Dr. Ricard Pruna visszatér Barcelonába

Xavi kívánsága teljesült

Dr. Ricard Pruna visszatér Barcelonába

Xavi és a Barcelona szerdán jó híreket kapott: a Sharjah FC megerősítette, hogy sikerült megállapodni Dr. Ricard Pruma visszatéréséről a Camp Nou-ba.

A klub egy rövid közleményben erősítette meg a frissítést a Twitteren:

“A két klubot összekötő kapcsolat keretein belül

“A Sharjah Football Company egyetért a spanyol Barcelona klub kérésével és teljesíti a megegyezést Dr. “Ricardo Pruna” visszatérésével korábbi klubjához, feltéve, hogy hamarosan bejelentik a csapat új orvosának személyét.”.

Xavi már kristálytisztán kijelentette, hogy szeretné, ha Pruna visszatérne a Barcelonához, miután látta, hogy a klub az elmúlt hónapokban kulcsjátékosok sérüléseivel küzdött.

“Megbízható, hűséges és lojális emberekkel akarom körülvenni magam. Ricard Pruna érkezése alapvető fontosságú számomra” – mondta.

“Ő a legjobb orvos, akit a Barça valaha is foglalkoztatott, és úgy tűnik, hogy közel áll a visszatéréshez. Prunának soha nem lett volna szabad elhagynia a klubot”.

A Barcelona jelenleg Pedri, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Sergi Roberto és Jordi Alba nélkül áll sérülés miatt, míg Sergio Aguero várhatóan ma jelenti be visszavonulását szívproblémák miatt.

 

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x