Griezmann jobban érzi magát Franciaországban, mint a Barcelonában

A csatár úgy érzi, hogy a kritikák “túlzóak” voltak

Griezmann jobban érzi magát Franciaországban, mint a Barcelonában

Ha egy szóval tudnám jellemezni Antoine Griezmann és a Barcelona kapcsolatát, akkor az a kínos. A csatár nem volt az a szupersztár, akit a klub szeretett volna, de nem is volt rossz. A játékstílusa nem illeszkedett tökéletesen a Barca kirakós játékába, és ez vezetett ahhoz, hogy egyes tudósítások szerint kínos kapcsolati problémák vannak közte és Lionel Messi között.

Mindez vezetett Griezmann néhány megjegyzéséhez a héten, miután egy kis időt töltött a nemzetközi csapatával. Arról csevegett, hogy szabadabbnak és kevésbé feszültnek érzi magát a nemzetközi alakulatával, mint a Barcelonával.

“Franciaországban kiérdemeltem a tiszteletet – mondta Griezmann. “Akik értenek a futballhoz, tudják, hogy mit csinálok jól mindenhol, ahol járok. A válogatottban minden labda átmegy rajtam, szabadabbnak érzem magam, mint az Atletico Madridnál.

“A Barcelonánál nehéz volt az első meccseim miatt, és néha túlzó volt a kritika. A 2021-ben viszont úgy gondolom, hogy jobban megy.

“Szabadabbnak érzem magam, mint a Barcánál, legyen szó labdakérésről vagy a kapu előtti befejezésről. Ami a védekezést illeti, a csapat igényei szerint mozgok, néha védekező középpályásként, néha pedig hátvédként. Attól a pillanattól kezdve, hogy támadásban szabad vagyok, jól érzem magam. Amikor azt akarják, hogy szélsőként dolgozzak, nincs meg a dribblingem vagy a tempóm ahhoz, hogy egy az egyben felvegyem az embereket, és nem vagyok egy célember sem”.

Griezmann | Forrás

Azt mondom, hogy szerintem a legtöbb játékos valószínűleg szabadabbnak érzi magát a nemzetközi csapatánál, mint a klubjánál. Az egyetlen játékos, aki ezzel talán nem ért egyet, az egy bizonyos Lionel Messi.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x