A Bayern München ellen fog kiderülni a valóság

A csapat fejlődését itt láthatjuk majd tisztán.

Az FC Barcelonát a Bajnokok Ligája E csoportjába sorsolták, a Benfica, a Dinamó Kijev, és ami a legfontosabb, a Bayern München mellé.

A katalánok a csoport második számú favoritjai a bajorokkal szemben, és jelentős a veszélye annak, hogy kiesnek a csoportkörből, ha nem emelik a teljesítményüket a portugálok és az ukránok ellen.

A Bayern minden bizonnyal erősebb csapat, bár Ronald Koeman reméli, hogy csapata eléggé előre lépett ahhoz, hogy legalább harcba szálljanak. Legutóbb, amikor a két csapat találkozott egymással, a Barcelona kirívó módon, 8-2-re égett.

Azóta eltelt egy egész szezon, és ez a Barcelona egészen más. Nem csak arról van szó, hogy új edzőjük és rengeteg új játékosuk van, hanem az is figyelemre méltó, hogy kik távoztak: Arturo Vidal, Nélson Semedo, Ivan Rakitić, Luis Suárez és Lionel Messi is.

A Barcelona az újjáépítés második szezonját éli, sok fiatal játékos kezd fejlődni.

A Bayern jó mérce, hogy megítéljük, milyen messzire jutott a csapat több mint egy év alatt. Még ha a Barcelona nem is nyer, akkor is sikerként könyvelhető el. Két döntetlen jól beszélne Koeman vezetéséről. Még két szoros vereség is jó jelnek tekinthető, feltéve, ha a többi meccsen sikerül annyit nyerni, hogy a csapat továbbjut a kieséses szakaszba.

A Barcelona most az egyszer nem a csoport favoritja. Ezért is fontos tudomásul venni, hogy a csoport többi mérkőzése kiemelten fontos lesz.

3.2 5 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x