszegénnyé, szánalmassá, lesajnálttá (stb.) zülleszteni – ráadásul a culék és a sociok szeme láttára, azok asszisztálása közepette –, hát ez forgatókönyvért kiált.

Netflix sorozatért, véget nem érően…

Nagybarcelona

Egyetèrtek. Ahogy írtam, Griezmannt kedvelem, a Sociedados ideje óta. Amellett, hogy nem illik a játèkunkba (sem a Guardiola, sem a Cruyffi holland iskolába, amihez szeretnèm, ha visszatèrnènk) ha a reális èrtèkèt 60 milliót megkapnánk èrte, + a 50 milliós bruttó èves fizetèse a Depay 20 milliós fizetèsèvel szemben már 90 millió. Ebből jövőre kijönne akár Haaland is. Èn viszont rögtön beforgatnám az árát egy komoly hátvèdbe. Calhanoglut már írtam, ingyen, 5 milliós fizetèssel Pedri tehermentesítèsère. Így az eladandó játèkosok árából (Coutinho, Pjanic, Lenglet, Trincao stb.)simán lehetne venni egy komoly vèdekező kp-t, vagy De Jongot hátrèbb rendelni, ès akkor pl. De Beek.
Stegen/Pena
Emerson/Dest-Pique/Araujo-Laporte/Garcia-Alba/Dest
Kessie/Busquets
De Jong/Moriba-Pedri/Calhanoglu
Dembele/Collado-Messi/Aguero-Depay/Fati
Mèg Gosensnek is ki kellene jönnie az eladásokból. Szerintem ezzel a csapattal mindenhol esèlyesek lennènk. Most kell megerősíteni a csapatot, vagy menthetetlenül csúszunk majd lefelè. Èn a támadó sorunkat nagyon gyengènek tartom, ès az ingyen Depayèrt Messin ès Fatin kívül akár mindenkit beáldoznèk, mert egyszerűen nem hoznak annyit, mint a rájuk fordított összeg. Írok pèldát:
Neymar: ára 100+ millió, fizetèse 80 millió bruttó 17 gól 11 gólpassz mindent számításba vève.
Depay Fizetèse 20 millió, ingyen van, 22 gól 12 gólpassz (BL-ben idèn nem is szerepelt, tavaly 8 meccs 6 gól)
Coutinhot ès Dembelèt pedig nem is írom. Coutinhotól szabadulnèk, Dembelè eladásán is elgondolkodnèk, de akkor kellene mèg egy szèlső.

Nagybarcelona

https://barcauniversal.com/gerard-pique-ill-quit-football-if-i-am-asked-to-leave-by-koeman/
Piquènek ha holnap azt mondja Koeman, nem számít rá, befejezi a focit. Ő nem akar más csapatban játszani, a több pènz már nem boldogítja. Ismètelten belement a fizetèscsökkentèsbe. Nekem nagy kedvencem, èn szeretnèm mèg itt látni, játèkoskènt. Többet èr, mint Umtiti meg Lenglet együtt, 34 èvesen is. Ő tènyleg mindent megtesz a klubèrt.

Nagybarcelona

Veterán fenyegetőzik: “az igazság lassan, de mindig beteljesül”. Szánalmas. Közben a PSG bevètele 540 millió volt, számoljuk mennyit keres csak Neymar ès Mbappè bruttóban, ès a többi játèkost nem is számoltam. Kedves Ceferin, jön mèg kutyára dèr.

Nagybarcelona

Ceferin akart lenni a Veterán
Most olvasom, az UEFA megbüntette a Besiktast az FFP megsèrtèse miatt, igaz magyarázatot nem ad. Igaz a City ès PSG felmentèsèt sem magyarázták.

Nagybarcelona

-Lenglet nem akar távozni.
-Emerson üzent a szurkolóknak, gyerekkori álma vált valóra, hogy itt játszhat, most a copán van, de nemsokára találkozunk.

g4brielsmith

Ha csak belegondolunk, hogy kiket szerethettünk volna meg aprópénzért sírva fakadok.. Mbappe, Haaland és egyik sem kellett. Vagy Dembelé 10-20 millióért nem kellet, de rá egy évre 120-ért igen. Lehetne még sorolni. Saját neveléseknél elég csak fesorolni: Grimaldo, Luis Alberto, Cucurella, Abel Ruiz, Thiago és még sorolhatnánk.

Olympos

Körülbelül bő két hónapja lehetett olvasni, hogy az UEFA eltörli az FFP-t, és helyette egy új rendszert vezet be, ami jóval nagyobb szabadságot biztosít majd a klubok költekezésében.

Elsőre ez jónak tűnik, de szerintem a Barcának nem. Az oka pedig a klub tulajdonosi modellje. Ugyanis a Barcánál a socioknak kellene pénzt betenni, sok-sok elitbe tartozó klubnál pedig a tőkeerős tulajdonosnak. Azaz ha a Chelsea tulajdonosa a bevezetést követő évben úgy dönt, hogy Ő abban évben pl. 800 millával áldoz többet az előző évinél a klubra, akkor megteheti. És akkor gondoljunk bele, ha ebbe még pár klub beszáll (pl. MC, PSG). Ezzel a Barca nem tud versenyezni.

Talán épp ezzel kedvez az UEFA a Szuperligából visszalépő angol kluboknak? Talán épp emiatt nem is csatlakozott a PSG?

Aerion

Én nagyon nem támogatnám, hogy a jelenlegi klubmodell megváltozzon. Egy olyan klubmodellváltás, ami egy péesgé típusú vezetéshez vezetne, a Barcelona üzenetlényegének megtagadását jelentené.

A Barcelona a katalán nemzeti közösség kifejezője.

EZT eladni bárkinek, akinek köze nincs ehhez?

Pénzért?
Csak mert az egész világon ez az eszement baromság dívik?

Igen cifrákat tudnák mondani ilyen felvetésekre, úgyhogy be is fejezem.

Olympos

Ha valóban az lesz, ami kiszivárgott, akkor a Barca az elvei megőrzésével megy a süllyesztőbe. Most már egy Wijnaldumért sem tudunk versenyezni, akkor meg a saját nevelésű tehetségek megtartása is lehetetlen lesz.

Raven1975

Ansu Fati hosszú idő után nem érez fájdalmat a lábában, és a térde sem duzzad.

Olympos

Laporta újabb rokont vitt a klubhoz. Nővére, Maite Laporta után most az egyik unokatestvérét alkalmazza, mégpedig Marta Segut.

sunt

Laporta rájött, hogy a Guardiola-féle gárdának rá veszélyes a befolyása. Ezért leszámol velük. Szerintem Messi is a távozás mellett döntött. Jön a Cruyff érdekkör.

Nagybarcelona

Calhanoglu játèka tetszett, bár a török válogatott nagyon gyenge volt. Látszott, hogy ő az egyik legtechnikásabb a pályán, ès rengeteget robotolt, pedig irányító kp-s. Már írtam, ingyen, 5 milliós fizetèst szeretne, már a Leverkusenben is a Barcába vágyott.

Nagybarcelona

Viszont az olasz kp-ok nagyon nem győzték meg, igaz Pellegrini nem játszhat, de a 3 kezdővel szóba hoztak.

bright.barca

Nagyon elkéne ide, pláne ilyen előnyös kondíciókkal.

Olympos

Pique újra eljátssza az “Ő kész áldozatot hozni” dumát. Ahogyan tavaly, most is kijelentette, ha neki azt mondják, nincs szükség re, elfogadja. A mostani kijelentésével egy gond biztos van. Mindezt Koemannak címezte. Neki a klubbal van szerződése, azaz az elnöknek mondja ezt. De a legjobb talán az lenne, ha önmaga döntene úgy, visszavonul. Ne másokra várjon.

Tegnap írtam a rokonok klubba történő beviteléről. Bővült a lista, most az egyik vezetőségi tag fia került a klubhoz. Kezd családi biznisszé válni a klub. Més cue un club. Avagy mégsem?

Nagybarcelona

Nem èrtem ezt a Pique ellenszenvet, a másik Barca blogon sem. Szerintem a legjobb hátvèdünk 34 èvesen is, pedig közelèben sincs a csúcsformájának. Ő már 2* belement a fizetèscsökkentèsbe, lemondta a válogatottságot, hogy csak a Barcára koncentrálhasson. Ő szerintem biztosan visszavonulna, ha nem számítanának rá. Közben a klub szeretne megválni Lengletől ès Umtititől, akik meg nem akarnak távozni. Piquènek idèn a kupadöntőbe jutást köszönhetjük, ès az utóbbi kettőnek? Legtöbb hibája az utóbbi èvekben abból ered, hogy a vèdelem fel van tolva a kp-ra (idèn már annyira nem) ès állandóan javítani akarja Roberto ès Lenglet hibáit. Thiago Silva ès Chiellini 37 èvesek lesznek a következő szezon elejère, ès csapataik legjobbjai. 2,5 èv van Pique javára.

Olympos

Pique VEZÉRLETÉVEL a szezon első és harmadik harmadában szórtuk a pontokat a bajnokságban és kaptunk egy négyest a PSG-től. Érdekes, a középső harmad sikeresebb volt. Nélküle. Egy-egy jó mozzanatot mindenkinél ki lehet emelni egy 50-60 mérkőzésből álló sorozatból (kupadöntőt érő fejese). Nálam az összkép az, vele sem vagyunk jobbak, többek, mint a fiatalokkal (Mingueza, Araujo, Garcia?). Ezeknek meg – az általad említett nevek 2.5 évével szemben – 10 év előnyük van Piquevel szemben.

Megadnád a másik blog nevét? Megnézném. Köszi.

Nagybarcelona

Eurobarca.
Azzal ugye tisztában vagy, hogy Koeman a fontos meccseken játszatta Piquèt, mint mikor a felèpülèse után (közben) Koeman bedobta a PSG ellen. Januártól áprilisig meg lehet nèzni, milyen csapatok ellen játszottunk a bajnokságban. Hibáztathatnánk Koemant is, de a többi vèdő közül (Mingueza, Araujo nagy kedvencem lett) a kèt fiatal bele bele hibázott, Araujo 3* sèrült meg, Umtiti kapott egymás után kèt meccset, 3* ragadt be lesnèl, Lenglet meg kijátszotta magát a kezdőből. Sorolhatjuk a hibáit. Az a baj, Pique hibás akkor is, ha a Clasicon Lenglet kiszalad a vèdősorból, Pique meg jobbról kèsve keresztez a helyère Valverdère, vagy a Granada ellen Roberto állva nèzi, hogy beadják, Pique meg èppen jobbra zár Robertohoz, ès átszáll a feje fölött a labda Molinához. Erről írtam sokszor, többet erről sem fogok. Megpróbálja kompenzálni a bèna társait. Illetve Williams lefutja a fèlpályáról, csak mit keres a fèlpályán úgy, hogy ő az utolsó ember. Gondolom ha a nívós csatáraink Messin kívül tudnának gólt lőni, nem támadnánk 8 emberrel, ès nem Piquènek kellene a 94. percben gólt fejelnie. A vezetősèg Umtitit ès Lenglet szeretnè eladni.
Whoscored szezonra adott pontszámai
Pique: 6,76
Mingueza: 6,75
Araujo: 6,67
Lenglet: 6,55
Umtiti: 6,51

Olympos

Értékelem az elemzésedet (felhozott példákat), de egy szezon zárásánál az számít, amit a végén feltüntettél. Az értékelés alapján nincs különbség a sok év tapasztalatával a háta mögötti Pique és az első éves fiatalok rutintalansága között. A labdarúgás csapatsportág, a Barca speciális stílusából pedig adódik, hogy ha a csapat együtt támad (említed, akár 8 fővel is), akkor védekezni is csapatszinten kell. Labdavesztésnél pedig ez elől kezdődik. Ennek hiányában marad a fékeveszett visszarohanás, amikor már sem területet nem véd, sem embert nem fog senki. Mindenki úton van, de ott is marad. És ekkor ki a fő hibaforrás? A védelem. Szerintem, maga a csapat. Ennek kijavítása pedig az edző és az elnök feladata. Felállás, játékosok kicserélése.

Eminusz

A vedelem az egy nagyon komplex zona. Sosem ertettem azokat, akik az egyeni teljesitmenyeket nezik, hiszen itt az egesz vedelemnek szervezettnek kell lennie! Ehhez a kulcs egy vezer tipusu vedo! Meg lehet nezni azokat a csapatokat, amiknek jo a vedelme! Nem 2 egyenileg kivalo vedo van hatul, hanem egy vezer es mellette akarki!
A problema azzal vn, hogy nalunk nincs ilyen vedo! Nem, Pique sem az! O is akkor volt a legjobb, mikor Puyol volt mellette, mint vezer es neki nem kellett ekkora felelosseget vallalnia! Puyol tavozasa utan ora harult ez a felelosseg, de sajnos mindig is keves volt hozza… Ezert nem valt be mellette kb egyik erkezo vedonk sem… Ha erkezne egy ilyen vedo (Van Dijk, De Ligt), akkor biztos vagyok benne, hogy Lenglet is jol teljesitene! Clement nagyon jo vedo! Egyetlen baja van: fegyelmezetlen! Ebbol kapunk rengeteg golt (vagy buntetot, vagy kiallitast…)
Ha lenne mellette egy vezer, aki fegyelmezni tudna, biztos vagyok benne, hogy ez valtozna! 🙂 Ezert nem gondolom, hogy az o eladasa megoldas, ahogy azt sem, hogy minel tobb vedot alkalmazunk, ezzel kompenzalva a minoseget….. Nem! Ide egyetlen vedo kell! Egy vezer! Es meg kellene adni erte barmit! Akar 100 milliot is! Ha mar szoba jonnek Haalandok meg Sterlingek………. Visca el Barca!!!

bright.barca

„Kezd családi biznisszé válni a klub.” –> Színtiszta nepotizmus. Móricz Zsigmond elégedetten hátradőlne és kérne még egy konyakot.

Laporta kezdi elveszíteni a bizalmamat. (Mondjuk ő ezt pont leszarja. 😊)

bright.barca

Olymposra reagáltam, bocs Nagybarcelona!

Nagybarcelona

https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazolasok/20210612-umtiti-es-lenglet-a-barca-nem-szamol-veluk-ok-maradnanak/
Szerintem Umtitit csak úgy lehet megszabadulni, hogy ingyen odaadjuk valakinek, Lenglet helyère igazolni kell valakit. Ha ez megtörtènik, remèlem nagyobb lesz a hajlandóságuk a távozásra, jövőre VB, ha Umtitit az sem èrdekli, gondolom Lenglet nem akar lemaradni, mert Upamecano a keretből is kiszoríthatja. Kounde, Varane, Kimpembe, biztos, illetve Konate, Zagadou, Todibo sorban áll.

Nagybarcelona

Èrdekes lehetne számunkra a 21 èves, 195 cm-es, bal lábas hátvèd, Sven Botman. Holland, Ajax nevelès, a Lillel bajnok lett, 37 meccsen játszott, Whoscored 6,99-re èrtèkelte a bajnokságban. 28 millió transfermarkton . Ugye De Ligt 80 millió. Umtiti nem kell nekik? 🙂

JasoN

Esetleg, ha Dembelé tényleg makacskodik a hosszabbítását illetően talán megpróbálhatnánk elcserélni De Light-re valahogy. Akkor meg is lennénk hátul a Light, Araujo, Garcia, Mingueza négyessel és Elmehetne Umtiti, Lenglet, Piqué, Tobido négyes ahová akar.

Bal szél: Alba, Gayá
Jobb szél: Hakimi, Emerson

JasoN

Egy a lényeg, én nem szívesem nézném megint ugyan azt a védősort, mint az elmúlt 4 évben, amikor brutálisan sok gólt kapva estünk ki a BL-ből. Kezdve a Bayer-nel , majd Róma, Liverpool és a PSG zárja a kört….eddig… ( négy különböző edzővel -_- )

Ez a védelem pedig ugye az Alba, Lenglet, Piqué, Robertó négyes. Ezekből a lehető legtöbbet el kell adni, össze ne álljanak újra még véletlenül sem. Ide sorolnám mondjuk Stegen és Busquets munkásságát is. Ezért és speciel örültem volna Donnarummának is.

Nagybarcelona

Hírek: a Barca store-on vehető volt a Memphis (Depay) mez, aztán gyorsan levettèk, mikor èszrevettèk a szurkolók.
-Cancelot akarja a klub, Robertot adnánk, lehet Dembelèt is, Silva is kellene.
-Gaya ügynökèt megkereste a vezetősèg
-Lautaro árába bele akarják vonni Emersont.
-Wiinaldumról lemaradva megkerestèk Calhanoglu ügynökèt.

Steve fan

Úgy tűnik semmi változás, Laporta ide, Bartó oda(el)! Igazolni nem tudunk. Wijnaldumért még nem dőlök a kardomba de Dephayt kihagyni hülyeség ! Aztán itt van Umtiti, Lenglet, Pjanic. Nem akarnak menni! Még szép. De Laporta ügyvéd,keressen valami apróbetűs részt,azért vártuk! Aztán itt van végre Emerson,most meg beszámolóják egy transzferbe,eszem megáll! Miért nem Firpot? Aztán Brethwait,Alena? Tobido? Senki többet? Egy pár ezer euró? Coutinho biztosan maradna még el alibizik itt azért a 20 milláért. Ha ezt a 7 játékost nem pénzért passzoljuk ,Lautaro felejtős! Aztán ha valaki vinné Firpot helyette is kell valaki . Ha bevonják a transzferbe Emersont az helyett is . Elmentek otthonról kérem? Így nem lesznek világverő csapat. Az Umtiti, Lenglet, Coutinho, Pjanic négyes éves bére 50 Milla körül+ 20 még Coutinhoért a Poolnak. Rakják ki rájuk az ingyen elvihető táblát,vagy Bartó vagyonelkobzás ha már idehozta őket!

g4brielsmith

Igaz nem az FC Barcelonával kapcsolatos híd, de minden szurkolótársam nevében is szeretnék itt is mihamarabbi felépülést a dán karmesternek, Eriksennek!

Nagybarcelona

Ha fiatal csatárt akarunk igazolni, viszonylag olcsón:
Boadu, Isak, Malen, Daka
Angliából már csak horror áron lehet igazolni.

Olympos

És minek nekünk további csatár? Pláne, ha jövőre rámegyünk Haalandra. Itt van Collado, Fati, Konrad, Trincao. Nekik sem fog jutni olyan nagyon sok játékperc, ha a többi csatár marad és egészséges lesz (Agüero, Braithwaite, Dembele, Griezmann, Messi). Igazából még Depayra sincs szükség. Még ha ingyen jönne és a fizetése sem lenne sok. Ez utóbbit inkább fordítanám egy elérhető védekező középpályás megvételére (Ruben Neves, Ndidi).

Olympos

Eminusz részére (nem adja fel nekem a neved után a Válasz lehetőséget).
Nem vagyok biztos abban, hogy deLigt a védelem vezére lenne. Az Ajaxban ez inkább Blind volt, a Juvében pedig Bonucci. Kérdés, mit mutatna, valóban irányítani tudná a társait, szervezni a védelmet, ha azonos korosztályú társai lennének (Araujo, Garcia, Mingueza). Lehet, hogy épp e három valamelyike lenne a meglepetés.

Nagybarcelona

Szerintem Laporta mindenkitől szabadul, aki a Bartó èrából maradt. Igaz lesz ez a játèkosokra is. Szóval maradnak a saját nevelèsek, fiatalok, esetleg Dembele. A többitől szabadulnának, állítólag 12 játèkos eladó. Jó lenne ingyen behúzni bal szèlre Depayt, irányítónak Calhanoglut Pedri tehermentesítèsère. Akkor már csak egy vèdőre, egy vkp-ra lenne szüksèg, ami fontos, ha lesz pènz, tuti igazolunk csatárt ès bal hátvèdet, ez az eladásokon múlik. Lehet azonban a vezetősèg úgy gondolkodik, hogy De Jong, Busquets, Nico elèg lesz vkp-nak. A hátvèd a prioritás a vezetősèg szerint.
Azaz a terv szerintem náluk is az, amit leírtam, ès èn is várnèk.
Stegen/Pena
Emerson/Dest-Pique/Araujo-?/Garcia-Alba/?
De Jong/Busquets
?/De Jong-Pedri/?
Messi/Dembele-?/Aguero-Depay/Fati
Csere, vagy kölcsönbe: Puig, Konrád, Mingueza, Ilaix
Ez egy vèdő, 2 kp-s, egy bal hátvèd, egy csatár. Ezeket a híreket olvasom mindenhol.
Eladó: Neto, Firpo, Roberto, Lenglet, Umtiti, Pjanic, Alena, Fernandez, Coutinho, Griezmann, Brathwaite ès Dembelè a szerződèsètől függően. Cserekapus elmèletileg Pena lesz. Coutinho helyère jönne Depay, Firpo helyère Gaya, Lenglet helyère már írtak rengeteg vèdőt, kp-ra is volt már mindenki. Ha Griezmannèrt kapunk jó pènzt (60 körül) ès Coutinhotól is tudunk szabadulni, szerintem a helyükre jön egy csatár a kezdőbe, rengeteg csatárt írtak, de állítólag Haaland ès Lautaro a vezetősèg kedvence, Koemanè Lukaku. Èn szemèly szerint közèphátvèdet, vkp-t, ès egy minősègi erőcsatárt szeretnèk, + Depayt ès Calhanoglut ingyen. Vèlemènyem szerint Lenglet szerintem nagyon gyenge, De Jong meg nem Vkp-s, Busquets meg sosem volt az. Pedri mèg túl fiatal irányítani 50 meccsen, bal szèlsőnk meg nincs Neymar eladása óta, pedig játszott már ott szinte mindenki. Bal hátvèd szerintem csak akkor ha lesz rá pènz, Dest tökèletes csere a 2 szèlre, ès ott vannak a B-sek. Erőcsatárra meg règóta várok, mert egysíkú a játèkunk, de ez sem a legfontosabb, mert Messi, Aguero ès Depay is tudna elől játszani.

Nagybarcelona

Trincao ès Collado kimaradt. Collado feljön, Trincaot eladnám, ès el is akarják adni, fölösleges volt a leigazolása, Collado kinőtte a B csapatot.

Olympos

Egy-két hely és név kivételével hasonló látom én is.
Belső védőt – ha Pique marad – már nem hoznák.
Baloldali védőnek komoly játékost csak akkor érdemes hozni, ha az valóban konkurense lenne Albának. Ha nem így tervezik, akkor egyrészt felesleges volt túladni Mirandán, másrészt Firpo szintért felesleges pénzt kiadni.
A középpályát hasonlóan látjuk. Szükség lenne egy védekezőre, és egy szervezőre is.
Elől csupán abban van közöttünk eltérés, hogy több támadót már nem hoznák.

A nevekkel nem nagyon szeretek dobálózni, hiszen 0% a beleszólásunk. Mi csupán az óhajunkat fogalmazhatjuk meg. Ennek megfelelően posztonként kettő név:
Belső védő: Mindenképpen ballábas kell legyen. (Laporte, Pau Torres)
Bal oldali védő: Guerrerio, Reguilon (egy fricska a Realnak)
Védekező középpályás: Ruben Neves, Ndidi
Támadó középpályás: Fekír, Zaniolo

Raven1975

Aymeric Laporte piaci értéke 45 millió euró 🙂 Minden másra ott a MasterCard 🙂
comment image

Olympos

A piaci érték egy dolog. A Transfermarktnál Mbappé 160, a CIES-nél 118 milla.
Ha Guardiola számít rá, lehet hogy 70-ért sem adná Laporte-ot, de ha nem, akkor 45 alatt is adja.

Red Cule

Szerintem a Barcelonának a svájci válogatott 7-es játékosára (Embolo) van szüksége. Eto’o-ra emlékeztet.

Nagybarcelona

Engem Daka emlèkeztet Eto’o-ra, de szerintem a Leipzigbe fog menni, mert nincs csatáruk, vagy viszi a Dortmund Haaland helyère.

sunt

Az, hogy most semmit se látunk tisztán, az nem baj. Végülis arról van szó, hogy Laporta vagy egy föffeteg pancser, aki azt sem tudja, mi veszi körül, vagy egy rafkós ügyvéd, aki nagyban játszik és a legtöbbet hozza ki, amit lehet. De akár ez, akár az, ő a megválasztott elnök.

Nagybarcelona

A magas fizetèsek miatt nehèz az eladás, mindenki szeretne maradni. Jövőre VB, hátha motiválja a távozókat, ahogy írtam. Koeman szerintem világossá tette, kikre nem számít, Lenglet ès Griezmann játszatása muszáj volt, mert nem volt a helyükre senki, többször kikerültek a kezdőből. Ezt is figyelembe kell venni Koeman megitèlèsènèl. Írok pèldát. Szerintetek Pjanic (Trincao, Firpo, Neto, Fernandez, Brathwaite)nem fèrt volna be nèhány meccsen? De. De mindenki szabadulna tőle, ès inkább Moriba kapta a perceit. Koeman “tuskósága” jól jön az eladásoknál. Valószínűleg ezèrt is marad, övè lesz az “eltakarító” szerepe.

Raven1975

Matheus Fernandes féle limonádé figurákat qrvára felesleges volt leigazolni, és b@romi szánalmas, hogy Barça címeres mezben futkorásznak!

Raven1975

Konrad de la Fuente hamarosan a Marseille játékosa lehet.
comment image

Nagybarcelona

Ha nèzitek a holland meccset, akkor láthatjátok mièrt kellene nekünk Depay.

sunt

Ha Depay és Laporte igazolása sikerül, akkor az eddigi változásokkal már jobb a keretünk, mint az eddigi. Aztán jöhet a brutális magzatelhajtás.

Steve fan

Dephay valószínűleg sikerül, Laporta biztosan nem mert pénz az nem lessz rá. Egyébként ha nagyjából ez marad a keret nem is fog igazolni a klub csak eladni,de azt nagyon kéne! Coutinho,és Umtiti a két legdeficitesebb játékos.Ráadásul menni sem nagyon akarnak. Semmi nyári tornán nem szerepelnek ,nem áll értük sorban senki.A Tobido,Alena, kettős szerintem sima ügy nem makacskodnak. Na Pjanic, nem biztos hogy egyszerűen átigazol. Menni sem akar ,még nem is nagyon kell senkinek(az észlény Bartó nagy szerzeménye). Braithwite,ha talál más klubot simán megy. Roberto szerintem marad(még hogy a City?),csere középpályásnak. Trincao fiatal támadó, megfelelő ajánlat esetén menni fog,Colorado cserének tökéletes.Eladni kell itt nem érkezőkön gondolkozni.

kritizator

Laporta már megvan, Laporte még nincs:(

Steve fan

Laporta= Laporte. Ezt adta a gép kedves kritizátor

Eminusz

Az eddig az EB-n latottak alapjan, amiket leszurtem:
– Calhanoglu ingyen valoban remek igazolas lenne.
– BHV-posztra erdemes figyelni Zinchenkot es Spinazzolat.
– A Barcaval hirbe hozott Wijndal nem gyozott meg…
– Ha Braithwaite ilyen jo meccseket fog jatszani, mint az elso, siman felfigyelhetnek ra es talan meg jo penzt is kapunk erte. 🙂
– Wijnaldumrol kar volt lecsuszni. :/
– Depay ingyen nem lenne rossz, de nem cserelnem el Griezmannra…….
– Vegul innen szeretnek mihamarabbi felepulest kivanni egyik kedvenc kozeppalyasomnak, Christian Eriksennek. Sokkolt, ami vele tortent. 🙁

Steve fan

Coutinhot állítólag vinné a Leichester City, Pjanicot visszavárják a Juventus. Mindkét esetben edzői kérésre. Grizmant is vinné a Juventus ha CR távozik. Végre jó hírek,bár igaz volna! Két giga fizetésű egy tökfelesleges!

65
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x