A karmester visszatért

A karmester visszatért

 

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
57 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoli1975

Nagyon remélem, hogy ismét egy jó éra kezdetének lehetünk szemtanúi!

Buli78

Úgy legyen.

altopasso

Az utóbbi időszak legjobb igazolása lehet.

Buli78

Sok sikert Maestro

Nagybarcelona

Nem hivatalos. Az Al Sadd bejelentette, a Barca szerint nincs megállapodás, ezt több helyen megerősítettèk. A Barca nem akarja kifizetni az 5 milliót, ès Laporta sem utazik.

Nagybarcelona
Nagybarcelona

Lehet Xavi fogja kifizetni a lelèpèsi pènzèt, ahogy tette azt Koeman a holland válogatottak, aztán tartozunk nekik.
https://www.football-espana.net/2021/11/05/xavi-al-sadd-barcelona-statement

Mindegy

Xavinak örülök nagyon!!!
Ez az 5 misi de inkább az összevisszaság, hogy az egyik fél bejelenti másik nem, mindnkettő megsértődik valamin stb stb. viszont nagyon agaszt..nyilván nem látjuk át a teljes történetet de Laporta megint (a másik messi) full amatőrnek tűnik…

Zoli1975

Hivatalos keret a Celta Vigo elleni idegenbeli bajnoki meccsre.
comment image
Kimaradók: Agüero, Dest, Piqué, Dembélé, Braithwaite, Pedri, Sergi Roberto, Neto (sérülés). Força Barça!

Last edited 1 hónapja by Zoli1975
Lackó

Xavi kifizette az 5millát maga.Ennyi Koemanról.Szerettem,de totál csalódás és csőd.Legenda pénzért.Mehet vissza a megye2-be ahol eddig is lett volna a helye.

barcanoticias

A Barcelona 2,5 millió eurót fizet az Al Saddnak, ahogy Xavi is. Így válik lehetővé az érkezése a Camp Nouba. [as]

Nagybarcelona

Koeman 7 milliót fizetett saját pènzből, Xavi 2,5 milliót, ott a cikk, linkeltem. Nem .rokmèregetès, de nem bírom az igazságtalanságot. Amúgy mind a 2-nek tartozni fogunk, mert a szerződèsükbe belekerült, hogy idővel kifizetjük. Van itt pár ember aki uszítására sokan felültök, èn még akkor is kapom a negatívumot, ha linkelem a törtènèseket.

Robi71

Én is linkeltem…az Everton-nál annyira szabadulni akartak tőle, hogy a holland válogatottnál a fizetése 90-át az angolok állták csak távozzon….és ebből Koeman 7 milliót fizetett vissza a holland szövetségnek, csak mehessen a Barca-hoz. Hűha…ez aztán a hőstett. 🙂
….és most 12 milliót követel a Barca-tól a nagy semmiért!!!
Ez aztán az önfeláldozó cselekedet….egy igazi legendától. Ezért kár volt visszatérni.
Ez igazságtalanság? Meddig fényezed még ezt az amatőr dilettáns? Edzőnek analfabéta, de pénzt azt tud csinálni.

Olympos

Nem tudom minek kell még történnie Laportát illetően, hogy belássák, korábbi elnökségének sikereihez csak annyi köze volt, hogy jó időben volt jó helyen.

Idén elnök lett:

  • Konkrét terv nélkül.
  • Az utolsó pillanatban kaparta össze az elnökségéhez szükséges pénzügyi fedezetet, amelynek az lett az ára, hogy növelni kellett a vezetőségi tagok számát.
  • Nulla szponzor felmutatásával.(Amiről a héten a média írt, azok már Bartomeu idején is ott voltak a klub asztalán.)
  • Elfelejtette végrehajtani a LIGA által előírt bércsökkentést, amelynek következtében az átigazolások terén erősen megkötötte a saját kezét, bónuszként nem tudta megtartani Messit.
  • Új játékosokat hozott (még ha ingyen is), azelőtt, hogy a meglévők helyzetét (fizetések) nem rendezte (közte Messiét). Emiatt még mindig tart a LIGA általi büntetés.
  • És vannak még apróságok (pl. Collado sehol nem játszhat, rokonok álláshoz juttatása, költségvetési hókuszpókusz).
  • Májustól tartó szappanopera az edzőkérdést illetően (megy Koeman, marad Koeman, ment Koeman, jön Xavi?).
  • Szuperliga benne vagyunk, de a sociokkal nem szavaztatom meg, tehát nem is vagyunk benne.
  • CVC kérdése. Kell, majd valamiért (valaki miatt) még sem.

Mindez nyolc hónap alatt.

Nagybarcelona

Hasonlóan látom èn is. Az előző korszakában olyan emberekkel vette körbe magát, akik èrtettek a szakmájukhoz, közben ő aratta le a babèrokat. Most a “jobb kezei” is èrdekesnek tűnnek.
-Ferran Reverter tanácsolta Messi elengedèsèt, ő a Klub CEO-ja, gondolom a legnagyobb köze van a “kreált” 480 milliós hiányzhoz, ami miatt nem igazolhatunk 1 az1-ben, ő mèrte fel, hogy Messire fordított èvi 70 milliós bruttó fizetèsèt nem tudja “kitermelni”, miközben ma linkeltem, hogy Messi távozásával meghiúsult az új 70 (100 bónuszokkal) milliós szponzorszerződès, ès a szakèrtők szerint közvetve 120 milliós lesz az egyèb vesztesèg, illetve a CVC elutasítását is hozzá kötik.
-Alemany a sportszakmai vezető, egy Luuk De Jongot tudott összehozni 3 hónap alatt (többi igazolás már règen megtörtènt, csak nyáron lett hivatalos), az átigazolási szezon utolsó napjának utolsó perceiben, jött De Jong, ès sokan nem bírják felfogni, hogy elment Messi ès Griezmann, a Sevilla felajánlotta, vagy ő, vagy senki, 1 millióèrt. De persze Koeman akarta. Ehhez hozzávesszük, hogy nem tudott szabadulni a játèkosoktól, tudom nehèz, de Pjanic mègis elment mèg Törökországba is, csak hogy játszhasson, 3 hónap alatt nem volt nevesebb kèrője? Ugyanez igaz a többi játèkosra is? Griezmann esete is èrdekes, nyáron vègleg ment volna, Sault +15 milliót írtak, aztán 40-50 milliót, vègül ment kölcsönbe, utolsó nap, ès nem lehet tudni, kötelező e a vásárlás 40-èrt, ès ha igen, mikor?
Írtam, a 25 milliós Trincao ment ingyen kölcsön, ès nem èltünk a 16 milliós Rafa Mirrel akit 1 ève figyelünk, szintèn a Wolverhamptontól, mikor tudták, hogy Messi ès Griezmann távozni fog, ès az edző kp-t, ès csatárt kèrt.
Nem èltünk azzal a lehetősèggel, hogy a Tottenham Ndombelèt (kölcsön?)ès Auriert (Emerson ügyletben) illetve a MU Cavanit, ajánlotta fel, mert sokallták a fizetèsüket, közben eladtuk Emersont 12 milliós haszonnal, miközben a Betis 14-et kapott, ès ott játszott 2 èvet, most meg nincs jobb hátvèdünk. Úgy sem fèrt senki bele sem kölcsön, sem lejáró szerződèssel, hogy Messi ès Griezmann távozásával 150 millió szabadult fel a fizetèsi keretből, aminek ha a negyedèt nèzzük (1 a 4-hez) 37 millió fizetès fèrt volna bele, közben jól tudták, hogy a La Liga 97 milliós fizetèsi limitjèbe úgysem fogunk belefèrni a 480 milliós “kreált” hiány miatt. De sokan nem akarják megèrteni ezeket, ès mindenèrt Koeman volt a hibás. Mi lesz, ha ezt Xavival is el fogják játszani? Ja, már eljátszották, Laporta nem utazott el Katarba, amièrt ki kellett fizetni Xavi 5 milliós kivásárlási árát, aminek a felèt saját maga fizette. Minden egyes itt lèvő hírt linkeltem, megbízható forrásokból (Marca, Tribuna, Sport.es, Fabrizio Romano, Stb.) Mièrt könnyebb elhinni a “gyűlöletből” fakadó szubjektív vèlemènyt, mint a linkelt sporthíreket?

Robi71

Neked van belelátásod a klub belügyeibe? Tudod, hogy mért hoznak meg egy döntést, vagy miért nem? …feltételezés feltételezés hátán.
Mondtam, hogy egy szurkolónak nem politizálni vagy gazdasági szakértőt játszani kell, hanem nézni a meccset és kommentálni.

Robi71

 jó időben volt jó helyen.”???…ez valami rossz vicc, ugye?
A topklubok kémeket küldtek Barcelona-ba, hogy kiderítsék mi folyik ott. Mitől játszunk űrfocit…a gyerekektől a felnőttcsapatig.
És ehhez semmi köze sem volt Laporta-nak?
A klub vezetőtanácsát ki hozta össze?, az edzőket ki nevezte ki?, a La Massia-t ki emelte arra a szintre?, az átigazolási stratégiát ki tervezte meg?
Az, hogy a legjobb szakemberekkel vette körbe magát, az nem az ő érdeme?…ez az egyetlen dolga egy klubvezetőnek!

Olympos

Előbb az általam felsorolt, a “kiváló” vezető erényeit mutató pontokat cáfold. Volt terve? Volt letéti pénze? Hány szponzort hozott? Végrehajtotta a LIGA által az utolsó negyedévre vonatkozó kb. 35 milliós bércsökkentést? Büntetett a LIGA? Megszüntette már a LIGA a büntetést? Megtartotta Messit? Erkölcsösnek tartod a rokonok bevitelét a klubba? Határozott vezető az, aki hónapokig vacillál az edzőkérdésben? Határozott az a vezető, aki nem meri a sociok elé vinni a Szuperliga ügyét? Bátor az a vezető, aki nem mer egy általános bértárgyalást kezdeményezni (emiatt még 400 millió felett a bértömeg)?
Hány kérdésre adsz IGEN választ? Na annyit ér Laporta 8 hónapnyi munkája.

Robi71

Honnan tudod például, hogy nem Messi akar menni? 🙂
Te is és Nagybarcelona is felsoroltok olyan egyértelmű üzleteket, amiket még egy hülye is meglát, csak a klubvezetés nem….tényleg ilyen egyszerű dolgok ezek?
Barto elszórta a pénz rossz igazolásokra és fizetésekre. Ott egyértelmű volt a helyzet.

Olympos

Sajnos ilyen egyszerű. Laportát az első pillanatban elvakította a Szuperligából várható 300-350 millió. Ez nem jött, Attól kezdve mindennel késésben van, feje felett meg ott a LIGA szankciója.
Egy kérdésre azért adhattál volna egy IGEN-t. Direkt úgy is tettem fel a kérdést. Mert EGYEST érdemel Laporta. Nálam megbukott.

Robi71

A kérdésekre nem tudok se igennel se nemmel válaszolni, mert nincs rálátásom. Én csak az látom amit a meccseken produkál a csapat. Nyilván ezzel én sem vagyok elégedett.
Amúgy én rég óta nem értem mi folyik a klubnál…2012-ben kezdődött…és 2016 után teljesen elvesztettem a fonalat.

Nagybarcelona

Szóval felsoroltam Olympossal tènyeket, linkelve, de az nem igaz, Koeman viszont sz.r, mert te úgy gondolod. Fogadd már el, hogy szimpátia alapján ítèlsz meg dolgokat, mindig terelsz. Azóta nem írtad le, hogy mièrt sz.r Koeman. Most is terelni fogsz, hogy mèg mindig Koemanozok, mert nem bírod felfogni, hogy jelenleg az edző!(írok egy számot) 10, a vezetősèg 90%-ban felelős a jelenlegi helyzetèrt.

Robi71

Tények?….pletykák. Tény az ami megtörtént és bizonyítható. Gondolom Laporta nem köt meg nyilvánvaló, semmilyen hátránnyal (csak előnnyel) …ilyen nincs, ezt te is tudod…járó százmilliós szerződéseket csak hogy csődbe vigye az amúgy is csődközelbe levő klubot?

Robi71

A vezetőség a leghibásabb, ez egyértelmű…de ettől még az is igaz, …mondjuk ki tisztán…hogy kőman sz@r edző. Emellett pénzautomatának nézi a munkahelyeit….és ameddig van némi ázsiója, addig ezt még megteheti. Mindig lesz egy egzotikus ország, ahol elhasalnak tőle.

Nagybarcelona

Koeman nem egy top edző, ez egyèrtelmű, remélem Xavi az. Kèrdès itt ahogy sokszor írtam, megèri e kifizetni 20 milliót szezon közben edzőkre, vagy azt is játèkosra kellett volna fordítani. Leszögezem, Xavi az egyik kedvenc játèkosom, 98-tól szurkolok a Barcának, mikor kezdett itt kibontakozni. De èn hagytam volna Koemant èv vègèig, igazoltam volna neki játèkosokat, hagytam volna játszatni ès szoktatni a fiatalokat egy “direktebb” stílushoz, aztán nyáron hoztam volna Ten Haagot, ès ráhagytam volna remèlem elèg pènzből az igazolásokat. Úgy èrzem, Xavinak kevès a tapasztalata, óriási káoszba kerül vissza, ahol a vezetősèg ráhárítja az edzőre a felelőssèget, ès túlzott elvárásokkal terheli. Most már hajrá Xavi!

Barca79

Ten Haag-nak esze agaban sincs ide jonni edzonek, lenyilatkozta, mi koze neki Barcelonahoz? Neki olyan az Ajax mint Xavinak a Barcelona. Azert is jo mar most itt van Xavi innentol az igazolasok gondolom az o kezeben vannak. Masik a 17-20 eves fiataljainknak is jo hogy mar most itt van. Szerintem!:)

Nagybarcelona

-Csak azt látod, amit a meccsen produkál a csapat, ezèrt az edző rossz.
-Nem látod milyen játèkosok produkálják?
-Koeman levezènyelt 3 átigazolási szezont, szerinted, mikor a fèl kezdő távozott, ès nem jött senki, de a vezetősèg nem hibás
F.ck Logic

Robi71

Ha ez így van, akkor nyáron ő nem látta, hogy ezzel a kerettel nem elérhetők azok a célok, amit a vezetőség kitűzött elé? Nem volt képes felmérni a keret minőségét? …akkor enyhén szólva is amatőr edző.
Nem tudom mennyire voltak magasak ezek a célok, de gyanítom több, mint a bajnoki 9. hely. 🙂
Teljesen tisztában volt a helyzettel, de minek mondott volna le nyáron…és biztos volt benne, hogy nem rúgják ki bármi is lesz. Ha meg igen, akkor tele zsebbel távozik. Sajnos az utóbbi lett.

Olympos

Akkor terelés helyett válaszolok helyetted én a kérdésekre.
Nem. Nem. Nulla (nem). Nem. Igen. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem.

Nagybarcelona

Úgy kezded, hogy “Honnan tudod” ès úgy vègzed, hogy “ott egyèrtelmű volt minden”
-Akkor nem volt az edzőnek semmi felelőssège, most minden az edző felelőssège
-Akkor a játèkosok nem befolyásoltak senkit a döntèsben
-Akkor mindenki hajtott a meccseken, edzèsen fizikailag csúcson volt mindenki, most az edző a hibás, mert nem kèszítette fel megfelelően a játèkosokat
-Akkor az orvosok a topon voltak, az edző nem játszatta sèrülten a játèkosokat “Dembelè kezdő volt, mert fontos meccs volt”-aztán sèrülten játszott, most az edző tehet arról, hogy nem tud kiállítani egy felnőtt egèszsèges 11-et.
-Neymar nem tehet arról, hogy az utolsó pillanatban távozott, nem tudtuk pótolni, ès mindenki tudta, hogy van 220 milliónak, ès hüly.re vett mindenki, most az edző, meg a játèkos (Depay) tehet arról, hogy egyedüli bevethető felnőtt csatár, ès 10 milliót nem áldoztak tavaly tèlen az idehozatalára, pedig hiányposzt volt az övè.
“Kicsit” rèszrehajló vagy szimpátia alapján.

Robi71

Miért? Nem volt egyértelmű, hogy Barto igazolásainak 90% katasztrófa volt?….vagy hogy a miénk volt messze a legmagasabb bérkeret a topklubok között?
-mindig a vezetőség a felelős mindenért…a rossz edzői kiválasztásban is. De azt is tudjuk, hogy Barto-nál nem az edzői kvalitások voltak az elsők, hanem a feltétel nélküli “lojalitás”.
-Dembélé? ….aki ennek az agyatlan pojácának a pártját fogja ezek után még mindig, annak a szellemi képességet fogom megkérdőjelezni ( elnézést előre is). Senkit se tudok hibáztatni a klubnál miatta…leszámítva azt aki idehozta.
Mindenki tudta, hogy van 220 milliónk? …na ná, és másik 3-4 topklubnak egyaránt volt, még sem szórták el hasznavehetetlen játékosokra. Továbbra sem értem az összefüggést a mi 220 milliónk és Cou vagy Dembi ára között, hacsak nem azt, hogy nekünk csak ők kellettek és annyit fizettünk amennyit csak kértek értük. 🙂
Nálam egyértelmű, hogy a tulajdonosi szemlélet teljes hiánya okozta…a közpénzt pedig könnyen költhető…ahogy jött, úgy is ment.

Sándor62

T. barcanoticias!
Miért lett kicserélve a Xavis kép? Ha jól emlékszem, az a kép akkor készült, amikor 2015-ben bejelentette a távozását. Jelképes volt a cikkem első mondatához.
Sajnálom, de megfogadtam, az első beszólásig, nem tetszésig szerkesztek. Ezzel befejeztem.
Üdvözlettel, Sándor62
Ui.: GYLS voltam.

barcanoticias

A kép minőségével volt probléma nem a tartalmával… Sajnálom ha egy ilyen dologgal megsértettelek.

barcanoticias

Nagyon pixeles volt. Ha megtalálod nagyobb felbontásban nyugodtan állítsd be, de ne sértődjünk meg ilyen apróságon.

Nagybarcelona

Köszönöm a munkádat, tetszettek a cikkeid, lègy szíves ne hagyd abba. Lehet volt nèzeteltèrès köztünk, de becsülöm, azt a munkát, amit ebbe belefektetsz, ès remèlem fogsz is mèg ezután is.

messiaaaa

Nekem is nagyon tetszenek az írásaid, van benne egy csomó meló, de ez meg is látszik. Én szépen megkérlek hogy folytasd, bár ha nem fogod akkor én is szeretném megköszönni az eddigi munkád, volt foglalkozva az oldallal.

Dr Mouse

Kérlek, hogy ne ‘mondjál fel – sokan jónak tartottuk a munkádat!

Más. Sajnálnám ha Xavi most visszajönne a Barcához, – mert ezzel a csapattal nem sokat lehet kezdeni.
Most, ha a világ jelenleg legsikeresebb edzői közül választanának bárkit, az sem tudna komoly eredményt elérni ezzel a csapattal!
Mert nem jó a csapat kondiciója! Ma megnéztem a tv-ben a Liverpool-AM ismétlését. Ha a Mi játékosaink annyit futnának mint ezen a meccsen az angolok és a madridiak, – biztos többen meghalnának a túlterheléstől.
A Mi Csapatunkban volt két világklasszis, erre nem elküldték őket úgy, hogy egy eurót sem látott belólük a pénztáros?
Jöhet ide Klopp, vagy Tuchel, az se tudna mit kezdeni olyan játékosokkal akik a Barca B-vel évek óta nem képesek feljutni a 3. osztályból a 2.-ba.
Xavi tehetségét senki nem fogja kétségbe vonni, de ahhoz, hogy egy korábban Top-10-es csapat újra talpra álljon, pénz kell, rengeteg PÉNZ!
Nem is olyan régen az UEFA elltiltotta a Barcát egy, vagy másfél évre a játékos vásárlástól.
Én úgy látom, nem vagyunk megint messze egy ilyen büntetéstől…
Bár ne lenne igazam!

Nagybarcelona

Èn is így látom, de fontos az edző szemèlye is az átigazolások kapcsán, ha hagyják dolgozni. Ott van Klopp pèldája, okos igazolásokkal felèpített egy nagyon jó kis csapatot. Mi mèg ettől távol vagyunk, de okos igazolásokkal már tèlen, illetve nyáron is nagyot lèphetünk előre, akár lejáró szerződèsű, akár kölcsönvett (vásárlási opcióval) játèkosokkal.

Dr Mouse

Igen, de más top csapatokkal ellentétben a Barcának egyáltalán nincs pénze.
Csak tartozásai vannak…

Árpi

“Más. Sajnálnám ha Xavi most visszajönne a Barcához, – mert ezzel a csapattal nem sokat lehet kezdeni.”
Nem értek egyet de viszont érdekelne hogy akkor ki a megoldás szerinted?
+ még egy kérdés megfogalmazódott bennem…akkor szerinted Xavi miért vállalta el?

Dr Mouse

1./ Nem tudom a választ, ezt majd nálam okosabbak biztos megírják.
2./ Hogy miért vállalta el Xavi mégis? – Több oka lehet: honvágy, Barcelonának irtó jó a klímája szemben a dakarival. Vagy, minden volt barátja ehhez a városhoz kötik. Nem gondolom, hogy Xavi még dicsőségre hajtana, mert volt ő mát minden, – nyert VB-t, Eb-t, Bl-t, stb.
Csak megérzésem van, miszeritn Xavi nem buta, vajon ő mit lát ebben a jelenlegi játékos állományban? Mert én nem soka….

Robi71

Pedig te voltál a legprofibb szerkesztő. Mondom úgy, hogy itt vagyok majdnem az elejétől.

Olympos

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Sajnálom, hogy nem folytatod. Megértem, én sem szeretem, ha a tudtom nélkül belenyúlnak a már elvégzett munkámba. Egy dolognak viszont örülök, megtudtam kihez hasonlítottak. Véleményeket nem írtál, így nem tudom mire gondoltak. Egy közös vonást találtam. Precíz ember lehetsz. Bevallom, az első pár cikkednél utána néztem néhány feltüntetett adatnak. Egyszer sem találtam eltérést a valóságtól. Azóta automatikusan elfogadom amit írsz. Jól összeraktad a beharangozókat, volt formája, az idő múlásával pedig egyre inkább látszott, folyamatosan csiszolgatod. Még egyszer, sajnálom, hogy abbahagyod. De ez a Te döntésed. Köszi a munkát!

altopasso

Tényleg ne hagyd abba! Nekem is nagyon tetszenek a cikkeid! Ha kell, vagyunk itt egy páran, akik megvédünk/pártodra állunk! Kitartás!

Nagybarcelona

https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona-2021-11-05-messi-reportedly-wins-his-7th-ballon-dor/ bár már csak fèlig (meddig) èrint minket, állítólag Messi megnyerte a 7. aranylabdáját, ès ezzel a France Football kiadhatja a francia PSG játèkosának az első aranylábdájukat az első aranylabdásuknak. Fèlig-meddig, mert nekünk a 12,5-ik. 🙂

Robi71

Szerintem Lewa lesz…a közelébe sincs senki ebben a szezonban sem. A tavaly meglopták azzal, hogy nem osztották ki, de most kizártnak tartom, hogy ne ő legyen. Az elmúlt 4 szezonban jobb gólátlagot produkált, mint Messi vagy CR….és csak egyre jobb. Ez úgy mondom, hogy nálam nagyobb Messi fan aligha van,

barcanoticias

🚨🚨🚨A Newcastle United 55 millió eurót ajánlott az FC Barcelonának ter Stegenért. [Sky Sport DE]

Robi71

Talán a nyáron majd….mert most télen max 50 milliót költenek…és nem csak egy erősítésre lesz szükségük ahhoz, hogy bennmaradjanak. 🙂

Robi71

Xavi-t a következő szezonban kell majd értékelni. Ez Koeman “csapata”… ő alakította így a kinevezése óta. Ő ment bele a kompromisszumokba.
Hiányolt egy gólvágót és egy támadó középpályást….miközben sorban engedte el őket. Ja, mert magas volt a fizetésük….a kőember meg az gondolta, hogy hoznak neki helyettük ingyért, alacsony bérrel hasonló kaliberű klasszisokat. 🙂 Suarez helyett Cavani…. 🙂

Robi71

Én akkor sem fogom kritizálni Xavi-t, ha kipottyanunk a Liga-ból. 🙂

Zöldbéla

Úgy legyen! 🙂

Rijkaard után (14 év alatt) hat edzőt fogyasztott el a csapat. Ez nagyon sok!

Vilanova-t (ő lenne a hetedik) a sajnálatos elhunyta miatt nem rónám fel a klubnak!

Nagybarcelona
Nagybarcelona

https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/laliga/laliga-goes-examine-detail-operation-xavi_274609_102.html a La Liga vizsgálódni fog Xavi kinevezèse kapcsán az 1 a 4-hez szabály miatt. Remèljük ezt Laportáèk nem rontották el.

Barca79

masokat is vizsgal ez a szemet tebas?

Zoli1975

Xavi megérkezett Barcelonába! Üdv újra itthon Maestro!
comment image

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x