Sergi Barjuan újabb két fiatalt hívott a felnőtt csapat edzésére

Esély a fiatal duónak

Sergi Barjuan újabb két fiatalt hívott a felnőtt csapat edzésére

A Barcelona ideiglenes edzője, Sergi Barjuan péntek délelőtt behívta az első csapat edzésére a Barca B fiataljait, Abde Ezzalzoulit és Alvaro Sanzot.

Abde egy marokkói balszélső, aki csak a nyári átigazolási időszakban érkezett a Barcelonához a Herculestől 2 millió euróért. A 19 éves játékos eddig hatszor lépett pályára a Barca B csapatában ebben a szezonban.

Alvaro Sanz eközben egy 20 éves középpályás, aki 2015 óta van a klubnál, és a 2021-22-es idényben is állandó szereplője volt a Barca B-nek.

Úgy tűnik, a duónak jó esélye van arra, hogy a szombati mérkőzésre a keretben legyenek, Barjuan pedig mindkét játékosról beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

“Való igaz, hogy lehet esélyük. Sok a sérülés, és a hiányzók miatt meg kell próbálnunk kiegyensúlyozottá tenni a csapatot” – mondta.

“Ez a két játékos talán adhat valamit a csapatnak, majd meglátjuk”.

A csapat a szombati, Alaves elleni mérkőzés előtt végigjárta az edzéseket, bár nem volt ott Sergi Roberto, aki a csoporttól külön dolgozott. Ansu Fati is hiányzott, ami azt jelenti, hogy ő is kihagyja az Alaves elleni mérkőzést.

 

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
29 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona

Lassan a Juvenil A-ból hozzuk fel a játèkosokat. 🙁 Igaz Gavit ès baldèt is onnan hoztuk. Nemrèg írtam, a Juvenil A-ig “leraboltuk” az utánpótlást. Fábián Luzziról tud valaki valamit? Állítólag a spanyolok legnagyobb remènysège csatár poszton, 17 èves, a Juvenil A-ban, mègsem viszik feljebb, pedig a B-ben csak a kölcsön vett 24 èves Rodado van csatárkènt.

Dr Mouse

Kevés… el kell érni, hogy a csapat átlagéletkora 20 év alá menjen,,,,,:(:(:(

Árpi

🙁
te mit tennél ebben a helyzetben ?
próbálj meg a földön maradni 🙂

Árpi

onnan hozunk ahonnan lehet ebben a helyzetben…inkább örüljünk hogy van hová nyúlni 🙂

Nagybarcelona

Nem szoktam felülni a pletykáknak, de 1 hónapja, sokadszorra olvasom, Xavi első igazoláskènt Kingsley Comant kèri. Aki kijelentette, mèg egy sèrülès, ès befejezi. 80 millió az ára.

Robi71

Te elhiszed, hogy Xavi vagy bármelyik másik edző a kinevezése előtt elmondja, hogy nála kik kerülnek előtérben és kik háttérben vagy kiket igazolna? Csak egy elme-roggyant tenne ilyent.
Amúgy azzal semmi baj, ha valaki a Bayern kezdőjéből szemezget…ráadásul egy 25 éves balszélsőt. Remek játékos. 2-3 évvel ezelőtt valóban azt mondta, hogy befejezi ha újra kiújul a sérülése, amiért hosszú időt kellet kihagyna.

Olympos

Coman sérülés miatt idén sem volt sokat a pályán. De illene a csapatba. Elnézést, a betegszobába.

Olympos

Nem értem, hogy mi miért sírunk meg panaszkodunk itt folyton, amikor az elnök elvárása nem más, mint hogy a csapat harcban legyen minden trófeáért.

Tudjuk, amit Ő mond, az úgy is lesz. Igaz, eddig konkrétat csak egyet mondott, csak Ő képes meggyőzni Messit a maradásról. Sikerült. Csak a feltételeket nem teremtette meg hozzá. Mert nulla tervvel lett elnök (elnézést, egy volt, a rokonok bevitele a klubba), mert elnöksége első 2-3 hónapjában mindennel foglalkozott, csak azzal nem, amivel kellett volna. Azóta meg csak sodródik az árral, semmit nem tud kontrollálni. Maximum elkésve, mint tette ezt az edzőkérdést illetően. Hiszen tegnap elismerte, későn lépett Koeman menesztésével, ezért vállalja a felelősséget. Miben is jelentkezik ez meg? Semmiben. A szokásos politikai lózung.

Faramuci69

Laportat nehez meg megitelni. Utolag mindig konnyebb donteseket hozni. Koeman Barca legenda, nem lehetett konnyu kirugni, hideg fejjel meginkabb nehez ugy. Azert rendesen csobehuztak a nem tul rutinos palit. Az elnok ezt tudta.
A Messi ugyet nem latjuk tisztan. En is sajnalom Leot, de tul gyorsan all at a teveb@$ok csapataba, ezert az en szememben valahol arulo is. Egy nagyobb hitel felvetele komoly felelosseg. Mondjuk ezert nem ertem minek rogton stadiont epiteni, de lehet megint csak kivetitem a hazai kozeget, es tul reagalom.
Szerintem sokkal tobb tervve van mint Bartonak, komolyabb csapatai is. Lassuk jon- e Xavi. Vele sztem nem lehet politikus modon szorakozni, mert a nepharag elobb vinne el Laportat. Persze kicsinalni mint Pepet, meg lehetne, de at Rosell ugykodese volt, raadasul Pepnek voltak komoly ajanlatai.

Olympos

Messi áruló? Ezt most komolyan is gondolod?
Látom a média meggyőzött.
Erre csak egy Mark Twain idézettel tudok válaszolni.
“Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket.”

Dr Mouse

Én is így gondolom. Messit olyan helyzetbe hozták, hogy nem volt más választása, – elment.
Egyébként megkérdezem Faramucitól: – mindenki “áruló” aki ma nem játszik a Barcában?

Nagybarcelona

Nagyon könnyű Laportát megítèlni. Mièrt nem hosszabbított Messivel a szerződèse lejárta előtt? Több helyen le lett nyilatkozva nem kapott Laportától hosszabbítási ajánlatot addig. Marca szerint 400 körül a bèr, Messivel 440 a 97-es Limit helyett. Puff neki. Tènyleg olyan, mintha a semmibe írnám ès linkelnèm a szavakat. Sokadszorra írom ezt is, mèg csak reagálni se reagál senki. Nekem lassan úgy jön le, hogy Laporta kb akkora balfèk, mint Bartó. Ha nem èrjük el a BL-t akkor nagyobb.

Nagybarcelona

Mèg mielőtt valaki ellenállhatatlan vágyat èrez, hogy nyomja ide a mínuszt, kíváncsi lennèk, hogy mit gondoltok, mièrt nem hosszabbítottak Messivel a szerződès lejárat előtt. Segítek, adok 3 lehetôsèget
1. Messi nem akart maradni, Messi ès családja, barátai, játèkostársak hazudnak
2. Laporta egy óriási balf.sz, elnèzte az időpontot, lejárt Messi szerződèse
3. A sajtóban megjelenteknek megfelelően Ferran Reverter ès Perez lebeszèlte a hosszabbításról, a CVC megkötèsèről, ami azonos a 2-es ponttal, egy óriási balf.sz volt, mert nem hosszabbított vele a szerződès lejárta előtt.

Barca79

Mert nem lehet megfizetni, es te ezt meg mindig nem tudod!:D

Barca79

It was previously revealed that Messi’s last contract paid him $674 million over the four-year term ($168.5 million per year)

Nagybarcelona

40 millió volt a fizetèse nettóban, bruttó 70. Az új szerződèse alapján nettó 20, bruttó 35. Ez nem fèrt bele, mert lejárt a szerződése, ès így új igazolásnak számít. Azèrt, mert távozott 40 millióval tartozunk neki (Bartó fèle hűsègbónusz) ès a szakèrtők 120 milliós bevètelkiesèst jósolnak, csak miatta. Legalább nèzz utána, ha okos akarsz lenni velem szemben.

Nagybarcelona

Javítok, most lett volna az új szerződèse 30-35 nettó, 60-70 bruttó. (règi fele)Minden más igaz. Ehhez mèg ha nem indulunk a BL ben
https://www.google.com/amp/s/amp.marca.com/en/football/champions-league/2021/05/04/60919d4146163f98478b46f9.html idèn 100 milliós bevètelünk volt, ez kiesik. Ez mèg lemaradt az előbb.

Robi71

Összetett. Messi belefáradt mindent (is) magára vállalni. Iszonyat utolsó 3-4 éve volt…minenki (vezetők, edzők, játékosok) vele takaróztak.
De ha mégis maradni akart (volna), akkor ebben akadály volt a távozni nem akaró/tudó játékosok (Cou, Dembi, Umtiti).

Nagybarcelona

Szerintem maradt volna, Agueronak a legjobb barátjának nem hazudott volna. Azt írta a sajtó, ha hosszabbít a lejárat előtt a La Liga nem tud mit kezdeni. A Csk-k lemondtak a fizetèsük egy rèszèről, így a többieket regisztrálni tudták. Ezen kívül azt sem èrtem, Messi hogy nem fèrt bele így sem a lejárat után? Az 1 a 4-hez szabály alapján lemondott a fizetèse felèről, Griezmann távoztával 30+ millió szabadult fel, azaz megvan az 1 a nègyhez. Itt csakis Laportáèkon múlt minden. Nem akartak ráfordítani annyi pènzt, amennyit kèrt. Ahogy írtam, nèlküle óriási a marketing, szponzori kiesès, kevesebb a nèző ès ha nem lesz BL mèg 100 millióval több.
https://www.google.com/amp/s/amp.sport.es/en/news/barca/the-consequences-of-messis-barcelona-contract-expiring-on-wednesday-11869822
Szóval lejárt a szerződèse, de a nevèvel mèg visszaèlhettek, ès fèláron adták a mezeit, miután távozott. Konkrètan ez meg undorító dolog volt.

Katalan1

Messi maga mondta az utolsó interjújában, hogy maradni akart. Azt gondolom, a családja miatt.

Barrto és Laporta is hibás..Egyikük sem akarta szerintem meghosszabbítani Messivel a szerződést a kora miatt, amit butaságnak tartok.

A PSG-nél szenved, mert nincs meg igazából a helye, Ráadásul a támogatást sem kapja meg a többiektől. A francia bajnokság fizikailag erősebb, mint a spanyol.

Robi71

Nehéz követni a gondolatmenetedet. A kora miatt nem akartak szerződni vele? ….ez új nekem.
Messi PSG-s teljesítményét a BL győzelemhez köti mindenki. Ehhez tavaszra kell összeálljon a csapat és Messi is akkor kell csúcsformába lendülni. Nem egyszerű edzői feladat.

Katalan1

Sajnos el tudom képzelni, hogy a 34 éves Messivel már nem terveztek tovább. Új korszakot akart Laporta. Már irogatja a sajtó, hogy Messinek a bajnokságban nem megy a játék. Nem lött még gólt.

Olympos

Ha Messivel a kora miatt nem tervezett Laporta, akkor ezen gondolat alapján Bartomeu és Koeman döntése is helyénvaló volt Suarezzel kapcsolatosan. Csak van egy bibi. Laporta mindenkit hülyére vett azzal, hogy CSAK Ő képes meggyőzni Messit a maradásról.

Robi71

Az igazi klasszis olyan, mint a jó bor. Mi elengedtük Messi-t, Suarez-t…a Real megtartotta Modric-t és Benzema-t. Ez jeleni a különbséget jelenleg.

Barca 30

2-3

Nagybarcelona

?

sunt

Fiatalnak akkor van esélye, ha az aktuális edző lát benne fantáziát. Barjuan még fél éve sincs a B-nél, de nyilván máris lát fantáziát egyesekben Majd kiderül, hogy mások is osztják-e róluk a véleményét. Ha igazolásra nincs pénzünk, akkor nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy házon belül ne találjuk meg a legjobbakat.

Zoli1975

Sergi Roberto 3 hétig nem lesz bevethető. Jobbulást! 😉

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x