Maradnak vagy mennek? Moriba, Griezmann, Alba

Maradnak vagy mennek? Moriba, Griezmann, Alba

A Barcelona ma találkozott Ilaix Moriba ügynökeivel, hogy megpróbáljanak megállapodásra jutni. Ez a találkozó kulcsfontosságú lehet a tárgyalások lebonyolításához. Barça 2026-ig szerződést ajánl a középpályásnak. Moriba utasította ügynökeit, hogy tegyenek meg mindent a megegyezés érdekében. [Sport]

A Klubban vannak olyan emberek, akik nyitottak lennének Jordi Alba távozására ezen a nyáron. Úgy tűnik, hogy a balhátvéd nem kívánja elfogadni a Barça által javasolt bércsökkentést. [Gerard Romero]

Antoine Griezmann hajlandó lenne leülni tárgyalni a fizetéscsökkentésről, ha marad a klubnál. [Sport]

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
222 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Olympos

Alapból mindhárom maradását elfogadnám.
DE:
1. Ha Alba nem fogadja el a bércsökkentést, menjen. Dest és Balde megoldja a baloldalt. A jobbon pedig ott lesz Emerson és Mingueza. Megoldás lehet a háromvédős felállás is.
2. Moriba: Ha igaz, hogy 2 helyett 3 millát kér, nem is gondolkodnék a megtartásán. Még akkor sem, ha ez nettó.
3. Griezmann állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha az ATM-hez térhet vissza. Mennyit kér a Barca? Mennyit fizetne az ATM? Mennyit szeretne kapni Griezmann az ATM-ben? Megadják neki? Vagy a Barca kipótolja? Ha marad, hajlik a bércsökkentésre. Mennyivel? Megannyi kérdés. De Ő legalább hajlandó tárgyalni.

Zöldbéla

Az eddigi előkészületi mérkőzéseken láthattuk, hogy legalább négy Moriba szintú vagy még jobb minőségű fiatal tolong, hogy az első csapat tagja lehessen! 🙂

Olympos

Örömteli, hogy sok minőségi fiatal van.
Az utóbbi években (csak pár név a középpályáról – Moriba posztja miatt) volt Rafinha, Denis, Alena, Samper, Gumbao, O. Busquets, akiket Xavi-Inesta-Busquets utódjának tituláltak.
Ehhez csupán a tehetség még kevés. Bizonyítani is kell. Pályán és azon kívül.
Drukkolok a srácoknak. Puignak, Moribának, Niconak és a többieknek.
Mert a legjobb és legolcsóbb befektetés a saját nevelés.

sunt

Denis O. Busquets és Gumbao nem volt tehetség. Középszer voltak. A többieket nem foglalkoztatták jól.

bright.barca

Én is ezt mondom, de valami oknál fogva Moribában nagy talentumot látnak. Nálam semmi különös a srác. Ahogy írod, van nála jónéhány potensebb fiatal.

Tot El Camp

Laporta és Alemany kizárta Griezmann távozását. Jordi Alba számomra most csalódás, azt hittem a klub érdekeit nézi. A Barcelona és Ilaix Moriba ügynökeinek ma tervezett találkozóját szerdára halasztották.

Robi71

A kérdéseim továbbra is ugyan azok:
“Mennyit is kell faragni a bérkeretből? Közel 200 milliót?
Eladtuk Firpo-t, ingyen Alena-t és felbontottuk Fernandes szerződését. Ezzel mennyit is faragtunk? Háromszor semmit.
Közben jött Emerson, Garcia, Aguero és Depay….és jön Messi, akiket regisztrálni kell. Szerintem Grizi és Pjanic elengedése kevés lesz….újabb játékosokat kell elpasszolni. Ha nem Cou, Dembi vagy Umtiti….akkor kik lesznek azok?
Csak kérdés kérdés hátán. De válasz még sehol.”

Kritizator

“Eladtuk Firpo-t”

Eladtuk, mennyiért????

Robi71

15 millióért a Leeds-nek.

Kritizator

Úgy van, helyes a válasz. Akkor mért nem faragtunk semmit???

Mindegy

Az átigazolasi időszak lezártával megkapod a válaszokat!!! Türelem! Persze bemásolhatod addig is minden nap, bár nem tudom mi értelme.

bright.barca

Hogy az üres fejedbe csak beszivárogjon valami. Csak Robi még nem ismerte fel, hogy az ismétlés nálad pont nem a tudás anyja.

DistantxThunder

Alba Messi bal lába, nem lehet elengedni, főleg úgy hogy nincs pótlása (Baldé nem az a szint – a nagyobb baj az hogy nagyon a piacon sincs hasonló szint, olyan neg főleg nincs aki ilyen szimbiózisban lenne Messivel.. úgy járnánk mint Alvessel, akit én pl a mai napig visszasírok) . Griezmann is maradjon szerintem ha belemegy a fizetés csökkentésbe.. a múlt szezon második felére egész jó formába jött, több poszton is bevethető, tud szervezni és védekezni is visszajár.. ha a klib “bízik” Bömbiben, akkor Griezmannban is illene, főleg azok után amilyen cirkuszt rendezett a Barca a leigazolásáért (Griezmann kisfilmjéről nem is beszélve)

Olympos

Kemény hetük lesz a srácoknak:

Kedd – edzés reggel 9 és délután 18 órakor
Szerda – edzés 9-kor, majd indulás Németországba 13-kor
Csütörtök – edzés 10 és 18 órakor
Péntek – edzés 10 és 18 órakor
Szombat – edzés 9 órakor, majd felkészülési meccs Stuttgart ellen délután 18-kor
Vasárnap – edzés délelőtt 10-kor

sunt

Kiváncsi vagyok, hogy a fiatalok közül ki utazik Stuttgartba.

Olympos

Mivel Araujo, Alba és Busquets visszatért, csökkenni fog a számuk.
Esélyes: Balde, Nico, Gavi, Demir, Mortimer, Collado, Manaj

Robi71

Az, hogy ki megy és ki jön még…a választ csak a végén kapjuk meg, ez egyértelmű.
Gondoltam van valaki, aki tudja pontosan mennyivel voltunk e megengedett fizetési keret felett (én 160 millióról tudok) és ez hogyan változott eddig.
Szerintem tovább nőt az eddigi eladások (Firpo, Konrad, Todibo, Alena, Fernandes), és igazolások: (Emerson bruttó 12 millió, Aguero 12, Depay 10, Garcia (?) ) után.
Ez tovább emelkedne Messi “leigazolása” után. Mennyivel?
Ezek után nem nehéz kiszámolni, hogy hogy is állunk és még mennyivel kell csökkenteni. Ebből nagyjából kijön, hogy kiket kellene még eladni…Grizi, Pjanic, Alba?

JasoN

Garcia elvileg 4 milliót fog keresni bruttóban.

Robi71

A helyzet kritikus, súlyosabb mint gondoljuk. Egyelőre sem az új igazolások, sem Messi esetleges leigazolása esetén nem tudjuk regisztrálni. Ehhez nem kevés bérkeretet kell még faragni….kilázástalan a helyzet.
Azt nem tudom elképzelni, hogy Messi és új társai min tavaszig a lelátoról nézik majd a meccseket.

Mindegy

ja, tegnap este fél nyolc óta nem sok minden változott 🙁

Robi71

Számodra vicces a helyzet, de Laporta-nak nem.. kb féltucat játékost kell még elpaterolni.

Mindegy

amit csinálsz az a vicces !
Te ilyen mindig másról beszélsz típusú emberke vagy? Mert gondolom azt sikerült felfogni hogy azért reagáltam mert ezt a kesergést leírtad este fél nyolckor is!
Szerintem itt mindenki tudja hogy rendesen sz@rban vagyunk nem kell naponta többször is emlékeztetni! Nem tudom a többi blogoló hogy van vele de engem kifejezetten bosszant . Bocs!

Robi71

Úgy néz ki, hogy egy páran ezt a blogot a személyes fusztráltságuk levezetésére használja. 🙂
Egyáltalán nem úgy néz ki, hogy itt mindenki érti a jelenlegi helyzetet. A többség inkább nem.

Mindegy

Oks látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban 🙂

bright.barca

Ezt a lányt ne vedd komolyan: a semmiből jött, a választott neve pont jellemzi őt. Szerintem Faramuci, -mici segédapródja, nézz át rajta, nullaértékű minden megnyilvánulása, akárcsak a tartótisztjéé…

bright.barca

De! Hülyébb lettél.

bright.barca

Ez a félkegyelmű “Mindegynek” szóló válasz.

Barca87

2 hete szinte semmi eladás, kölcsönadás. Nagyon lassan haladnak a dolgok.
Tény hogy nem egyszerű a helyzet, de ennyire??????

sunt

100+

Robi71

A Real Ramos (PSG) után Varane-t (45 millió, MU) is elengedi. Még szetencse, hogy Perez is megbuggyat. Miután éveken keresztül keteste az új Neymar-t (Vinicius, Rodrygo), most mindent Mbappé-ra tesz fel.

Olympos

A Real 473 millióról 300-ra kell hogy csökkentse a bérkeretet. Ha kisebb mértékben is, de ugyanabban a cipőben járnak mint az FCB. Mbappé majd akkor jöhet, ha az Ő fizetésével sem lépik túl a 300 milliót.

bright.barca

Én is sokat gondoltam arra, ha mi ennyire szenvedünk, a Real pl. miért is nem? Kicsit megnyugtattál: neki is van elég gondjuk. (Bár több is lenne…)

Mindegy

Az!!! De tetszik Moriba tökössége 🙂

bright.barca

Mármost Moriba ugye a rasszizmus célkeresztjébe került, amit én is mélyen elítélek.
De! Emiatt – a klubunk, humanitárius gesztusként – valószínűsíthetően, minden követelésének eleget tesz hamarosan.
Pedig a kölökben semmi potenciál nincs szerintem, a kasszafúró ügynökségével együtt meg kellene szabadulni tőle/tőlük örökre.

Sunyi

Szerintem akkor lesz mozgàs újra, ha néhány nagy üzletet megkötnek a gazdag klubbok és ezáltal mások is pénzhez jutnak, illetve lyukak keletkeznek a keretekben. Gondolom a real is kénytelen lesz középső védőt venni a tottenham csatárt Kane helyett stb. Elindîtanak egy körforgást

Sunyi

Az atletico 100%, hogy elviszi Grízest, csak a jobb pozícióra vár. Jó lenne ha drágábban eladnák Sault, mint amennyiért becseréltük volna, így esetleg kp-vel fizetnek nekünk és Saulnál olcsóbban megvehetjük Renato Sanchist aki kevesebbet is keres

Robi71

Suarez mögött csak egy játszhat…Felix vagy Grizi. Felix nagyon nem örülne Grizi érkezésének.

Tot El Camp

Matteo Moretto [Sky Sports] szerint a Barcelona és Antoine Griezmann már tárgyalnak a fizetéscsökkentésről. A katalán klub azt tanulmányozza, hogyan oldható meg a francia támadó megtartása.

Robi71

Sehogy. 🙂
Hacsak nem igazoljuk vissza Messi-t. De még akkor is necces.

Eminusz

Azert el lehet gondolkodni…. Sokan itt elkuldenek Griezmannt mondvan, hogy sokat keres es ugyse fog engedni a berebol.. Most ugy nez ki megis hajlando engedni, ellenben Albaval, akirol mindenki azt hinne, hogy Barca-neveleskent siman belemenne….
Antoine az elejetol kezdve szimpatikus jatekos/ember, akinek az eladasarol szolo hireket szomoruan olvastam es nehezen tudtam megbekelni vele… Most vegkepp bizok a maradasaban! Inkabb Alba es Dembele menjen, mint o!

Robi71

Fizetési keretet kell drasztikusan csökkenteni. Mivel tele vagyunk eladhatatlan játékosokkal, akik komoly %-ot foglalnak a fizetési keretben…amint várható volt, kénytelenek ledzünk hasznos kiegészítőket és akár…kezdőket is eladni. Így merült fel a neve Gizi, Lenglet, Dest vagy Alba-nak is.
Ennek az ledz a vége, amit mondtam….marad egy szűk kezdő keretünk (13-14 fő) és a padra 5-6 játékos a B-ből. Nem matad sem minőségi, sem taktikai variációt jelentő jcserénk. Jön egy sérüléshullám és kénytelenek leszünk egy B csapattal kiállni. És akkor lehet megint dícsérni Koeman-t a “bátor” fiatalításért.

bright.barca

Egyetértek! És van egy nagyon értékes tulajdonsága Griezmannak, mindenen túl: ő szinte sosem sérült. Nagy erény ez, amikor olyanok híznak a betegszobában, mint Dembélé, Umtiti, Coutinho, hogy csak a legkártékonyabbakat említsem.

Olympos

A nap híre:
Dembele aggódik, hogy az érkezők (gondolom Agüero, Depay) miatt kevesebb játéklehetőséghez jut.
Most sírjunk, vagy nevessünk?

Viszont aki igazán aggódhat, az Puig.
Koeman új kedvence Gavi. Mi lesz ha a másik meg hosszabbít (Moriba)?

Bence

Robi=bright.barca
Vagy meg a csicskaja….de en ilyen bunko bohoccal meg nem talalkoztam it.

Mindegy

madarat tolláról…

Robi71

2015-16: 50 millió (Turan, Vidal)
2016-17: 125 millió (Gomes, Alcacer, Umtiti, Digne, Cillessen, Denis)
2017-18: 375 millió (Cou, Dembi, Paulinho, Semedo, Deulofeu, Mina, Marlon)
2018-19: 141 millió (Malcom, Lenglet, Arthur, Vidal)
2019-20: 300 millió (Grizi, De Jong, Neto, Firpo, Padri, Martin, Fernandes, Cucu)
2020-21: 112 millió (Pjanic, Trincao, Dest)

Összesen: 1103 millió.
Covid ide vagy oda….ezt így nem lehetett büntetlenül csinálni.

Barca87

És sajnos nem sok játékos van ezek közül aki most is hasznos tagja a csapatnak.

Robi71

Kegyetlen valóság, igaz?
A válság csak tovább súlyosbította a tékozlók helyzetét.

Barca87

A MU. -nál is jó bolondok dolgoznak. Megveszik Varane-t 50 millióért amikor ennyiért megkaphatták volna az Umtiti, Dembele, Pjanic triót.
Nem is értem a dolgot!

Robi71

Ha neked körte kell, de az áráért 3 almát vehetsz, akkor mit teszel? 🙂

Barca87

Pedig mi milyen jól jártunk volna!
Ez is mutatja hogy nem igazán kell senkinek a mi átadó listára tett játékosaink. Egyesek szerintem még ingyen sem fognak kelleni, mert nem akarnak engedni a fizetésükből inkább itt padoznának.

DistantxThunder

Egyrészt nem kellenek senkinek, másrészt nem is akarnak elmenni sehova.. így azért nehéz lesz megszabadulni tőlük. Szerintem egy játékossal kellene példát statuálni és felbontani a szerződését, a többi megindulna magától..

Olympos

A példastatuálás már megvolt.
Várjál. Hogy is hívták?
Ja, valami Fernandes nevű 17 perces játékossal.
Nyámnyila az egész vezetés.
Sebaj, a rokonok már a klubban pöffeszkednek.

Robi71

A szerződést egyoldalúan csak úgy lehet felbontani, ha kifizeted a szerződésből hátramatadó idöszakot. De még ezek után is jöhet pereskedés.
Szerintem a klub jelenleg nincs olyan helyzetben, hogy végkielégítéseket fizessen.ki. Egy-két esetben már megtették volna. De az sem kizárt, hogy még mindig pénzt remélnek értük. Tudod, a remény…

Olympos

De azért keménykedtek egy nevesincs játékossal.
Egy BARCELONA!
Értelme?
Nevetségessé tették a klubot a világ előtt.
Mint a “drága” előd!

DistantxThunder

Kíváncsi vagyok hogy a MUnál megkockáztatják e hogy most nem adják el Pogbát, mondván marha jó csapatot építenek, viszont ha nem tudják meggyőzni Pogbát 1 év alatt a hosszabbításról akkor jövő nyáron ingyen el kell adniuk. A PSGnél Mbappé helyzete dettó..a Real balf.szkodása nekem tetszik, idén is mindent meg fognak tenni azért hogy ne legyenek útban, nekünk csak ki kellene használni

Robi71

Ingyen visszaveszik. Örüljünk, hogy Arthur-ért fizettek 12 milliót.

Barca87

De legalább nem kell fizetni a fizuját. Sajnos most be kell nyelni az ilyeneket. De ha pótoljuk házin belül nem is gond ez a bukta szerintem.

Tot El Camp

Az Egészségügyi Minisztérium úgy döntött, mégsem engedélyez nézőket a Juventus elleni Gamperre. Az eredeti tervek szerint a teljes befogadóképesség 20 százalékával élhetett volna a klub, most úgy néz ki, még ennyi sem lesz.

Pedri

MOribával nincs megállapodás.

Barca87

Nem is értem miért szarakodnak Moribával. Van benne potenciál, de szerintem nem akkora nagy bumm. Ha nem akarja aláírni akkor tipli, van más tehetség. El kell akkor adni, legalább érte még kapunk valamennyit, vagy hosszabbítsanak vele aztán mennyen kölcsönbe. Mert jelenleg nekünk faragni kell a béreket, nem emelni.

Mindegy

Ha szerintük sem lenne akkora “bumm” valószínű nem szarakodnának.

sunt

Az átigazolási időszak folyamán folyamatosan minden posztra kell legalább egy megfeleő ember, akivel el lehet kezdeni az vet. Moriba jelenleg a legjobb a box to box feladatkörre. Ha elmegy, igazolni kell erre a posztra.

Robi71

Ha valaki hiányzik most is, akkor az egy középpályás. A tavaly kipateroltuk Rakitic és Vidal-t, most Pjanic is hasonló sorsra jut. Sajnálom, hogy se Wijnaldum, se Alaba nem itt kötött ki.

Barca87

Mennyi fiatalra mondtak már minden jót. Lehetne sorolni a neveket a végtelenségig. Aki nézi a Barca meccseket, követi az utánpótlást az tudja jól.
Mint mondtam van benne potenciál de azért nem gyenge hogy valaki 5-600 perc játék után már azt mondja(vagy akár az ügynöke) hogy hosszabbítok de emelést kérek. Bocsánat, de szerintem nem sok mindent tett le az asztalra, ezért nem is akarnak neki emelni vagy nem olyan mértékben mint ahogyan Ő/ügynöke szeretné. Én nem szaroznék vele az biztos. A Klubbért játszon valaki és ne a pénzért.
Bár lehet hogy én gondolom rosszul.

Dr Mouse

Utolsó előtti mondatodban szerintem tévedsz. Mindenki elsősorban a fizetéséért játszik/dolgozik és csak másodsorban a munkahelyéért, a klubért. Mert ugye mindenkinek csak egy élete van.
Más. – Nem irigylem Laportát!
Pedig az elnök a Világ egyik legismertebb futball klubjának az elnöke. Ugyan fizetést az elnökök a Barcában nem kapnak, de azért egy–egy játékos eladásánál-vételénél csurran-cseppen egy-egy millió euró. /Gyengébbek kedvéért egy millió euró=360 millió forint… az ott is komoly pénz!/
És most nyakig ül az egész egyesület az adósságban! Emiatt szinte lépni sem tudnak…
Nem tudom milyenek a katalán emberek, épp ezért nem értem, hogyan tűrhették azt, hogy Bartomeu sorozatban értékükön felül vásárolt játékosokat? 140, majd 120, meg 100 millióért?
Nem értem.

Robi71

Ha leközelebb Barcelona-ban járok ez lesz az első dolgom. Kikérdezni néhány culé-t mit gondolnak erről. Én sem értem.

Mindegy

mennyire lesz ez a dolog reprezentatív?

sunt

Neymar kivásárlása sokként érte at elnököt is és a culékat is. A túlárazott játékosotól mindannyian kupákat reméltek.

Robi71

Neymar kivásárlása csak a laikusokat sokkolta. Hogy az árát rosszul költöttük el….csak a laikusok nem látták már az elején.

Mindegy

Rossz kérdésre nincs jó válasz!!!

Robi71

Más. Mbappé azért akarja elhagyni a PSG-t, mert BL-t akar nyerni. Akkor az nem a Real lesz. 🙂

Tot El Camp

A Barcelona a héten telefonhívást kapott egy nagy klubtól Pedrivel kapcsolatban. A válasz így hangzott: Pedri érinthetetlen. [Gerard Romero]

Robi71

Hányszor hallottuk már ezt Dembi vagy Fati kapcsán. Ha csak fizetett reklám, akkor OK…ha komoly, akkor gáz a Barca-ra nézve, hogy van olyan “nagy klub” amelyik nevelőklubnak nézi.

Eminusz

??? 😀
Amiota visszatertel, ismet sokat nevetek a kommenteket olvasva. 😀
Parades vagy. 😀

Robi71

Pedig most semmi vicceset sem írtam.

sunt

Engem idegesít, hogy Messi nem hajlandó sem igent, sem nemet mondani. Ha megtenné, világosabb lenne, hogy merre kell menni a csapatnak.

Zöldbéla

Messi nem hajlandó?
Ő már belement a fizetése megfelezésébe, és visszatért Barcelonába! Mit kellene még mondania, tennie? 🙂

Pedri

Gamper kupa 3000 néző előtt rendezik meg a Johann Cruijff stadionban. félek hogy a vírus megint közbeszólt és alig lesznek nézők a stadionokban.

Tot El Camp

Rey Manajnak a Cádiz, a Sassuolo és a Famalicao is ajánlatot tett. Az eddigi remek előszezonja miatt a klub tanulmányozza azt a lehetőséget, hogy a csapatnál maradjon és átvegye Martin Braithwaite helyét a felnőtt keretben, amennyiben a dán támadótól sikerül megválni a nyári átigazolási időszakban.

Olympos

Robi71 és Mindegy:
Nem kell ahhoz kimenni Barcelonába.
A közgyűlésen az előző kettő évi pénzügyi beszámolót 82 és 77 % többséggel elfogadták.
Eszerint a socioknál minden HAPPY a klubnál.

Mindegy

Sztem ez nem ezt jelenti! Nem minden “Happy” a klubnál de dolgoznak rajta. Azt pedig szerintem mindenki tudta hogy ez nem fog menni sem könnyen sem egyik pillanatról a másikra! Főleg nem ebben a helyzetben ( járvány, nulla néző stbstbstb). Szóval ezt naponta felemlegetni főleg itt egyszerű “katasztrófaturizmus”, feltűnési viszketetség semmi több. Annyi értelme van mint kimenni Barcelonába megkérdezni pár culét 🤣🤣🤣.

Olympos

1. Feltűnési viszketettség? Nézd már meg milyen gyakran írok. Nem hinném, hogy nálad többször.
2. Tisztában vagyok azzal, hogy a jelenlegi helyzetért nem a mostani vezetés a felelős. Erről az elmúlt kettő hónapban biztos írtam.
3. Te kérdezted Robi71-től, hogy mennyire lesz reprezantív a leendő felmérése. A közgyűlésnél hitelesebbet biztos nem tud készíteni. Most nem én hoztam fel a témát. Kaptatok egy választ.
4. Ami pedig a témát illeti. Feladat most van. Nem azon kell rágódni, hogy mi volt egy-két-három évvel ezelőtt. Az már nem fog visszamenőleg semmissé válni.
5. Igen, a jelenlegi vezetésnek rengeteg munkája van. De nálad elfogadható ez a szöszmötölés? 18 napja (Monchu távozása) egyetlen árva euróval nem csökkent a bértömeg.
6. A tét pedig nem kicsi, Messi játékengedélye. Mert ez csak akkor lehet, ha már az általa elfogadott bér is belefér a LIGA által meghatározott keretbe. Ettől még nagyon messze van a klub.

Mindegy

félreértettél vagy valami félrement, de nem rád gondoltam mikor a feltűnési viszketettségről írtam!

Mindegy

a 3.-dik pontra pedig nyilván semennyire 🙂 a hónap vicce volt az a mondat 🙂
amúgy meg majd értékelünk ha vége az átigazolási időszaknak, nem is akarok addig ezzel foglalkozni!
Koncentráljunk a nyárra 🙂 Laporta meg dolgozzon ha vállalta és a culék megbíznak benne !

Robi71

Jelenleg Messi csak akkor regisztrálhaó ha fizet azért, hogy játszhasson.. Az ó fizetése nélkül is még mindig a megengedett keret felett vagyunk. Jelenleg csak 2-3 magas fizetésű játékos eladádával működhetne a dolog. Adva lenne Cou, Dembi, Umtiti és Pjanic elafásával, de….

Zöldbéla

Az a baj, hogy mindenki (aki számít) tudhatta, hogy mi lesz, ha kifut Messi szerződése. Nem értem, miért nem kötöttek átmeneti hosszabbítást, amely az átigazolási időszak vége előtt egy héttel lejár. Ezzel Messi előtt is nyitva maradt volna az eligazolási lehetőség, de megegyezés esetén véglegesíthették volna, és elkerülhették volna a “Messi mint új igazolás” állapotot.

Legalább Messi ügyében nem kellett volna alkudozni a ligával!

Kritizator

+100
Nem hittem volna, hogy ilyen amatőr ez a Laporta.

Tot El Camp

Sergio Agüeronak augusztus 2-án kellett volna először edzésre jelentkeznie, július 30-án megjelent a klub edzőközpontjában 🙂 https://www.sport.es/es/noticias/barca/aguero-regresa-previsto-barcelona-entrena-11954991

Tot El Camp

Martin Goatwaite megérdemel egy tehetségéhez illő klubot 🙂 🙂 🙂 A Barça pedig megérdemli a pénzt 👍👍 https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona-2021-07-30-braithwaite-closer-than-ever-to-completing-15m-transfer-to-premier-league-club-reliabilit/

culecule

MÉg jó hogy Rakiticstől, Vidaltól és Arthurtól megszabadultunk tavaly, az ő (nem kevés) fizetésünk is a nyakunkon lenne.

Robi71

Suarez és Rakitic kipaterolásan múlott a bajnoki cím. Valóban jó üzlet volt mindkettő. A lényeg, hogy a klub jövője stabil lábakon áll…Cou, Dembi, Umtiti.

Katalan1

Szerintem azon is, hogy tavaly Koeman elég durván beszólt Messinek, meg sajnos két edzője (Maradona, Sabella) is meghalt.

Barca93

Hát Rakiticon nem hinném,inkább Vidal hianyzott mint Raketa.

Dr Mouse

Ha én egy olyan klub vezetője lennék amelyik vásárolna a Barcától jó focistákat, akkor megvárnám az “átigazolási időszak” utolsó két napját és gombokért vennék a katalánoktól játékost….:(

Barca87

És nem kizárt hogy mások is erre várnak

Robi71

Szerinted kik azok a piacképes”jó focisták” akiket eladnál?…olyanok akikkel a fizetési keret is egyensúlyba lehet hozni.
Mert én eladhatatlan vagy “filléres” és olyanokat látok, akiket nem szabad eladni, ha nem akarunk középszerek lenni.

Robi71

Ha jól emlékszem 160 millióról indultunk és ez eddigi igazolásokkal illetve eladásokkal tovább emeltünk. Ha figyelembe vesszük, hogy Messi után Grizi a legjobban kereső játékosunk a maga bruttó 60 milliójával…tényleg nem tudom, hogy lesz egyensúlyba hozva.

sunt

Grizt el kell adni, amennyiért sikerül. Nem való ide és viszi a pénzt. (Hozni se kellett volna).

Robi71

Na ná, hogy el kell adni…ő legalább piacképes. Mivel az “új Neymar” és az “új Iniesta” bekrepáltak Barto kénytelen volt újabb névvel javítani a javíthatatlant….tetőzve a bajt.
De akkor még mindig marad 100 millió és Messi fizetése még sehol.
Úgy gondolom, hogy most minden néhány játékos (Cou, Dembi, Umtiti, Pjanic) jóérzésén múlik, akik hajlandóak lesznek távozni feltételek nélkül, még akkor is ha ez sokban fog fájni nekik.

Pedri

pik, Alba, Busi, sR yizetêsèt 40 % -kal akarjàk csŏkkenteni.

Katalan1

Úgy tudom, hogy már korábban csökkentették a fizetésüket. Még az elözö elnök idejében.

TS

S.R.-ét 100%-kal kellene . Adnám ingyen is ,csak menjen.

sunt

Azt irreális a távozóktól várni, hogy egyből vállaljanak fizetéscsökkentést. Majd csak akkor, ha látják, hogy ennyit érnek a piacon.

Robi71

Én nem a fizetéscsökkentésükre gondoltam, hanem arról hogy elfogadják az értük bejelentkező klub (ha lesz ilyen) szerződési (kölcsönvételi) feltételeit és távoznak.

Dr Mouse

Ha, Te lennél valamelyik helyében, Te lemondanál milliókról? /magyar foritnban számolva milliárdokról?/

Dr Mouse

Tisztelt és Kedves blogtársak!
Kérlek Benneteket, hogy jelentkezzetek szerkesztőknek, mert az nincs rendjén, hogy hetente-kéthetente jelenik meg egy cikk,mert a Szerkesztő nyaralni ment.
Én azért nem jelentkeztem, mert elég idős vagyok, s ebből eredően nem vagyok perfekt a számítógép kezelésében.

DistantxThunder

Ezért teljesen felesleges volt elköltöztetni az oldalt a blog.hu-ról. A moderálás sem működik, meg igazából semmi 🙂

Mindegy

Na akkor időd mint a tenger. Szerintem képes vagy megtanulni ! Egy próbát mindenképpen megér. Még jót is fog neked tenni!! Én szurkolok 🙂

Tot El Camp

Emerson Royal: “Itt vagyok a Ciutat Esportivában, és alig várom, hogy elkezdhessem az edzéseket. Força Barça!” https://twitter.com/i/status/1421402990250975233

Tot El Camp
Tot El Camp

Szerződés aláírva ✍️ 🙂
comment image

Pityesz0101

Valaki streamet?

sunt

Nem nézem, de az nem semmi, hogy Nico, Gavi és Demir kezd.

Maestro10

Mindhárman pazarul játszottak.

Red Cule

Nagyon örülök Puig góljának és játékának! Nagyon örülök Griezmann játékának és asszisztjainak is.

bright.barca

Szintén. Plusz volt még jónéhány kiemelkedő teljesítmény. Nem sorolom, mert bárki láthatta, ha akarta.

sunt

Na mi az? Koemannak van csapata Messi, Pedri és Moriba nélkül is?

Tot El Camp

Szebbnél szebb gólokat lőttünk, a gólpasszok élményszámba mentek és kapott gól nélkül hoztuk a meccset. Szép volt srácok, Visça el Barça!
https://www.youtube.com/watch?v=41AFcPa2_F0

Tot El Camp

Álex Collado a klub engedélyével elhagyta a csapat edzőtáborát, hogy a jövőjével kapcsolatos kérdéseket rendezhesse. A katalán sajtó szerint a Club Brugge Collado célállomása, ahová egy évre kerülne kölcsönbe, vásárlási opció nélkül.
https://www.barcablaugranes.com/fc-barcelona-transfer-rumors-news/2021/8/1/22604391/alex-collado-leaves-barcelona-camp-to-sort-out-future

222
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x