A La Liga elnökének gondolatai

 

3.8 5 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
34 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BarcaForLife

Kemeny!

Mindegy

na? ki hazudik vajon ? 🙂

Mindegy
Olympos

Laporta válasza Tebasnak:

“Javier Tebas beteges megszállottsággal támadja az FC Barcelonát. Mindig azt keresi, hogyan árthat a Barcának és az általunk képviselt értékeknek. A harmóniát és a megértést kereső attitűd helyett mindig is a konfliktusokat és a konfrontációt kereste. Az FC Barcelona szurkolói már nagyon jól ismerik”
.
“Azt veti a szememre, Messi nem maradt az FC Barcelonában, de ezért ő az első számú felelős. Mindig, mindenben ő akar lenni a főszereplő. Más bajnokságok rugalmasabbak voltak az FFP-vel, ezért nem vesztették el legjobb játékosaikat.”

Elnök Úr!

Ön a Barcelona elnöke, önnél a pénz, tehát Ön tudta volna megtartani Messit. Csak nevetségessé teszi magát azzal, hogy a Liga elnökét teszi első felelősnek Messi távozása miatt.

Tebas csak a munkáját végzi, védi a Liga 42 csapatának érdekeit. Egy közösségben viszont előfordul, hogy nem mindenki érdeke érvényesül, lesznek akik adott témában kisebbségben maradnak.

Tebas nem támadja, ellenkezőleg, védi a Barcelonát is. Mert ha nem tartatná be a 2013-ban a Barcelona által is elfogadott, az UEFA FFP-jénél szigorúbb előírásokat, akkor a klubnak nem 1300-1500 milliós bruttó adóssága lenne, hanem már a 2000-t is elérné.

Tebas a RFEF-el együtt pedig a spanyol focit is védi, többek között a Szuperligával szemben.

Tebas – szintén a spanyol szövetséggel karöltve – azzal hogy bírálja azt, hogy lazán kezeli az FFP-t, az UEFA-val is szembe megy. Azaz a maga lehetőségeivel itt is védi a Barcelonát.

Más csapatok pedig azért nem veszítették el a legjobbjaikat, mert felelősen gazdálkodtak. Igaz, ez leginkább az elődjének szól. De elnézve pár hónapos tevékenykedését, Ön sem különb nála. Mert Önnél – amint Koeman épp a minap is nyilatkozta – meg sok a duma. Teszem hozzá, meg a mellébeszélés, a csúsztatás, a terelés, a hárítás.

Elnök Úr!

A Bacelona problémáját nem mások fogják megoldani.

g4brielsmith

Adeyemi, Soler, Kessie, Laporte, Gaya… talán ők erősítést jelentenének a jövő évben

Dr Mouse

Ezek mindent meg tudnak magyarázni….:(

Robi71

Három kátékra kész támadónk van. Depay, de Jong és Femir. Reszkess Bayern! 🙂

Robi71

Én spéci ebben a kérdésben Tebas-nak hiszek…nincs oka hazudni. Hogy mi történt Laporta és Messi között, nem tudom. Szerintem mindketten jól jártak így.

Eminusz

Dani Alves szabaduszo! Csak mondom… 😀

Nagybarcelona

Brathwaite 4 hónapra kidőlt.

Nagybarcelona

Koeman szerint a klub neki köszönheti, hogy van jövője.🤣

Mindegy

😂
Egyébként sztem nem pont úgy gondolta/ mondta ahogy ez magyarul hangzik!

Robi71

Szomorú, hogy jelenleg annak is kell örülni, hogy egy Koeman szintű edzónek is hálásak kell lennünk azért hogy leült a kispadra. Pedig a három bajnokesélyes között nem annyira a keret, mint az edző minősége a legnagyobb különbség. Simeone, Ancelotti vs Koeman.

Força Barça!

Az FC Barcelona hivatalos közleményben tudatta, hogy Martin Braithwaite térdét műteni kell.
A klub nem jósol felépülési időt, de ez minden bizonnyal 3-4 hónap lesz.
Visszatérése valószínűleg már csak 2022-ben lesz esedékes.
https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2253506/braithwaite-to-undergo-surgery

Bivi76

Sajnos Vinicius Jr. elkezdte lőni a gólokat, Camavinga személyében egy rendkívül tehetséges játékost sikerült szerződtetni a Real Madridnak. Rossz belegondolni, hogy 2022 nyarán Mbappé és Haaland is hozzájuk igazol. Mert ugye nem kérdés hogy a spanyol fővárosba igazol mindkét klasszis. Sebaj, nekünk ott lesz Dani Olmo.

Eminusz

Mi az, hogy nem kerdes??? Miert ne lenne kerdes?? Mitol annyira egyertelmu ez?? Mbappe talan igen, de Haaland?

Bivi76

Szerintem egyértelmű. A világ leggazdagabb csapata, profi, nagyhatalmú elnökkel, felújított stadionnal, 13 – szoros BEK /BL győztes.

Robi71

Nem lesz egy kicsit nagy falat Olmo? Lesz 70 millió…vagy elviszi más?

Bivi76

Camavinga 30 millió volt a Real Madridnak. Akkor mennyit ér Olmo? Kb. 10 milliót,bár én 10 Ft – ot nem adnék érte. Aki egyszer kitette a lábát az FC Barcelona csapatából, annak nincs vissza út.

Faramuci69

Nem értelek, miért nem mészt át akkor a fehérekhez? Mitől olyan szuper tehetség Camavinga? Azért mert francia, reálos vagy fekete?

Bivi76

Soha nem mennék át sehova. Mindig Barcás voltam, vagyok, leszek. Az, hogy nálunk sokkal profibbak, az meg tény. Nem lehet megírni az igazságot? Csak egy példa. Amíg náluk egy francia, Aranylabdás egykori zseni volt az edző, aki zsinórban 3 BL-t nyert, addig nálunk két szerencsétlen, amatőr, no name, spanyol. Aztán lehetne sorolni a többit is.

GoalGero

Reál messze nem a leggazdagabb 🙂

Robi71

Olmo játéklehetőségért ment el. Nem mindenki Messi, hogy 17 évesen felkerüljön a nagy-csapatba. . Szerintem neki itt a helye…igaz, márt itt kellett volna lennie. Fáziselmaradásba vagyunk…nekünk jelenleg csapatgerincet kell felépíteni és nem extrákat igazolni. A drága sztárokat hagyjuk másokra, akik ott tartanak.

Faramuci69

Szerintem jó irány a fiatal, labdabiztos, spanyol (exbarcás) játékosok megkeresése. Minden a pénzről szól, de nekünk ki kell játszani a nosztalgia faktort, ha az hoz 10-20%-ot.
Olmo helyére ott van Dzoboszlai és részben Moriba is 🙂
Nem tudom, hogy bevállna-e, de inkább , mint egy újabb brazil vagy francia.

Robi71

Csúcsdíszt csak akkor veszed meg, ha már megvan a fenyőfa. Csapatot kell építeni és Olmo alapkő leshet. Lépéshátrányban vagyunk és ezt sok szurkolónak nehéz elfogadni….lásd haalandozók.

Robi71

Rakuten nem hosszabbítja meg a szerződését a klubbal.

benedek355

Tebas Ceferin embere. Ceferin érdeke, hogy a Barcelona és a Real ne legyen olyan domináns/népszerű az elkövetkező pár évben. Ha nem ők a legnépszerűbbek, akkor nem tudják elindítani a szuperligát. Tebas (/a liga) szigorú szabályai miatt, nem tudnak úgy erősíteni, mint a többiek.(más kérdés, hogy a Real még így is összehozhatja a két legnagyobb nevet)
Értem én, hogy az egyik indok a szigorra, hogy megóvja a csődtől a klubokat, de itt inkább az érdekek dominálnak és az, hogy az UEFA és az égisze alatt lévő bajnokságok életben maradjanak/ne csak futottak még kategóriába tartozzanak.

GoalGero

Olmo nem rossz játékos de ennyiből jöhetett volna Saul.

De egy ilyen csapatot el tudnék képzelni 3ev múlva akár.

Stegen
Dest Araujo Garcia Baldé/Grimaldo
Olmo Kessie Pedri
Fati Depay Dembelé/Adama/Demir

Sok múlik azon a fiataljaink hogy fejlődnek.Ha Fati ugyan ott folytatja ahol a sérülése előtt én nem félek a jövőtől:)

Zöldbéla

Hamar “kiraktad” a csapatból FDJ-t!

GoalGero

Elfelejtettem😅

Mindegy

meg a világ futballistáinak még vagy 20 %-a…
nem kell ezeket komolyan venni..aki igazán ide vágyik és a klubnak is szüksége van rá az itt van ( Depay) ..Alaba pl jött volna olyan anyagi feltételekkel mint ő ?

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x