FC Barcelona vs Getafe CF

 

4 9 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
84 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zöldbéla

Gratulálok!
Egy igazán informatív mérkőzés felvezető!

Máté Barca

Színvonalas felvezető, a stream linkek is rendkívül hasznos lehet sokaknak, a statisztika pedig nagyon jó. Csak így tovább!

Kritizator

Nagyon jó az új blog, HAJRÁ!

Mindegy

Na ez igen!!!
Tényleg szuper!!!
Köszi

Força Barça!

Tökéletes a beharangozó [szerintem] és színvonalas a blog! Força Barça! 🙂

Nagybarcelona

A Tottenham Auriert cserèlnè Emersonra. Emerson ès Moriba cserèbe Ndombele? Ő a La Ligában akar játszani. Sajnos mèg Pjanic mindig itt van. Juve fizetèsi keretèbe már bele kellene fèrjen CR távozásával.

Robi71

Pjanic második opció volt Locatelli után. Mivel sikerült őt leigazolni, így….

Nagybarcelona

Thiagonak is megèrte a Liverpoolba menni, a saját nevelèsű Elliott kiszorította. Mondjuk nem is èrtem, mièrt nem hoztuk vissza. Inkább hoztuk Pjanicot, a többi törtènelem.

Robi71

A Moriba ügynek nagyon rossz üzenete van….egy fiatal saját nevelésű tehetség távozik annak ellenére, hogy sikeresen bemutatkozott és igény lenne a játékára. A gyengeség jele….tetszik nem tetszik.

Zöldbéla

Moriba játszott összesen 652 percet az első csapatban (ez 22 perccel több, mint hét mérkőzés játékideje), és több fizetést kér, mint amennyit a klub kínál neki?!

Ostobaság lenne megadni, el kell engedni!

Bivi76

Ha elmegy, soha többet nem húzhatja magára a Barcelona mezét. Ugyanígy csinált fiatal korában a divatkatalán Pigue, meg Fabregas is. Aki tőlünk kiteszi a lábát, annak nem lehet visszaút.

Faramuci69

Mit jelent hogy divat katalan? Milyenek katalanok? Nekem ugy tunik hogy nem elegge allnak ki magukert. Piquet lehet nem szeretni, de o mar tett le valamit az asztlra. Pl Shaqirat 🙂 de van VB cime, egyeremre jar, szoval miert lenne divatkatalan?

Faramuci69

Kicsit vitaba szallnek veled. Szerintem bizonyos esetekben nincs mit tenni. Tetszik nem tetszik, a tulzottan magas berek meghulyitenek embereket. Moriba apja kapzsi, az ugynoksege detro. Innentol kezdve a srac elveszett. Lehet ugyes, de tavolrol sem potolhatatlan. Ettol meg befuthat. Laportanak nincs tul nagg jatektere. Ha kiderulne mekkora a szar, meg rosszabb alkuppzicioba kerulnenk masokkal. Ettol meg nem tetszik amit az elnokunk csinal. Bartonal persze jobb. Szoval Moriba nem akart itt maradni igazabol. Az apja iranyitja, o nem tudta ervenyesiteni az akaratat ha volt egyaltatlan. A hovore nezve meg lehet pozitiv hatasa.

Nagybarcelona

Moise Kean egy èvre a Juvènál kölcsönben, 20 èrt vègleg megvehetik. Ismèt óriási igazolás. Persze, H. nem tudunk eladni senkit, mert mindenki tud normálisan igazolni, kölcsönbe, vásárlási opcióval. Mindenki tud üzletelni, mi meg az esèlyt sem használjuk ki. Lásd Trincao kölcsön a Wolverhamptonba, 25 milliós opcióval, Rafa Mirt meg hagytuk a Sevillának 15-èrt ugyanonnan.

Steve fan

Nem is értem miért volt annyira mindenki oda Laportáért. A suszter maradjon a kaptafánál! Egészen március közepéig fogalma sem volt róla mekkora problémák vannak csak miután megválasztották!?! Teljesen alkalmatlannak tartom az eddigi ténykedése alapján.Az Arsenál tegnapi zakója után biztos hogy nem ezekre az erősítésekre gondoltak. Már az is felmerült bennem hogy érkezett ide ajánlat pár játékosra csak nem lett publikus!Hallani lehetett Coutinhról,de kizárt hogy Grizman ne érdekelte volna őket! Vagy esetleg Dembele? Valamilyen szinten jó a srác,de fél szezonját kihagyja sérülés miatt! Umtitit, Lenglet,vagy Pjanicot cserélhettük volna.Képteleség egy jó igazolás ügyvéd úr?

Nagybarcelona

Alig vártuk, H. Bartó távozzon, erre Laportáèktól sincsen semmi pozitív változás. Sőt! Sajnos azt sem olvastam a nyáron, H. Alemany itt még ott tárgyal eladások/vètelek/kölcsönvètelek kapcsán.

Robi71

Az eladhatatlanok a klub sírásói. Tönkreteszik a klubot aztán tovább állnak. Mit kezdjen ezzel helyzettel Laporta? Alkalmazzon terrort? A sociók talán megtehetnék, de némán és nyugodtan asszisztálnak a lerabláshoz.

Nagybarcelona

Tegnap Linkeltem, hogy várták Griezmannt edzèsre. Szerinted ennek örül Griezmann? Szerintem simán távozna. Írtam Dybaláról is. Egy hónapja jött a hír, hogy elcserèljük őket, a Barca cáfolta. Mit lát a vezetès Griezmannban? Biztosan nem Koeman ragaszkodik hozzá a nyilatkozatai alapján, mikor Griezmann hisztizett, hogy csatár akar lenni. Aztán láthattuk, hogy csatárt játszott, majd a padra került. Mindenkinek jobb lenne, ha távozna. Nagy neki a Messi által hátrahagyott kabát. Lengletre is van kereslet, minek nekünk 6 vèdő? Minek nekünk 3 jobbhátvèd? Szerintem bőven lehetne tisztogatni. A mostani átigazolási hírek kb. hónapokkal ezelőtt rendeződtek. CR7 nyár elejèn összepakolta autóit, ès elköltözött. Várható volt, H. távozik. Szerintem a City hír is kamu volt. A mi vezetősègünk mit csinált a nyár alatt? Bartóèknál az volt mèg a gondom, H. nem álltak ki a nyilvánosság elè, H. ez van: … Laporta ugyan ez. A katalán mèdia lehozta, hogy Umtiti csúcsformában van, milyen jó csávó. Mèg csak nyomást sem helyezett a játèkosokra. Kivel “bántak” el? Messivel, akinek az elnöksègèt köszönheti, meg a 18 èves Moribával, akinek az új fizetèse alapján (2 millió) is heted annyit keresett volna, mint Pjanic. Aztán majd jön a mutogatás Tebasra, Bartóra, szèttárja a kezèt, ès Koemanon csattan minden a szezonban, pedig sokszor lenyilatkozta, ès tetteivel nyomatèkosította, kire számít ès kire nem. Tegnap nyilatkozta, hogy nem tud mit kezdeni 32 játèkossal. Gondolom mindegyik eladhatatlan, ès nem is akar távozni.

Robi71

Nem értem a szurkolókat. Mi bajuk van Grizi-vel, ameddig itt van Umtiti, Coutinho, Pjanic vagy Dembele???…Grizi, de még Lenglet sem élősködő ingyenélő kerékkötő mint a korábban említettek. A szurkolók értemi szintje gyersabban romlik, mint a klub szinvonala. Barto agymosott bandája.
Nem az ők hibájuk, hogy itt vannak….de azzal, hogy maradtak megásták a klub sírját. Ha ez a négy ember most nincs itt teljesen más a helyzet. Messi maradhatott volna és a klub is elindulhatott volna felfele….így tovább süllyed reménytelenül. Az agonizálás tart még legalább 2-3 évet ameddig ezek eltakaródnak….de ez alatt jelenleg fontos játékosok is távozni fognak, mint Pique, Alba, Busi.
Szerintem hosszabb lesz a visszatérés az elitbe, mint most a legpesszimisták gondolják.

Nagybarcelona

Te naívozol engem, közben sajnos mindent feketèn, vagy fehèren látsz, ès szimpátia alapján ítèled meg az embereket. Akkor lègy szíves, erre válaszolj: Messi lenyilatkozta, hogy a szerződèse lejártáig nem kapott új szerződèsi ajánlatot. Ha aláír a lejárat előtt, nem számított volna új igazolásnak. Mit tett volna a Liga? Elindult úgy a bajnokság, hogy èrdemben sem a Reál, sem mi nem csökkentettük a fizetèseket. Mièrt nem nyilatkozik valamit a jelenlegi helyzetről? Mièrt Piquenek kell lemondania a fizetèsèről, hogy az új igazolások regisztrálhatók legyenek? Milyen szponzorokat hozott a klubhoz? Mièrt nincs megállapodás a játèkosokkal? Ha olyan nagy a gáz, mièrt nem fogadta el a Tusquets (BC) vagy Tebas (CVC) által nyújtott mentőövet? Nekem úgy tűnik, hogy semmit nem csinált, ès ha nyilatkozik is, másra mutogat. (Mindenkire) 1 èv múlva lejár Pedri, Fati, ès Moriba szerződèse. Pedri ès Fati is Moriba (Messi)sorsára jut, mert ez van, nincs mozgástèr, ès amúgy is Bartó?

Nagybarcelona

Ès a lènyeg, majd a Sociok eldöntik, hogy a 470 milliós bevètelkiesès (ebből 91 a Covid miatt)kinek a felelőssège. A 2020 október 27-èn lemondott Bartóè, a 2021 március 7-èn kinevezett Laportáè, vagy a köztes időben ideiglenes elnökkènt tevèkenykedő Tusquetsè.

Robi71

Amikor azt mondtam, hogy a Moriba ügy a klub gyengeségének jele, akkor pont erre gondoltam…mi lesz a többi fiatal elsősorban Pedri és Fati sorsa. Mi van, ha nem tudunk velük hosszabbítani vagy ők nem fogják elfogadni anyagi okokból (többet szeretnének) vagy mert sportszakmailag elégedetlenek és máshol több pénzért vagy vonzóbb, sikeresebb projektben vehetnek részt.
Ezért nem tudok haragudni Moriba-ra…több pénzre és több játéklehetőségre vágyik. Mi van ebben rossz?

Zöldbéla

Ha nem elég amit a klub nyújtani tud, odébbállnak.

Robi71

Nem tudom, hogy Laporta mit miért tesz vagy nem tesz. Azt tudom, hogy egy romokban heverő klubot vett át…ahol csodákat kellene művelni ahhoz, hogy megállítsa a lejtőn és ne romoljon tovább….nemhogy újraépüljön.
Jelenleg az életbenmaradás a cél…nem a felemelkedés. Ehhez rövidtávon hasznos kényszer, de…hosszútávon rossz döntéseket kell hozni.
Ha nem a Barca-ról lenne szó, hanem egy kisebb klubról akkor a csődeljárást javasolnám…ingyen elengedni mindenkit aki akar és nulláról, tisztalappal, egészséges alapon újrakezdeni az egészet…akár egy osztályal lentebről.
De ez a Barca és a kezelhetetlen adóság miatt a hitelezők életben tartják. Megy tovább a cirkusz…amiből mi nem sokat értünk. Mondjuk nem is kell…nekünk csak jó focit kellene látni és azon csámcsogni.

Olympos

Ha van valami amit Laporta jól csinált ebben a pár hónapban, az éppenséggel a kezelhetetlen adósság kezelése. A legegyszerűbb megoldással élt, hitelt hitellel váltott ki, illetve átütemeztette azokat.

Mást viszont nem oldott meg. Már az első naptól (március 19.) kezdve lett volna egy fontos feladata. Március 1-től a Liga előírása szerint a klubnál kb. 35 millióval csökkenteni kellett a bértömeget. Az ideiglenes elnök már nem foglalkozott vele. A nagyobb gond az, hogy a Laporta sem. Többek között ezért lett büntetve a klub (1:4 vagy 4:1 arány). Emellett a négy új érkezővel még a csekélyke pénzügyi mozgásterét is csökkentette. A fizetéscsökkentésekkel illetve az átigazolásokkal pedig óriási kudarcot vallott. Emiatt nálam Ő a csőd.

Buli78

Jó lett a blog, gratulálok hozzá

Sándor62

Köszönöm az elismerő szavakat! Ennek nagyobb része BARCANOTICIAST illeti, ugyanis az új felületet neki köszönhetjük.

barcanoticias

Köszönöm, és köszönöm a segítségedet, így talán jobban eloszlanak majd a dolgok!

Nagybarcelona

Állítólag jövőre szeretnènk ingyen Dybalát. Kèrdem èn, ha tèlen szabadon tárgyalhat, nem lehetne most elhozni? A fèl csapatot fel lehetne ajánlani. Coutinho, Dembele, Griezmann, Pjanic, Lenglet, valaki csak szimpatikus nekik, akár több játèkos is. Egyszer az nyilatkozta, akár úszva is ide jönne. 27 èves, tavaly kihagyott 18 meccset sèrülès miatt, azelőtt alig volt sèrült. Itt vannak a statjai:
https://www.google.com/search?q=dybala&oq=dybala&aqs=chrome..69i57j46i39j69i59l2j69i61.1448j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#wptab=s:H4sIAAAAAAAAAONgVuLSz9U3yDAvyEs2esRoyi3w8sc9YSmdSWtOXmNU4-IKzsgvd80rySypFJLgYoOy-KR4uJC08exi0khJTUsszSmJL0lMsspOttIvLsgvKinWLyjKj08sychJLUm1Ki5JLClexCpRAFSYr5BSmZSYk6gAEswsrirJzE4EAIwX4JOMAAAA

Nagybarcelona

Elnèzèst, nem ment át normálisan, a statisztikára kell kattintani. Szóval nekünk pont egy jobb szèlső kellene. Azèrt egy Fati-Depay-Dybala sor már nekem tetszetős lenne. Ès elèg fiatal is. Ha megegyeznènk vele okosba, lenyilatkozná, H. távozni szeretne, a Juve lèpèskènyszerbe kerülne. Gondolom most többre menne pár játèkossal, mint ha jövőre ingyen távozna.

Bivi76

Az Elmundo szerint, Moriba közölte a Barcelona vezetőivel, hogy a német Leipzig csapatába szeretne igazolni, a Tottenham ellenében. Én úgy gondolom, véget kellene vetni annak, hogy a katalán sztárcsapat egy jótékonysági intézmény. Ha úgy döntött ez a La Massiás szemtelen, fiatal játékos, hogy nem hosszabbít, akkor oda kell hogy menjen, amelyik klub többet fizet a Barcának.

Faramuci69

Szemely szerint egy liftbe zarnam a Boixos Nois kemenymagjaval. 15 misi es valtozok. Odamegy ahova akar. Szerintem marad a padozas egy evig. Remelem ezalatt mindenhol surun lekopik.

Robi71

Hol volt a Boixos Nois az elmúlt 6 évben?

Bivi76

😁

Bivi76

Hajrá Barcelona!

Olympos

Na itt kezdődnek a problémák. A mezszámokkal való bűvészkedés a mi igazi gondunk? Régen a kezdőcsapat csak 1-től 11-ig számozott mezben léphetett pályára. Visszahoznám.

Força Barça!

Cserék: Neto, Iñaki Peña; Dest, Umtiti, Mingueza; Riqui Puig, Pjanić, Coutinho, Nico, Gavi; Rey Manaj, Demir.

Olympos

A LIGA elhalasztja a szeptember 11.-én megrendezendő Sevilla-Barcelona mérkőzést. Így az érintett válogatott játékosok (dél-amerikai) résztvehetnek országuk válogatott mérkőzésein.

Ez viszont azt jelenti, hogy a mai Getafe elleni összecsapást nem más, mint a hazai Bayern elleni BL-mérkőzés követi.

Robi71

A volt Barca-sok felavatták Stegen-t.

Buli78

Ez a nyomorult Getafe senkinek nem tudott még gólt lőni, de a mi gyenge védelmünknek sikerült ellenük kapitulálni

Nagybarcelona

Lenglet le, Umtiti be, Griezmann le, Demir be, aztán mehetnek is az átadó listára. Írtam, Depay 10 millióèrt jöhetett volna tèlen, aztán lehet minden máskèpp alakul tavaly èv vègèn. Laporta megvètózta. Vajon lesz mèg jó döntèse?

Nagybarcelona

33. percben támadásaink: 6 bal szèlen, 3 közèpen, 1 jobb szèlen.

Barca 30

Nagyon gyenge ez.

Robi71

Eddig nem vagyunk jobbak mint a Getafe.

RedBlue

Miért nem cserélünk?Lehetne bőven válogatni.

Zöldbéla

Ritka gusztustalanul játszik ez a Getafe!

Barca 30

A bíró partner nekik

Csbcs

Jó kis masszív középcsapat lettünk. Védelem semmit sem javult Emersonnal és Garciával. A tavalyi cserecsatárunk (Brétvét) stabil kezdő lett…

Zöldbéla

Dest egy klasszissal jobb mint Emerson.

Buli78

Nagyon gyenge produkció!

Csbcs

Ja és f@szom az eszetlen fiatalításba, nem egy kibebaszott Ajax vagyunk hanem az FCB. Nico, Gavi még nem áll készen hogy az első csapatban játszon, miért nem lehet inkább Cout vagy Pjanicot becserélni, ha már biztosan maradnak. Élvezhetetlen fos a támadójátékunk.

sunt

Még csak az kéne, hogy Pjanicot behozza. Kiemelkedő tehetség a két fiatal

Zöldbéla

A leggyengébb játékosunk a “Láthatatlan Ember” volt!
A legjobb pedig Depay és Frenkie de Jong.
Az ellenfél leghatékonyabb tagjának a játékvezető bizonyult.

Red Cule

Koeman out, menjen a francba! Ez gyalázat. Főleg a 2.félidő. Elnézést!

Kritizator

Hagyján tudnánk ezt megmutatni Komannak?

kritizator

Persze ez csak Puig statisztikájának egy eleme, lehet, hogy a többiben gyengébb. Mindegy nekem akkor is tetszik a pörgős játéka. Rohadtul megorrolhatott rá Kőman.

Steve fan

Ki írta ezt cikket? Talán fel kéne venni a csapathoz Koeman technikai vagy taktikai segítőjének! Hát tisztelt uraim ez meccs mindent megmutatott arról hol is tartunk,nem kell ahhoz a Bayern! Elsősorban a pozitív dolgok. Kellett a 3 pont hát ,meglett(talán Alénának köszönhetően)! Aztán ennyi! A Getafe gusztustalan,unszimpatikus játékát a bíró még segítette is! Negatívumok,na azok vannak. A védősorban megint Lenglet. Amikor Alena ilyen szinten tiszán kap labdát(ami a befejezést illeti ,igazolva lett elküldeni) hol van Lenglet? A középpályás játékról a fenti cikk mindent leír teljesen kimerítve a valóságot. Talán Gavi becserélése kicsit feldobta az előrejátékot,még lehet valami abból a srácból!Amúgy teljesen Puig típus, akkor meg, hogy van hogy Koeman egyiket játszhatja,a másikat mellőzi.Roberto az első percekben jókor volt jó helyen,utána szinte semmi. Braithwite a múltkori duplája óta ugyanaz az átlagos középszer. Ahhoz képest , hogy anno Suarez pótlónak jött,ő minden csak nem center.Valószínű kimerítette ezzel az egész éves teljesítményét. Ami szinte ordító probléma, hogy Grizman fel sem tűnt ,hogy pályán volt.Hogy ma milyen poszton játszatta a mester az számomra talány! Aztán Dephay annyira magányos,olyan szinten nincs játszótársa,egyedül próbál megoldani dolgokat sokszor sikeresen. Azért kíváncsi lettem volna egy Dephay-Messi kettősre! Center talán akkor lehet ha Agüero is beszáll. Ami még mindig nem tiszta , hogy mikor? Egyáltalán regisztrálta a klub?Ezenkívül tisztán látszik , hogy jobb elől teljesen veszélytelen a csapat,oda kell valaki. Dembele decemberi visszatérése, már nem vigasz,pár meccs és megint lesérül! Keríteni kéne kettő nap alatt egy igazi jobb szélsőt! Honnét? Miből? Tud valaki erre valakit? Még 1,max 2 nap , passzolni kéne a Lenglet, Pjanic,Moriba, Grizman négyest,és keríteni egy beton biztos jobb oldali támadót ! Vannak még csodák?

Red Cule

Koeman a meccs után, az Eurobarca szerint:
“Szombaton azt mondta, 31 játékos sok a keretben

„Holnap beszélünk majd még erről, mert ez sem a klubnak, sem nekem, sem a játékosoknak nem jó. Egy játékos előtt kell jövőnek lennie ott, ahol játszik, nekünk pedig vannak játékosaink, akiknek nem lesz lehetőségünk játszani. Szeretném megoldani ezt a helyzetet.”

Ez vonatkozik Riqui Puigra is?

„A játékosok és a klub is tudja, kikről van szó, nem fogok személyekre kitérni.””

kritizator

Jókor szól, van még 1 nap az átigazolási időszakból.

Olympos

Szólt Ő már korábban is. Májúsban, amikor kiderült, hogy mégis Ő marad, gondolom csak letett Alemany és Laporta elé egy névsort. Kikkel számol, kikkel nem. A játékosok munkaadója nem Koeman. Megszabadulni és újat igazolni nem az Ő hatásköre. Egyes játékosok felé pedig már az előző évben jelezte, sok játékra ne számítsanak.

kritizator

Akkor meg szűkítse le a keretet mondjuk 24-25 főre, a többieknek mondja meg még a keretbe sem kerülnek, aztán golfozzanak egész, nap, a többi már nem Kőman gondja.

Robi71

Nem tudom mit vártok ettől a csapattól. Egy komolyabb ellenfelünk volt eddig, a Bilbao. Jön majd a Bayern és megyünk Sevillába. Kiderül, hogy mit várhatunk el.
A BL sorsolás egy kicsit veszélyes. A Bayern ellen egy meglepetés pozitív eredmény jó lenne…de ha nem, akkor a liszaboni sorsdöntő lehet még a 2. helyt is.

Gabk82

Szerintem Laporta hosszú a hosszú távu szemlélet híve, és igaza van…-iden teljesen leirt mindent, maximalizálta a veszteségeket, hogy legyen jövő, legyen mozgastér a jövőben…mi innen nem látunk bele, hogy mi zajlik a klubban bellűl, mit probáltak meg pl: Umtitivel, el nem lehet zavarni, elő szerződése van, és ugye ez nem Magyarorszag, ott ennek súlya van!
Úgy látom, nevezhetjük élősködőknek is őket, de velük kötötték egy szerződést, és amúgy, minek menjenek el kevesebbért máshova…sajnos, vannak olyan focisták, akiknek ez megfelel! 🙁
Puig: megvan az oka, hogy Koeman miert nem játszatja…tavaly év elejéről…ugyanis szivárogtatott újságoknak az öltözőből…És ezért partvonalra került…ami jogos is…
Moriba: hát…pénzéhes, mehet…nincs szükségünk egy ilyen emberre…amúgy ott van Nico, aki még nála is többre hivatott!
Mai meccs: szenvedős volt, de hozza kell szokni, ha szerencsénk van 1-2 évig, ha nem, akkor 10 évig 😀 😀
Fati és Petri: várom már nagyon vissza fati-t, elvileg ő kapja a 10-es mezt! petri pedig mindenben megegyezett a klubbal a szerződéshosszabitasban…
Hajrá Barca!!!!

Hanky

Szokásosan elnézést, hogy nem tudok mindenkire reagálni, de elsősorban én is gratulálnék a szerzőnek a sok stream-ért és a minőségi felvezetésért.
Előző cikkekkel is összekapcsolva, nem meglepő, hogy kit fogok kiemelni…vagy inkább meg sem teszem, nem ér annyit, lényeg, hogy valaki vigye már el, tőlem akár Kínából is lehet az a vevő. De persze egy De la Fuente meg nem kellett (aki esetleg nézte szombat este a Marseille-t, tudja miről beszélek, na mindegy, majd visszajön 2 év múlva egy 70-100 millió közötti összegért). A CR7-MU dologhoz: leginkább ez valami szimbolikus dolog lehetett, hiszen prejudikálom, a MU legfőbb célpontja hamarosan Haaland lesz, nem mellékes dologként, hogy egykori legjobb játszótársa már ott van. A Citys részhez, lehet most nem jött össze Kane, de az egy ilyen Sancho-féle ostrom lesz, lévén a Spurs idén sem hoz semmiféle trófeát majd, előbb-utóbb nehézkesen, de menni fog az. Mbappé és a Real, ezt mióta írom, hogy nincs esély rá, hogy másképp történjen, csak nem véletlenül változtatott nevekkel, szóval ez nem lep meg. Sőt, az említett Laporte, ha én Pérez lennék, konkrétan ő is célpont lenne, nem kell magyarázzam miért, szóval szerintem ő is ott köt majd ki. Ami minket illet, ha egyszer lesz újra pénz legalább 1, vagy mekkora luxust álmodok, kettő normális igazolásra, szerintem vissza kell térni a régi célpontokhoz, mint De Ligt, Fabián Ruíz, vagy éppen Lautaro. Emellett-kapaszkodás-az eltékozoltak visszacsábítása adhatna még nem kis boostot, és itt Puig megtartása csak az első, látva kik és hogyan élősködnek a klubon, nem kicsit nézném a helyükön Grimaldot, Cucurellát, Alenát, vagy éppen De La Fuentét.

Barca87

De Lightet én is preferálnám, Fábián Ruizt nem.
Conrad De La Furntével kapcsolatban az tény hogy tehetséges, de nálunk mennyit játszana? A posztján ott van Fati aki nemsokára felépül és persze Depay is ja és Dembele is tud ott játszani. Szóval ha maradt volna kb annyit játszana mint Puig.
Őt sem értem miért nem megy kölcsönbe, inkább padozik a hülyéje, már bocsánat. Szimpi meg minden de egy fiatal játékosnak állandó, rendszeres játék kell!
Inkább menne kölcsönbe és bebizonyíthatná hogy érdemes rá építeni, és akár jövőre lehet új edző is aki számítana rá, úgy hogy nem padozott 1 évet.

Robi71

A Surs Aurier-t plusz 20 milliót ajanlt Emerson-ért cserébe…de a Barca elutasította. Miért?
Cucurella 18 millióért a Brighton játékosa lett.
A Jube kölcsönbe venné Pjanic-t és állná a fizetése felét. De a Barca-nak ez nem tetszik. Miért?

Kicsi85

Én most azt olvasom, hogy 23 millio körüli összegért már majdnem teljes a megállapodás Emerson-t illetően (forrás:sport). Ennek 10%-a a Betishez vándorol. Egyébként az eddigiek alapján annyira nem bánom, nekem Emerson eddig nemi igazán tetszett, mondjuk 2 meccsből nehéz messze menő következtetést levonni, de én úgy látom ennyit Dest is tud és ő támadásban többet hozzá tesz, bár őt azért láttuk jópár meccsen már.
Pjanicnal meg szerintem megprobálnak még a Juveból kisajtolni vagy egy kis részt, hogy álljanak a fizetéséből vagy valamit és max, ha nem megy akkor belemennek ebbe.

Last edited 4 hónapja by Kicsi85
Maestro10

Egyre több forrás hozza le, hogy Emerson helyett Bellerín érkezhet a klubhoz. Kíváncsi leszek, Laportaéknak igyekezniük kell, hisz hamarosan zár a piac.

Nyakas Mihály

Jaj ne. Az az ember egy katasztrófa. Évek óta látom játszani, siralmas.

Frenkie82

Én Pjanic-ot ingyen is odaadnám, nem kölcsönbe, véglegesen, csak vigye a Juve… még fekete-fehér szalagokkal is feldíszíteném nekik, csak vigyék és állják a fizuját ők 😀

Força Barça!

Martin Braithwaite és Sergi Roberto kidőlt a sorból, erre mínuszt nyomtok? Szánalmas!

Frenkie82

Szerintem nem személy szerint rád nyomják a “-“-t, hanem hogy “nem tetszik”, hogy lesérültek… (vagy like-olják? …szerintem az is bután nézne ki…) legalábbis gondolom én… aztán lehet nem én gondolom jól…

Nagybarcelona

Állítólag Sterlinget akartuk kölcsönvenni, de CR 7 nem oda ment. Hát ha Emersonèrt kapunk 30-at, Moribáèrt 10-er, a meglèvő 20 mellè, 1 a 4-hez 15 millióèrt vegyük kölcsön pènzèrt. Nem is tudom, mièrt nem tetszik Guardiolának, helyère hozta Grealisht 120-èrt. Jó lenne vásárlási opcióval. Adjuk oda Griezmannt +15 millió, meg jövőre fizetünk mèg vagy 20-at. Na ő tènyleg erősítès lenne.

Eminusz

Most olvastam valahol, hogy elvileg a Neymarral valo pereskedesbol 55 millio bevetel keletkezett, amit barmire felhasznalhat a klub, azaz igazolasra is. Nem tudom, jol ertelmeztem-e, igy szivesen vennem, ha valaki utanajarna a dolognak es felvilagositana. 🙂

Força Barça!

3 fordulót követően így állunk a bajnokságban: 2 győzelem, 1 döntetlen, 0 vereség.
Gólszerzők: Memphis Depay – 2, Martin Braithwaite – 2, Sergi Roberto – 2, Gerard Piqué – 1.
Gólpasszok: Frenkie de Jong – 2, Memphis Depay – 1, Jordi Alba – 1, Martin Braithwaite – 1, Sergi Roberto – 1.

Zöldbéla

Megállt bennem az ütő, amikor megláttam Coutinhot melegíteni, de szerencsére nem lépett pályára.

Griezmann és Emerson ismét nagyon gyengén teljesítettek, nem érdemlik meg a további bizalmat és lehetőséget. Nem lennénk hátrébb, ha a helyükre az utánpótlásból hoznának fel játékosokat (ez utóbbi vonatkozik Coutinhora is).

A becserélt fiatalok rászolgáltak a dicséretre.

Frenkie de Jong és Depay magasan kiemelkedett a csapatból.

Eminusz

Azert ilyet irni egy uj jatekosra 2 meccs utan, hogy nem erdemel tobb bizalmat, nekem kicsit eros mar ne is haragudj…

Zöldbéla

Sok utánpótlás korú játékos van, aki alig várja, hogy az első csapat keretének a tagja lehessen.
Griezmann nem két meccsen játszotta el a láthatatlan ember szerepét, volt lehetősége bizonyítani, de nem élt vele. A sztárgázsi mellett elfogadhatatlan a teljesítménye!

Emersonról (és mindenki másról) pedig annyit, hogy ne a Barcelona első csapatának mérkőzésein akarjon megtanulni magas szinten játszani! Ráadásul nem, hogy nem kiemelkedően, hanem mindkét meccsén elfogadhatatlan hibákkal tarkítva játszott.

Fati, Pedri, Mingueza, Demir, Dest, Gavi, Depay: mind beálltak, és magas szinten teljesítettek! Ha valakinek ez nem megy, keresni kell helyette mást!

Faramici69

Ennek az egésznek így semmi értelme sincs. Miért adjuk el Emersont? HA mégis eladnánk, akkor mi a francnak hoznánk ide Bellerint? A srác, sérülékeny, gyenge és többször kikosarazozz már minket. Futni tud, de passzolni nem. A legfőbb indokom mégis az, hogy van 2+1 jobbhátvédünk. Dest, Géza és Robi is tud a poszton játszani. Balhátvédből nagyobb a hiány. Alba és Balde. Szerintem inkább oda kellene valaki. Szintén hiányzik még egy erő ember a kp-ra, ő lett volna Wijnaldum. Persze lehet, hogy nem is játszana. Hiány van még baloldali belső védő poszton. Minőségben és nem darabszámban. Lenglet sajnos ide édes kevés, Umtiti pedig tutira nem fog játsznai, Koeman megmondta. Elég tuskó ahhoz, hogy amit egyszer megmondott az úgy is legyen. Ami még kellene, az egy gólvágó. Agüero sérült. Memphis zseniális, a szélre ott lesz Fati és Dembele.

Azt nem értem, hogy Coutinho és Grízes helyett miért nem kap perceket Puig. Ja igen, mert tuskó Ronald megmondta. Szánalmas.

Szerintem sanszos hogy idén sem fogunk sok rangadót nyerni. Ha csak nem veszem ide, hogy már legyőztük a Socieadot. 🙂

Robi71

Emerson-t viszi 30 millióért a Spurs? Azonnal oda adni.

Zöldbéla

Úgy olvastam valahol (lehet, hogy itt a fórumon), hogy Puig “szivárogtatott” a médiának a csapat belügyeiről, és ezért büntetésből mellőzi Koeman.

84
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x