Fati visszatért

Fati visszatért

Kedden örvendetes látványban volt részünk a Barcelona edzésén: Ansu Fati régóta várt visszatérésével az edzőpályára.

A 18 éves játékos 2020 novembere óta nem szerepelt a Barcelona színeiben térdproblémák miatt, de szerencsére közeledik a visszatéréshez.

Fati eddig a csapattól külön edzett, de a keddi edzés egy részén már együtt vett részt a csapattársaival, ami nagy előrelépés lesz Ronald Koeman edző számára.

Remélhetőleg a tinédzser a nemzetközi szünet után bevethető lesz . A vasárnapi, Getafe elleni mérkőzés az utolsó a Barca számára, mielőtt a La Liga néhány hétig szünetel.

Ha minden jól megy, úgy tűnik, Fati készen állhat a szeptember 11-i Sevilla elleni kirándulásra, bár a hírek szerint a Barca nem fogja siettetni a fiatal játékos visszatérését.

A keddi edzés azért is volt figyelemre méltó, mert Memphis Depay és Frenkie de Jong “elővigyázatosságból” a csapattól távol végzett “speciális munkát” a Diario Sport szerint.

De Jong még csak most tért vissza az előszezonban elszenvedett vádliproblémájából, míg Memphis a hírek szerint az Athletic elleni döntetlen végén kapott a bokájára.

A beszámoló szerint mindkét játékosnak bevethetőnek kell lennie a hétvégi Getafe látogatásakor, de a Barca óvatosan bánik mindkét játékossal a mérkőzésre való felkészülés során.

 

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
123 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Red Cule

Ronald Koeman has a list of 5 players who he hopes will leave the club, those players are Pjanic, Umtiti, Collado, Riqui Puig, and Rey Manaj. [@gerardromero]
Szóval, Ronald, te húzz el a…

g4brielsmith

Az általad felsorolt 5 játékos közül egyedül Manaj-t sajnálom. Fizikálisan érett az első csapathoz és az előszezonban nyújtott teljesítményét látván megérdemelne egy esélyt. Ha távozik remélem csak kölcsönben, ahogyan Collado is. DE! Ne felejtsük el, hogy Puig, Collado, Manaj már rég kiesett a nagy reménység kategóriából. Sajnos nálam Puig is az Umtiti féle élősködő kategóriába tartozik. Hiába közölték vele, hogy nincs helye a csapatban Ő maradni akar. Ha Cucu, Abel, Grimaldo és még sorolhatnám kik el lettek küldve a kis törpe Puig miért nem? Számomra ez az óriási kérdés….

Pedri

Új poszt, el se hiszem!

Sándor62

Szombaton felajánlottam a segítségemet. Kaptam egy rövid választ. Azóta semmi.

Csbcs

Jó hír, hogy visszatér Fati, de ő még továbbra is “csak” egy nagy ígéret. Sajnálatos hogy idáig jutott szeretett klubunk, hogy angol középcsapatok komolyabb vonzerővel szolgálnak a piacon mint a Barca. Barto öröksége sokáig kísért még minket… bíztam benne hogy Laporta a kapcsolataival és a tárgyalókészségével új irányt mutat és tényleg elzavarja a tavalyi csapat 80%-át és egy versenyképes kerettel + új edzővel kezdjük meg az idényt… sajnos megújulásnak eddig semmi jele 🙁

Robi71

Nincs miből.

Mindegy

és Laportát ez meglepte.

Robi71

Koeman menesztése 12 millióba kerül.
Cou megtartása újabb 20 millióba kerül….így kifizetjük érte a végösszeget, 160 milliót.
Pjanic Barto áldozata…egy ócska pénzügyi manipuláció eredménye: Arthur = Pjanic + 13 millió.
Az igazolások rendben vannak…kellett volna még egy középpályás (Wijnaldum vagy Alaba jól jött volna).
A baj az el(nem)adások….Umtiti, Cou és Dembi elsősorban…és akkor akár Messi maradhatott is volna.
Lett volna egy jó alapcsapatunk és féltucat La Massia-ssal kiegészítve.
Így van Koeman és egy fél tucat eladhatatlan élősködő.

Barca87

Top edző ebbe a klubba?
Nem tudom ki az aki bevállalna az elkövetkező 2-3 évbe a Barca padját. Se pénz, se messi. Mert egy edzőnek ez is egy plussz volt, hogy edzhette Messit.
Szerintem aki esélyes lenne egy jó csapatot összerakni az Xavi, de steribtem amég itt vannak a barátai addig nem fog jönni, de majd meglátjuk.
Szerintetek ki az a TOP edző aki ide jönne???
Kíváncsi lennék szerintete

Robi71

Top edző most nem jön ide…lehalábbis ameddig nem stabilizálódnak a dolgok. Jól látod 2-3 év. Addig matad Koeman vagy valaki “családtag’.

Robi71

Elvileg most Aubamexang hozható lenne…

Barca87

Én Aguero és Braitwate helyett hoznám is, már ma.

Lackó

Sziasztok!
92 óta szurkolok a Barcának,megélve hullámhegyeket és völgyeket.Optimista ember lévén most is bizakodom.Aki azt hitte,hogy jön Laporta és a kapcsolatai meg a tapasztalata révén erre a nyárra rend lesz,az nem is tudom,hogy gondolta.Pár hónap alatt feltörölni 6-8 év mocskát,ez lehetetlen.De no para.Puig menjen mielőbb,ha nem ígéret lenne,már rég berobbant volna.Robi jól látja,ez pár év meló a top elitbe kerülni,ha minden jól megy.Most egy lépéssel hátrébb vagyunk.

Mindegy

Szia!

Szerintem már jó pár éve hátrább vagyunk azt meg majd meglátjuk mennyivel kerülünk az idén hátrább . Az is lehet hogy semmivel! Ha a játék élvezhetőbb lesz és látom az akarást én már elégedett leszek!

kritizator

“Puig menjen mielőbb,ha nem ígéret lenne,már rég berobbant volna.”

Nehéz úgy berobbani, ha 2-3 perceket kap csak. Igaz, volt hogy akkor is gólt lőtt, de Kőman – gondolom – jól lecseszte: nem azért küldte fel, hogy a kapu előtt bóklásszon, hanem hogy alibizze végig azt a 3 percet.

Mindegy

jogos..

kritizator

Hova vezetne az ha mindenki önállósítaná magát és gólokat lődözne a csapat kárára.

Faramuci69

Tisztán látszik, Puig nem fog Koeman alatt játszani. Helyében elmennék egy évre valahova. A fizetése alacsony, így ez megoldható lenne. Kérdés, hogy ki vinné kölcsönbe. Muszáj lenne játszania. Ha Xavi lenne az edző, akkor nagyobb eséllyel játszatná. Ha ő sem, akkor messze nem Barca szint. Nehéz lenne alkalmazkodnia egy másik szisztémához, mint a többi ex la Masiásnak.

Top edző több okból sem jöhetne. Egyrészt mi nem ebben gondolkodunk. Fontos a Barcás múlt, kötődés. Pénz sincsen rá. Arra se volt, hogy Koemant kirakjuk. Az ideális Xavi lenne. Nem hiszem, hogy ő a régi cimbik miatt nem jött. Azért Albával, Busival még elbírna. Talán Piqué esetében lenne gond, de úgy tűnik a sok sérüléséből, ez a kérdés is rendeződik a következő szezonra.

Szerintem max ha 1-2 embert tudunk elpasszolni abból az ötből, akit Koeman nevezhetett meg. Umtiti nem fog léni. Tisztán látszik, hogy mire játszik. Kíváncsi vagyok, hogy meddig megyünk el nála.

Força Barça!

🙂 A katalán RAC1 szerint az FC Barcelona vezetése már eldöntötte, hogy él a Yusuf Demirre szerzett 10 millió eurós vásárlási opcióval. 🙂

Lackó

Puig kapott sok percet,nem élt vele.Lásd Messi,Fati,Pedri . Ide ő nem elég.De amúgy mindegy,szerintem kb Puig a legkisebb problémánk.Idén nem lesz pénzünk senkire,jövőre még valószínüleg továbbra sem.Jobb lehet a helyzet mint most,de az még mindíg karcsú lesz ahhoz amit megszoktunk.Legkorábban 2 év múlva a 2023 nyári átigazolási szezonban lehet némi keresnivalónk,addíg ebből kell főzni,elég amire elég,mindegy ki az elnök.Kivéve Barto . . .

Red Cule

Nem érte egyet. Puig nem kapott “sok percet”, de amikor játszhatott, bizony látszott, hogy nagy játékos lesz belőle. Koeman viszont többszörös rossz edző (Southampton, Everton, Valencia, Barcelona)

Robi71

Ha sikeresen kitakarítottuk volna a keretet, akkor Koeman-nak szüksége lenne Puigra és kénytelen lenne játszatni.
De ha marad Cou és Pjanic…akkor nem fér bele a fiatalítás…amiről híred a mester. 🙂

kritizator

Kivétlesen egyetértek.

Lackó

Abban nem vagyok biztos,hogy jó ha valaki azért játszik mert az edző kénytelen játszatni,de igen,az valószínüleg jobb lenne.A legnagyobb élősködők Umtiti,Pjanic,Cou,Dembi,ezeket kéne kivágni sebesen.Amúgy nem tudom az hogy van,de a csapatokat nem védi semmi a szerződésekben?Értem ezalatt például,hogy Cou igen sokba került,teljesítmény kevés,sérülés sok.Ha felveszek valakit a cégemhez dolgozni annak van egy munkaszerződése,aminek vannak pontjai,pl 2 cigiszünet,20 perc ebédidő,stb. Ezen kívül munkát várok el,ezért vettem fel.Mondjuk úgy,hogy kibérlem a munkaerejét.Innen nézve mi van Couval,Dembive,Umtitivel,Pjaniccal?A klubbot terheli mindenféle kötelezettség,ezeket meg semmi?Ez így jól van?

Faramuci69

Umtiti marad. Ismet pofankoptuk magunkat. Szamomra elfogadhatatlan hogy ezt tette Umtiti, de az is amit mi tettunk. Umtitit nem hivta top klub, pedig csak oda ment volna. Persze ez tuti kacsa, hiszen semelyik vevo nem hulye, tuti beleirnak valami feltetelt a terdevel kapcsolatban, ami szamara elfogadhatatlan, hiszen szar a terde. Nekem meg az is elfogadhato, ha kolcson alatt mi alltuk volna a fizuja egy reszet. Koltoi kerdes: most hogy marad, esetleg hajlando fizu csokkentesre?

Robi71

Más…
Kane helyett rövidtávú megoldáskét … CR jöhet.
A Real megtette első 160 milliós ajánlatát Mbappé-ért. Gyanítom 200 millió a felső limitük. Kérdés mit lép erre a PSG.
Raiola évi 50 milliós csomagot igényel Haaland-nak. Igaz, hogy csak 75 millió plusz jutalék lesz az áta, de a jelenkezőnek eut a fizut is kell biztosítania. Szűkül a kör.

Robi71

Ezeket csak azért írtam, mert nemrég még mi is ehhez a szűk körhöz tartoztunk. A legdrágább igazolások, a legmahasabb fizetések. Tanulságos…

Mindegy

nekik vagy nekünk ? 🙂

Robi71

Nekünk már késő, a többiek számára (olaszok, spanyolok)…akik azért, hogy lépést tartsanak a PL-el túlköltekeznek.

Força Barça!

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Barcelona feladta Samuel Umtiti eladásának tervét, így hamarosan leülnek a védővel a fizetésének csökkentéséről tárgyalni. A klubnál hisznek abban, hogy a francia játékos utóbbi időszakban mutatott kemény munkájának köszönhetően vissza tudja szerezni korábbi formáját és maga mögött tudja hagyni sérüléseit. A Catalunya Ràdio hozzáteszi, a Barcelona szerint Umtiti jó előszezont hozott le, fizikálisan pedig sokkal jobb állapotban van, mint az elmúlt évek során bármikor is. [FCBLive]

Gabk82

Mundodeportivo írta meg, hogy Umtiti kezdeményezett egy találkozót a vezetőséggel, hogy megvitassák a helyzetét. Ő maradni akar és bizonyítani, vagy kölcsönbe menni, egy olyan csapathoz, ahol BL lehetőség van. Ilyen ajánlat nem volt, így megegyeztek, hogy a kiválóan sikerült előszezonra való tekintettel maradhat (Bár Koeman nem számol vele), valamint az orvosi jelentés szerint is kiváló állapotban van, és a térde meggyógyult teljesen. A találkozón elmondta, hogy miért választotta az alternatív kezelést anno (2018) a műtét helyett, és a viszonyát a Barca orvosi csapatával (ami rossz)! A találkozó végén megegyeztek, hogy marad, és bízik benne, hogy lehetőséget kap a mestertől, hogy bizonyítson. Télen visszatérnek a távozásra…Továbbá ő belement abba, hogy a bérét ugyan úgy 25%-kal csökkentség, mint a többieket, valamint megemlítették, hogy a covid időszakban ő volt az aki a legtöbbet engedett a béréből annak tudatában, hogy alig játszott, és ezt megértéssel tette….

Hát, azért így kicsit másabb a kép! Adná az ég, hogy visszanyerje a 2018 előtti formáját, de erre szerintem kicsi az esély…TAlán a kupában kaphat pár meccset decemberben…Lehet, a helyébe elmentem volna egy kisebb csapathoz, hogy játékba lendüljek, aztán vissza kölcsönből…Na mind1, jelenleg ez van!

Nagybarcelona

Most olvashattuk az ő vèlemènyèt. Ki tudja. Egy biztos, sokan sámánoztak itt is vele kapcsolatban, mert nem műtette meg magát. (Pique sem)Dembelèt ès Fatit megműtöttèk. De hogyan? A lènyeg, hogy ideje lenne elgondolkodni azon is, hogy nem kellenènek e új orvosok (Aguero), vagy új specialisták után nèzni. (Ramon Cugat)

Robi71

Umtiti jobb formában, mint valaha…Coutinho-val számol Coeman. Mindig ez a kommunikáció, ha egy játékossal nem tudnak mit kezdeni. A valóságban ez úgy szólna, hogy “ott roh@djanak meg ahol vannak…de jobb lenne máshol”.

g4brielsmith

A kialakult helyzet miatt nagyon remélem, hogy Samuel visszanyeri azt a formáját, amiért ‘annó’ leigazolták. Személy szerint inkább nézném őt, mint Lenglet. 🙂

Robi71

Laporta Dembi magy csodálója és hosszabbítani szeretne vele…ez kimaradt.

Nagybarcelona

2 mez van szabadon. A 10,25. Mingueza nem kaphatja meg a 25-öst, mert az a tartalèk kapusè. Vagy marad a B-ben, vagy? Remèlem nem Pjanic ès Umtiti miatt áldozzák be Moribát ès Minguezat. Vicces ez az Umtiti mosdatás is. Következő Pjanic lesz, mert nem tudnak szabadulni tôle? Moriba helyzete is èrdekes, csak az egyik fèlt olvashattuk, illetve Moriba bejegyzèsèt.

Zöldbéla

Moribát ès Minguezat egy mondatban emlegetni bűn!

Mingueza bebizonyította, hogy igazi klasszis a posztján.

Moribatol viszont sokan csak azért estek hasra, mert az első lehetőségénél látványosan fejezte ki örömét, hogy pályára léphet, azon kívül csak annyi, hogy “nem égett be”, de valójában semmi extra, puszta ígéret.

Moribát el kell felejteni! Minguezat mindenképp a kezdőben kellene tartani!

Az élősködők (Pjanic, Umtiti és Coutinho) még sokáig ártanak a csapatnak. Ennek ellenére nem szabad egy összegben kifizetni nekik a szerződésükből hátralévő időre “járó” pénzüket, hanem a süllyesztőbe velük!

Nagybarcelona

Kane marad a Tottenhamban. Itt ez a jól vèdekező csoda Griezmann, ő volt Guardiola második számú opciója. Elvihetnè jó sok pènzèrt. Hajrá, csere is èrdekelne minket ráfizetèssel. Laporte+ 20 millió. Vagy Sterling 1 az egyben, Grealish ès Foden is bal szèlső.

Nagybarcelona

Mbappè megy a Realba, hivatalos az első 160 milliós ajánlat. Gratulálok Laporta. Leírtam, H. pincsi kutya módjára követte Perezt, erre ott lesz igazolás, itt meg a fölöslegtől sem tud szabadulni. Se CVC, se Barca Corporate eladása. Majd a Barca B világverő lesz a fiatalokkal, a sèrültekkel ès a veteránokkal. A lènyeg, H. minden eladott Brathwaitos kispárna után, minden cent megmarad. 👏

Mindegy

Az első felével egyetértek viszont ez a csapat nem olyan rossz van benne lehetőség bőven! Világverő? Mikor volt már az…el kell ezt a dolgot engedni…

Nagybarcelona

Atletico De Paul után leigazolta a Hertha-s Cunha-t 30 millió! euróèrt.

Nagybarcelona

https://www.sport.es/en/news/barca/-141-million-euros-the-five-players-devalued-by-barca-12013966
Èrdekes cikk, gondoljon mindenki azt amit akar. A Covid miatt 91 millió volt a vesztesèg. Laporta a maradèk 390 milliót a játèkosok elèrtèktelenedèsère fogta. ?????????????????????? Szóval az èves bevètelt 800 millióra várták, de Griezmann sz.rul játszott, ezèrt buktunk rajta 60 milliót az èves bevètelen???? Ez még hogy? Az volt a bevèteli terv, h. 5 játèkost 480 millióèrt adunk el? Akkor most ki hazudik? Bartó, aki október 27-èn lemondott? Tusquets, ès mègsem volt semmi megállapodás a játèkosokkal, valamint dèzsmálták a közvagyont, vagy Laportáèk csináltak valamit? Ahogy írtam, 800 milliós bevètelt vártak, 480 millió a vesztesèg, ès 190 millió a fizetèsi limit. Itt valami nagyon nem kerek.

Nagybarcelona

Elnèzèst, ebből 122 millió meg van magyarázva. Èrdekes ebből a Neymar perre fèlretett 45 millió, ami jövőre bevètelkènt fog megjelenni, ès a 26 millióval kevesebb kifizetett szponzori pènz. Messi távozásával mennyi lesz a szponzori vesztesèg?

Nagybarcelona

Nem lehet, hogy nem is akartak senkit eladni az amortizáció miatt? De mièrt, ès mi lesz ebből a haszon? Ezt a rèszèt nem èrtem a cikknek.

Dr Mouse

Engem nem érdekel az, hogy Umtiti marad vagy megy.
A legfontosabb, hogy a “falak vizesedésének penészesedésének megszüntetése, vízszigetelése” meg van oldva………..:D):D):D)

Kritizator

Ez jó

Nagybarcelona

Torreira a Fiorentina játèkosa. Pjanic is marad. Arsenal szabadulna Aubameyangtól, de a távozók hiánya miatt rá sem lesz pènz.

Eminusz

Martin Braithwaite mar csak 670 golra van attol, hogy a Barcelona tortenetenek legjobb golszerzoje legyen! #legenda

Robi71

Pjanic-t én nem tartanám “élősködőnek”. Őt átb@szta Barto.
30 évesen azt gondolta aláírta az utolsó 4 éves profi szerződését (ráadásul nem is akárhova), mielőtt elmenne levezetni. Erre mindannyian tudjuk mi történt. Most, egy ével később (úgy, hogy ez idő alatt alig játszattuk) sokat romlottak az esélyei, hogy egy tisztességes klub érdeklődését magára vonja.

Robi71

A PSG elutasította a Real első 160 milliós ajánlatát Mbappé-ért. Még maradt 6 napjuk, hogy emeljék a tétet.
Amennyiben Kylian menni akar, akkor szerintem megegyeznek egy 180+20 millióban.
De én továbbra sem értem őt. Miért akar elmenni egy gyengébb csapatba. Most ott lesz mögötte a világ két legjobb kiszolgálója…lazán meglesz az aranycipő. De ebből lehet még BL és aranylaszti is.

Mindegy

Menekül Messi árnyékából. Tudja hogy a PSG story nem elsősorban róla szól most. Neymar 2.0 ! Az EGO…

Robi71

Úgyan már.
Mbappé 22, Neymar 30, Messi 34….a legjobb körkülönbség számára.
Én egy percig sem gondolkodnék és kötnék egy 4 éves szerződést….a két “öreg” addigra kifut és ő még mindig csak 26, a legjobb kor. Ráadásul ez a Madrid nem az a csapat, amiből csak ő hiányozna ahhoz, hogy ismét galaktikus legyen. Kell még 2-3 klasszis, ahhoz hogy ismét tényezők lehessenek a BL-ben. A PSG legalább 2 évvel előttük van ami a csapatépítést jelenti.
Csak van valaki mellette, aki észhez téríti…nem úgy mint Neypapa.

g4brielsmith

Azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy mi lesz Griezmann, Agüero, Braithwaite trióval, ha Fati felépül és folytatja azt az utat, amit elkezdett, illetve ha Dembelé ismét hoz egy olyan szezon, mint az előzó + Demir jó formálya… Memphist pedig említeni sem kell… nagyon-nagyon várom már az Amsu-Depay-Dembelé támadótriót előre csak sajnos túl sok az ismeretlen tényező és a ha.. De bízzunk a legjobbakban. Bízzunk abban, hogy Umtiti hozza azt a szintet, amiért tagja volt a világbajnok Franciaországnak, bízzunk abban, hogy Coutinho VÉGRE hozza azt a szintet, amit elvárt volna eddig tőle a publikum. Összességében nincs rossz keretünk most. Olusz, ha a ‘B’ csapatot is idevesszük rengeteg tehetség van (Baldé, Comas, Arnau Tenas, Nico, Gavi). Ne legyünk telhetetlenek… Nyílván jó lenne házon kívül látni 1-2 embert, de most ez van.
Egy témát feldobnék.
Ki milyen kezdőd vár a hétvègére?

Robi71

Én egy nagyon-nagyon jó kezdőt várok. Nagyon bízok benne…

Robi71

Neto – Dest (Emerson), Araujo, Lenglet, Alba – Busi, De Jong, Roberto (Demir) – Grizi, Martin, Depay.
Vékony a keret és nem nehéz Kőember fejével sem gondolkodni.

Gabk82

Úgy lesz az Amortizáció miatt nyereség, hogy Laporta, nagyon helyesen, ennek az 5 labdarúgónak az amortizációját egy összegbe leírta, ami még hátratett volna az igazolásuk végéig…így, ezért jött össze ennyi amortizációból…ebből úgy lesz nyereség, hogy az eladás után már minden euro nettó nyereség lesz, nem kell belőle a könyvszerinti értéket levonni…helyes, ugyanis Laporta úgy volt vele, ha ez az eb kuka, akkor már a jövő oltárán legyen nagyon car, így jövőre nagyobb mozgástér lesz az igazolásokra….ezért jár a taps! Előrelátó volt!

Olympos

És ezt az UEFA és a LIGA is elfogadja? Ugyanis a KIADÁSI OLDAL EGYIK TÉTELE a játékosok amortizációs értéke. Ez pedig úgy lett meghatározva, hogy a játékos vételára elosztásra kerül annyi évre, amennyire a klub szerződtette. Idén ez kb. 140 millió. Idén miből fedezi a bevételi oldalból az előre történő leírást?
Bár még az idei költségvetési tervet nem ismerjük, az előző kettő évhez képest nem lesz nagy növekedés. Olvashattuk, a bérletesek elmaradása miatt máris keletkezett -40 milla. És még nem ismerhetjük, mennyibe kerül Messi távozása.

Sunyi

Adjuk el Langletet ès Umtiti maradjon bal lábas ötödik középső védőnek. Akkor jól kijövünk az Umtiti ügyből.
Más! Gyanúsan összefogtak ellenünk a top klubok. A juve után a fiorentína is megszívat bennünket Pjaniccal és az atletico is inkább a hertából igazol csatárt, mint Grizmant. Az atleti igazgatója mondta anno, hogy egyszer még úgy fogunk Bartóra tekinteni, mint az egyik legnagyobb Barca elnökre. Persze lehet ezt a super liga ötlet miatt mondta, amit állítólag Bartó rakott össze.

Robi71

Nem fogtak össze, csak nem hülyék irányítják ezeket a klubokat. Középszer magas fizetéssel egyiknek sem kell.

Robi71

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2020/09/24/5f6cffd3e2704e8c3b8b4605.html
Bartomeu is a great president and, in the future, he’ll be [considered] one of the great Barcelona presidents,” Cerezo (Atleti elnöke)
Na ná…én is ezt mondtam volna az Villa, Arda, Grizi, Suarez üzletek után. 🙂

Olympos

Guardiola 2023-ban távozik a MC kispadjáról.
Pár nappal ezelőtt Xavi azt mondta, kipróbálná magát a PL-ben.

Olympos

Ma 18.00-kor sorsolás a BL-ben. M4 és Sport1 közvetiti.

Kalapok:
1. kalap: Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern München, Inter, Sporting, Lille.

2. kalap: Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Dortmund.

3. kalap: Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Zenit, Salzburg, Benfica, Sahtar Doneck.

4.kalap: Dinamo Kijev, FC Bruges, Young Boys, Milan, Malmö, Wolfsburg, Sheriff Tiraspol, Besiktas.

Barca87

Remélem a lehető legkönnyebb csoporba kerülünk, jó lenne a csoport minden meccsét megnyerni, jól jönne most a győzelmenkénti 3 millió.
A csoportból biztosan továbbjutunk, utánna meg kitudja!?

BarcaForLife

2. Kalap jobb mint az elso. De meg a 4.be is van olyan hogy Milan.

Eminusz

❗ Florentino Perez leállította a Real Madrid érdeklődését Ilaix Moriba iránt, mivel jó kapcsolatot szeretne ápolni Joan Laportával.

• Tervbe vették a fiatal guineai középpályás leigazolását a Madridnál, és a játékos képviselőivel is felvették a kapcsolatot a madridiak, de Perez inkább amellett döntött, hogy jó kapcsolatot szeretne ápolni a Barçával a Szuperligáért való együttes kampányolás miatt, így elhalasztotta az ötletet, annak ellenére, hogy valóban érdeklődtek Moriba iránt.

• A Barça, a Real, és a Juventus a jövőben csakis kölcsönösen előnyös üzleteket fognak kötni egymás között. 🤝

• A Barçánál többször úgy érezték, hogy a Real Ilaix leigazolásán dolgozik, és ez így is volt.

• Viszont a szuperligás “együttműködés” minden madridi próbálkozást leállított. Bár a Real érdeklődött Ilaix iránt, attól nem féltek a Barçánál, hogy végül ott is köt ki a fiatal középpályás. Tényként kezelik, hogy Ilaix külföldön talál magának majd új klubbot.

[@Tjuanmarti]

Mindegy

csak egy gondolat ezzel kapcsolatban! Talán mégsem annyira tehetségtelen a srác mint ahogy itt a blogon sokan állítják( nyilván sértődöttségből) és tényleg van benne valami ha a Chelsea, Real stb is akarja őt. Nálunk is jól játszott mikor lehetőséget kapott! Nem tudom miért döntöttek az ügynökével úgy ahogy mikor itt volt a lehetőség hogy játsszon az első csapatban. Pénz? Vagy úgy gondolták máshol többet játszhat? Sohasem fogjuk megtudni…
a másik 🙂
Kíváncsi leszek én mi sül ki ebből hogy mi most ennyire bratyizunk az ősellenséggel! Mi lesz nekünk ebben a jó? Ki kit fog először átvágni? Laporta talán “Reszkess Real Madrid “vagy “Jövök Real Madrid ” dumával is kampányolt…Vajon akkor mire gondolt? Hogy elpasszoljuk a Psg-nek Messit hogy ők megtudják venni Mbappét? 🙂

Mindegy

Valahogy úgy érzem Laportát Perez pórázon vezeti! De persze lehet hogy tévedek..

Nagybarcelona

Állítólag kölcsön akarjuk venni Bernardo Silvát. Sosem tartottam sokra, de kellene egy jó jobb oldali szèlső. A Milannal “versenyzünk”. 🙂 Griezmann opció lehet a Citynèl, ès CR távozása esetèn a Juvenel is. Griezmann-Bernardo, vagy Griezmann-Dybala cserènek örülnèk. Jobb szèlsők, 27 èvesek ès vègre szabadulnánk Griezmanntól ès az 50 milliós bèrètől, aki 30 èves, ès nem illik a csapatba.

gabk82

Van egy “hátsó” gondolatom, ami lehet hülyeség, de lehet, hogy annyira nem, szóval szerintem lehet, hogy Laporta és Perez megegyeztek, hogy ők viszik Mbappét, és mi segítünk azzal, hogy Messit elengedjük, ezzel az irányukba lökjük a franciat, mi meg elkezdünk rendet tenni…leírjuk, akiket le kell, hogy jövő nyáron legyen + pénz igazolásra. És épp ezért jövő nyáron viszont mienk lesz Haaland, és a real itt nem szál be a licitbe (elvileg 75 m euroért hozható jövőre). És így Messi és C.Ronci után jöhet a Mbappé vs. Haaland…jó pár évig…Nos, nagy hülyeség?

Robi71

Jaalamd dönti el hova igazol. Az ára plusz a fizetése leszükíti az a kört amiből választhat.
A kérdés amellett, hogy megengedhetjük magunknak….miért döntene úgy, hogy hozzánk igazol?

Gabk82

Mert az ügynöke meggyőzi, aki történetesen Laporta cimbije….

Robi71

Ez kevés egy olyan játékosnak aki BL-ről és arany dolgokról álmodozik.

Robi71

Az ára 75 millió plusz Raiola jutaléka (20%).. Éves fizetése 50 millió.
Ezt ki engefjeti meg? PSG (ha elmegy Mbappé), City, MU és Chelsea. Ennyi…

Força Barça!

A La Liga csapatai csütörtökön tárgyalóasztalhoz ültek, ahol az érintettek úgy döntöttek, nem engedik el a dél-amerikai játékosaikat válogatottjaikhoz ebben a hónapban.

Máté

Bayern Barca a csoportkörben…

Robi71

Bayern, Barca, Benfica, Kiev

sunt

Innen továbbjutni…

BarcaForLife

Nem lesz ez konnyu

Tot El Camp

Barcelona, Bayern München, SL Benfica, Dinamo Kijev.
Nem lesz könnyű! Hajrá Barça!

Tot El Camp

Barça B csapatkapitányai: Arnau Comas, Arnau Tenas, Guillem Jaime, Álvaro Sainz. 🙂

Máté

Nem lenne inkább jobb, ha a Barcanoticias szerkesztőjével eggyüttműködve ezen az oldalon tevékenykednél?

Máté

That makes sense. Csatlakozom oda is:-)

Frenkie82

Köszi az infót! Minél több oldal, annál több infó, minél több infó, annál több hozzászólás az infók kapcsán! 😉

123
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x