Koeman sajtótájékoztatója a Rayo elleni bajnoki előtt

“Felkészültünk a holnapi mérkőzésre, így minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a Rayo elleni mérkőzést.”

Koeman sajtótájékoztatója a Rayo elleni bajnoki előtt
“Holnap azzal a Rayóval találkozunk, akik tavaly megnehezítették a dolgunkat a Király Kupában. Ott kell folytatnunk, ahol az utolsó meccseken abbahagytuk, amelyeken jól tettük a dolgunkat.”
“Nem hiszem, hogy van megoldás arra, ami akkor történt, amikor elhagytam a Camp Nou-t. Ez egy társadalmi probléma. Ők nevelési problémákkal küzdő emberek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen normák és értékek vannak. A stadionban a hangulat ennek az ellenkezője volt, és nem szabad foglalkozni ezekkel az emberekkel.”
“Azt akarjuk, hogy Dembélé velünk maradjon. Ő egy fontos játékos, különféle kvalitásokkal a támadósorban. Azt akarjuk, hogy megújítsa a szerződését, de ha ő ezt nem akarja, akkor fel kell mérnünk, hogy miképpen nézzünk szembe a helyzettel.”
“Felkészültünk a holnapi mérkőzésre, így minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a Rayo elleni mérkőzést.”
“Kun Aguero sokat fejlődött fizikálisan, de még nem áll készen arra, hogy 90 percet játsszon.”
“Folyamatosan javítjuk a dolgokat, nemcsak az eredményeket kell nézni. Tudom, hogy csalódás volt mindenki számára a Madrid elleni eredmény, de van elég szempont, ami alapján elégedettnek kell lennünk azzal, ahol tartunk. Azt azonban elismerem, hogy a dolgok elsősorban az eredményektől függnek.”
“Nehéz időket élünk? Minden attól függ, hogy nyersz-e vagy sem, a nagyobb csapatokban pedig mindig nagyobb a nyomás. Ancelotti sok klubnál volt, és tökéletesen tudja, hogyan kell ezeket elviselni. És igen, beszéltünk erről, és ő bátorított engem.”
“A vasárnapi mérkőzést élveztem, na nem a végeredmény miatt, hanem a hangulatot…A meccset apró részletek döntötték el, mert nem érdemeltünk vereséget. Nem volt szerencsénk.”
“Mindannyiunkat aggaszt a sok sérülés, amiket láttunk eddig és amiket elszenvedtünk. A sajtóban tegnap megjelent, hogy ezek miatt dühös vagyok. Igen, ez igaz, de minden nap beszélünk erről, és nem kell túldramatizálni a helyzetet. Nincs kitűzve pontos dátum Araújo, Pedri és Dembélé visszatérésére.”
“Demir nagyon fiatal, a szezon elején megvoltak a percei, de nem könnyű elérni a Barça-szintjét, várnia és ki kell használnia a lehetőségeit. Riqui Puig posztján nagy a verseny a csapatba kerülésért. Nekünk azokat kell kiválasztanunk, akik a legjobbak a csapat számára.”
“Sokkal nagyobb a nyugalom a klubon belül a beszélgetésünk után. Mindannyian tudjuk azonban, hogy minden az eredményeken múlik.”
“Ansunak volt némi kellemetlensége, de nem a korábban elszenvedett sérüléséből kifolyólag. A holnapi játéka még mindig kérdéses. Felvettük a listára, és holnap reggel eldöntjük, hogy utazhat-e.”
“Memphis nem tudott meghatározó lenni az elmúlt meccseken, de kritikus önmagával szemben, és igyekszik javítani a dolgokon. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy fejlődnie kell.”
“Ha egy játékosnak problémája van, beszélek vele és az orvosokkal is. Egy edző soha nem küld pályára olyan játékost, akiről az orvos azt mondja, hogy nincs megfelelő állapotban. Ha az orvos azt mondja, hogy nincs jól, akkor nem játszik. Az orvos nálam erről sokkal többet tud. Ha egy fontos meccs vagy egy döntőről van szó, akkor esetleg vállalhatsz kockázatot, de mindenért az orvos a felelős elsősorban – ilyen helyzetekben.”
“Nem féltem, amikor elhagytam a stadiont. Megvannak a képek. A feleségemmel voltam, két emberrel a hátam mögött, akik mindent dokumentáltak. Nem féltem, sőt egy pillanatra azt gondoltam, hogy kiszállok az autóból, de aztán jobbnak láttam, ha nem teszem és elhajtok.”
“A Barcelonának minden meccsen a győzelemre kell törekednie.”
3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
24 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Red Cule

Adjanak neki évi bérletet, szeret meccsekre járni, szereti a hangulatot. Mondjuk, én is (igaz, még nem adatott meg Barcelonában), de nekem eszemben sincs edzőként bemutatkozni.

jancsipapa

Szerinte nem érdemeltünk vereséget.Szerintem meg -sajnos – igen…

Robi71

A meccs előtt pesszimista hangulat volt itt a blogon is….és az is maradt a meccs után is. Vereséget vártunk és az is lett. Ez mindent elmond. Nincs mit szépíteni a dolgokon.

Nagybarcelona

https://barcauniversal.com/man-city-and-bayern-munich-set-to-battle-it-out-for-barcelonas-e100-million-rated-midfielder/ De Jongèrt 100 milliót ajánlana a City ès a Bayern. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ennyièrt elgondolkodnèk rajta. Ez 3-4 játèkos ára, ès ő keresi a legtöbbet, nettó 17 milliót.

Nagybarcelona

A Newcastle ès a MU is edzőt keres, ami nehezítenè a Barca dolgát, mind a 2 Ten Haagot nèzte ki, anyagiakban viszont nem tudjuk felvenni velük a versenyt.

Barca79

Ten Haag nem akar Barcelonaba jonni megmondta, en ugy ertettem sehova nem akar neki jo Hollandiaban.

MBarca93

Mikor mondott ilyet? Lemaradtam, pedig jó lenne nekünk

Nagybarcelona

Gnabry szerint Dembele jobb játèkos, mint Mbappè 🙂

Dr Mouse

Nehéz szavakat találni Koemen kinyilakozására…
Annyi közhelyet hordott itt össze, hogy az csoda – és semmivel nem leszünk elöbbre vele.

Robi71

Te ezzel egyetértesz?

Bivi76

Ha nem lenne sérülékeny, és agyban is ott lenne Dembelé, bizonyíthatná hogy jobb Mbappénál. Dembi kétlábas, rettentően gyors, és rendkívül technikás. Szerintem jobb képességekkel rendelkezik, mint a jövő nyáron a Real Madridba igazoló honfitársa.

Zöldbéla

Dembele kb.: Balotelli II.

Robi71

Az, hogy valaki mennyire jó fejben dől el, nem a lábakban. Ameddig te ezt nem érted meg, mindig fordítva fogsz ülni a lovon.

Bivi76

Azért írtam azt, hogyha agyban is ott lenne….

Robi71

De nincs. Ha ott lenne, akkor ő villamos. 🙂

Robi71

Ha azt mondom, hogy Messi-hez képességnem nem Neymar áll a legközelebb, hanem…Salah, akkor azt szentségtörésnek veszed?

Bivi76

Nem veszem annak. Ki vagyok én, hogy eldöntsem ki a jobb? Van saját véleményét, nálam Neymar extraképességű játékos. Szalah is óriási sztár. Nem ellenőrzött ellenkeznék ha leszeretnénk igazolni, bár nem tartozik már a “fiatal” generációhoz.

Robi71

Ha csak 2-3 évben gondolkornék, akkor hamarabb igazolnám le a Salah-Lewa párost, mint a Haaland-Mbappé. Több garancia van bénnük a sikerre. Persze, ha hosszútávon gondolkodok, akkor más a helyzet.

Barca 30

A 4 közül egyik sem közelíti meg és nem is fogja MESSIT.

Zoli1975

Estadio de Vallecasban lehozzuk kapott gól nélkül, pezsgőt bontok 🙂 Visça el Barça!

Zoli1975

Riqui Puig 64 [!!!] percet játszott a 2021/22-es bajnoki szezonban.comment image
Kép forrása: understat.com/team/Barcelona/2021

Barca79

vigyorog – beszarok.

Robi71

Joker 🙂

Robi71

A Rayo keretének összértéke 53 millió (ebből 12 millió a Bilbao-ból kölcsönbe érkezett Unai Lopez)….annyi, mint az örök ígértet, sérült Dembélé-jé. 🙂

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x