Sergi Barjuan újabb két fiatalt hívott a felnőtt csapat edzésére

Esély a fiatal duónak

Sergi Barjuan újabb két fiatalt hívott a felnőtt csapat edzésére

A Barcelona ideiglenes edzője, Sergi Barjuan péntek délelőtt behívta az első csapat edzésére a Barca B fiataljait, Abde Ezzalzoulit és Alvaro Sanzot.

Abde egy marokkói balszélső, aki csak a nyári átigazolási időszakban érkezett a Barcelonához a Herculestől 2 millió euróért. A 19 éves játékos eddig hatszor lépett pályára a Barca B csapatában ebben a szezonban.

Alvaro Sanz eközben egy 20 éves középpályás, aki 2015 óta van a klubnál, és a 2021-22-es idényben is állandó szereplője volt a Barca B-nek.

Úgy tűnik, a duónak jó esélye van arra, hogy a szombati mérkőzésre a keretben legyenek, Barjuan pedig mindkét játékosról beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

“Való igaz, hogy lehet esélyük. Sok a sérülés, és a hiányzók miatt meg kell próbálnunk kiegyensúlyozottá tenni a csapatot” – mondta.

“Ez a két játékos talán adhat valamit a csapatnak, majd meglátjuk”.

A csapat a szombati, Alaves elleni mérkőzés előtt végigjárta az edzéseket, bár nem volt ott Sergi Roberto, aki a csoporttól külön dolgozott. Ansu Fati is hiányzott, ami azt jelenti, hogy ő is kihagyja az Alaves elleni mérkőzést.

 

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x