Xavi nagyra becsüli a Barcelona tinédzserét, Gavit

‘Még csak 17 éves, de úgy játszik, mintha 30 lenne’

Xavi nagyra becsüli a Barcelona tinédzserét, Gavit

Xavi a Barcelona középpályásáról, Gaviról beszélt, és egyértelművé tette, hogy nagy rajongója a klub legújabb sztárcsemetéjének.

Gavi még csak augusztusban töltötte be a 17. életévét, de ebben a szezonban Ronald Koeman irányításával már betört az első csapatba.

A tinédzser már most úgy néz ki, hogy a klub és a válogatott középpályása lesz, és Xavi tudja, hogy különleges tehetség.

“Ő egy olyan srác, akinek rengeteg esze van. Az lep meg a legjobban, hogy még csak 17 éves, és úgy küzd, mint egy 30 éves srác” – mondta.

“Már 17 évesen megmutatja, hogy képes a legmagasabb szinten is helytállni. Ez hihetetlen. Technikailag nagyon jó, és a fizikai adottságai is megvannak ahhoz, hogy sikeres legyen. Minden megvan benne a sikerhez, és nagy jövő áll előtte.”

Forrás | Diario AS

Persze Xavi a jövőben akár a Gavi menedzsere is lehet valamikor. A klublegenda nem csinált titkot abból, hogy az az álma, hogy hazatérjen és a Barca edzője legyen karrierje egy pontján.

Xavi jelenleg a katari Al Sadd csapatához szerződött, de nemrég elismerte, hogy “minden lehetőségre nyitott” a spekulációk közepette, hogy ő válthatja Ronald Koemant a Camp Nouban.

 

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x