Eldőlni látszik Griezmann és Dembelé sorsa

Borítékolható volt, hogy valakinek távoznia kell közülük.

Eldőlni látszik Griezmann és Dembelé sorsa

A Barcelona továbbra is hisz Ousmane Dembélé-ben, és a jövő héten leül a játékos képviselőivel, hogy a hosszabbításról tárgyaljanak. A Barça úgy gondolja, hogy Dembélé olyan játékos, aki képes megváltoztatni a mérkőzéseket.[Mundo Deportivo]

Griezmann tudja, hogy nincs visszaút: a nyáron így vagy úgy, de elhagyja a klubot. [sport.es]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
107 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raven1975

A sérülékeny Ousmane Dembélé továbbra is Barçában folytatja??? 🙁

Raven1975

Csak szólok, hogy törölték a személyeskedő hozzászólásaidat, jó eséllyel ez is megy a levesbe. Na további szép napot 😀

Sanyi

Nem baj, a lényeg, hogy láttad és bekussolsz talán a cikkjeiddel.

Pedri

Nagyon faxa!

TS

Gondolom most -sérülten – eladhatatlan.Talán majd a télen és egy reális szerződéssel csökkenteni lehetne a veszteséget, ami mindenképpen óriási lesz ….Most megpróbálják megfaragni az irreális fizetését , hogy egyáltalán valaki ( esetleg) elvigye…

Robi71

Dembi és Cou eladhatatlan. A klub inkább megtartja őker, mint megalázkodjon és szégyenkezzen a piacon. Az ostoba büszkeségnek ez az ára.
Állítólag a Barca Felix-et akarja Grizi helyett az Atleti-től és nem Saul-t. Nem mintha nem örülnék a fiatal tehetségnek, de nekünk nem középpályás kell?
Ebben az esetben Kloop vinné Saul-t, mert ő tudja, hogy a középpálya nyeri a meccset.

Maestro10

A Griezmann – Saúl cseréből szerintem mindkét fél jól jönne ki, úgyhogy ezt az üzletet abszolút támogatom. Ellenben Dembélé szerződéshosszabbítása előtt értetlenül állok. Egy link, szar alak akire nem lehet számítani, és ezt oly sokszor bebizonyította már az ittléte alatt. Sőt, azon a véleményen vagyok, hogy Umtiti és Coutinho mellett Dembélé szerződését is nyugodtan fellehetne bontani. Az én szememben ő is egy parazita, akire az égvilágon semmi szüksége nincs a klubnak.

Robi71

Egy játékossal nem lejet egyoldaluan szerződést bontani, hacsak ki nem fizetjük a szerződés végéig járókat. Más lehetőség csak akkor, ha a szerződésbe speciálís kitéteket teszünk, például ha nem játszik x meccset, akkor szerződésbontás. Én kétlem, hogy mi ilyeneket foglalnánk szerződébe…pedig….

DistantxThunder

A Barca hisz a szezononként kb 5 meccset bíró Dembelében, milyen szép a klubtól.. kár hogy Suarezben pl nem hitt.. amúgy én is azt gondolom hogy nem lehet megtartani Griezmannt és Coutinhot (Dembelét sem, csak benne ugye “hisznek”), Agüero és Depay érkezésével, plusz Messi maradásával nincs hely ennyi támadónak a csapatban. A fizetésekről nem is beszélve. Szerintem is jó ötlet lenne Saúlra cserélni Griezmannt – a középpályánk egy kalap sz.r továbbra is, De Jong és Pedri mellé kellene Saúl. Viszont én azt nem értem hogy gondolhatják a vezetésnél egyesek hogy inkább Joao Felixre lenne szükség.. elküldjük a támadóinkat mondván nem kell több támadó, de hozunk egy támadót? Azért én remélem hogy ez csak egy vicc.. Saul nagy fogás lenne.. amúgy még Van de Beeket is el tudnám képzelni, Saul mellett (és nem helyette)

Kritizator

Mennyi új arc. És egyszerre.

sunt

Wijnaldumot ez a vezetés elspekulálta. Most úgy néz ki, Saullal teszik ugyanezt. Ha valaki nem üzleti zseni, ne akarjon nagyot szakítani. Csináljon kicsi, de jó üzleteket és azoknál állítsa le magát.

Nagybarcelona

Wijnaldumnak a PSG 10-12 millió nettó fizetèst adott, Depay ide szerződèse után, belement, hogy 7 helyett 5 milliót keressen. A PSG-nek mindent lehet, Saul (Griezmann)problèmát írtam, miközben jelenleg a Liverpool 50 milliónál tart èrte.

Nagybarcelona

Pont most írta Romno, Saul ügynöke szerint Saul azt teszi, ami Saulnak a legjobb. Minden nyitott. (Barcelona válogatott, VB) Liverpool pènz (12 millió???, Thiago epizódszerep az EB-n)

Nagybarcelona

Ne üljetek már fel a kamu híreknek.
-Felixèr max èrdeklődtünk
-Saul kellene nekünk, Fabrizio Románo is megírta. Griezmann besèrtődött, mert a háta mögött tárgyaltak. Jelenleg a Saul kèpviselőivel mára tervezett megbeszèlès is elmaradt, mert a sèrtődött Griezmann kèri a Barca-Atletico (kevesebb) bèrènek különbözetèt. Angliában is tárgyalnak.
-Brathwaite hajlik a távozásra, 3 klub jelentkezett be èrte
-Pjanictól szabadulnának, de kölcsön kellene mindenkinek, Pjanic válogatna (Juventus?) itt zavarják, 28 millió a bruttó fizetèse
-Coutinhoèrt a Marseille, Milan, Inter, pár angol klub èrdeklődik. Ő akkor is megy, ha csak kölcsönbe, majd ingyen vègleg, mert 34 millió a bruttó fizetèse, ès pár meccs lejátszása után fizethetünk 20 milliót.
-Monchu tegnap távozott, összeget nem írtak.
-Dembelèvel hosszabbítani akarnak, ha jön èrte elfogadható ajánlat, eladják, ha nem, padozással próbálják aláíratni a szerződèst (PSG ingyen szeretnè jövőre, gondolom telebeszèltèk a fejèt, ebből mèg lesz “balhè”, PSG-nek mindent lehet, Ramos, Wijnaldum, Donnaruma aláírási pènzek, fizetèsek, Hakimi 70 millióèrt, ès Mbappènek óriási fizetèst ajánlottak. 100 millió bruttó???)
-Neto lehet marad, 10 millió körül adnának èrte, de Koeman szeretne egy rutinos cserekapus
-Koeman szeretne egy rutinos csere balhátvèdet (Van Anholtot ingyen lenne! 30 èves holland válogatott), Laporta erre nem költene, Dest, Emerson is tud ott játszani, illetve Balde (17 èves) hosszabbítani szeretne a Chelsea ajánlata helyett.
-A vezetősèg remèli Messi pèldáján a többi (Pique? -tudtommal már belement, Busquets, Alba, Roberto, De Jong?) is hajlandó belemenni a fizetèscsökkentèsbe
-Ilaix szerződèsènek dilemmája mögött a Reál Madridot sejtik, ha nem hosszabbít, el szeretnèk adni, 20-25-èrt. MU èrdeklődik
-Kèrdèses Puig, Lenglet, Roberto sorsa
Puigot kölcsön adnák, Lenglet el szeretnèk adni, nem akar menni, de a bère “csak” bruttó 8 millió, Robertohoz Koeman ragaszkodna, a vezetősèg eladná, főleg ha nem megy bele a fizetèscsökkentèsbe.
-Roberto ott van a jövő èvi mezbemutatón, Griezmannt kivágták, Fabrizio Románo kèppel igazolta.
-Laporta 3-4 igazolást ígèrt, de tegnap is lenyilatkozta, nehezen mennek a tárgyalások, zsonglőrködni kell, cserèkben gondolkodni. -Tebas ès a La Liga különös figyelemmel kísèri a Griezmann-Saul csereüzletet, Spanyolban nem megszokott a csere, szerintük Griezmann 75 milliót èr. (WTF???)
-Amíg a bèrezès nem kerül a limit alá, a bevètel csupán 25%-át költhetjük igazolásokra (első az eladás, kölcsön adás)

bright.barca

Moribától mindenképpen meg kell szabadulni. Eleve túlhype-olt a srác, plusz mérhetetlenül megnőtt a pénzéhsége, nyilván az ügynöke bíztatására (is)…vagy csak utóbbi miatt szívózik itt a klubbal, de mindegy is, húzzon el innen minél előbb és minél messzebbre!

Zöldbéla

Ő már a helyére került! 😀

Barca87

Jó olvasni újra a régieket.
Remélem újra aktívan visszatértek.
Moriba mostanra nálam is kérdéses lett, főleg annak tükrébe ha Depay hozzáállásához viszonyítjuk, bár van benne potenciál. Egy 20m.s ajánlatnak azért nem mondanék nemet.
A neheze a Coutinho, Pjanic, Umtiti, Grizi, Dembele eladása, elpasszolása.
Sajnos nem is nagyon fognak kapkodni utánuk, ha csak nem engednek a fizetésükből.

bright.barca

Moriba és ügynökei figyelmébe:

Messi jún. 30-tól ún. „szabad ügynök”. Vagyis amíg el nem igazol, napi 300.000 €-t veszített/veszít. Nála persze ez aprópénz, de mégis példaértékű lehetne a vérszemet kapott Moriba számára, ld. tovább!

Most Messi kerülgeti egymást a Barҫával. Állítólag simán elfogad 40-50%-os fizetéscsökkentést. Hosszabbítana is, 2+3 évre! Utána még, ha érez annyi kraftot magában, elfogadhatja majd David Beckham invitálását annak csapatába, az Inter Miamijébe.

Viszont nagyon megnehezíti ezt a kibontakozó, kölcsönös szándékot, hogy minderre nincs/sincs promt elegendő pénze a klubunknak. Olyan játékosokat igyekeznek ehhez elpasszolni, mint Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Martin Braithwaite és Philippe Coutinhó. Ám ők kurva jól érzik itt magukat a giga fizetésésükért, amelyeket még évekig élvezhetnek nálunk. Valahol megértem őket, de elemi kényszert érzek a likvidálásukra. (Itt kapcsolódok Barca87-hez!)

És akkor a Saúl-Griezmann témához:

Saúl Ñíguez Az AtMa-ben is csak kiegészítő ember volt a múlt szezonban, többnyire kispadozott. Szerintem itt nem is ő – mint olyan – a prioritás, hanem általa A. Griezmann horribilis fizetésétől tudnánk esetleg megszabadulni. Mert Grizi a régi csapatához szívesen visszatérne, de csakis oda.
Viszont itt is megoldhatatlannak tűnő financiális galibákkal kell szembenéznie mindkettőjüknek, csapataiknak, ill. minden érdeklődő drukkernak…

Robi71

Előbb a haszontalanok és csak utána a hasznos kiegészítők vagy netán kezdők….ha erre is szükség lesz.
Umtiti, Cou, Dembi, Wague…utána Pjanic, Martin, Neto, ….és csak utána Grizi.
Minimálisan kellene gyengíteni a csapatot költségcsökkentés, fizetési keret felszabadítás gyanánt.
Tartok tőle, hogy a végén marad egy szűk 13-14 fős alapkeret és kiegészítőként néhány saját nevelésű fiatal. Magyarán nem lesz cserepadunk. Ha jön egy sérüléshullám vagy kizsigereljük a kezdőt….nézni fogjuk ahogy szétesik a csapat. És ez általában a legrosszabbkor jön…például a véghajrában.

Nagybarcelona

Griezmann bruttó 50 millió
Depay Bruttó 10 millió.
Nem Mind1 a jelenlegi helyzetben, Depay 3 èvvel fiatalabb, a lènyeg, vègre ő bal szèlső. A statjai is jobbak, igaz Franciaországban. Depay rögtön belement a fizetèscsökkentèsbe, Griezmann mint egy kislány, úgy hisztizik. “èn csatár vagyok”-Koeman ott játszatta, láttuk a számait, most még fizessük ki a fizetèse különbözetèt.
Wijnaldumot nagyon sajnáltam, DE! Laportának igaza van, csak az játszon itt, aki itt akar. (főleg most) Az ingyenèlők meg húzzanak …ba

Nagybarcelona

Szerintem lehet jó keretünk, ahogy már írtam. Mèg várok pènzt a jelenlegi 20 millió mellè, de kezd alakulni a keret, ès az itt maradók nevei, bár èn Robertót küldenèm el először.
Eladás:
Brathwaite 10
Lenglet 20
Coutinho 20
Umtiti, Pjanic ingyen
Griezmann-Saul csere
Dembele??? az árából jöhet jobb oldali támadó.
Keret a jelenlegi hírek alapján:
Stegen/Neto
Emerson/Dest-Araujo/Pique-?/Garcia-Alba ès Mingueza
Busquets/Nico
Saul/Roberto-De Jong/Pedri
Puig ès Ilaix kèrdèses
Dembele?/Collado-Messi/Aguero-Depay/Fati
Szerintem ez egy komoly keret lenne. Saul ha èrkezne, már csak egy komoly vèdőre lenne szüksèg elsősorban. 70 milliót írtam bevètelre+ Moriba, Puig ès Dembelè???+sok apró a B-sekből. Ebből simán kijön egy komoly vèdő! Dembele árán hoznám Olmot, ha lenne rá vevő, ha nem, maradni fog. Esetleg Van Aanholtot Alba mögè, mert ingyen van. A maradèkból nemrèg írtam, hoznám Rafa Mirt. Kölcsönbe, de akár a 10 milliós árát is kifizetnèm. Nagyon tehetsèges fiatal spanyol csatár, aki nagyon jól fejel. Nem lesz 200 millió Haalandra, de 50 millió sem Isakra. Szerintem fontos lenne egy csere erőcsatár. Puig 15, Ilaix 20 ha ők távoznának (visszavásárlási val) az árukból De Beeket. Laporta szerepèben… 🙂

Steve fan

Ez a szezon is ezen ment el. Márciustól már minden meccsen ugyanaz a 12-13 holtcsapágyas játékos alkotta a keretet. Aztán maradt a 3. hely ,annak is örültünk!

Jclp

Az első néhány komment után el sem olvastam a többit…megy Dembélé savazása, de komolyan, ki volt az, aki a legtöbb váratlant húzta az elmúlt szezonban is (váratlan csel, váratlan lövés stb) Messit nem számítva? Ezerszer inkább ő maradjon, mint Griezmann, főleg, hogy maximális bizalmat fektetek abba, hogy Fati nemhogy megtörik a sérülése után, hanem újult formában tér vissza, szóval egyáltalán nem lesz garantált a kezdő tagsága sem, és azért két ilyen szélső a csapatban egymást váltogatva elég ütős lehet (Konradot sajnálom, hogy nem raktunk bele visszavásárlási opciót).

Jclp

Ha egyszer már nem nyögjük Bartomeu örökségét, újra élmezőnybe fogunk tartozni nem csak La Liga, hanem Európa szinten is, ebben biztos vagyok. Sajnos jelenleg ez még nem lehetséges, mert akarhatunk bármilyen erővel megszabadulni pl Coutinhotól, ha ő nem akar menni, akkor a szerződése lejártáig minden egyes hónapban mosolyogva veszi fel a horror fizetését, és semmit nem tehetünk (Laporta ügyvéd, és még így sem…)

Barca87

Dembelével az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokat sérült méghozzá hónapokra kidől sokszor. Így nehéz rá valamit is építeni.

Nagybarcelona

Ugyan úgy gondolom. Nagy tehetsèg, kedvelem, de inkább egy egèszsèges Olmo (Adama Traorè) mint Dembele, mert összesègèben többre megyünk. Ahogy a Spanyol válogatott.

sunt

A vezetőség túl sokat kerget mindenféle ábrándokat, a helyett, hogy határozottan döntene és lépne. Micsoda előszezon az, amikor nem lehet tudni, hogy kik lesznek ott a bajnoki rajtkor a keretben?

Nagybarcelona

Mindig negatív vagy. Hogyan döntsön határozottan? Bontsa fel a szerződèseket, ès fizesse ki a fizetèsüket èvekre? Ezt hagyták Laportára. Szerintem nagyon okosan gondolkodik, ahogy fentebb írtam, 2-3 nèv hiányzik egy erős kerethez. Az előszezon jelenleg nem számít, főleg úgy, hogy 2-3 èrkező lesz ès sok távozó. (remèlhetőleg, akár 6-7 is)

Nagybarcelona

https://www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/2590406-president-of-la-liga-javier-tebas-admits-hes-a-huge-real-madrid-fan.amp.html
A köztudottan Reál Madrid rajongó Tebas mit fog most csinálni, a Realnal 150+ millióval kell csökkenteni a fizetèseket.

Nagybarcelona

Dembele esetèben az első a szerződèshosszabbítás fizetèscsökkentèssel, ami szintèn nehèz lesz, ahogy már írtam. Szerencsère a FIFA fizeti a fizetèsèt a sèrülèse alatt, ahogy írtam, ès linkeltem a szabályt. Így az eladása is egyszerűbb lehet, hiszen fèl ève lenne beilleszkedni új csapatánál, ahol nem kellene fizetni a fizetèsèt.

Dr Mouse

Már írtam: – Dembelé 2017 óta van a Barcánál, ez idő alatt ez a 12.(!) sérülése.

bright.barca

Jclp-nek:

Dembélé lehet, hogy tehetséges (volt), de többet sérült, mint nem. És ez az állapota csak rosszabbodni fog. Továbbá ő is teljességgel elhatárolódik a fizetéscsökkentésétől, nincs benne semmi megértés, alázat.
Most éppen 4-6 hónapra dőlt ki. Minek ő nekünk így? Számomra egy hasznavehetetlen, de rohadtul drága rongydarab. Bárhogy is, de szabadulni kell tőle!

Te mégis mit remélsz? Hogy majd a következő szezon 2. részében előkerül pár meccs erejéig? Hogy aztán nyomban lesérüljön? Mert így megy ez már jóideje, tkp. az ideigazolása óta…

Teljesen egyetértek Maestro10-zel, Robi71-gyel, DistantxThunder-rel és mindazokkal, akik ezt a szerencsétlen herét nem akarják a csapatunkban, de még annak közelében sem látni.

Te ettől még sztárolhatod őt…!

bright.barca

+Barca87

Barca30

+ Barca30

Zöldbéla

Dembelé a Barca Balotellije!

Raven1975

Kays Ruiz-Atil pozitív koronavírus tesztet produkált 🙁
https://www.fcbarcelona.com/en/football/barca-b/news/2191409/kays-ruiz-tests-positive-for-covid-19 Jobbulást!

bright.barca

Neked is!
Egyéb megjegyzésed a hírhez? Vagy bármihez?

Raven1975

Ne személyeskedj!
1.) Nem kérdeztelek!
2.) Ne tetézd nap mint nap a butaságodat! 😀

Barca30

Maradjon is ott.

bright.barca

A többi elsunnyogóval egyetemben!

Olympos

Remélem, augusztus végére minden a helyére fog kerülni.
Umtiti, Pjanic, Courtinho, Braithwaite távozni fognak.
Roberto, Pique, Alba, Busquets belemegy a bércsökkentésbe.
Dembele hosszabbítani fog, fele fizuért.
Ha a Griezmann-Saul csere nem jön össze, Griezmann is alacsonyabb összegért folytatja.
Emellett nem zárom ki TerStegen, Lenglet és deJong hasonló hozzáállását sem.

Ha augusztus végére nem jönnének össze a fentiek, azaz nem sikerül a fizetési sapka alá menni:
1. Az újonnan érkezők közül ki nem kap játékengedélyt?
2. Jön az általános, kollektív, tárgyalások útján végbemenő bércsökkentés.
3. Ha ez utóbbi megtörténik, automatikusan megadja a LIGA az engedélyt, vagy várni kell januárig?

Olympos

Moriba:
Kb. egy hete valaki azt írta, hogy a klub Fernandessel példát statuál. Most
Moriba van a soron, mert már nem is a B-be, hanem a Juvenil-A-ba lett visszaküldve.
Szerintem ez kevés.
Coutinho-Dembele-Pjanic valamelyikével lehetne a szükséges hatást elérni.
De ehhez elég tökösnek kellene lenni.
Helyette két fiatallal “szórakoznak”.
Ja, hogy ha mással bontanának egyoldalúan szerződést, akkor egy esetleges perben nagyobbat is lehetne bukni!

sunt

Moribanak már csak egy év van a szerződéséből. A menedzserei nagyon keménykednek, erre a Barca is. A menedzserek vagy találnak neki klubot, amelyik jól hajlandó érte fizetni, vagy ha nem, az utolsó pillanatban kénytelenek lesznek hosszabbítani nálunk.

Raven1975

Ousmane Dembélé a 2020/21-es bajnoki szezonban.
comment image
Összességében hozott egy átlagot, semmi extra.

Dr Mouse

És szerintetek Coutinho-val mi lesz?

Dr Mouse

Vagy éppen Bartomeuval? Ő megússza ezt az egész “etvaszt” száraz lábbal?

sunt

A Clubnak nem érdeke, hogy egy hosszú Barto pereskedéssel folyamatosan romoljon a nemzetközi presztizs és így zuhanjon a bevétel.

Dr Mouse

Bartomeu ügye – szerintem – nem polgári peres ügy, hanem büntető peres…

sunt

És az min változtat a hatás tekintetében?

Dr Mouse

Egy büntető eljárásnak van un. visszatartó hatása. Ha ugyanis egy nyomozás során sikerül bizonyítani azt, hogy a sok adás-vétel során az elnökség egy, vagy több tagja a vételárból elvett – magyarul sikkasztott pénzt, – akkor el lehet ítélni az illetőt/vádlottat, vagyis, a következő vezetőség majd meggondolja, hogy mit tesz, mert lehet, hogy börtön lesz a vége.

Barca87

Nem hinném hogy Coutinho maradna, igazi pénzügyi csőd fizu+bónusz

Zöldbéla

Coutinho-t (és az összes koloncot is), ha kiakarja ülni a szerződését, teljesen el kell szigetelni a csapattól (a fizetéséért legyen köteles a B-csapat edzéseit látogatni, de ott is csak a pálya mellől nézheti a többeket), és természetesen nevezni sem kell semelyik keretbe (nem korrekt játékos, süllyesztőbe vele)! A bérét így is úgy is megkapja, az eladási árát is mindenképp bukjuk, de már nem demoralizálhatja az öltözőt. A magas fizetést tartalmazó szerződését senki sem azért kapja, hogy alibizzen, és meg se közelítse (teljesen mindegy, hogy miért) a korábbi klubjában nyújtott teljesítményt! Ha valaki nem tud a bérszintjének megfelelően teljesíteni, az egyezzen bele a szerződése módosításába, vagy az eladásba!

Ha lejárt a szerződése, majd meglátja, hogy mennyiért tud máshol (ahol ismerik az előéletét) új szerződést kötni!

bright.barca

Egyetértek.

Robi71

A jelzést nekik Laporta azzal megadta, hogy igazolt (Agüero, Depay, Garcia, Emerson) a helyükre…a helyet amit nem sikerült betölteniük az ideigazolásuk óta eddig sem. De gondolom azzal is számolt, hogy ezt a jelzést nem fogják venni…jogi “erőszakot” kell majd alkalmazni jobb belátásra bírni őket. Nem lesz egyszerű.

Kvízkérés következik. Ki mondta következőket 2019 nyarán.

“Fel kell készülnünk a jövőre. Jó és fiatal játékosokat csábítunk magunkhoz, mert folytatnunk kell ezt a sikeres időszakot. Ez a mi felelősségünk. A mandátumom még két szezonon át tart, jó helyzetben kell átadnom a csapatot, hogy elmondhassam az új elnöknek: ez a mi örökségünk”

Zöldbéla

Egyszerű lesz, leírtam. Ha a pénz mindenképp elúszik, legalább bűnhődjenek akik rászolgáltak! :))

A Dembele iránti töretlen bizalom számomra érthetetlen.

Faramici69

Perez Papa? 🙂

Olympos

2020. október.1.
Dest-Araujo-Firpo-Alena-deJong-Fernandes-Pedri-Puig-Dembele-Fati-Trincao
Ettől több fiatal nem kell a keretbe. Sőt, sok is.
2020. október 27.
Bartomeu lemond.

Mihail

Robi71: Ne haragudj de nem te mondtad hogy ezen a blogon többet nem kommentelsz?? Vagy úgy látod érdemes segget csinálni a szádból…:DDD

Robi71

Fél évig nem írtam…erre azonnal megjelensz., mintha csak erre vártál volna. Olyan vagy, mint egy kullancs….lefagy, aztán ha felmelegszik újraéled. Nem hiszem el, ha nem látom.

Faramici69

Erről beszéltem, hogymilenne a moderátor szerepe. Vannak azok a beteg személyiségű emberek, akik csak mások digitális abuzálása vonz a blogokon. Mivel nem tudnak érdemben hozzászólni a témához, inkább személyeskednek.

MIT CSINÁL ILYENKOR EG SZERKESZTŐ?
Gondolom semmit. Kinek tűnne fel, ha egy szétesett blog kicsit újra éledne? Persze ha sikerül lekoptani még időben azokat, akik szétbarmolták.

Mihail

Robi71 az senkit nem érdekel hogy meddig nem írtál…ha valamit eldöntesz tartsd is magad ahhoz….máskülönben igaz lesz az állításom miszerint segget csináltál a szádból….

Barca87

Én hogyan tüntetném el az Umtiti, Pjanic féléket…….
Nyílvánvalóan tudtukra lett adva, hogy nem számítanak rájuk.
Edzőmeccs 2 nap múlva, kezdőbe mind a kettővel!!! Második percben lehoznám mind a kettőt. És ugyanezt megcsinálnám a következő meccsen.
Ha ezután sem mennek el, szívbaj nélkül kiállnék a média elé hogy ez+ez a játékosok eladása nélkül nem tudjuk regisztrálni az ujjonnan érkezőket beleértve Messit is.
Szerintem ezután már csomagolnának is mert a szurkolók darabokra szednék őket az biztos.

Faramici69

Szerintem ez itten a fő baj. A Barcánál nincsenek ultrák, akik az ilyen jellegű problémákat hatékonyan kezelnék. Szerinted Belgrádban vagy Londonban, esetleg Rómában ez működne?

Binglof

Hogyne lennének. A Boixos nois. Csak ki vannak tiltva még a stadion környékéről is…

Olympos

A jelenlegi helyzetért a játékosok a legkevésbé felelősek.
Nem az Ő kezükben van a kassza kulcsa.
Nem Ők gazdálkodtak irracionálisan.
Nem Ők igazoltak orrba-szájba játékosokat drágán, feleslegesen, hitelre, részletre.
Évről-évre nem Ők költötték el az összes bevételt (sőt annál is többet).
Felelős van.
Ennek ellenére mi történt a közgyűlésen? Vígan elfogadták az előző kettő év költségvetési beszámolóját.
A játékosok eddig rugalmasak voltak, kétszer is belementek a fizetéscsökkentésbe. Az Umtiti félék is.

bright.barca

Abban nem lehet vita köztünk (sem), hogy mindez az őrület nem a játékosok sara. Mellékesen: mikor vonják büntető eljárás alá Bartomeut? Mert mindezt a financiális káosznak ő – az eddig érthetetlenül tisztázatlan (bűn)ügy – főgonosza.

Biztosan jobban értesült vagy nálam, de nekem az jött le eddig, hogy sok a gond pár játékossal. Pl. Umtiti jelenlegi fizetésének 50%-át még mindig mi állnánk, ha egyáltalán kellene valakinek (még így is necces).
A másik: Coutinho. Tudomásom szerint várnák ide-oda, de nem igazán komolyan. Neki pedig tök OK itt a padon milliárdokat keresni. (Ugye, ha csak pár meccsen is pályára lépne, nekünk az €20millióba fájna, de nagyon.)
Dembélére és a többi ócskavasra már szót sem pazarlok.

Kis finomításokkal, de “Barca87” stratégiáját elfogadnám, sőt!

bright.barca

Ha nem is a szurkolók (higgyünk “Binglof”-nak), de azzal, hogyha minden módon negligálnák őket, az a további karrierjük végét jelentené. Itt ugyan milliárdosokká válnának, de a könnyű pénz hamar elfogy — mondják az ehhez jobban értő maffiózók. 🙂

Robi71

Ez nem a játékosok sara, de nem is a jelenlegi vezetőségé. A bűnos személye ismerós mindenki számára. Hivatalosan a klub elnöke volt és a szerzódéseit nem lehet semmissé nyilvánítani. Ezért mondtam, hogy érfeni változás 2-3 évig aligha várható.

bright.barca

Robi71!!!

Én voltam talán a leghangosabb, aki néven nevezve a „Nagy Öregeket”, visszahívtalak. Téged, és a többieket is (pl. GYLS, Bivi, julio alberto, Mihail, stb.). Utóbbi, ha zavar, lépj túl rajta! Ne ragadj bele a kölcsönös utálatba! (Nem tudtam erről a korábbi konfliktusotokról, de emelkedjetek túl rajta! Szépen kérem…Mihail, téged is!)

Hogy miért szólítottalak meg benneteket? Mert amíg te (és ők) „gondoztátok” a site-ot, addig itt pörgött az élet. Én csak szórványos olvasója voltam akkoriban a blognak, nem írogattam semmit, mert tőletek minden lényegeset megtudhattam, ha akartam.

Aztán kezdett a blog haldokolni (és hangsúlyozom, nem a szerkesztő(k) miatt!). Emiatt gondoltam ide írogatni, bár akadt volna hasznosabb dolgom is. Csak az baszta fel igazán az agyvizem, amikor a szomszéd blog előállt azzal az ultimátummal, hogy hadd nyeljen le benneteket/bennünket. Emlékeztek?

A „taktikám” nagyjából az volt a közelmúltban: személyes indulatokat keltve lendületet adni a blognak. Sikerült!

Sokan gyűlölnek emiatt (leszarom), sokan nem. De felforrt itt a levegő, záporoznak a kommentek. Nekem ennyi elég is, már csak ritkán nyilvánulok meg, a személyemet ért mocskos megnyilvánulásokat (aminek zömét ugye én provokáltam ki) elfeledtem, és már nem is fogom viszonozni, se kezdeményezni.

Ne add fel, Barátom! Szükség van Rád!
Óriási infóhalmaz birtokosa vagy, semelyikünk nem bír ennyivel. Oszd meg velünk olyan szorgosan, mint korábban!

Köszönöm!

Olympos

bright.barca-nak:
Szerintem Laporta nem jó megoldást választott.
A PR helyett (amikor nem volt olyan nap, hogy ne szerepelt volna a médiában) a legnagyobb problémával, a bérek rendezésével kellett volna foglalkoznia.
A kupadöntőt követő hétfőn általános, végleges fizetéscsökkentést kellett volna kezdeményeznie.
Leülni és tárgyalni.
A bajnoki szezon végére meg is lett volna a megállapodás, mindenkinek 30-40%-al kevesebb bére lenne július 1-től.
Mennyivel könnyebb lenne most megszabadulni pár embertől.
Lennének klubok, akik a csökkentett fizetést már állnák.
Ez a hajó már elment.
Marad az egyenkénti húzd meg, ereszd meg.

bright.barca

Igazad van, részemről.

Na, de ez a féreg (Bartomeu) még mindig, minden következmények nélkül éli világát. (Erre kérlek, adj számunkra értelmezhető magyarázatot.)
Amint azt korábban is írtam, valami elemi kényszert érzek, hogy legyilkoljam.

(Egyébként nincs szándékom a nemrégiben felpezsdített blogban veled és rajtad kívül másokkal szemben újra nyitni a rock’n’rollt.)

Dr Mouse

Ilyen balszélsőnk még egy nem lesz…https://www.youtube.com/watch?v=Lq_KxImBGUY

Raven1975

Messi rendelkezik az instagram történetének legtöbb sportolói kedvelésével.
https://player.hu/sport-3/messi-instagram-csucsot-dontott-az-unneplos-fotojaval/

bright.barca

Nem teszi!
De majd ha szerkesztő lesz, mert pl. én annak ajánlottam, valahogy csak kiszenved az öreg gyáva bozótharcos.

kritizator

Te is.

Raven1975

Memphis Depay megérkezett! 🙂
comment image

bright.barca

És? Belőled kiváló szerkesztőt tudnék elképzelni, vagy a totális nihilt. (Utóbbira szavaznék.)

Mihail

Faramici69
Ne haragudj de most speciel megint robi kezdte el a személyeskedést… lásd kullancs.Én nem személyeskedtem vele csak tényeket közöltem. Tudtommal meg ez egy blog ahol a másik nézeteit érvekkel adatokkal véleményekkel vitatjuk vagy egye tértünk vele. De az ilyen robi féle kommentelők mindent IS jobban tudnak. És ezt olyan csőlátással teszi hogy eldönti hogy ez fehér, és mondhatod neki hogy az fekete érvekkel adatokkal alátámasztva az nála akkor is fehér.És ezt nap mint nap nyomja le az oldal torkán hogy 26szor beírja ugyanazt. És ebben olyan fanatikusan hisz ebben a döntésében hogy nem érdemes vele vitatkozni sőt még te leszel a szemében a hülye. Teszem azt ilyen “kommentelő” minek ide?? Nyilván sz@r kavarónak hogy feléledjen a blog…értem én……

bright.barca

Kíváncsian várjuk a véleményedet. (Bármiről, a Robi-félét már ismerjük.)
Én nem ismerem őt (Robi71), de legalább egy értelmezhető gondolatra rugaszkodj el az utálatán kívül.
Csak ennyit kérek. Hogy tudjuk, mit tudsz segíteni a Barcának.

Raven1975

Memphis Depay az orvosi vizsgálaton 🙂
https://www.instagram.com/p/CRgzKkBHnV9/ 🙂

bright.barca

És?

Raven1975

Memphis Depay túlesett ma délután az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.
Hivatalos bemutatására csütörtökön kerül majd sor a Camp Nou-ban. 🙂

Olympos

bright.barca-nak:
Magyarázatot nem tudok adni. Maximum okoskodhatnék.
Magyarázatot, INDOKLÁST a bíró ad.
Ehhez feljelentés kész.
A feljelentést elsősorban az teheti, aki házon belül van, azaz a jelenlegi vezetés.
Ekkor már reménykedhetünk, nincs következmény nélküliség.
A feljelentéshez alapos ok kell legyen.
Ennek megtalálása átvilágítás, ellenőrzés formájában – gondolom – folyik.

bright.barca

Kedves Olympos,

Így van az, ahogy írod.
Bár az történne, ahogy írod: a jelenlegi vezetés megteszi/-tette a büntető feljelentést.
Ragozva:
“A feljelentéshez alapos ok kell legyen.” — Szerintem van elég.
“Ennek megtalálása átvilágítás, ellenőrzés formájában – gondolom – folyik.” — Hát, ezt is kurvára remélem.

Amennyiben ezt az útszéli tyúktolvajt (Bartomeu) a jog nem képes fülönfogni, majd sötét tömlöcbe vetni örökkön-örökre, akkor én a családommal együtt odaköltözöm.
És kurvára bűnöző életmódra váltok, arra nevelve a majdani gyermekeimet is. 🙂

Olympos

Írásod utolsó kettő mondatára:
Érdemes azzá lenni, ami ellen szót emelsz?
Reméljük, nem kell kimenned.

bright.barca

Már kint vagyok, bár nem ott. 🙂
De rohadtul nem értem, hogyan lehet büntetlenül egy ilyen patinás és roskadásig gazdag egyesületet financiálisan és erkölcsileg így leamortizálni.
Talán te tudod…

Olympos

Helyesbítés:
Ehhez feljelentés kell.

Força Barça!

Holnap este Barça Legends – Real Madrid Leyendas mérkőzés a Tel-Aviv-i Bloomfield stadionban! Sportadó nem közvetíti, marad a stream! 🙂

Força Barça!

Sport 2 élőben közvetíti 🙂

Barca87

Kíváncsiságból megnéztem mennyit keres Saul az Atleticoban……..az sem kévés =14,4 m . Kíváncsi lennék ha ide jönne mennyit keresne, mert ez nekem elég soknak tűnik.

Faramuci69

Egyre valószínübb, hogy Coutinho, Pjanic és Umtiti rajtunk marad. Fényévekre van az értékük a fizetésüktől. Minden felmerülő pletyka komolytalannak tűnik. A Dembélé ügyet is lezártnak tekinthetjük. Marad, de minek.
Valszeg ez történik SR-val és és Lenglet-val is. Breaitwaith-t talán sikerül eladnunk.

Griezmannt ezek után csak bagóért tudjuk eladni. Mindezek alapján Messi szerződtetése eléggé bizonytalan. Sajnos Laportaek hetek óta semmit sem tudnak érdemben felmutatni. Az első 4 igazolásunk már le volt zsírozva. Messi kötődik annyira a klubhoz, hogy hajlandó volt áldozatot hozni. Persze csak most, mert korábban azért habzsolt a zsíros bödönből rendesen.

Hétről hétre csak a rizza megy, hogy mostmáraztánistenuccse el kell adni a fölösleget, és persze semmi sem történik, mert esély sincs arra, hogy valami történjen.

Zöldbéla

Bocsánat, de úgy emlékszem, hogy “Messi hozta a zsírt a bödönbe”! 🙂

Robi71

Legalább két év kell bevarni a lyukatat a zsákon, amit Bartomeu vágott (Cou, Umtiti, Dembi, pjanic). Ráadásul ez idó alatt a még megmarad klublegendák is kikopnak (Pique, Alba, Busi, Messi + Aguero).
Ezek után van még valaki, aki értetlenkedik amikor azt mondom, hogy min. 3 év helyben toporgás várható…és akkor még finoman fogalmaztam. Bartomeu kisérteni fog még egy darabig.

Faramuci69

Szeretném tudni, mennyire vannak távol az álláspontok Moribával kapcsolatban. Mekkora fizut szeretne a csávó?

kritizator

OFF
Gylfi Sigurðsson-t letartóztatták pedofilia miatt

ON

Robi71

A Chelsea eladja Werner-t. Kell a pénz Haaland-ra. A City eladja Sterling-et es Jesus-t….kell a pénz Kane-re és Graelish-re. És nem utolsó sorban a Real es Mbappé valahogy egymásra találnak az átigazolási szezon végére. Ezek több, mint megérzések. 🙂
A mi esetünkben számomra már csak a Grizi-Saul esetleges csere kérdéses. Más komolyabb mozgást nem várok. Hacsak nem adjuk el valamelyik kerékkötőt. A remény hal meg utoljára.

Força Barça!

A katalán kormány figyelmeztette Barcát, hogy a világjárvány rosszabbodó helyzete miatt a Joan Gamper Kupa mérkőzését, augusztus 8-án a Camp Nou-ban zárt kapuk mögött, közönség nélkül lehet csak megrendezni. [Catalunya Ràdio]

Olympos

A helyzet kezd fokozódni.
A katalán kormány felszólította a klubot, hogy az augusztus 8.-ai Gamper kupát nézők nélkül rendezze.
Amennyiben a bajnokság is nézők nélkül kezdődik, át kell írni a költségvetést.
Kevesebb bevétel, még kevesebb pénz a fizetésekre.
Másfél hete semmi nem történik.

Robi71

Most nem sueretnék Laporta helyében lenni. Lehetetlen küldetés, csodát kell művelnie. De ő tudja mire vállalkozott, legalábbis remélem.

altopasso

Csak most olvasom újra a blogot. Üdv ismét itt!

Dr Mouse

Tudja valaki, hogy a ma esti meccs hánykor kezdődik?

Dr Mouse

Tudja valaki, hogy a ma esti meccs hánykor kezdődik? /A Barca-Real Legendari?/

Raven1975

19:30, ismétlés holnap délelőtt 09:00 órakor a Sport 2-n 🙂

Dr Mouse

Köszönöm.

107
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x