Barcelona vs Gimnastic értékelés

Barcelona vs Gimnastic értékelés

A Barcelona stílusosan kezdte meg a felkészülést a 2021-22-es szezonra, köszönhetően a Gimnastic Tarragona elleni 4-0-s győzelemnek a Johan Cruyff Stadionban rendezett előszezonnyitó mérkőzésen. Ronald Koeman két különböző csapatot vetett be, és mindkét fél nagyon jól játszott, a Barca B-ben szereplő támadója, Rey Manaj pedig első csapatbeli debütálásakor mesterhármast ért el.

ELSŐ FÉLIDŐ

A Barça a kezdetektől fogva irányított, az első félidő felállásában az összes rendelkezésre álló első csapatbeli játékos szerepelt. Sergiño Dest és a B-csapat hátvédje, Alejandro Balde mindig veszélyt jelentett a szárnyakon, Yusuf Demir remekül nézett ki Barça-debütálásán, Riqui Puig pedig elképesztően irányított a középpályán.

Rengeteg volt a labdabirtoklás és a gólszerzési lehetőség, de a Nastic kapusa, Manu García több nagyszerű védéssel tartotta meg az első félidőben a tiszta lapot. Quintanillát azonban közvetlenül a félidő előtt kiküldték egy Riqui Puig elleni szabálytalanságért, ezzel megalapozva a második félidőt, amelyet a Blaugrana dominált.

MÁSODIK FÉLIDŐ

Koeman második félidei csapata egy teljes Barça B XI volt, Álex Collado volt a csapatkapitány és a kreatív erő a középpályán, Hiroki Abe és Mortimer pedig igazán jó szélsőjátékot mutatott be. A show sztárja azonban a csatár Rey Manaj volt, aki elképesztő nyitógólt szerzett, és később még kettőt tett hozzá.

Collado De La Peña megpattanó labdájával 2-0-ra alakította az állást, majd Manaj egy Hiroki keresztlabdájából szerzett beadással és egy büntetővel fejezte be a sikert, miután N’Diaye-t faultolták a térfélen belül. A végső sípszóval véget ért egy erős előszezonnyitó, és a  srácok úgy gondolom rendben vannak.

 

Barcelona 1. félidő XI: Neto; Dest, Piqué, Umtiti, Balde; Roberto, Pjanic, Puig; Demir, Escobar, Peque

Barcelona 2. félidő XI: Peña; Gomes, Comas, Ramos Mingo, N’Diaye; Collado, Pereira, Gavi; Hiroki, Manaj, Mortimer

Gólok: Manaj (60′, 86′, 90′), Collado (85′)

Gimnastic XI: García; Trilles, Quintanilla, Domingo, Oriol; L’Koucha, Fullana, Ribelles, Campo; Edgar, Prats.

Gólok:-

Piros lap: Quintanilla (38′)

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
122 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Olympos

Az eredmény csalóka. Egy harmadik vonalba tartozó csapat volt az ellenfél.
Az első félidőben hét, az A-csapathoz tartozó kezdővel álltunk fel. A mezőfölény és a kialakított néhány helyzet kevés volt. A pályán nem látszott a két osztálynyi különbség.
A második félidőben azonos osztálybeli csapatok küzdöttek egymás ellen. Érvényesítettük az emberelőnyünket.
A B-csapat mérkőzéseit nem szoktam nézni, emiatt ezek a játékosok teljesen ismeretlenek voltak számomra. Így egyénileg nem is értékelném őket, hiszen egyszerre ennyi új név megjegyzése is kemény feladat.
Igazából a balhátvédekre voltam kíváncsi, hiszen ott nincs Alba mögött senki. Tetszett mindkét tinédzser. Csak ne hogy Grimaldo és Cucurella sorsa várjon rájuk.

Barca87

Bár nem láttam a meccset, de valahogy nem is értettem miért játszik Umtiti, Pjanic és Robertó. Amint megláttam a kezdőt mormoltam az imákat hogy nehogy lesérüljenek. Így sem kapkodnak utánuk, mi lenne ha sérültek lennének, végleg maradnának a nyakunkon. Amelyik csapatnak kellenek azok úgy is elviszik ingyen, én nem kockáztatnám a játékukat, a sérülés miatt sem és nem keltenék illúziót sem bennük még a végén azt hiszik számít a klub rájuk.
Aggasztóan telnek a napok, és nagyon nem látni hogy a távozók névsora gyarapodna, és itt a nem kellő magas fizetésesekre gondolok.

bright.barca

Semmiképpen nem játszattam volna a 3 pénznyelőt. Eddig az ellenkezőjéről volt szó, de nagyon. Ti. eddig arról tudósítottak, hogy…de ezt már mindenki ismeri. Az is bosszant, hogy ha mégis mennek valahova (amiben én erősen kételkedem), a fizetésük felét mi álljuk.
Így viszont külön megkavarta a helyzetet, hogy Umtiti nagyot játszott.
Puig szintén, de ő legalább tuti, hogy marad.

És itt pár szót Olymposhoz:

Mindennel egyetértek, legfőképpen az utolsó bekezdésedben foglaltakkal. Mert azért lássuk már be, itt egy harmadosztályú ellenféllel viaskodtunk, ráadásul egy teljes félidőt emberelőnyben.

Raven1975

Szép volt srácok, folytatás 24-én a Girona ellen, 19 órakor! Força Baaaarça!

bright.barca

Valami értékelés-féle? Valami az űrből… Vagy csak ennyi? Mint mindig?

bright.barca

Ennél én is jóval sokkolóbb cikket adtam közre. Na de te szerencsétlen buta lúzer, csak azokat nem olvasod, amik sok a te mentális állapotodhoz képest, vagyis úgysem értenéd…

Akkor lefordítom neked a lényegét: Moriba – sajnos – egy olyan ügynökség karmaiban szenved, akik már több, nála potensebb – engedjük meg – nemzetközi karrier előtt álltak.

Ez az ügynökség soha senkit nem tett azzá, ha olvasod netán (bár nem tudom elképzelni tőled), azt a linket, amit pár napja beküldtem.

(nevezetesen viághíres

Raven1975

Te szerencsétlen buta lúzer???
A hozzászólásaimat olvasd és ne személyeskedj!

Raven1975

Álex Collado: “Keményen fogok dolgozni azért, hogy játékperceket kapjak az első csapatnál. Nem szeretnék már visszatérni a Barça B-be. Nem zárok ki semmilyen forgatókönyvet, de a szándékom és a célom az, hogy a felnőtt csapat tagja legyek.”

bright.barca

Raven!

Mármost, a mázlid az, hogy az az egyetlen Szerkesztő, aki nyaralt, visszatért közénk, feltöltekezve, bekeményítve.

Üdvözüljük a fedélzeten!
(Mondjuk én egyetemista koromban kiröhögtem volna egy ilyen felkérést, da hát nem vagyunk egyformák.)
Megértem őt, hogy – az előzmények ismerete nélkül, plusz a te a “bejelentésedre” – kiiktat minden sértőnek vélt kommentet, holott nem a semmiből keletkeztek azok. (Mert ez a retkes besúgó te vagy, más opció nincs. De ez a szerep-bevállalása illik is rád. Ez vagy te.)

Más.
Raven1975 pl. nulla produktomot tesz a közös asztalra. Zérusértékű, amit művel, senki – vagy, aki mégis, az tegye – átlapoz rajta, pont annyira, amennyit ér.

Még azt sem mondom rólad, hogy monomániás sérült, és hogy beteg vagy, de hát az — szerintem nyilvánvaló.

Írtam (azaz ÉN) korábban, a Szerkesztőnek ajánlva téged.

De valamiért nem kellesz nekik.

Mééér?

Bright Barca! Nem bírod ki, hogy Raven 1975 -ben ne állj bele?

Bright Barca! Miért nem tud leszállni a Raven ről hacsak linket másold be akkor azt miért kell kommentet is fűzni hozzá mióta itt v egymással

T. Ismeretlen (valszeg a Szerkesztő)!

Nem tudom ki vagy, valószínűleg a Moderátor. (Vagy mittomén..)

De akárki is, ha már írtál, tőled elvárható lenne a magyar nyelv alapos ismerete. Nézd már meg, mennyit vétkeztél ellene!

Hát jah, végülis kibírhatnám Ravent, egyszerűen átugorva. Csak van bennem valami olyan ősi ösztön, hogy a zérusértéket pont annak gondoljam, ami. Nullának.

Ha bármi szörnyűség nyomná lelkemet, nyugodtam tilts ki! (Vagy barátságosabban: szólj, hogy menjek. Amúgy is ezt tenném, ha Robi végképp berobbanna ide. Mert be fog…:)

Egyébként régebben hallgatag olvasója vagyok már a blognak, és nagyon bedühödtem, amikor a szomszéd blog felkínálta magát. Na, kb. akkor kezdtem el írogatni, avagy később.

Más. Visszahívtam pár régi bloggert, kevés sikerrel. Bár Robi jött (szerintem ő az ász), és Mihail is, de ők sosem értették meg egymást.
Akit nagyon vártam még, az GYLS (ha jól emlékszem a nevére), de azt a hatalmas űrt maga mögött most úgy tűnik Olympos tölti be. Eddig remekül.

Visszatérve az általad meghatározott kérdésre (Raven1975):

Nem tehetek róla, de amiket ő nyújt ennek a site-nak, azzal csak többre vagyunk, de nem előrébb.
Engem kurvára idegesít, hogy mégis mi ő.
Pl:
– üzenőfal
– hirdetőtábla
– plakáthordozó
– reklámoszlop

Ha ne írjak, hát akkor nem írok. Nekem nem ez az életem, mint a már általad emlegetett és védett Ravennek.
Ha nem bírod egyedül a melót, rá számíthatsz. (De ezt már megírtam a vonatkozó topicban is.)
Külön öröm számomra (ill. méginkább számodra), hogy amíg korábban egy-egy (nem is tőlem származó) kritikára begubózott, mostanában felbátorodott, kiteljesedett.
Benne a jövő! 🙂

Hajrá Barça!

Kritizator

Beteg vagy!!

Hajrá Raven

bright.barca

Nem foglalkoznék a kommenteddel, ha valaha is egy (csak !), azaz egyetlen értelmes kommentet tettél volna közzé. De ezek száma nulla.
És tudod, miért, mert erre képtelen vagy. (A hülye neved ellenére is. :))
Istenem, ekkora lúzert…

Kritizator

Modi!!!

bright.barca

Kiabáljál még “Modiii”-ért, kis hülyegyerek!
Nekem mindegy, amúgy neked is: nincs/nem volt soha egy értelmes, emlékezésre méltó hozzászólásod sem. Soha!
Csak a beteges félelem, na az van nálad, meg Ravennél is.
Te is úgy leszel szarrá, amiből lettél.
Érted is kár, kiváló ügynök voltál.

Bye, lúzerke!

Bright Barca! Nem bírod ki, hogy Raven 1975 -ben ne állj bele?

Koeman
reklámozta a nagy csapat játékosait , hogy azért játszottak mert ők pihentek. És persze azért mert eladóak.

Tot El Camp
Olympos

Megvan az első (legalábbis én másról nem hallottam) Európa, ezáltal a világ elitjébe tartozó klub, amelyik fizetési sapkát vezetett be. Ez a Bayern München. A klubnál senki nem kaphat bruttó 20 milliónál többet. Ez jelenleg egy játékost érint, Lewandovskit. Fizetési sávokat alakítottak ki (0-5, 5-10, 10-15, 15-20). A példa adott. Nálunk hol kellene meghúzni a plafont?

Robi71

Ez nagyjából azt jelenti, hogy a Bayern nem igazol sztárjátékost. Ha igen, akkor az a játékos a Bayern-be akar játszani akár kevesebb pénzért is, mint máshol.
A Barca fel van készülve erre? Kétlem.

Olympos

Nem emlékszem, hogy a Bayern igazolt-e az utóbbi 10-20 évben 100 millió feletti játékost.
Csapatot építeni ilyenek nélkül is lehet.
Az utóbbi éveket nézve nem is rosszul. Nálunk biztosan nem.
Nem tudom, hogy nálunk lehetséges-e a fizetési sapka bevezetése, de valamit kezdeni kell a túlzott fizetésekkel.

Raven1975

Itt befejeztem a véleményformálást! Kösz mindent Tisztelt Szerkesztő!
Sziasztok srácok! Raven1975 Offline!
Van jobb dolgom, mint ennek a bright.barca nevű szerény képességű b@lf@sz 0-24-ben ideokádott f@szságait olvasni, itt mindenki buta, ő játssza napi szinten az istenf@szát, zéró tartalmú hozzászólásaitól égnek áll a nem létező hajam, személyeskedik, kötözködik, ennyire futja tudniillik, nem sok ész szorult a kobakjába, csak szólok öccse, nem a nyomornegyedben élek, Újszeged szebbik és lóvésabb felében a feleségem 40 éves, van 2 csodaszép lányom ez az én szegénységi bizonyítványom.

Faramuci69

Sajnálom, hogy felhúztad magad. Ez a sok @ kicsit erős volt. Magam is úgy gondolom, hogy nem szerencsés, ha valaki így viselkedik egy Blogon. Valóban nem a témához szokott hozzászólni. Más tagok személyének a kritizálása nem ide illő.

@Bivi én se Bivit kritizáltam, csak amiket izomból írt. Na meg néha a stílusát.
@Alberto estében meg a trollt láttam, de ettől még simán lehet hogy egy jó ember
@Gyls szerintem túl tolta a Barto vonalat, hiszen gazdaságilag legitimálta a ténykedésüket azzal, hogy betartják a számviteli szabályokat. Persze a csalásokról ő sem tudhatott, de szerintem lehetett volna kicsit jobb az ember ismerete. Sajnos Barto nem szimplán ostoba volt, de egy velejéig korrupt gerinctelen bűnöző.

Hé Culék! Olvassátok? Értitek? Miért nem csináltatok, csináltok semmit?

Mindegy

Sajnálom!! Szégyen ami a blogon megy már egy ideje. Az értelmes emberek lassan kikopnak:( ! Kedves szerkesztő Úrtól azért megkérdezném miért hagyja garázdálkodni pl bright.barcát? Támogatja a tevékenységét? Amúgy nyilván igen, másképp már lépet volna 🙁

bright.barca

Bye-bye!, Baby Ravent!

Nem olvastam, amit írtál, de tudom, hogy a magadét akarod mondani. De valszeg az sem üt, csak nyeklik-botlik, mint a a magyar nyelv nálad.

Ég veled kedves blogtársam!

(Nyugi, én tényleg megyek majd a picsába innen, amint kitiltanak. De más nem idegesít úgy fel, mint te. Ne haragudj, ki tudja honnan örököltem, de az ilyen gennygócot le kellett vadásznom — ezt tanultam.

Ebből kiindulva, mégsem érzem ellened az elemi dühöt, csak mégis: tűnj innen a picsába

Kár érted!

bright.barca

Kár érted, kiváló ügy ügynök voltál..

bright.barca

Raven!

Ettől még senki vagy, nagyapó. Most itt mégis kit érdekelnek a családi viszonyaid? Olyanokat mint te: senkit. Persze erre előkúsznak a föld alól a giliszták, de az meg addig tart, amíg…

Én szégyellném, ha ilyen egyszerű, butuska nagyapám lenne. Ne kérkedj előttük! Vegyél nekik lángost, vattacukrot, vagy akármit, csak ne lássák rajtad, hogy te egy itt ragadt, retardált proli vagy. Mert az vagy.
Nem lenne szégyen ez, ha kussolnál. Igaz, nem beszélsz, csak lököd a linkeket. Nincsennek önálló gondolataid. Nem hogy egy, semmi.

Vigyázz az unokáidra, ha magadon már nem segíthetsz!

Bye-bye!

(ismétlem: vállalom a kitiltást,

Faramuci69

Moriba 6 millát akar. Vicces. Nálam menne a levesbe, vagy a City viheti, de cserébe adják kölcsönbe Laportot, kötelező opcióval jövőre, persze csak a különbözetre. Moriba értéke legyen 25, Laporté 50, így adnánk 25-öt jövőre.
Persze 10 milláért nem adnám. Akkor inkább csesszük szét a karrierjét. Ha most egy teljes évet kihagy, majd májusban lesérül edzésen, mert egy kemény tökű katalán bekk, így szeretne bevágódni, akkor talán a többiek tanulnak a példájából.

Azt hiszem jobban fel kellene mérni a leendő játékosainknak a családi hátterét. Gondolok itt elsősorban a törtető apucikra. Magyarul ha hülye a fater, menjen a gyerek másik klubba. Ide csak az jöjjön, akinek ez a klub a szíve csücske. Mint Pjanicnak, vagy Counak 🙂

Olympos

A média szerint a Chelsea és a MC adna 6 milliót Moribának.
Kétszeresét annak, amit a Barca adna. Vagy amit Moriba kér.
Erről a média nem ír, mint arról sem, hogy ezek az összegek bruttók, vagy nettók.

Faramuci69

Azért ez nem kevés. Menyit kap Memphis? Oké, ő nem egy Moriba.Személy szerint derékba törném a karrierjét.De nem mindenki annyira empatikus mint én.

Olympos

A játékosok bérével foglalkozó pár oldal szerint Puig heti nettó 25000 font körül kap. Ennyit, ha az előző szezonban mutatott teljesítményeket nézzük, Moriba is megérdemel. Ha nem, akkor Puig sem. Ez kb. bruttó 2.6 millió egy évre. Ahogyan írtam – a klub és Moriba oldalát nézve – konkrétumokat nem ír a média. Így pedig csak találgathatunk, ki nem enged.

bright.barca

Nem várom el tőled – és másoktól meg egyáltalán nem -, hogy olvassa el a korábbi linkeim tartalmát.
Lényeg, hogy a fiú sok szarakodás után egy olyan ügynökség hálójába került, ahol már… nincs kedvem lefordítani, ott van, akit érdekel.
A kölök, ha ott marad, a teljes karrierjének vége.
Késssz!

bright.barca

Na de, írtam már, Moriba az új ügynöksége által kerékbe lett törve.
Bár Bartomeuról olvashatnánk ilyen örömteli és igaz híreket.

Tot El Camp

Alejandro Baldé 2024 júniusáig meghosszabbította szerződését az FC Barcelonával. A kivásárlási árát 500 millió euróban határozták meg.

bright.barca

Ahogy én láttam van benne potenciál. Csak így tovább!

Tot El Camp

Szerződés aláírva ✍️ 🙂
comment image

bright.barca

Ne nyúld le Raven kenyerét!

Kösz!

Faramici69

Komolyan nem kéne itt oktatnod az embereket. Én nem mindig olvastam el Raven cikkeit, mert sok egyéb portált is nézek, de ettől még színesebbé tette a forumot, nem bántott senkit. Sajnos a hasonló kommetelők mint te, sok jó embert elüldöztek innen. Tanulj meg együtt élni másokkal.

Tot El Camp

Memphis Depay: “Megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és egy valóra vált álom. Köszönöm szépen az elnök úr minden erőfeszítését a megállapodás elérése érdekében, és végre itt vagyok. A város és a szurkolók is lenyűgöznek, mindenki tudja, hogy ez mekkora klub. Nagyon szeretnék telt ház előtt játszani a Camp Nou-ban. Eljött az ideje, hogy belevessem magam a munkába, és bizonyítsak a szurkolóknak. De mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani Koemannak a belém fektetett bizalmáért. Tudja, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nagyon várom már a közös munkát. Nagyon várom már, hogy Messivel játszhassak, nagy rajongója vagyok. Elképesztő, mit tud a futballról, mindannyian csak utánozni szeretnénk. Tegnap volt szerencsém az összes Aranylabdáját látni. Ha Koeman nincs itt, akkor is jöttem volna, mert a Barçának nem lehet nemet mondani, de igen, fontos tényező volt Koeman. A célom természetesen az, hogy minél több trófeát nyerjek a csapattal. Azt hiszem, az emberek nagyon befogadóak lesznek velem szemben. A város légköre remek, és az emberek is nagyon barátságosak. Nem vagyok már fiatal, de még idős sem. Úgy gondolom, hogy tudok majd segíteni ennek a csapatnak, aminek mindig is szerettem volna a tagja lenni. Egyszerűen szerelmes vagyok a futballba. A Barça játékstílusa valami olyasmi, amit Hollandiával már játszottam. Szerintem feküdni fog nekem. Az utóbbi időben nagyon sokszor vegyes érzések voltak bennem. Boldog voltam, de kissé már fáradt. Nagyon sok minden történt mostanában, de a legfontosabb, hogy itt vagyok és boldog vagyok. A korábbi klubjaim közül a Manchester United, a Lyon és a PSV Eindhoven is nagyszerű csapat, de itt valahogy más a helyzet. Minden sokkal jobbnak tűnik.”

Barca87

Nekem egy nagyon érdekes dolog van ebben a Moriba szerződés hosszabbításban.
Bár nem vagyok ebben kompetens és nem tudom mi a menete, de hogy van az hogy mindenki az ügynökét szidja hogy kapzsi és sokat kér az ügyfelének. Csak kérdés…… Moriba nem mondhatná azt hogy engem nem érdekel, nem kell az irréális emelés alkalmazkodom a klub anyagi helyzetéhez és hosszabbítok pl. 2 évvel és utánna újratárgyalnunk mindent, mondván itt szeretnék játszani. Nincs döntése játékosnak? Vagy Moriba is ugyan olyan kapzsi mint az ügynöke? Mert ha igen akkor mehet is amerre lát, mit követel majd később?

Faramici69

Szerintem neki nincs sok beleszólása. Ilyenkor mág általában a családja szokott az ügynökkel beszélni. Ha kapcsi az apja vagy az anyja (Neymar fater, Rabiot muter) akkor simán túltolhatják. Úgy néz ki, ez lesz itt is. Ha nem fizetik meg az árát, akkor marad az egy év jegelés. Ebben a korban ez simán derékba törheti a karrierjét.

sunt

Nyilván van szerződése Moribanak az ügynökségével. Csak azt nem tudjuk, mi van ebben.

Tot El Camp

A katalán kormányzat üres Camp Nout kért a Gamperre, a klub végül 20%-os kihasználtsággal fogja megnyitni a kapukat. https://www.fcbarcelona.com/en/club/news/2195949/men-and-women-to-face-juventus-in-joan-gamper-trophy

Zöldbéla

Az ügynök nem adhatja el a játékost, ha a játékos nem akarja!

Kritizator

Igen, de általában a játékos elfogadja az ügynöke álláspontját, mert úgy gondolja az jobban tudja koordinálni a dolgokat, hisz ezért vette fel.

Zöldbéla

Jól írtad: “elfogadja”!

Ha az ügynök olyan irreális szerződést próbál kicsikarni a klubtól, aminek az eredménye, hogy vissza a Jubenil A-ba, és a játékos elfogadja, akkor egyetért az ügynök szándékával. Tehát: mohó!

Továbbra is Pedrit vagy Fatit, Minguezat hoznám példának, akikkel valamiért nem volt még csak hasonló probléma sem. Ahogy fejlődtek és teljesítettek, a klub módosította a szerződésüket.
Moribával is ez történt volna, de a mohósága felülírta.

Zöldbéla

Természetesen: a Juvenil A-ba! 🙂

Robi71

Megvan a nyár első sztárigazolása, ahogy várható volt Jason Sancho 85 millióért a MU-ba igazolt.

DistantxThunder

Jason Sancho? Ő Jadon pincében tartott fogyatékos ikertestvére vajon? 🙂 Amúgy a másik kérdésedre: szerintem a PL csapatain kívül mások nem fognak drágán játékosokat igazolni (sőt eddig olcsóért sem nagyon igazoltak). A Real sem fog komoly névvel erősíteni idén Alabán kívül (mondjuk megnézem az arabok fejét amikor jövőre ingyen elvesztik Mbappét, kár hogy nem ide fog igazolni, mindegy). Amúgy nálunk akkor kellett volna gondolkodni amikor pl 2016ban 110 millió eurót kidobtunk a Gomes, Alcacer, Umtiti, Dinnye sorra.. 110 millió eurót abban az időben (ez ma már legalább a duplája lenne).. vagy 18ban szintén 100 millió euró ment el a Malcom, Lenglé, Arthur trióra.. de pl tavaly is jól bevásároltunk Pjanic-csal és Trincaoval, összértékben ez a két jófiú is 90 millió euróba fájt (Destet nem írom, mert szerintem ő nem volt rossz vétel).. hogy az olyan igazolásainkról ne is beszéljúnk mint Coutinho, Dembelé vagy Griezmann (több mint 400 millió euróért).. ha felelős, hozzá értő vezetés kormányozza a klubot, akkor most nekünk is lenne miből igazolni, így marad a “blöffölés üres tárcával” ahogy írtad. Hozzáteszem, ha valaki profi, akkor ebből is előnyt tud kovácsolni, és szerintem Laporta profi

Robi71

Ki lesz a következő? Kane, Haaland vagy Mbappé? Lesz sztárigazolása valakinek a PL topklubjain kívül?
Nem túl kellemes tisztes távolságon kívül szemlélni a dolgokat. Szegény Laporta nem ehhez szokott….kölcsön Armani öltönyben, üres pénztálcával a Ferrari boltban blöffölni. De hát blöffölni kell….mert ahogy a közmondás is mondja, “aki nincs a piacon , az halott”.

Eminusz

Az elmult par evbol kiindulva nem a nagy nevek tobb tiz/szaz millios leigazolasai szamitottak igazan jo igazolasnak. 🙂
Inkabb talaljunk 10 Pedrit osszesen 50 millioert mint 10 Sanchot 850 millioert! 🙂

Robi71

“kis pénz, kis foci…nagy pénz, nagy foci”….vagy tévedett a mondója? 🙂
Jók a Pedri-k, de Messi, Suarez, Neymar, Dinho, Henry-k nélkül nincs Everest.
De most más időket élünk…a klub egy Moriba szerződéshosszabbításon vagy egy Umtiti kirúgásán vajúdik. Ez van….

Robi71

A BVB Donyell Malen-EL pótolja Sancho-t.

Robi71

Memphis Depay: “A Real Madrid C.F.-nél meg fogják bánni, hogy nem szerződtettek a múltban.”

Dr Mouse

Szóval lehet, hogy a Realba is ment volna Depay?

Nagybarcelona

Spanyolországban szeretett volna játszani, règebben a Realnal is összeboronálták. Laporta azt nyilatkozta, Depay anyja Barca mezt vett neki, először, azóta Barca szurkoló. 🙂 Majd eldönti aki akarja. Minap nyilatkozta, Koeman nèlkül is ide jött volna, ès 7 helyett 5 millióval is megelègedett. Nekem egyenlőre szimpatikus. Nem lesz nagy baj, ha nem kedveli a Realt, volt egy Eto’o nevezetű játèkosunk, aki párszor visszavágott nekik. 🙂

Nagybarcelona

Van Aanholtotleigazolta a Galataseray ingyen. Szerintem tökèletes lett volna ingyen Alba cserèjènek. Marad a 17 èves Baldè egyenlőre.

Tot El Camp

Hivatalos keret a Girona FC elleni felkészülési mérkőzésre.
comment image
Kezdőrúgás 19:00-kor. Força Barça!

Nagybarcelona

Lenglet visszautasította a Roma, Tottenham, Arsenal, Westham, Everton ajánlatát, maradni akar. A klub meg szeretne válni tőle.

Nagybarcelona

-Griezmann csak az Atleticohoz távozna.
-Ha nem sikerül csökkenteni kellőkèppen a bèreket, Messi előtt kèt lehetősèg:
1. mègis távozik
2. minimális fizetèsèrt regisztrálják, aztán kárpótolják (pl.első fèlèv, èv ingyen, utána a szerződèsèben foglalt fèlèves/èves fizetèse duplája)

Nagybarcelona

Elmèletileg megvan a megállapodás a Barca ès a La Liga között, ès az új èrkezőket regisztrálták. Aguero, Emerson, Garcia, Depay.
Depay ma mutatkozik be a csapatban

Nagybarcelona

Olvastam nemrèg egy cikket, mièrt lenne èrdemes eladni a Barca Corporate 49 %-át, ahol azt fejtegettèk, hogy inkább legyen döntő többsègben a klub egy sikeres vállalkozásban, mint 100%-ban egy kevèsbè sikeresben. Ezen elgondolkodtam. Lehet húznèk egy lapot a 19-re. Eladnám a haszontalan játèkosokat, mert “nincs pènz”. Már írtam, akár minimális haszonèrt, kölcsönbe stb. Nem írok ismèt neveket, sokszor megtettem. Miután a limit alá kerültünk, az árukból leigazolnám Laportot Sault/De Beeket. Na itt jön a fordulat. Eladnám a Barca Corporate 49%-át 200 + millióèrt, feltornáznám milliárdosra az idei bevètelt, a fizetèskeret növelèsère, ès a 200 millióból leigazolnám Haalandot ès De Ligtet. Megfiatalítva ès brutálisan megerősítve a keretet, jövőre pedig lehet kötni a lejáró helyett az előnyösebb szponzori szerződèseket az “új nevekkel”.

Robi71

Jó téged olvasni és egy pillanatra elszakadni a valóságtól. Kár, hogy…

Nagybarcelona

Amit írtam, kivitelezhető. Szerinted miből tervezte Laporta leigazolni Haalandot?

Robi71

Laporta csak blöffölt, amikor Haaland-ról beszélt. Nehéz beismerni, hogy jelenleg nem vagyunk tényezők az átigazolási piacon.

Olympos

Ajánlom figyelmedbe az 5. bekezdést.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/club/barca-formulas-aumentar-limite-salarial-que-pueden-hacer_270973_102.html
A Barcelona Corporate értékesítéséből egy eurót sem lehet felhasználni a bérek rendezésére.

Nagybarcelona

Valamit fèlreèrtelmeztèl. Ismèt. Nem azt írtam, hogy a 200 milliót osszuk szèt Umtiti, Pjanic, Coutinho ès társai között. A La Liga a 180 milliós fizetèsi limitet a bevètel ès kiadás alapján határozza meg. + 200 milliós bevètel esetèn növekszik a bèrlimit. Minden esetben leírom, hogy játèkosok eladásával, kölcsönadásával, fizetèscsökkentèssel a limit alá kell menni, hogy a bevètelek (eladások, szponzori pènzek, egyèb bevètelek)teljes összegèt játèkosokra fordíthassuk, hogy a La Liga szabályainak megfeleljünk. Ezt pontosan miattad teszem, mert minden cáfolat-próbálkozásoddal ezzel állsz belèm, mert nem tudod èrtelmezni, amit leírok. Szerinted Laporta 2 szèp szemèèrt regisztrálták az új játèkosainkat? Vagy esetleg van fedezet? Szerintem mától csak olvasom a bölcsessègeket a blogon. Jó szurkolást.

Olympos

Fogalmad sincs a számviteli szabályokkal.
Állandóan az álmaidat írod le. Ébredj már fel.
Robi71-nek igaza van, amikor téged olvas az ember, akkor olyat olvasunk, aminek köze nincs a valósághoz.

Dr Mouse

Én sem értek a számvitelhez, – éppen ezért kérdezem Tőled: nem lehetne eladni a Barcelonát egy milliárdosnak? Mert akkor talán lenne “gazdája/tulajdonosa” a klubnak.
Mert így előállhat ismét olyan helyzet, hogy egyszer csak jön egy Bartomeu féle szélhámos, aki kénye kedvére elsikkaszt óriási pénzeket.

Nagybarcelona

Kedves GYLS/Olympos az OKJ-s könyvelőiddel aztán megszakèrted az FC Barcelona gazdasági helyzetèt. Szerintem válasszanak meg tèged alelnöknek. Pontosan miattad ès Robi miatt vonulok inkább a háttèrbe, mert ti mindent is tudtok. Közben:
Olympos/GYLS: linkel ès okoskodik, amikor azt se bírja megèrteni, mi van a cikkben
Robi: BartóSorosördögfőgonosz szándèkosan tette tönkre a klubot, Dembele meg butább, mint amilyen fekete

Robi71

Kane esetében egy 185 millió eurós üzletről beszélnek (heti 470 eEUR fizuval) a City-nél…ahol még képben van egy 100 milliós igazolás Grealish személyében. Nyilván eladni is fognak..
Haaland is hasonló körülmények között kelhet el….aki biztosra akar menni az most lép, mert jövőre az életbe lépő 75 milliós kivásárlási árral ő fog válogatni a lehetőségek között.
Mbappé-t ha nem győzi meg az eddig remekül igazoló PSG, hogy érdemes maradnia…menni fog. Ki tudja ennek is hol lesz a vége.
Ez a piac “teteje” ahol nekünk már nincs helyünk és pár évig még biztosan nem…köszönet annak, hogy évekig ott voltunk és eszetlenül szórtuk a pénzt.

Aerion

Kedves szurkolótársaim.

Egy olyan klub privatizációja, mint az FC Barcelona, elemien kretén döntés lenne. A Barcelona nem egy futball (és számos egyéb sportág) klub, hanem egy nemzeti közösség jelképe.

A privatizáció ennek a jelképnek a sárba taposását jelenti.

A pénz nem minden, és különösen nem az olyan jelentőségű szimbólumok kapcsán, mint a Barcelona.
Ha nektek adnak egy milliárdot, hogy öljétek meg a gyerekeiteket, megteszitek?

Szálljatok ki abból a ringlispiből, amibe ez a degenerált, beteges korszak taszította az emberi elmét, és lássátok azt, ami értékes.
Ennek a klubnak nem a játékosai jelentik az értéket, nem is a sportsikerei, hanem az ü z e n e t e.

Ez pedig, a nemzeti létezés.

Tot El Camp

A mai kezdő.
comment image
Cserék: Neto, Tenas, N’Diaye, Lenglet, Ramos Mingo, Comas, Igor Gomes, Pjanić, De Jong, Gavi, Depay, Griezmann, Collado. Força Barça!

Tot El Camp
altopasso

Köszönöm.
A végét csíptem el. Jól játszik a csapat? Depay milyen?

Nagybarcelona

Köszönöm.

Red Cule

Köszönöm!

Sunyi

Streamet tudtok dobni?

sunt

Vajon lehet-e a mostani fiatalok között egy Fatit, Pedrit, Araujot találni? Ránk férne.

Tot El Camp

Jól futballozik a Barcelona, de azért akadnak hibák. Kiemelném Baldé játékát, aki nagyszerűen játszik, tökéletes utódja lehet Jordi Albának. Piqué és Manaj góljaira Saiz válaszolt még a félidő vége előtt büntetőből. A 43. percben Rey Manaj megsérült, Memphis Depay érkezett a helyére, a holland támadó debütálása ez a Barçában, és kis híján góllal is nyitott. Erre ott lesz még a teljes második félidő.

altopasso

Köszi szépen!

Tot El Camp

A félidőben mindössze egy csere történt, Comas jött Umtiti helyére. A 60. percben tömeges cserék után így nézett ki a Barcelona összeállítása: Iñaki Peña – Igor Gomes, Comas, Lenglet, N’Diaye – De Jong, Pjanić, Gavi – Collado, Griezmann, Depay. A második felkészülési meccset is sikerült győzelemmel zárni, Memphis Depay büntetőből szerzett góljával góllal debütált Barça címeres mezben.

Nagybarcelona

Sajnos a blog kicsit szètcsúszott.
Itt akkor is belekötnek az emberbe, ha szándèkosan nem mond vèlemènyt (Raven)
Ès akkor is belekötnek, ha elmondja a vèlemènyèt.
Majd itt az “óriási lexikális tudású” emberek pörgetni fogják a blogot, akik tulajdonkèppen nem is FC Barcelona szurkolók, hanem katasztrófatúristák. Sok sikert nekik!

Olympos

Nagybarcelona-nak:
Örülök, hogy Robi71 és én elértük, háttérbe vonulsz.
Nem ez volt a célom (gondolom Robi71-nek sem), de ha te ezt így látod, nem fogok könnyeket ejteni miattad.
Nélküled eggyel kevesebben lesznek, akik még hisznek a Télapóban és a Jézuskában.

Ki az a GYLS?
Közel kettő hónapja vagyok itt, nem emlékszem, hogy egy írást is olvastam volna tőle.
Viszont többen is megemlítették már. Ez kettő dolgot jelenthet.
1. Vagy nagyon jókat/rosszakat írt.
2. Megosztó, arrogáns, okoskodó volt.

Nagybarcelona

Ha nem te vagy GYLS, akkor azokat a vitákat hagyhatjuk is, bár a stílusotok nagyon hasonló.
Azèrt vontam párhuzamot, mert ugyanúgy a feltètelezèsekre alapoztok, ès jártasnak hiszitek magatokat az FC Barcelona gazdasági helyzetèt vève alapon. Mikor a játèkosok fizetèsètől kezdve a várható bevètelen keresztül a kiadásokon át rèszletesen linkeltem mindent, ő hasraütèsszerűen mondott egy fizetèsi limitet. Elmondtam, a La Liga határozza meg a fizetèsi limitet, ő linkelt, hogy nem, ès a cikk alján ott volt, hogy a La Liga határozza meg a fizetèsi limitet. Aztán távozott a blogról, ès jöttèl te, ugyanazzal a stílussal, ès próbálod cáfolni az általam írtakat, vagy a linkelt híreket. Règebben leírtam, kiknek, mièrt kell távoznia (fizetès- teljesesítmèny), leírtam az okokat milliókban, azt is, hogy nehèz lesz rábírni a távozásra, az utolsó pillanatig menni fog harc a vezetősèg ès a játèkosok között, de remèlem akár ingyen meg tudunk szabadulni tőlük, hiszen nekik sem mert mind1, hogy 2 èvig keresnek 12 milliót a lelátón, aztán visszavonulnak, vagy 6-8 èvig játszanak felèèrt (Umti 27 èves). Egyesekben remèlem mèg van ambíció (Griezmann) Innen èpítkeznèk, feldobtam lehetősègeket, azok alapján a cikkek alapján, amiket olvasok, lehet a Barca szurkoló is beszèlt belőlem egy Barca blogon. Jobb lett volna, ha óbègatok, ès a Reál Madridot dícsèrem. (“a Reál Madrid megoldja”- by Olympos- 1,4 milliárdos tartozás mellett a 200 milliós bèrcsökkentèst, mikor a játèkosok nem mentek bele a fizetèscsökkentèsbe tavaly sem, ès Hazaard ès Bale 70 milliót keres bruttóban, ès a kutyának sem kellenek, Balet a nevelőegyesülete küldte vissza, Haazardot a Chelsea utasította vissza a minap.

Olympos

Milyen feltételezésekre alapozok?
Én is azt írom, ha egy KLUBBA (LIGA) belépsz , akkor elfogadod annak írott és íratlan szabályait.
Az előbbit kötelező, az utóbbit ajánlott betartani.
Az írott közé tartozik többek között a fizetési limit betartása.
Ennek jelenleg az FCB nem felel meg.
Emiatt nem engedi a LIGA, hogy játékosokat regisztráljon az FCB. Én erről írok.

No meg arról, hogy az, amiről meg te álmodozol, az nem idén lesz. Addig még pár emeletet meg kell mászni. Ahhoz hogy most eggyel feljebb menjünk, a bérplafon alá kell menni.

Itt a LIGA csak a játékosok eladását, és a fizetéscsökkentést fogadja el. Ez is egy a sok szabályból?
Nem fogadja el bármely új szponzor jöttét, az FCB tulajdonában lévő bármely ingó/nem ingó vagyon értékesítését. Ez szerepel a legutoljára feltett linkben is. Mert nem csak leírok valamit, bizonyítom is.

Én eddig még csak a média közölt, és az FCB által nyilvánosságra hozott adatokat említettem. Bevallom, amennyiben adatot írok, nem minden esetben nézem vissza. Tévedhetek, de arányaiban biztos nem jelentősen.

Én nem vagyok gazdasági ember. De mint volt vállalkozó, a minimális ismeretekkel rendelkezem. Bevétel és kiadás egyensúlya, mit hova könyvelhetek el. Ennyihez nem kell zseninek lenni.

Nagybarcelona

Robival a vitánk pedig onnan ered, hogy elegem volt már, hogy minden második kommentjèben a “buta Dembelèt” ès a “megalomán Bartomeut” tette felelőssè mindenèrt. Alapjában Robival egyetèrtek nagyon sok mindenben, de a stílusa bosszant kicsit.
Bright.Barca hívására Robi visszatèrt, aminek örülök, de szeretnèk leszögezni dolgokat. Az alapvető nèzeteltèrès oka, ahol Robinál egy (kèt) szemèlyre vezethető vissza. Bartomeura. Ahol pl. Bright.Barca leírta, Robinak mindenben igaza volt, èn pedig Barca szurkolókènt máig sem tudok elfogadni. Èn mèg a mai napig 3 tènyezőre vezetem vissza a jelenlegi helyzetünket. Röviden:
-Edző (Valverde, illetve Setien)
-Vezetősèg
-Játèkosok
-Valverdèt ezerszer leírtam, hogy mièrt. Összefoglalva, egy erős kerettel többszörösen leszerepelt, mentálisan, fizikálisan, a taktika teljes hiányában leèpítette a keretet, a játèkosokat, az FC Barcelona hírnevèt a sorozatos bukásokkal.
-A szakmai vezetősèg a sportszakmai project teljes hiányában, kiegèszítve gazdasági túlköltekezèssel, megfejelve a valószínűsíthető gazdasági haszonszerzès (saját) cèljából vègrehajtott átigazolásokkal, ahol nem csak egy szemèly, de az egèsz vezetősèg asszisztált, vagy jóhiszeműen állok hozzá: alkalmatlan volt a feladatára
– A játèkosok hozzáállása a klubhoz, ahol az egyèni cèlok, èrdekek fontosabbak voltak, mint a klub èrdekei. Írok pèldát a kedvenc játèkosommal. Èrzèsem szerint nem Messi mondta, hogy megelègszem èvi 20 millióval, erre Bartó azt felelte, márpedig èn èvi 60 millió eurót fogok fizetni neked. Az egèsz “Barca Gate” botrány arról szól, hogy a vezetősèg “közpènzből” sározta a saját játèkosait, mert szemtől szemben nem tudta befolyásolni azokat.
Majd mindenki sorrendet tesz, ki okolható leginkább a jelenlegi helyzetèrt, ahol minden mindennel összefügg, ès ezáltal a problèmák összeadódva taszították a jelenlegi mèlysègekbe szeretett klubomat, ahol èn mint szurkoló remènykedve próbáltam hozzáálni a dolgokhoz. Ezt mèg úgy èreztem le kell írnom.

Robi71

Nekem a legkevésbé szándékom “levenni” valakit a blogról. Semmi bajom azzal, ha álmodozó vagy, sőt…
De a valóság más, kegyeten…ha lehet így fogalmazni. De mivel ez csak sport, soha nagyobb “baj”, mint a klub jelenlegi gyengélkedése. Lesz ez még jó…valamikor…
Ha nemzetközileg nem is, de a spanyol mezőnyben ott leszünk továbbra is.

Nagybarcelona

Remèljük. A vitáink ellenère sok dologban egyetèrtünk, csak máskèpp látjuk a dolgokat.

Robi71

Valverde nem erőszakkal ült le a kispadra, ahogy Dembi sem erőszakkal érkezett és kényszerìtette a klubot a kifizetésére. Veled ellentétben én sem az edzőket, sem a játékosokat nem hibáztatom a jelenlegi helyzetért. A felelős a stratégiáért felelős klubvezetés és főképp ennek első embere, az ex-elnők.
Ha felhoztam az elsőre is érthetetlen eszement igazolásokat, akkor az csak azért volt, hogy mi lenne ha az a pénz (igazolás + fizu) most a számlán lenne…vagy netán helyettük hasznos, húzóemberek érkeztek volna.
Ennyi….de ez már elmúlt és itt a lehetősége az újrakezdéshez. Nagyon kényes a jelenlegi helyzet és továbbra is vékony jégen táncolunk. Nagyon észnél kell lenni, remélem Laporta a lehetőségek függvényében a lehető legjobb döntéseket hozza. Személy szerint én több, mint elégedett vagyok a jelenlegi igazolásokkal…még egy fajsúlyos középpályás kellene. Sajnálom, hogy Alaba-t vagy Wijnaldum-ot nem sikerült elcsípni, mert pénz nem lesz egy ilyen kalberre.
Ami nagyon aggaszt, az a Cou, Dembi, Pjanic, Umtiti négyes maradása (egyelóre). A tökéletes átigazolási szezonhoz az ők eltávolításuk kell. Kudarc lesz számomra, ha az következő szezon is velük kezdődik.

Dr Mouse

+1.

Maestro10

Pedig a realitás talaján maradva a Coutinho, Dembélé, Umtiti trió mindenképp maradni fog a klubnál, mivel a sérülékenységük és a magas fizetésük miatt a kutyának nem fognak kelleni. Ebben biztos lehetsz! Pjanic már egy másik eset. A bosnyák egy piacképes(ebb) játékos, az más kérdés, hogy 10-15 millió eurónál aligha fogunk többet kapni érte sem.

BarcaForLife

Nagybarcelona +100

Tot El Camp

Pablo Martín Páez Gavira, ismertebb nevén Gavi.
Jegyezzük meg ezt a nevet, 16 évesen így játszani 🙂 Le a kalappal!
https://www.youtube.com/watch?v=aTmpX10S5CQ 👏

Tot El Camp

A Diario Sport információi szerint Gavi teljesítménye meggyőzte Koeman-t, így a holland tréner az egész előszezonban a nagy csapatnál tartja majd a középpályást. 🙂

Zöldbéla

Nem mintha bármit is számítana, de “nálam’ is bizonyított!
Parádésan játszott!

bright.barca

Tot El Camp!

Igen, szerintem is voltak nagyon ígéretes fiatalok. Én ugye hiába imádom őket, de azért azt nagyon remélem, hogy aki arra valóban alkalmas, azok gyökeret tudnak ereszteni a felnőttek között.
És ezt végre a vezetőség is felismeri…

Dr Mouse

+1.

Maestro10

Sajnos nem tudtam nézni a tegnapi meccset, így hálás lennék ha valaki írna egy rövid összefoglalót a fiatalok játékáról (főként Collado, Baldé, Gavi, Puig, Demir és Nico González teljesítményre érdekelne). Előre is köszönöm!

Barca93

Bármi hir esetleges távozokról? Teljes csend van ami a forumot illeti pedig itt sok kommentből lehetett jó infokar megtudni

Mindegy

Sport.es
Mundodeportivo.com
As.com
Eurobarca.hu

De van még millió…
Itt sajna csak öntelt okoskodást olvasthatsz elsősorban önjelölt edzőzseniktől és igazolásguruktól akik ráadásus jobban ismerik a klubbot mint Laporta 🙂

Robi71

Mind pletykalapok. Amúgy is csak az igaz, ami már megtörtént.
A klub jelenlegi anyagi helyzete amúgy is leegyszerűsíti a helyzetünket. Nem nehez kiszürni a gagyi pletykát.

Mindegy

Mindenesetre szerintem abban egyetertünk, hogy az említett oldalakon jobban lehet tájékozódni a csapat dolgairól mint itt. Nem tartanám a blogot elsődleges hírforrásnak. Sőt!!! De ez nem kritika csak egy egyszerű ténymegállapítás! Nem is hinném hogy ez a célja a blog üzemeltetőjének. Igazából nem is tudom mi lehet a célja. Az írásod többi részével nagyjából egyetértek bár nem ezzekről volt szó 🙂

Robi71

Tele vagyunk eladhatatlan játékosokkal, így Grizi lesz a távozó és Pjanic, aki valszeg visszamegy olaszba.

Barca87

Sajnos Robi71 -el kell egyetérteni aki reálisan látja a helyzetet. Én Grizit sajnálnám de szerintem is menni fog. Pjanic meg szerintem ingyen. Ami bánt hogy szerintem az Umtiti, Dembele, Coutinho hármas valószínüleg a nyakunkon marad.
Igazolásokról meg álmodnunk sem kell, még a jelenlegi játékosok regisztrálása is gondot jelent.

Robi71

Mennyit is kell faragni a bérkeretből? Közel 200 milliót?
Eladtuk Firpo-t, ingyen Alena-t és felbontottuk Fernandes szerődését. Ezzel mennyit is faragtunk? Háromszor semmit.
Közben jött Emerson, Garcia, Aguero és Depay….és jön Messi, akiket regisztrálni kell. Szerintem Grizi és Pjanic elengedése kevés lesz….újabb játékosokat kell elpasszolni. Ha nem Cou, Dembi vagy Umtiti….akkor kik lesznek azok?
Csak kérdés kérdés hátán. De válasz még sehol.

Faramici69
Mindegy

Mit tehetnek? Mit csináljanak?

Mindegy

https://www.sport.es/es/noticias/barca/cumbre-decisiva-ilaix-moriba-11941182

Remélem ez ma megoldódik! Vagy így vagy úgy! Én szeretném ha maradna, remélem ő is és ennek megfelelően elfogadják a klub ajánlatát!

bright.barca

Nyilván tök tájékozatlanul bolyongsz a faszerdőben.
Nem, baj, sok ilyen van, mit te.

Ezt a linket már régebben feltettem ide, de valahogy nem tudják értelmezni, akihez eljutott egyáltatalán.
Akkor én most: Moriba ügynöksége túl-hype-olja a kölköt. Vagyis szerintem tudják, hogy valójában mennyit ér (sztem semmit), de valahogy ezt mégis becumizzák az “illetékesek”.

És akkor olvasd már el, mi vár erre a seggfejre:
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona-2021-07-17-moriba-isnt-extending-barca-contract-because-of-his-agency-fan-remembers-player-who-left-/

Köszönöm!

Faramuci69

Nehezedre esne valtoztatni a stilusodon? Javaslom a madridom oldalat, ott hamar sikerulne beilleszkedned. Itt ez nem meno. Inkabb tiszteld a forumb tarsaidat.

bright.barca

Faramici (-muci)!

Veled csak annyi a három problémám, hogy két – igaz hasonló néven – erőlködsz itt, bár belőled egy is sok lenne.

A másik, hogy abban az öt, végtelenül egyszerű mondatban is annyi nyelvtani hibát vétettél, amiért már 2. elemiben is megbuktatnának.

Aztán off-oltál egy kurva nagyot: odalöktem egy cikket Moriba jövőjét illetően, de te nem azzal, hanem velem foglalkozol.

Továbbá: én tisztelnélek, de nincs miért.

Bye!

Faramuci69

Változatlanul túl tolod a személyeskedést. Mindjuk baromira nem érdekel, hogy mennyi hibát vétek miközben pötyögök a mobilomon, de ha akarod, majd ráteszem a spellchecked, csak neked és csak most. Az még kevésbé érdekel, hogy mennyi bajod van velem. Neked inkább magaddal van bajod. Szerintem komolyan vedd fontolóra, hogy elhúzol innen egy másik blogra. Sokunkkal jót tennél.
Gondolom a te iskolázottságod magasan veri itt mindenkijét. Ezt örömmel venném. Sajnos a stílusodból még sem ez jön le.
Valóban nem foglalkoztam azzal amit leírtál, mert igazából nincs miért. Sok értelmeset nem tudtál hozzátenni. Sértegetsz másokat, trágárságokat írsz, egyszerűen nem vagy idevaló.
Talán ha visszavennél egy kicsit, és emberi hangnemet ütnél meg másokkal.

bright.barca

Én – most utánanéztem –, szóval a „Mindegy” nevű figurával indult a rock’n’roll.

Neked amúgy mi közöd is van hozzá (mert ő kussol), vagy pl. az alteregódnak, -„micinek”, netán nekem?.

Szerintem tök vicces, hogy el sem olvasod, ami linket küldtem (sokadjára!), amúgy szarom le. Nem baj számomra, sosem ilyenek linkekben utaztam, mint pl. a „telelóvés” Raven.

Számomra a helyesírásod korrigálása a legfontosabb. Igen, az alakul. Bravó!

A többi dumádat leszarom!

Mindegy

Nem ” kussol” hanem egyéb dolgai is vannak!!! De lehet nálatok ezt így mondják 🙂

Mindegy

26/07/2021Act. a las 10:47 CEST

Időutazó vagy?

A stílusod meg nem tetszik de ha barcanoticiasnak meg a kedves családodnak ez belefér meg elfogadják akkor egészségükre!

Tot El Camp

Leo Messi, Sergio Aguero és Emerson Royal augusztus 2-án, jövő hétfőn kezdik meg a felkészülést a 2021/22-es idényre. Így ők nem vesznek részt a németországi edzőtáborban, és a szombati, VfB Stuttgart elleni edzőmeccsen sem lépnek pályára. Emerson hivatalos bemutatására augusztus 5-én, jövő csütörtökön kerül sor a Camp Nou-ban.

Tot El Camp

Ronald Araújo is csatlakozott hétfőn a csapathoz. 🙂
📷 https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/photos/2198452/monday-training

Eminusz

Jose Mourinho allitolag Clement Lenglet-t akarja! 15 milliot ajanl a Roma, de legalabb 25-ot ker a Barca.

Olympos

Akkor most szabad linket feltenni vagy sem? Vagy ez is úgy megy, hogy egyeseknek igen, másoknak nem.
Akkor most szabad trágár kifejezéseket használni vagy sem? Vagy ez is úgy megy, hogy van akinek igen, van akinek nem.

Moriba:
Állítólag a jelenlegi 2 millió helyett 3-at kér. (Nettó/bruttó nem írják.)
Nem ilyen törpe tételekkel kellene 3 hete foglalkozni. Van, aki feleannyit sem tett le az előző szezonban, mégis sokszorosát kapja. Nem Fernandes-Moriba-félékkel kellene keménykedni. Ezek a lépések annyit érnek, mint halottnak a csók. Sebaj. Laporta szervez még két-három rendezvényt, szanaszét fotózgatja magát ezzel-azzal, a magamutogatása alapján meg azt a látszatot kelti, minden sínen van. A frászt! Kettő hónapja fejeződött be a bajnokság. Ha ilyen ütemben folytatja, mire elég a maradék bő egy?

Robi71

A nap üzlete Monchi módra. Bryan Gil – Spurs, Lamela + 25 millió Sevilla.

Tot El Camp

A klub hivatalos közleményt adott ki arról, hogy Neymar között korábban meglévő különféle munkaügyi és polgári peres ügyek békés úton rendeződtek.
https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2198479/barca-and-neymar-end-litigation-amicably

122
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x