Koeman sajtótájékoztatója a Rayo elleni bajnoki előtt

“Felkészültünk a holnapi mérkőzésre, így minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a Rayo elleni mérkőzést.”

Koeman sajtótájékoztatója a Rayo elleni bajnoki előtt
“Holnap azzal a Rayóval találkozunk, akik tavaly megnehezítették a dolgunkat a Király Kupában. Ott kell folytatnunk, ahol az utolsó meccseken abbahagytuk, amelyeken jól tettük a dolgunkat.”
“Nem hiszem, hogy van megoldás arra, ami akkor történt, amikor elhagytam a Camp Nou-t. Ez egy társadalmi probléma. Ők nevelési problémákkal küzdő emberek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen normák és értékek vannak. A stadionban a hangulat ennek az ellenkezője volt, és nem szabad foglalkozni ezekkel az emberekkel.”
“Azt akarjuk, hogy Dembélé velünk maradjon. Ő egy fontos játékos, különféle kvalitásokkal a támadósorban. Azt akarjuk, hogy megújítsa a szerződését, de ha ő ezt nem akarja, akkor fel kell mérnünk, hogy miképpen nézzünk szembe a helyzettel.”
“Felkészültünk a holnapi mérkőzésre, így minden esélyünk megvan arra, hogy megnyerjük a Rayo elleni mérkőzést.”
“Kun Aguero sokat fejlődött fizikálisan, de még nem áll készen arra, hogy 90 percet játsszon.”
“Folyamatosan javítjuk a dolgokat, nemcsak az eredményeket kell nézni. Tudom, hogy csalódás volt mindenki számára a Madrid elleni eredmény, de van elég szempont, ami alapján elégedettnek kell lennünk azzal, ahol tartunk. Azt azonban elismerem, hogy a dolgok elsősorban az eredményektől függnek.”
“Nehéz időket élünk? Minden attól függ, hogy nyersz-e vagy sem, a nagyobb csapatokban pedig mindig nagyobb a nyomás. Ancelotti sok klubnál volt, és tökéletesen tudja, hogyan kell ezeket elviselni. És igen, beszéltünk erről, és ő bátorított engem.”
“A vasárnapi mérkőzést élveztem, na nem a végeredmény miatt, hanem a hangulatot…A meccset apró részletek döntötték el, mert nem érdemeltünk vereséget. Nem volt szerencsénk.”
“Mindannyiunkat aggaszt a sok sérülés, amiket láttunk eddig és amiket elszenvedtünk. A sajtóban tegnap megjelent, hogy ezek miatt dühös vagyok. Igen, ez igaz, de minden nap beszélünk erről, és nem kell túldramatizálni a helyzetet. Nincs kitűzve pontos dátum Araújo, Pedri és Dembélé visszatérésére.”
“Demir nagyon fiatal, a szezon elején megvoltak a percei, de nem könnyű elérni a Barça-szintjét, várnia és ki kell használnia a lehetőségeit. Riqui Puig posztján nagy a verseny a csapatba kerülésért. Nekünk azokat kell kiválasztanunk, akik a legjobbak a csapat számára.”
“Sokkal nagyobb a nyugalom a klubon belül a beszélgetésünk után. Mindannyian tudjuk azonban, hogy minden az eredményeken múlik.”
“Ansunak volt némi kellemetlensége, de nem a korábban elszenvedett sérüléséből kifolyólag. A holnapi játéka még mindig kérdéses. Felvettük a listára, és holnap reggel eldöntjük, hogy utazhat-e.”
“Memphis nem tudott meghatározó lenni az elmúlt meccseken, de kritikus önmagával szemben, és igyekszik javítani a dolgokon. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy fejlődnie kell.”
“Ha egy játékosnak problémája van, beszélek vele és az orvosokkal is. Egy edző soha nem küld pályára olyan játékost, akiről az orvos azt mondja, hogy nincs megfelelő állapotban. Ha az orvos azt mondja, hogy nincs jól, akkor nem játszik. Az orvos nálam erről sokkal többet tud. Ha egy fontos meccs vagy egy döntőről van szó, akkor esetleg vállalhatsz kockázatot, de mindenért az orvos a felelős elsősorban – ilyen helyzetekben.”
“Nem féltem, amikor elhagytam a stadiont. Megvannak a képek. A feleségemmel voltam, két emberrel a hátam mögött, akik mindent dokumentáltak. Nem féltem, sőt egy pillanatra azt gondoltam, hogy kiszállok az autóból, de aztán jobbnak láttam, ha nem teszem és elhajtok.”
“A Barcelonának minden meccsen a győzelemre kell törekednie.”
2.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x