Site icon Barcanoticias

CA Osasuna vs FC Barcelona

La Liga 17. forduló

CA Osasuna vs FC Barcelona

Tv: Spíler2

Streamek:

     A két csapatot kettő pont választja el a tabellán, azaz egy esetleges hazai győzelem esetén az Osasuna akár előzheti is az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Barcát. A Jagobe Arrasate vezetőedző által irányított Los Rojillos (kis pirosak) nincs jó formában, már hét mérkőzés óta nem tud nyerni. Odahaza ez legutóbb október másodikán a Rayo Vallecano ellenében sikerült (1-0). A tabellán mögöttük lévőkkel szemben viszont kiegyensúlyozottan szerepelnek. Ennek és az idegenbeli jó szereplésüknek (4 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség) köszönhetik a 21 megszerzett pontot. Eddig egy igazi meglepetést okoztak, 0-0-ás döntetlent értek el a tabella élén lévő Real Madrid otthonában.

     Jagobe Arrasate eddig 8 alkalommal vezette aktuális csapatát a Barcelona ellen. Mérlege: 2 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség.

    A Barcelona utoljára 2012. február 11.-én szenvedett vereséget az Osasuna otthonában (Osasuna-Barcelona 2-1). A hazaiak azóta 5 mérkőzésen próbálkoztak, sikertelenül. Ugyanakkor nem szabad félvállról venni a baszk csapatot, hiszen a 2019-2020-as szezonban a Camp Nouban nyerni tudtak.

     Xavi dolgát a Bajnokok-ligájából való kiesés lelki sebeinek begyógyítása mellett tovább növeli, hogy a sérültek száma Alba és Memphis személyében tovább nőtt. Akárcsak a Betis elleni hazai vereség miatt a csapat hátránya is kezd akkora lenni, ami már komolyabb aggodalomra adhat okot. A bajnokság feléhez közeledve nagyon nem hízelgő a tabellán elfoglalt hely, de leginkább az éllovassal szembeni óriási pontkülönbség. Megtépázva, sebzetten és harcosokat veszítve, de nyerni kell Pamplonában!

     Xavinak mint játékosnak az Osasuna elleni statisztikái: 25 mérkőzés, 15 győzelem, 8 döntetlen, 2 vereség, 3 gól, 1 sárga.

Az összecsapás játékvezetője (Juan Martínez Munuera) eddig összesen 25 alkalommal dirigált barcelonai mérkőzésen (21 bajnoki és 4 kupa):

Hiányzók:

A Barcelona kerete:

A Barcelona várható kezdője:

Az Osasuna várható kezdője:

Előzmény:

Közvetlen:

Közelmúlt:

     Az utolsó 5, Pamplonában játszott Osasuna – Barcelona bajnoki végeredménye:

     Bajnoki statisztika az Osasuna otthonában:

Sikerül Xavinak a második idegenbeli bajnoki mérkőzésén is begyűjtenie a csapattal a három pontot?

 

Exit mobile version