Griezmann-Saul cserepletykák láttak napvilágot

Griezmann-Saul cserepletykák láttak napvilágot

Az Antoine Griezmannt és Saul Niguezt érintő csereüzletről szóló pletykák szerdán felerősödtek, és mindenféle hírek röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy a két játékos a nyáron klubot válthat.

Az egész azzal kezdődött, hogy a Cope arról számolt be, hogy a két klub “nagyon közel áll” a csereügyletről való megegyezéshez. Griezmann a jelek szerint Ibizán nyaral Koke-val, és várja a hívást az Atleticótól, míg Saul állítólag szívesen költözne a Camp Nouba.

Sok más csatorna is gyorsan ráugrott a hírre, és arról számolt be, hogy valóban készülődik az üzlet.

Griezmann kipakolása úgy tűnik, hogy a Barca számára elengedhetetlen a bérköltségek csökkentése érdekében, míg Ronald Koeman állítólag szívesen hozna még egy középpályást, miután lemaradt Georginio Wijnaldumról, amihez Saul is illeszkedni látszik.

6 thoughts on “Griezmann-Saul cserepletykák láttak napvilágot

  1. https://m.youtube.com/watch?v=ekM4FJlaUyo&t=337s
    Itt egy videó Saulról. Nekem règi vágyam, H. Itt játszon. Az előző cikkben írtam Rafa Mirről, pontosan èv közben, írtam itt, hogy a kieső Huescában hozza Griezmann számait. Közben Griezmann èvente 50 millióba kerül. Szimpatikus ember, de nagyon remèlem, H. összejön a csere.

  2. Hivatalos: Az FC Barcelona július 31-én a VFB Stuttgart csapatával játszik felkészülési mérkőzést Németországban. A csapat július 28. és augusztus 2. között Németországban fog tartózkodni – erősíti meg a Barcelona nyilatkozata.

  3. Saúl Ñíguez box-to-box középpályás, balhátvédként is bevethető, de Simeone alatt 4-4-2-ben szélső is volt, tehát rendkívül sokoldalú játékos. Itt újra motivált lenne, az Atletiben már nem az, 2-3 éve pedig az értéke nem kevesebb, mint 90 millió euró volt. Középpályásoknál ez a szám nagyon magas. Focizni meg nem felejtett el ennyi idő alatt, ebben biztosak lehetünk. Szerintem ez egy nagyon jó üzlet lenne, amiből valami jó is kisülhet.

    1. Magyarázatul csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg Griezmannt 120 millióért vettük az AM-tól, – addig ugyanabba az egyesületbe ingyen engedtük át azt a Luis Suarezt, akinek jórészt a bajnoki címüket is köszönhetik.
      Tehát akkor vagy én vagyok korrupt, vagy Bartomeu…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük