Napi átigazolási pletykák

Napi átigazolási pletykák

A Barça már teljes megállapodást kötött Ferran Torresszel, és a klub most a Manchester Cityvel tárgyal. [MARCA]

Mivel Raheem Sterling érkezése körülményes, Mateu Alemany Bernardo Silva vagy Ferran Torres szerződtetésének lehetőségét vizsgálja. [Diario Sport]

 

 

2.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
20 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kicsi85

Gerard Romero szerint a megallapodas Torres es a Barca kozott mar letrejott, a jatekos beszelt is Guardiolaval aki aldasat adta az atigazolasra, amennyiben a klubbok meg tudnak egyezni egymassal.

Last edited 5 hónapja by Kicsi85
Robi71

A tm szerint 50 millió

Bivi76

Adeyemi milliószor jobb játékos. 50 millió ezért a spanyolért? Ilyen anyagi helyzetben?Ugyanolyan történelmi bűn lenne,mint Griezmann leigazolása.

Kicsi85

Nekem nagyon tetszett a jateka amikor meg a Valenciaban volt,mindket szelen tud jatszani,de csak jo aron kene elhozni. Foleg igy hogy Dembelevel se tudjuk mi lesz es ha meg hosszabbit is,kerdes mikor serul meg megint.Mondjuk nem hiszem hogy most dobaloznank nagy penzekkel,mikor nincs mibol.
Ugyanitt ha jol olvastam Demir 2 meccsre van talan a kotelezo veteli opcio (10M) aktivalasatol,erdekes lesz figyelni,hogy rola is hogy dont a klub.

Robi71

Én láttam a City-ben is….meglep ha ilyen könnyen le mond róla Pep.

Kicsi85

Ha igaz a hir miszerint Pep mar rabolintot, abban az esetben csak arra tudok gondolni,hogy Ferran mindenkeppen vissza akar menni Spanyolba es Pep nem akar olyan jatekossal dolgozni,aki nem akar ott lenni.

Last edited 5 hónapja by Kicsi85
Maestro10

Te sem láttál sok City meccset az elmúlt másfél évben úgy látom. Torres a támadórészleg bármely posztján bevethető, kiválóan cselez, jól pressingel és a védekezésből is kiveszi a részét. Szóval alapvetően egy kreatív játékosról beszélünk, aki tökéletesen beleillene Xavi rendszerébe. Az egyetlen “negatívum” vele kapcsolatban, hogy spanyol, és Guardiola csapatában játszik. Tudom, ne is mondd. 🙂

Nagybarcelona

Nem zárják ki egymást. Èn mind a 2-t hoznám (ha Haalandra nem lesz pènz), mert ez a 2 a hiányposztunk (közèpcsatár, jobb szèlső), ès mind a 2 játèkos mind a 3 poszton bevethető elől. Egy Fati, Depay, Adeyemit, Ferran (esetleg Dembele)sor azèrt azt mondom, már nagyon biztató. Ferranèrt elmèletileg 40 milliót kèrnek, ahogy Adeyemièrt is. Sokszor írtam, tavaly nyáron 75 millió volt a bevètel, ès mèg sok játèkost kellene eladni, akár apróèrt is, azok árából egy kp-s ès egy vèdő vásárlása, ès èvekre megvan a csapat. (+Zakaria, Denayer stb ingyen)

Steve fan

A matek nem egyszerű ,de megoldható! Jó néhány Xavi nyilatkozatban olvasható….beszéltem Dembelevel… mondtam neki hogy… Ergo döntést akarnak töle! Mert ettől függ a hogyan tovább. Ha marad,hosszabbítani,írjon alá,ha nem akkor januárban eladó! Eljön a nap amikor leülnek vele szemben és mondja meg A vagyB? Ha eladják,Torres,és Adeyemi is meglehet (Coutinho, Umtiti eladását is számítva)! Az a probléma , hogy ilyen pénznyerő selejtek szórakoznak még mindig a csapattal ,amin hosszútávú döntések múlnak!

Nagybarcelona

Így van. Dembele döntsön tèlig, minimális összegèrt is mehet, 12 millió bèr szabadult fel, ha megy. Umtitit el kell passzolni, vagy felbontani a szerződèsèt, majd egyszer kifizetjük…. (Gondolom nem akar erre várni). Coutinho akár ingyen is, de menjen. Ez 40 millió bèr. Vagy 28, ha Dembele marad, viszont Neto menne 4 milliós bèr, Robertoèrt most mèg kaphatnánk pènzt, vagy hosszabbítson? (Kevesebb bèrrel 4 milliót spórolunk, ha megy, 10-et). Puig mehetne kölcsön, ha nem számol vele Xavi, mert padozni nincs èrtelme. Ès függőben maradna nyárig: Lenglet, Brathwaite, Luuk, Mingueza, Aguero. Így alaphangon 35-40 milliós bèr szabadulhat fel tèlen, aminek a nagyedèt költhetjük új játèkos bèrère. Ez 2-3 játèkos bère.

Steve fan

Na , mondtam hogy megy ez a matek! Tehát a 3 játékos aki végre méltóztatná meggondolni magát , adhat irányt (ez esetben a pénzügyi része) az átigazolási stratégiának. Mert pl ha Dembi úgy dönt hogy marad, akkor se pénz,sem bérkeret egy másik jobbszélsőre. Na mármost teljesen más fasor Umtiti és más Coutinho. Umtiti teljesen formahanyatlott lett és ez egyértelműen a nem megfelelő kezelés utóhatása. Talán játszatni kéne pár LaLiga meccsen hátha elviszi valaki 5 milláért! Coutinho megint más ,ő is mélyen a tudása alatt teljesít,DE nem vagyok meggyőződve arról hogy valóban csak ennyi van benne (minek hajtson ha a pénzét így vagy úgy megkapja). Dembelet csak azért sorolom ide mert van tehetsége ,de motiváció, semmi! Most hogy Xavi lett az edző, többször kihangsúlyozza, hogy csak azokra számít akik kezük-lábuk törik a csapatért! Lenglet egyszerűen ,csak kevés lett ide! Köszönjük! Rá talán még lenne is érdeklődő. És Roberto! Őszintén szólva eddig nem mertem leírni ,de most hogy említetted,a Nico, Gavi,Pedri, Puig négyesből mindegyik jobb nála!

Zoli1975

Xavi: “Megbízható, hűséges és lojális embereket akarok magam mellett tudni. Ricard Pruna visszatérése alapvető számomra, őt tekintem a Barça valaha volt legjobb orvosának, soha nem lett volna szabad elengedni. Most úgy tűnik, közel állunk ahhoz, hogy újra velünk legyen.”

Nagybarcelona

https://www.whoscored.com/Players/349760/Show/Ferran-Torres Ferran èrtèkelèse játszott posztok, ès 26 meccs alapján. (Szürke táblában) Èrdekes, hogy jobb lábaskènt jobb szèlső. Ha Pedro szintjèt tartósan hozná, akkor már megèrnè, Pedro nagy kedvencem volt, kár volt eltèkozolni.

Mindegy

Hát igen..mikor mi csináljuk királyak vagyunk mikor velünk csinálják akkor meg …
https://www.sport.es/es/noticias/opinion/dembele-barca-xavi-renovacion-12909569

Robi71

A Barca keretében komoly minőségi vákuum van…ezt érzik többen is akik most már szívesen igazolnának ide. Ezt ki kell használni….nyilván a pénzügyi lehetőségek függvényében.
Érdekes, hogy amikor bomba csapatunk volt…senki sem akart ide igazolni. 🙂 Mindenki tisztában volt, hogy legjobb esetben is csak hasznos kiegészítő lehet. 🙂

Robi71

A Manchester City 70 millió eurót kér a Barçával már teljes megállapodást kötő Ferran Torresért, azonban a Barça jelenleg csak 50 millió eurót tud ajánlani.
Gerard Romero értesülései szerint Mateu Alemany sportigazgató reméli, hogy meg tud majd állapodni az angolokkal, ezért folytatja a tárgyalásokat.

Steve fan

Korrekt!!! Mindig mondtam fekvő emberbe belerúgni…..

Robi71

Az üzlet az üzlet. Elvégre nem egy kiöregedett és/vagy haszontalan játékosról van szó.
De hát van egy De Jong-unk :)…és akkor még pénzt is kapunk …mondjuk egy 40 milliót?

Zoli1975

comment image

Zoli1975

comment image

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x