Továbbra sincs megállapodás Moriba szerződéséről

A tinédzser jövője továbbra is bizonytalan.

Továbbra sincs megállapodás Moriba szerződéséről

A Barcelona már hetek óta tárgyal Ilaix Moriba új szerződéséről, de a teljes megegyezés még várat magára a felek között.

Múlt héten Mateu Alemany és Ilaix Moriba képviselői leültek tárgyalni, hogy folytassák a tárgyalásokat egy új megállapodásról, de gazdasági okok miatt messze álltak egymástól a felek közötti álláspontok.

A hírek szerint az ügynökei magas követeléseket támasztanak, ami nagy akadályt jelent a tárgyalások során. A megbeszélésen hivatalos ajánlat nem hangzott el.

A mai napon újabb találkozóra került sor a megegyezés érdekében, de akárcsak legutóbb, most sem mondható “küszöbön állónak” Ilaix Moriba új szerződése. Ronald Koeman szeretné, ha a héten megoldódna a helyzet.

Ami a felek általános szándékait illeti, a Barcelona szeretné, ha Moriba meghosszabbítaná a szerződését, és a játékos is folytatni akarja – de a klub kitart az álláspontja mellett. Nem engedik, hogy Moriba részt vegyen az első csapat felkészülési mérkőzésein, amíg nem születik megállapodás a szerződéshosszabbításával kapcsolatban.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
57 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sunyi

Én Renáto Sanchez leigazolàsában reménykedem. Kell az izom ès a lövő erő oda. Pedrit és de Jongot jól kiegèszítené

Raven1975

A Bayern München tárgyalásokat kezdett a Barcelonával Sergi Roberto kölcsönszerződéséről, amely vételi opciót is tartalmazna.

Sunyi

Ez a nap legjobb híre

Faramuci69

Tul szep 🙂

Faramuci69

Meg persze Netot sem viszi el az Arsenal,
Lenglet-t sem az Everton,
Es BW-t sem a Wolves,
Grizest es Cout barki.
Az AM vitte volna Grizest akciosan, ha alljuk a beret…
Igy meg Messit is elvinnek gondolom

Robi71

Miért kellene sürgetni hasznos játékosok (Neto, SR, Lenglet, Grizi, Martin) eladását, ameddig a nyakunkon vannak a teljesen haszomtalanok (Umtiti, Cou, Dembi, Pjanic)?
Csak azért, mert eladhatatlanok és valamiből pénzt és fizetési keret felszabadítást kell csinálni?
Meglátod hamarosan kezdő játékosokat is eladó listára kell tenni, csak pénz legyen valamiből.
Most már csak abban reménykedek, ha nem sikerül eladni az eladhatatlanokat….kölcsönbe vagy cserealapként felhasználhajuk őket. Mett új játékos csak így lesz. Az idén el kell felejteni még a 20-30 milliós játékosokat is.

Faramuci69

Alapvetően igazad van, hogy ők legalább nem eladhatatlanok. Ugyanakkor, valahol mindegyikük estében érthető lenne az eladás.
Nálam SR a nagyon magas fizetésével vágta ki a biztosítékot. Lenglet esetében nem látok fejlődést, lehet csak egy rossz idénye volt, de középhátvéd szinten ott van Pique, Garcia, Araujo, Minguéza és De Jong is. Umtitivel nem számolok. Szerintem ezért ő ideális cserealap lehetne. Fontosabb lenne megszerezni inkább Gayat, esetleg Laportot. (Tudom álmodok)
Néto esetében sem érzem azt, hogy kihagyhatatlan lenne. Szokásos Barto pü-i év végi csre-bere akcióval jött, és relatíve magas a fizuja. Szerintem Masip visszahozatalával rendben lennénk kapus poszton.
BW még talán maradhatna is. Elől csalóka a helyzet. Sokan vagyunk, de Agüero sérülékeny, Fati bizonytalan, Messi kapacitás véges, Memphis még talány, Grízes sorsa meg bizonytalan.

Grízest szeretem, tetszik a csapathoz való viszony ia, de az ő esetében sajnos a hatalmas fizetése nagyon befolyásolja az ár/érték arányát, őt nagy valószínüséggel be kell majd áldoznuk. Remélhetőleg nem egy aljasul alkudozó Atleticónak.

Pjanicnál látok még reményt. Ő, esetleg úgy hogy a fizujából részben állunk valamit, még csak-csak elmenne. Umtiti és Cou esetében erre sem látok esélyt. Akkor a differencia a valós tudás és a fizetésük között. Gondolom a klubnak nagyon kell vigyáznia, hogy kinek menyt enged meg, mert utána már mindenki ezt tekintené tárgyalási alapnak. Ezért bármilyen “részben álljuk a fizetését eladés után” akciót, csak a legvégső pillanatokban lehetne meghozni.

Saul esetében az a baj, hogy az Atletico nem igazán akarja ezt a cserét, így a végtelenségig kivárhat. Nekünk fontos az idő is. Ráadásul a közvetlen riválisunkat sem erősíteném minden áron. Kérdés az is, hogy Saul mennyire tudna beilleszkedni. A képességei alapján lehetne kihagyhatatlan kezdő de padozó kolonc is.
Renato Sanches tetszett az EB-n. Az ő esetében a kölcsön egy jó opció. Legalább egy Umtitivel kellene még csökkenteni a jövőbeni vételárát.

Nagytakarítást szeretnék, ezért mindenki mehetne, aki nem alapvetően szükséges.

Robi71

Gondolj arra is, hogy nem elegendő egy szűk kezdó, kellenek a kiegészítők. Grizi-t vagy Lenglet-et nem is nevezném kiegészítőnek, hanem kezdőnek az elmúlt idény játékpercei alapján.
Mi lesz akkor ha a következő szezonnak úgx futunk neki, hogy a cserepadon csak potenciális rokkantak és B-s fiatalok ülnek?
Kíváncsian várom, hogyan mászik ki ebből Laporta és milyen ledz a végleges keret a köbetkező szezonra. Egyelőre még körvonalazódni sem látszik.

Dr Mouse

Olvaslak Téged és Faramucit és a következő jutott az eszembe. Vagy bő két évvel ezelött megszólalt egy játékos a Diósgyőrből – megszegve ezzel az “omertát” /a maffiák ezt nevezik a hallgatás törvényének/ és azt találta mondani, hogy “nem igaz az, hogy ők olyan sokat keresnek, mert abból nekik LE KELL ADNIUK A VEZETÉS TÖBB TAGJÁNAK….
Nem az lehet nálunk is, hogy óriási fizetéseket kaptak játékosok, de abból “le kellett adniuk Bartoéknak?”
…Csak hangosan gondolkodtam…

Faramuci69

Lenglet igazából annak a reményében áldoznám be, ha tudnánk helyette hozni egy olyan belső védőt aki hosszútávra megoldás.
Grizit kedvelem. Ezerszer előbb küldeném el Cou-t, de Grizi fizuja hatalmas. Jött Memphis. Logikusan, ki mást áldoznál be?

Faramuci69

Bartonál bármi elképzelhető. Laporta is biztosan jól keveri a kártyákat, de szerintem van annyira intelligens hogy legalább “eteti a juhot” mielőtt “le akarja nyírni”.

Robi71

Én egy békés természetű ember vagyok, de Barto-ról a lámpavas jut eszembe. Többszáz millió, imidzsvesztés, jövőveszélyeztetés, csődhelyzet….nem értem a culét. Nincd lincshangulat.

Raven1975

Keret a Gimnàstic Tarragona elleni felkészülési mérkőzésre.
comment image
Kezdőrúgás 19:00-kor. Força Baaaarça!

Eminusz

Legfrissebb pletykak:
– A Bayern Munchen bejelentkezett Sergino Destert! A Barcelona nyitott az uzletre… :/
– A Griezmann-Saul cserebol nem lesz semmi, uj opcio: Griezmann-Dybala….

Haaat nagyon remelem, hogy mindket pletyka megmarad pletykanak… Nagyon nem orulnek, ha Destet csakigy elengednek…
Griezmann elkuldeset habar nem tamogattam, mara mar megbekeltem vele…. Viszont szerintem Dybalat hozni helyette semmi ertelme nem lenne… Saul Niguez pedig jo lett volna… 🙁

Faramuci69

Ezek már idejét múlt pletykák.

Robi71

Erről beszéltem. Ha nem sikerül megszabadulni a magas fizetésű ballaszttól előbb utóbb (az idő sűrget) kénytelenek leszünk pénzt csinálni a piacképes, akár kezdő státuszú játékosokból. Lásd Dest vagy Grizi.
Szerintem a Grizi-Saul cseréből azért nem lesz semmi, mert a Barca pénzt is szetetne cserében Saul mellett. Pedig szerintem amellett, hogy hiányposztra érkezne, Saul (26) három évvel fiatalabb, mint Grizi (29). Egy az egyben fair üzlet lenne.

Harleydavidson

A véleményed első felével egyetértek. Bár nagyon remélem, hogy nem ezek a lépések fogják meghatározni az átigazolási stratégiánkat. Igaz…. ez már nem is stratégia …inkább kényszermegoldás.
Viszont én nem gondolom, hogy számunkra a Grizi-Saul csere egy az egyben fair üzlet lenne. Emlékezvén, hogy mennyit fizettünk az Atleticonak Griziért…..hát enyhén szólva is brutális anyagi bukás. Ennyire azért ne erősítsük már őket……lásd Suarez odaajándékozása. A három év korkülönbséget pedig nem tartom mérvadónak ebben az esetben. Saul jó képességű játékos, de valamiért padozott Simeonénál. Az, hogy a transzfermarkt hogyan értékeli a két játékost jelenleg az nem nekünk kedvező. De nem csodálom, hogy pénzt is kérünk tőlük. Az Athletico vérszemet kapott és megérezte, hogy velünk most sok mindent megtehet. Persze lehet büszkeségből is üzletelni, de az nem jár sokszor eredménnyel. Bár igaz…….ahogy már régebben is írtam……a Barcától a legjobb vásárolni és a Barcának a legjövedelmezőbb eladni játékosokat.

Robi71

Valóban, Grizi-t 120 millióért vásároltuk ki a szerződéséból…de az is, hogy akkoriban Saul az egyik legígéretesebb fiatal középpályás volt és emiatt az Atleti 80-ról 150 millióra emelte a kivásárlási záradékát.
A gond ezzel csak az, hogy ez 2 éve volt…azóta sokat változtak a dolgok.
Szerintem Saul most is kiváló középpályás, aki csak felszabadultabb játékra vágyik. Nem véletlen, hogy sorban álnak érte a PL topklubjai. Gyanítom, ha piacra kerül mindkét játékos hasonló áron kelnének el.
Abban igazad van, az Atleti néhány “remek” üzletet kötött velünk: Villa, Arda, Suarez. Nem véletlenül mondta Cerezo (Atleti elnöke), hogy Barto a klub minden idők egyik legjobb elnöke. Én is ezt mondtam volna helyében.

Faramuci69

Legfrissebb, hogy a négy ős Barcás (Pique, Busi, Alba és SR) képviselői elutasították a klub fizetés csökkentési javaslatát.

Olympos

Ha már Ők is, akkor ne lepődjünk meg azon, hogy a többiek is védik a saját zsebüket.

Robi71

Újabb fizetés csökkentési javaslatát. Tudtommal már egyet elfogadtak korábban.

Zöldbéla

Jól tudod! Pique-t itt a blogon még marták is érte!

Robi71

Szerintem az is megoldás lehet, hogy maradnak magas fizetéssel a léhűtők éd ingyen játszanak a kezdők. A végtelenségig nem lehet csökkenteni a fizetésüket…klubhűség ide vagy ofa. Úgy, hogy közben jó pénzért a léhűtők ott röhögnek a lelátón.

Raven1975

Hivatalos: RB Salzburg – FC Barcelona felkészülési mérkőzés augusztus 4-én. A találkozó Ausztriában, azon belül Salzburgban kerül lejátszásra.

Olympos

A játékosok fizetésével kapcsolatosan csak találgatni tudunk.
Alapból július 1-től mindenkinek visszaállt a tavaly őszi teljes összegre.
Kivételek lehetnek:
1. Pique, deJong, Lenglet, terStegen: Velük tavaly ősszel új szerződés köttetett, hogy ezekben konkrétan mi szerepel, nem tudhatjuk. Lehet, náluk elosztották a meghosszabbított szerződésük éveire az akkor lemondott összeget.
2. A most érkezőkkel (4 fő) megegyeztek, tehát náluk további csökkentésről már nem beszélhetünk.
3. MInguezával szintén megegyeztek, így Ő is kiesik a további csökkentésekből.
4. Messivel a hírek szerint megegyeztek. Jelentős csökkentésbe ment bele.
5. A többieknél április 19.-én általános, végleges, kb. 40%-o csökkentést kellett volna kezdeményezni. Ahogyan tavaly ősszel a megbízott elnök csinálta.

Nagybarcelona

Sajnos először a haszontalan játèkosoktól kellene megszabadulni, de egyik sem akar távozni. Pjanic, Umtiti, Coutinho a magas fizetèseik miatt. Aztán a “vezèráldozat” Griezmann. Utána lehet tárgyalni az itt maradó játèkosokkal, a fizetèscsökkentèsről, hiszen addig mièrt mennènek bele, amíg Umtiti 12 milliót keres. Nagyon nehèz menet lesz. Brathwaite ügynöke nyilatkozta, kliense nem megy sehová. Közben meg Messi, Depay, Aguero fele pènzèrt nem regisztrálható.
Èn akár Desttől is megválnèk, mert sajnos Roberto marad, ès így jobb hátvèdkènt (sorrendben)Emerson, Roberto ès Mingueza is tud ott játszani. Akkor vagy Alba utódját az èrte kapott 25 millióból(+egy kicsi Gaya), vagy a kp-t erősíteni, de akkor hoznám ingyen Van Aanholtot Alba mögè cserènek.
Saul-Griezmann csere ügyletben nem csak a hiányzó 15 millió a problèma az Atleti rèszèről, de Saul 14 milliós fizetèse, ès az, hogy Griezmann kèrnè a Barcától azt a különbözetet, amennyivel az Atleti kevesebbet adna neki. Állítólag Saulèrt folyó harcban a MU áll a legjobban, ahol De Beek kerülne ismèt hátrèbb a sorban. Volt már hír, hogy Pogbát szeretnènk, akinek jövőre lejár a szerződèse, de az is, hogy De Beeket hoznánk 1 èvre vásárlási opcióval. Na az utóbbinak nagyon tudnèk örülni.
Lenglet állítólag a Tottenham ès az Arsenal is szeretnè. Szerintem vègső esetben ingyen elengednek sokakat, ha nem èrkezik ajánlat, csak a fizetèsek lecsökkenjenek. (Umtiti, Pjanic, Coutinho, Brathwaite). Ha csak Destèrt 25, Griezmannèrt 40, ès Lenglet-èrt kapunk pènzt 25, de a fizetèsek lecsökkenek, ès a teljes eladott összegèrt (90+20 meglèvő) igazolhatunk, akkor is előrèbb leszünk. Ez kb. Laporte/Kounde ès Saul/De Beek ára. A vègletekig fog menni a römi.

Olympos

Megint nem vetted figyelembe az 1:4 arányt.
Bevételi oldal:
1. Eladásból 28.5 millió
2. Eladottak bére 35 millió
Összesen: 63.5 millió
Kiadási oldal:
1. Vétel 9 millió
2. 4 érkező bére 26 millió
Összesen: 35 millió
1:4 arány : 35:63.5 a 120:63.5-hoz képest.
Jelenleg 56.5 millió mínuszban van csak e 4 játékost érintően a klub.
Kivétel akkor, ha Messit nem igazoljuk le. Ez pedig kizárt! (?)

Nagybarcelona

Mindenhol odaírom, ha a fizetèsek a limit alá kerülnek, az eladások 100%-át költhetjük.
Már írtam, a Barca Corporate 49%-èrt 4 db 200+ milliós ajánlat èrkezett. (Tousquets intèzte)Ha az eladást meglèpik, a fizetèseket sem kellene csökkenteni, de erről szó sincs.
A Reál Madrid ma jelentette be Alabát, akinek 24 millió lesz a bruttó fizetèse, pedig hivatalosan! 200 millió euróval kell csökkenteniük a bèrkeretet.
Barca tartozása 1,1 milliárd
Reál Madrid 900 millió + 350 millió a stadionra.
Valahogy mègsem olvasom, hogy a Reál csődben van blablabla…
Nem kell felülni a Barcát lehúzó negatív híreknek.
Olvastátok a Reál kötelező 200 milliós bèrkeretcsökkentèsèt? Csak a Barcáèt? Pedig ott van a La Liga honlapján. Ennyit tesz a Madridi sajtó, meg a Reál Madrid szurkoló Tebas (linkeltem)dumája.

Olympos

A Barca Corporate el lett adva? Nem. Addig felesleges még csak megemlíteni is.
Ráadásul nem is az egész összeg számítható be a labdarúgókhoz, ugyanis az a KLUB tulajdona.
A bérre való elköltése pedig a vagyon elherdálása. Amúgy a 200 milla negyede csupán 50 milla. Még mindig nincs meg a 4 érkező ára és bére.

A csapat bértömege a válság előtt:
2018-2019: 632 millió
2019-2020: 671 millió
2020-2021: 382 millió, majd tavasszal módosítva 347 millióra.
Az utolsó normál évhez viszonyítva tavaly 324 millióval kellett csökkenteni.
Július 01-tól – amint korábban írtam – visszaálltak az eredeti fizetések. És még új érkezők is vannak.
A Real megoldja. Eladnak és bért csökkentenek. Ha igaz amit a média ír, Alabán kívül már nem szándékoznak igazolni. Azaz nekik már nem kell továbbiakban újakra bértömeget találni. Nekünk pedig még itt van Messi.

Nagybarcelona

🙂 pont a Reál megoldja, ahol Bale ès Hazard összesen játszottak a Realban vagy 20 meccset 2 èv alatt vagy bruttó 60 millióèrt. Szerintem hamarabb megy Griezmann, mint tőlük ez a 2 játèkos, hiszen jók a golfpályák, ès finom a sajtburger.

Nagybarcelona

Legfontosabb, amíg nálunk 70%-os fizetèscsökkentèsbe mentek bele a játèkosok, náluk egy kanyi garasba sem, Kroos mèg ki is kèrte magának. Sokszor linkeltem, ne menjünk már megint ezekbe bele. Nem GYLS vagy vèletenül? Vègül is vele is mennyit vitáztam, főleg mikor leírta, H. a fizetèsi limitet nem a La Liga szabályozza, ès linkelt, ahol világosan leírták, hogy de. Azóta Tebas meg is erősítette.

Olympos

Bocs, elszámoltam. A Barca Corporat eladása esetén már meg van a 4 érkezőre a négyszeres bevétel.

Nagybarcelona

200 milliós + bevètelnèl 1 milliárd lenne a bevètel idèn, vicc lenne 180 milliós bèrkeret, ami 18 ès nem 70 %. A lènyeg, hogy a Reál Madrid szurkoló Tebas össze vissza p.fázik, először sepregessen a kedvenc csapata háza táján. Jövő hónapban indul a Liga, èn nem tartok tőle, hogy nem lesz Clasico, mert nem indulhat a 2 csapat. Majd “okosba” megoldják. Messi nèlkül a La Ligát beelőzi a Bundás ès az olasz liga. Messire nagyobb szüksège van a La Ligának, mint a Barcelonának, hiszen a BL indulás vszínűleg nèlküle is meglenne.

Robi71

Az a helyzet, hogy mindenki tudja a kényszerhelyuetet, amiben a Barca van. Így nehéz üzletelni. Nem mi diktáljuk a feltételeket, enyhén szólva sem. Le fognak húzni kegyetlenül. Elkerülhetetlen.

Zöldbéla

Ha a léghajó szándékunk ellenére süllyedni kezd, ki kell dobálni a homokzsákokat, és ha az nem elég, akkor a további nélkülözhető (még az értéket képviselő) tárgyakat is!

Vagy tudomásul kell venni, hogy muszáj leszállni!

Olympos

Tárgyakról írsz. Itt emberekről van szó. Te kiugranál 300 m-ről, csak hogy másik három másik megmeneküljön? Közvetlen hozzátartozóért igen. Umtiti miért ugrana ki Robertóért?

Zöldbéla

Akkor bizony, alighanem a legerősebb vagy a legelvetemültebb marad életben!
Lehet, hogy félreértettél
Különben pedig arról szólt a felvetésem, hogy nem finomkodhatunk azokkal, akik nem dolgoznak meg a fizetésükért (potyautasok), és kiülve a szerződésüket, kizsebelik a nehéz helyzetben lévő klubjukat! (pl. Coutinho, Umtiti)

Ezek a játékosok a szerződésük lejártáig mindenképp zsebre teszik a bérüket, majd ingyen eligazolnak (sajnos volt már ilyen). Ha nem száműzik őket az első csapat közeléből, akkor ez lesz a módi a labdarúgásban.

Tisztességes esetben, ha egy játékossal közlik, hogy nem számítanak rá, vagy a teljesítményéhez képest irreálisnak tartják a fizetését, megegyezik vagy minden további követelés nélkül belemegy a klubcserébe, és az új klubjánál harcolja ki az őt reálisan megillető fizetést.

Egy Puyol, Iniesta vagy Xavi simán kiszállt a csapatból, és nem úgy viselkedett, mint az általam említettek (+ Arda Turan). Pedig egy szerződés megújítással, megerőltetés nélkül is kereshettek volna egy rakás pénzt!

Nagybarcelona

Ha nem mennek, vèget èrt a pályafutásuk, mert nem fognak játszani. Umtiti 27 èves. Koemant sokan fikázták, pedig tökös volt, kivágta mint macskát…, akár a primadonna Griezmannt is. Ha vègső esetben ingyen távoznak, ha nem akarnak 2 èvet padozni, vb előtt (nem fognak) akkor is előrèbb vagyunk. 100+ milliót spórolunk meg fizetèseken, beèpülnek fiatalok.
Griezmannál jobb bal szèlső Depay, 40 millióval vagyunk beljebb.
A fèllábú Aguero is jobb csatár, mint Brathwaite, ez kb. 0-s.
Pjanic helyett már tavaly is Moriba játszott, 28 milliót spórolhatunk.
Coutinho fèl èvig sèrült volt, 34 milliót spórolhatunk, ezt a semmit Puig is lehozza. (Fikáztak pár ève, mikor azt mertem írni, Dennis Suarez is hozná amit Coutinho, ár èrtèk arányban, hasonlítsátok össze az idei számaikat…)
Umtiti teljesítmènyètől Mingueza, Araujo is gondolom többet hoz, tavaly is ők játszottak helyette. 24 millió spórolás. Nem hinnèm, hogy Garcia többet hibázna, mint Lenglet, akitől idegbajt kapok. Nem normális milyen hibákat vèt. Itt 4 millió a különbözet.
Gondolom Emerson jobb jobbhátvèd, mint “kedvenc” Robertom. Itt 20 milliót spórolnánk. Szóval ha egy lyukas garast nem kapnánk ezekèrt a játèkosokèrt, szerintem nem lennènk hátrèbb, ès spórolunk 150 milliót fizetèseken. Messi meg bevètel ès teljesítmèny szempontjából is többet ad 34 èvesen, több èvig, mint a felsorolt összes játèkos együttvève.

Olympos

Igazad van. Szépen felsoroltad a vágyadat. De amit Zöldbéla gondolataira írtam, az itt is érvényes.
“A gond itt az, hogy túl sok az érintett. Mindegyik felteheti magában a kérdést: Miért én?”
Ennek megfelelően mindegyik a végsőkig kitart.

Robi71

Ez mind szép amit írsz, de nem veszed figyelemben, hogy közben volt egy 40% fizetéscsökkentés, az újonnan igazoltak regisztrálásához szintbe kell hozni a fizetési keretet, ami 150+ millió, plusz Messi fizetését is be kell illeszteni.
Gyakorlatilag ha minden jól megy, akkor sem lesz új igazolás….max a nélkülözhetők elcseréléseból jöhet valaki. Cou pár meccs után újabb 20 milliót hoz a Pool számlájára….gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy tőle mindenféleképpen szabadulni kell.

Olympos

Igazad van, normál esetben valóban az kellene a tisztességes menetnek lennie, amit írsz.
A gond itt az, hogy túl sok az érintett. Mindegyik felteheti magában a kérdést: Miért én?

Zöldbéla

Korábban már írtam:

A fizetésükért, a szerződésük lejártáig kötelesek a B-csapat edzéseit látogatni, de csak a pálya széléről nézhetik az eseményeket!

Nem kell őket fizikálisan felkészítenünk a majdani új csapatuk számára, hiszen úgyis ingyen távoznak. Ha nulla játékkal és edzéssel találnak maguknak új csapatot, majd megláthatják, hogy az előéletükkel milyen szerződést kínálnak nekik. Coutinho “hátsérülése” figyelmeztető jel volt, de figyelmen kívül maradt.

A sorsuk példa lehet minden hasonló gondolkodású “szupersztár” számára. Tán még Moriba is észhez tér. 🙂

Nagybarcelona

Erről van szó. Vagy távoznak, vagy 2 èvig nem fognak játszani, ès vèget èrt a pályafutásuk. Ez egy blöff, de mindenkinek az èrdeke, hogy minimum kölcsönbe távozzon. Egy Griezmann, Coutinho, Lenglet, stb. Nem fogja megtenni, főleg egy vb előtt. Ezèrt írtam, hogy 0 bevètellel sem vagyunk hátrèbb. Ezèrt írtam, minimum 100 milliós bevètelt, amiből kijön egy vèdő ès egy kp-s, amivel sokkal előrèbb leszünk. Ez egy römi, amit a vezetôsèg a vègletekig játszik. Ne mondjátok el Umtitinek, de szerintem vègső esetben a bère felèt is fizetnèk, csak távozzon.

Olympos

Ellentmondás: Első mondatodban azt írod, a B-csapat edzéseit látogatják, majd később nulla edzésről írsz.
A kérdéses játékosok többségét nem érdekelné, hogy játszik avagy sem. Az elmúlt évben, években hozzászoktak a lelátóhoz.

Zöldbéla

Talán nincs ellentmondás! 🙂
“… kötelesek a B-csapat edzéseit látogatni, de csak a pálya széléről nézhetik az eseményeket!”

Raven1975

A mai kezdő.
comment image
Cserék: Iñaki Peña, Tenas, Comas, Ramos Mingo, M. N’Diaye, Igor Gomes, Matheus Pereira, Gavi, Collado, Mortimer, Hiroki Abe, Manaj.

Raven1975

Gól nélkül telt el az új szezon első felkészülési meccsének első 45 perce. A vendégek emberhátrányban várják a folytatást, ugyanis egy Riqui Puig ellen elkövetett szabálytalanság után Quintanilla piros lapot kapott. Nincs tétje, de illene nyerni.

Raven1975

A második félidőben már emberelőnyben játszva kinyílt az olló a két csapat között, Rey Manaj mesterhármast szerzett, de a csapatkapitány, Álex Collado is betalált. Szép volt fiúk! https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona-2021-07-21-barcelona-v-nastic-live-updates-reactions-stats-ratings/

g4brielsmith

Igaz szezon eleje, de 3 dolog elkeserít már most…
1: Mez
2: Puig
3: Sergi Roberto

il Moro

Ez a Manaj gyerek elég jól játszott. Nem tudom, más meccseken mennyire volt jó (nem követem a B csapatot), mi a véleményetek, felhoznátok az első csapatba?

bright.barca

Robi!
Én kezdeményeztem, hogy visszajöjj. Örülök, hogy aktivizáltad magad, de ez még kevés.

Mert! Egy ilyen link-beszúráshoz képest, sokkal több van benned. Szóval bontakozz ki, légyszíves! Vagy vonulj vissza oda, ahova bújtál eddig. Sajnálnám, de ne csináld már, hogy azt óriási lexikális tudást, aminek birtokában vagy, elrejted előlünk!

Nekem még a többiek is hiányoznak, legfőképp GYLS. (Bár őt kiváltani látszik egy újdonsült kommenttársunk: Olympos. Minden tiszteletem megilleti őt, már elismerem, nem kötözködöm többé vele.)

De ha olvasod ezt, szüksége van rád a blognak, kedves GYLS. Rád is!

Robitól pedig a hajdani infóözönt várom, nem pedig ilyen tesze-tosza, valszeg félszeg semmit, ez kevés tőled, Robikám…

Robi71

Ehhez gondoltam nem kell semmit hozzáfűznóm. Csak egy újabb Barto morzsa.

bright.barca

Robikám,

He nem kenjük el ilyen flegmán a Moriba-ügyet, és ha beleolvastál abba linkbe, amit erről küldtem, akkor éreznéd a veszélyét annak, hogy a kölköt elnyeli a mérhetetlen harácsolási szándék. (Szerintem tudod, ha máshonnan is.)

Persze, igazad van abban, hogy megint egy Barto-hagyaték kínját nyögjük vele.
Bár írtam és tartom, Moribáért nem ejtek könnyeket, csak ez megint miben fáj majd ez nekünk. Ezt te jobban tudod….

Tot El Camp

Én megértem, ha Moriba és a képviselői tisztában vannak a játékos értékével, és ennek megfelelő fizetést szeretnének. De ezt ebben az anyagi helyzetben félre kellene tenni. Ha nem érik be annyival, amennyit a klub kínál, akkor szépen el lehet menni innen, de ha valóban szereti a klubot, akkor elfogadja az ajánlatot és később, mikor a pénzügyi helyzet helyrejön, kap egy sokkal jobb szerződést, sokkal jobb feltételekkel.

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x