Gólokban gazdag kedvjavító

Primera Division Femenina 19. forduló

FC Barcelona vs Real Betis

 • Időpont: 2022. 02. 29. 12:00
 • Helyszín: Estadi Johan Cruyff
 • Vezeti: Marta Frias Acedo

Streamek:

     Az FC Barcelona női csapata a spanyol szuperkupa előző héten történő elhódításával elmondhatja, hogy egyidejűleg címvédője a négy legfontosabb trófeának. A fenti cím mellett spanyol bajnok, spanyol kupagyőztes és Bajnokok ligája győztes. Feladat adott: az egyre erősödő riválisok ellenére minél több cím megvédése.

     A Bajnokok ligájában a címvédéshez legközelebb egy El Clasico keretében a Real Madridon át vezet az út. Az oda-visszavágós rendszerben március 30.-án a CAMP NOUBAN lesz a visszavágó. A negyeddöntős mérkőzésre a Barca az általa eladható jegyeket elővételben napok alatt értékesítette, azaz a hölgyeket TELT HÁZ, 90 000 feletti néző tapsa fogadja majd. De hogyan is jutottak ide a hölgyek?

     Európa csúcsára való feljutás hosszú időbe telt. 33 év. Az 1988-ban alapított Futbol Club Barcelona Femini alapító tagja volt a spanyol női labdarúgó ligának.

     A kezdetek nem éppen a sikerek korszaka volt. Az első két évtizedben a hölgyek kétszer is megjárták a második vonalat. Ezen 20 évben csupán egy spanyol kupasikert tudtak felmutatni. A 2007-2008-as feljutást követően évről-évre közelebb kerültek a bajnoki érmekhez. A 2011-2012-es szezontól kezdve már csak a dobogó első két fokán végeztek.

     Jelenleg a hölgyek gyűjteményében 6 bajnoki cím, 8 spanyol kupa, 2 spanyol szuperkupa és 1 Bajnokok ligája trófea díszeleg. Az utóbbi egyben azt is jelentette, hogy az FC Barcelona lett az a Klub, amely elmondhatja magáról, mindkét nem esetében megszerezte a klubszinten elérhető legrangosabb trófeát. A hölgyeket a történelmi sikerre vezető szakember Lluís Cortés volt.

    A csapathoz négy spanyol csúcs köthető. Ők szerezték a legtöbb bajnoki címet (6), a legtöbb győzelmet (410), élen állnak az egy szezonban aratott legtöbb győzelem tekintetében (33, 2020-2021-ben), amióta három pontos rendszerben játszanak, övéké az egy szezonban megszerzett legtöbb pont (99 pont, 2020-2021-ben).

     A csapat legnagyobb egyénisége az az Alexia Putellas, aki a 2020-2021-es évben a csapat által elért sikerek mellett 15 spanyol, UEFA, FIFA, stb. egyéni díjat is bezsebelt. És mivel az FC Barcelona illetve a spanyol labdarúgás férfi labdarúgói nagyon nem tudtak mit felmutatni, igencsak megkapta a médiától (még a Madridiaktól is) az elismerést. Végül is Putellas előtt utoljára spanyol játékos 1960-ban érdemelte ki az Aranylabdát (Luis Suarez – FC Barcelona). A nők között Ő az első, összességében pedig a 3. spanyol (Suarez mellett Di Stafano kapta még meg ezt az elismerést, kétszer is.).

    Putellas mellett kiemelkedő alakja még a csapatnak többek között a kapus Panos, a PSG-ből visszatérő és a Barcát választó spanyol védő Paredes, a norvég középpályás Engen, a sok kiváló támadó közül pedig a spanyol Hermoso és a holland Martens.

     A 2021-2022-es szezonban a 2021. július 1-től kinevezett Jonatan Giráldez vezetóedző által irányított csapat 100 %-os teljesítménnyel vezeti a bajnokságot. Az eddig lejátszott 17 mérkőzést követően kettő gólra vannak a 100. találattól, a kapott gólokat pedig egy kezünkön meg lehet számolni, csupán négyet engedélyeztek az ellenfeleknek.

     A mostani ellenfél 2011 óta létezik. Az első osztályban a 2016-2017 szezontól szerepel. Általában a középmezőnyben fejezi be a szezonokat. Jelenleg a 18 mérkőzésen összgyűjtött 22 pontjával a 16 csapatos bajnokság 9. helyén áll Juan Carlos Amorós együttese.

     A találkozót a 41 éves FIFA-bíró, Marta Frias Acedo vezeti, aki

 • eddig 14 mérkőzést vezetett a Barcelona részére, ebből tízszer a Barca nyert, kettő alkalommal döntetlen lett, kétszer pedig kikapott a Barca,
 • a 14 mérkőzésen egy büntetőt ítélt a javunkra, egyet az ellenfeleinknek nem adott,
 • a 14 mérkőzésen két Barca játékost állított ki, az ellenfeleinktől egyet sem,
 • a Betisnek 6 mérkőzést vezetett, a Betis háromszor nyert, egyszer döntetlent játszott, kétszer pedig kikapott,
 • büntetőt még sem a Betisnek, sem az ellenfeleinek nem ítélt,
 • a Betisből egy játékost állított ki, az ellenfeleitől egyet sem,
 • a két csapatnak eddig kettő közös mérkőzést vezetett, ezeken a Barca 2-0 és 6-0 arányban nyert.

     Az átigazolási hírek izgalmai után/mellett a hölgyek utóbbi időben mutatott teljesítménye alapján ma meglepő lenne ha nem lenne jó a kedvünk. (Utolsó mérkőzés: Spanyol Szuperkupa döntője, FC Barcelona – Atletico Madrid 7-0.)

A Barcelona 24 fős kerete:

   • Kapusok: Cata Coll (13), Gemma Font (24), Sandra Panos (1)
   • Hátvédek: Irene Paredes (2), Jana Fernández (3), Mapi León (4), Melanie Serrano (5), Marta Torrejon (8), Leila Ouachabi (15), Andrea Pereira (17), Ana-Maria Crnogorcevic (18),
   • Középpályások: Aleia Putellas (11), Patri Guijarra (12), Aitana Bonmatí (14), Ingrid Engen (23)
   • Támadók: Claudia Pina (6), Caroline Hansen (7), Mariona (9), Jenni Hermoso (10), Fridolina Rolfö (16), Bruna Vilamana (19), Asisat Oshoala (20), Lieke Martens (22), Andrea Falcón (21)

A fentiek közül a Betis ellen nem léphet pályára:

   • Font, Fernández, Putellas (sérülés)

A Barcelona várható kezdője:

 • Panos
 • Torrejon-Parades-Serrano
 • Guijarra-Pina-Hermoso-Engen
 • Hansen-Martens-Rolfö

Előzmény:

    Közvetlen:

     A Barcelona mind a 9 hazai bajnokiját megnyerte. Az utolsó 5 hazai bajnoki mérkőzésének végeredménye:

 • 2022.01.12. Barca-Huelva 5-0
 • 2021.12.21. Barca-Madrid CFF 7-0
 • 2021.12.18. Barca-Rayo Vallecano 4-0
 • 2021.12.04. Barca-Bilbao 4-0
 • 2021.11.13. Barca-Levante 4-0

     A Betis az idei szezonban idegenben 9 bajnokit játszott. Kétszer nyert és döntetlent játszott, illetve ötször kikapott.. Legutóbb hazai pályán 2-0-ra nyertek az Eibar ellen. Az utolsó 5 idegenbeli bajnokijának végeredménye:

 • 2022.01.22. Bilbao-Betis 1-1
 • 2021.12.18. ATM-Betis 6-1
 • 2021.12.12. Rayo Vallecano-Betis 0-2
 • 2021.11.21. Valencia-Betis 1-0
 • 2021.11.06. Sociedad-Betis 4-0

     Közelmúlt:

     Az utolsó 5, Barcelonában játszott Barcelona–Betis bajnoki végeredménye:

   • 6-0, 3-0, 3-0, 6-1, 3-0

     Bajnoki statisztika a Barcelona szempontjából:

 • Összes mérkőzés: 10m 9gy 1d 0v 37-2gk
 • Legnagyobb hazai győzelem: 6-0 (1 alkalommal)
 • Legtöbb gól egy mérkőzésen: 7 (6-1, egyszer)
 • Leggyakoribb végeredmény: 3-0 (4 alkalommal)

Apropó El Clasico!

     Ma 19.00-ás kezdéssel kerül megrendezésre az FC Barcelona és a Real Madrid B-csapatainak mérkőzése. A két csapat egyike sem áll a spanyol harmadik vonal 2. számú csoportjában sem a közvetlen feljutást jelentő első helyen, sem a rájátszást érő 2-5. helyek valamelyikén.

     A Barca 20 mérkőzést letudva a megszerzett 27 pontjával a 9. helyen áll. A Blancok 19 mérkőzésen vannak túl, 28 pontjuk a 8. helyre elég.

3.4 5 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
98 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona

Arthur Cabral hivatalosan is a Fiorentina játékosa 16 millióèrt. Sajnálom, hogy lettünk róla, ennyit simán megért volna, ha nem válik be, nem sokat veszítünk rajta, de nála az is ott van, hogy klasszis csatárra válik.

Nagybarcelona

Neki a bèrèvel sem lett volna probléma, állítólag 1,5 milliót fog keresni, ez valahogy befért volna. Persze mi csak drágábban tudtuk volna elhozni, mert jelenleg nincs pénz, mondjuk kölcsön, nyári kötelező 20 milliós vásárlással. Xavi mindenképp csatárt szeretne…

suba

Kétségbeejtően kevés felesleges játékostól sikerült megszabadulni. Ezen kívül Albanak ezután sincs versenytársa.

Robi71

Konkrétan egy Coutinho kölcsönadáson kívül senkitől. Collado-t, Demir-t vagy Aguero-t nem venném ide.
Ha Dembélé nem mozdul nem lesz se gólvágó se Alba vetélytárs.

Zoli1975

Asisat Oshoala klasszikus mesterhármasával és Fridolina Rolfö góljával: Barça Femení 4-0 Real Betis Féminas 🙂 Gratulálok a hölgyeknek! 🙂 Visça el Barça!

Csbcs

Grat a Femininek! ⚽️⚽️⚽️⚽️
Asisat Oshoalát és Alexia Putellast azonnal irányítsák át a ffi csapathoz, simán beférnének a kezdőbe

Robi71

Azért ne túlozzunk! 🙂

Zoli1975

Barça Femení: 18 bajnoki meccs, 102 rúgott gól és 4 kapott! 🙂
comment image

Nagybarcelona

-Állítólag megegyeztünk Aubameyanggal, de a regisztrálásához az kell, hogy Dembele távozzon
-Adama 350 ezret fog az ittlète alatt keresni, ezért tudjuk regisztrálni
-Dembelèrt cserébe szeretnènk ha pénzt nem is, játékost kölcsönbe (MU-De Beek, Chelsea-Christensen jó lenne, bérük nekik is problémás)
2 nap maradt a távozására.

Robi71

Erre egy magyarázat lehet…szinte borítékolható Adama nyári kivásárlása és bérkorrekciója.

Nagybarcelona

Szerintem egy az egyben el lehetne cserèlni Trincaora. Èn kedvelem Adama játékát, most meglátjuk mit tud itt. Tökéletes csere lehetne èvekre, kell egy ilyen játékos is, nekem kicsit elegem van a fiatal tehetségek igazolásából tízmilliókèrt, akikből vagy lesz valami, vagy nem, ès szeretem a saját nevelésű cserèket, ha tudnak valami extrát nyújtani a csapatnak, Adama ilyen lehet a cseleivel, gyorsasággal, gyorsulásaival, Trincao meg 12 egy tucat. Nekem nincs bajom a spanyol csapat kiépítésével, mert nagyobb lesz az összhang csapaton belül, de van olyan poszt, ahol kénytelenek leszünk külföldit, ha lehetőleg minőségit igazolni, ilyen a csatár poszt. (Csak ne Morata 🙂 )
Ha tehetném, már írtam, Holland, Spanyol (védő, kp-s, szèlső)ès Dél-Amerikai (főleg támadók) játèkosokat igazolnèk elsősorban, mert szèp múltra tekintenek itt, ès a stílusuknak fekszik a játékunk. Ezek után autóból ès focistából franciát (portugált se)ne. 🙂

Nagybarcelona

Ezért is örülnék olcsón ilyen játékosoknak: Dybala, De Beek, Gaya, Grimaldo, Azpilicuèta, Wijnaldum, Julian Alvarez, Antony, Gravenberch,

Zoli1975

Barça B 2-2 Real Madrid Castilla. Jordi Escobar hosszabbításban szerzett góljával mentett pontot.

Zoli1975

Matheus Pereira vs Real Madrid Castilla | https://www.youtube.com/watch?v=EAh5jXrJKZk Betekerte! 🙂

Csbcs

Kösz a linket! Pereira remekül lát a pályán, jó mélységi labdákat ad és kiválóan lő messziről… pont erre lenne szükségünk, miért nem próbáljuk ki a nagyoknál? Technikailag is tud annyit szerintem mint a jelenlegi ígéretek. Pedri, Gavi, Nico még “nem törték át azt a láthatatlan falat” amit az igazi nagymenőknek egyszer bizony át kell … a berobbanáshoz ennél jóval kiegyensúlyozottabb teljesítmény kell tőlük és több kell gólokban, gólpasszokban, fizikumban, összjátékban, stb. is.

Eminusz

Pedri Golden-Boy.. Nemcsak a spanyol valogatott es a Barcelona, de az egesz La Liga legertekesebb jatekosa! Mi tobbet varhatsz meg egy 19 eves jatekostol??

Zoli1975

FCB Canteranos YouTube csatornáján remek összeállítások láthatóak a fiatal játékosainkról. 🙂

Robi71

A Barça és a Galatasaray holnap véglegesíti, hétfőn pedig Iñaki Peña kölcsönadási szerződését. A isztambuliaknak opciós joguk lesz a spanyol kapus végleges szerződtetésére.

Nagybarcelona

Alemany Londonban, egyeztetni Aubameyang èrkezèsèről. Ha nem távozik Dembele, egy olcsó, keveset kereső “csodába illő üzlet keretében” èrkezhet támadó. Ez nálam Diego Costa, aki “spanyol”, csapat nélkül, 33 èves, ès nyelvi problémája sem lenne, gondolom brazíliában sem kereshetett sokat, de ő még mindig jobb mint a semmi, fèl èvre.

Robi71

Luis Diaz 45+15 millióért a Pool játékosa lett.

Nagybarcelona

Luis Diaz hivatalosan a Liverpoolè, 45 millió euróért, ami 60 millióra emelkedhet. Régóta figyeltük, nekem is tetszett a játéka. Szűkül a nyári átigazolási lehetőségünk, de mi úgy is Haalandra megyünk🤣
Még esetleg Atnony ès Adeyemi van a piacon a nagy potenciállal rendelkező támadók közül, az utóbbi viszont Dortmundba tart.
Meg a sokszor említett Dybala.

suba

Lehet, hogy én vagyok értetlen, de nem értem, miért remél jobb szerződést Dembi nyáron, mint most, ha addig nem játszik?

Robi71

Szerintem most is elengedjük ingyen, csak húzzon már el…addig nem jöhet senki.
Ennél “ingyenebb” nem lesz nyáron sem….a különbség csak az, hogy télen “lyukakat” szoktak betömni, nyáron stratégia alapján igazolnak…talán egybe ő is beleillik. Így talán jobb fizut kaphat. .

Kicsi85

*Több sport oldal és Fabrizio Romano is lehozta, hogy a PSG szoban mar megalapodott Dembelevel es most megprobalnak targyalni a Barcaval is, hogy meg Januarban hozzajuk keruljon.
20 milliot szertne kapni a Barca vagy jatekosokat (Icardit emlitettek), de meg messze vannak az allaspontok,kicsivel tobb mint 1 nap maradt.
*A Tottenham szinten erdeklodott iranta, de sem a jatekos sem az ugynokenek a dijat nem tudjak vallalni.
*Szinten mai hir, hogy teljes megallapodas szuletett az Arsenallal es Aubameyang-al, hogy 6 honapra kolcson keruljon a Barcahoz, a jatekos belement egy jelentos fizetes csokkentesbe, hogy csatlakozhasson.Nehany helyen ugy irtak, hogy Dembele tavozasatol fugg az erkezese, mashol pedig, hogy annyi fizetest ker amit Dembele tavozasa nelkul is tud vallalni a Barca.
Lesz itt meg izgalom az utolso nap, remeljuk pozitivan zarul.

Robi71

20 milliót adjon a PSG úgy, hogy tudják mi nem tudunk hozni senkit, ha nem távozik?…hm.
A PSG-nek amúgy is 100 millióért kell eladnia június 30.-ig (fifa fair play)

Kicsi85

A valosag alapjat nemtudom ezeknek, de mindenhol ezt irjak, meg Icardi es Bernat nevet lehetseges csere alapkent, de en szemely szerint annak is örülnék, ha csak elvinné valaki ingyen holnap éjfélig,csak ne rontsa tovabb a Barcaban levegőt,ha meg még valamit kapunk is cserébe, akkor az csak hab a tortán.

Robi71

Jó lenne főleg úgy, hogy elvileg Auba csak erre vár.

Robi71

Állítólag a MU is vinné. Kölcsön adták Martial-t és a hírek szerint felfüggesztették Greenwood-ot (jogi eljárás folyik ellene ).

thegod

a psg-vel mindig jó üzletelni, meglepődnék ha ez most simán menne…

Robi71

Utolsó nap, remélhetőleg ma végleg lezárul a Dembélé sága. Ha van is aki vinné, gondolom az is csak ingyen tenné. Be kell nyelni ezt is, ha szabadulni akarunk tőle és még gyorsan hozni valakiket. A fizetését oda lehetne adni egy gólvágónak (Auba) és egy balhátvédnek. Izgalmas órák következnek.

thegod

ja izgalmasak!!! állítólag este 8-ig meg kell oldódnia, de közben jönnek ilyen hírek :
https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20220131/1001744267/francia-ven-imposible-dembele-firme-psg-lunes.html
komolyan ha itt marad a nyakunkon és azért nem tudunk senkit igazolni..ááááá

Robi71

Ém mondtam, hogy ez a srác egy “ajándék”, de nem hittetek nekem. 🙂

thegod

ne komolytalankodjunk már 🙂 amúgy Pique azt nyilatkozta hogy megérti Dembiéket is ebben a szituban 🙂 végülis…

Robi71

Én is megértem. 😀
Igaz még nem próbáltam bloffölve nagyobb fizetést kiharcolni a munkahelyemen.
Szerintem nincs semmilyen konkrét ajánlata. Az ügynoke most házal klubról klubra.

thegod

Most utolsó nap? Á nem hinném, de ha igen akkor megérdemli 😆

Robi71

Elméletileg a hosszabbítási ajánlat (7+5 millió) lejárt. Lehet mégis hosszabbításra kényszerül…számára hátrányosabb feltételek mellett? Vagy mégis a nézőtéren tölti a szezon hátralevő részét?

thegod

nem tudom. elméletileg ha nem megy nem fog játszani, bár már voltak ilyan hírek hogy mégis mert nem tesz jót a csapat morálnak ha csak edzeni fog bár szerintem ezek után azt sem tesz jót ha nem hosszabbít és mégis játszik mint ha mi sem történt volna..az lenne ha legjobb ha menne vagy fülét farkát behúzva kérjen bocsánatot és fogadja el amit kínálnak neki!!!

Robi71

Hiteltelenek vagyunk. A hosszabbítási határidőt is számtalanszor kitoltuk. Ennek ellenére ő tett az egészre. Ha marad és netán elfognak a támadók visszacsempésszük a csapatba.
Kérdés hogy ő még akár Barca mezben pályára lépni. Egy esetleges komolyabb sérülés veszélyeztetheti a nyàri szerződését.

thegod

hát figy….ha ezzel a cirkusszal kereset +10-20 misit akkor akár hogy is nézzük jól csinálta..persze a Barca szurkoló azt mondatja velem hogy csessze meg…

suba

A játékon kívüliség nem?

Nagybarcelona

-Egy cèlponttal ismèt kevesebb, Zakariát leigazolta a Juventus 5 millióèrt, nyáron lejárt volna a szerződése. Anno írtam, télen ennyièrt vihető, de hát nekünk nincs 5 milliónk sem igazolni a szabályok szerint
-De Beek orvosin az Evertonnál
-Állitolag Aubameyang ma aláír, valahol azt írják szinte ingyen fog itt játszani fel èvig, ezért Dembelètől független.

Robi71

De Beek kölcsönben megy az Evertonhoz. A Juve-nsk el is kellett adni. Bentancur és Kulusevski távoznak a Spurs-hoz Conte kérésére.
Darwin Nunez a West Ham-be rart 55 millióért.

Eminusz

Zakariat sajnalom.. 🙁 Jo lett volna lecsapni ra.. Kellene egy ilyen tipusu kozeppalyas a keretbe mindenkeppen!
Akik meg maradtak:
Kessie – Habar ingyen megszerezheto, egyatalan nem mondanam konnyu celpontnak, hiszen rengeteg erdeklodoje van (Inter, PSG, Tottenham, Real Madrid..)
Ndidi – Draga lenne…
Bissouma – Na o meg nagy kedvencem.. Transfermarkt szerint 25 millio az erteke, de 2023 nyaran lejar a szerzodese a Brightonnal… A PL egyik legfelkapottabb kozeppalyasa jelenleg. En mindenkepp figyelemmel kisernem a helyzetet.. 🙂

Robi71

Kessie bivalyerős középpályás. PL kompatibilis. Nagy lesz a konkurencia.

KJDaniel

𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Ousmane Dembélé nem fog távozni januárban, miután a Barça nem tudott megállapodni a Paris Saint-Germainnel.

A katalánok 20 millió eurót kértek, ezt az összeget a párizsiak Juan Bernat vagy Mauro Icardi átigazolásba való bevonásával akarták csökkenteni, de egyik játékos sem szeretne jelenleg csapatot váltani.

A Barcelona ügynökei új klubot keresnek a franciának, azonban valószínűleg nem fognak sikerrel járni.

Aubameyang mindettől függetlenül még így is érkezhet, ugyanis a hírek szerint olyan drasztikus mértékben mondott le a fizetéséről amellyel már regisztrálható.

KJDaniel

Személyes vélemény: amennyiben Adama & Aubameyang beválik, mindenképp megtartanám őket és a nyáron távozó Dembélé fizuját megkaphatnák ketten, a most tett nemes gesztusukért cserébe 🙂

Robi71

Elvileg már Adama is úgy jött, hogy kihaszmáltuk a fizeteskeretben maradó kis rést. Auba már teljesen ingyen játszana. 😀

KJDaniel

Hmm, ezt nem tudtam.
Gondolom szezon végére be van nekik ígérve valami plusz juttatás, más különben nem értem, hogyan hozhattak, főleg Auba ekkora áldozatot a klubbért.

Robi71

Adama esetében biztosan lesz bérkorrekció amennyiben kivásároljuk.
Auba elméletileg fél év kölcsönbe jön. Nem tudom mi lenne vele ha esetleg bevállna. Jelenleg úgy van, hogy minden pénzforrást Haaland-ra szánunk. 😀

Nagybarcelona

Aubameyang elvileg Barcelonában tartózkodik…

Robi71

Inkább ingyen játszik, csak ne menjen el a cimborája. Bandázhatnak majd együtt.

thegod

Látod van még igazi barátság a világon 😉

KJDaniel

Bízom benne, hogy összejön a transzfer.
Akármilyen helyzetben is volt Londonban az utóbbi időben, ő egy igazi gólvágó ami úgy hiányzik a csapatból, mint egy falat kenyér.
Nem beszélve arról, hogy vele és Adamával játszi könnyedséggel lehetne lekontrázni bárkit a világon.

Robi71

Érdekes, mert az Arsenal kétségbeesetten csatárt keres. Készek voltak Vlahovic-t leigazolni, de ő a Juve-t választotta. Nyáron lejár Lacazette szerződése is.
Auba öntörvényű játékos hírében áll.

Zoli1975

Remek hír. 🙂
comment image

Robi71

De csak részben. Marad Dembélé és a fizetése. Ha így marad már csak arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg a lelátóról szemlélődik majd.

Barca30

Szét hajtanám az agyát is,a gatyáját elhagyatnám vele annyit futtatnám.

Barca87

Ha jön még Auba egy szavunk sem lehet. A lehetőségünkhöz képest kihoztuk a maximumot. Torres-Adama-Auba akár egy kezdő hármas is lehet és ott vannak még a jelenlegi kerettagok. Ha Dembi nem megy szerintem többet nem játszik Barca mezben. És szerintem fél év meccs nélkül és tudva hogy mennyire sérülékeny máshol sem számíthat nagy fizura.

Zoli1975

Adama Traoré regisztrálva! 🙂
comment image

Nagybarcelona

-Állítólag Aubameyanggal megvan a megállapodás, de az Arsenallal még nincs, ezért mind a két felét váratlanul èrte Aubameyang felbukkanása Barcelonában. 🙂
– Állítólag nem ez volt a 2 csapat között az első ügylet a télen. Megállapodtak Umtiti kölcsönadásáról, aztán lesèrült…

suba

Dembi és ügynöke túlspilázták a dolgot. Ráfáznak!

thegod

A Barca is..

thegod

Auba az apjához jött Barcelonaba..a fizetése túl magas ezért úgy tünik nem lesz belőle semmi..Xavi nem kap 9-est?

thegod

Köcsögék,….
“Nevetséges ajánlat a PSG-től Dembéléért

Helena Condis szerint a PSG Dina Ebimbét és Abdou Diallót ajánlotta volna fel Dembéléért cserébe. Természetesen pénz nélkül. Vicc vagy gúny?… “

Robi71

Meglep, hogy ennyit is ajánlottak.

thegod

Éreztem én hogy velük aztán tényleg semmi esély kb semmire

Steve fan

Remélem most tört ketté Dembele idáig sem túl fényes karrierje! Azért megnézném azt a sztárklubot aki egy fél szezont kihagyó köztudottan renitens, sérülékeny játékosnak álomszerződést ajánl! A PSG hajt a BL címre. Ha akkora potenciált sem láttak benne , hogy 20 millát perkaljanak egy anno 105+15-ös “sztárért nyáron sem tömik ki horrorfizuval.Tíz szék között fog a földre esni, plusz a VB-t is a TV- N fogja nézni! De megérdemli!

Faramuci69

Nálam vérdíj lenne a srácon, hadd hajtsanak a B-s bekkek egy A csapatos luxusutazásra.

Faramuci69

Szerintem alaptézis, a PSG-vel nem lehet üzletelni. Azok max csak feltartanak minket, hogy kicsesszenek a Barcával a teveb@$0 gyűlöl minket.

Robi71

Ha ez igaz és valós az ajánlat, akkor el kellett volna fogadni. Diallo remek balhátvéd (senegali válogatott, 25 éves, 187 cm, tm 25 millió) hiányposztra érkezett volna.
Dembélé fizetéséből őt is és Auba-t is regisztrálni lehetett volna.
De szerintem kamu az ajánlat.

Steve fan

Szerintem , Messi után presztízs kérdés volt vagy pénzt,vagy semmit (PSG)Vagy szerinted ha Auba meg mindig jó lenne , akkor Icardi miért nem? Egy fasor mindkettő.

Robi71

Ha az ajánlat még is valós és mi nem fogadtuk el akkor vessünk magunkra. A Büszkeségnek ára van.
Ha a Barca úgy gondolja, hogy a Dembélé ügyletből presztízs kérdést csinál (nem adjuk Dembélé-t a PSG-nek még akkor sem ha belegebedünk), akkor….ne sírjunk, ha nem lesz sem gólvágónk, sem balhátvédünk. Dembélé-t pedig tegyük ki a vitrinbe.

KJDaniel

A legfrissebb hírek szerint hiába utazott Aubameyang spanyolországba, nem sikerült megoldani a regisztrációját még a fizetéscsökkentés mellett sem, szóval utazhat vissza Londonba, nem jön létre a kölcsön… 🙁

KJDaniel

Így állunk akkor most, a mindig megbízható Fabrizio Romano szerint:

Arsenal have made clear to Pierre Emerick-Aubameyang few minutes ago that they’ve no intention to collaborate or pay part of his salary for Barça.

It’s up to Barça and Aubameyang to find a solution or it’s collapsed – and Dembélé is not going to Arsenal.

//

Az Arsenal jelezte nehány perccel ezelőtt Aubameyang-nak, hogy nem áll módjukban semmilyen mértékben sem besegíteni a fizetésében a Barcának.

Innentől a Barcán & Aubameyangon múlik minden, ha nem találnak megoldást, a transzfer összeomlik.
Dembélé nem része az üzletnek.

KJDaniel

Joan Laporta: “Még mindig vannak lehetőségeink. Dolgozunk, és az utolsó pillanatig dolgozni is fogunk!

KJDaniel

Barcelona president Joan Laporta to MD: “We would like to incorporate Aubameyang. It’s very complicated but there is hope”, he said. 🚨 #FCB

KJDaniel

Bocsi a sok hsz-ért, igyekszem lekövetni a #DeadlineDay történéseit.

Aubameyang úgy néz ki mégis jön, este átesik az orvosin is.
Laporta több helyen is nyilatkozott, nagyon szeretnék Alemany-val a transzfert, illetve Dembi-t lepasszolni akinek a Chelsea-től van ajánlata.

KJDaniel

Joan Laporta a Mundo Deportivo 74. Gála-estjén:

‼️🚨 Aubameyangról: “Úgy tűnik, hogy tető alá fogjuk hozni az Aubameyang-dealt. Alemany azt közölte velem, hogy meg fogjuk oldalni.”

‼️🚨 Dembéléről: “Különféle megoldási javaslatok vannak az asztalon, a legutolsó attól függ, hogy a játékos elfogadja-e. Ez pedig az, hogy egy angol klubhoz távozik.”

✅ Matteo Moretto, David Ornstein [Athletic UK] | A Barcelona szóbeli megállapodásra jutott az Arsenallal aubameyang ügyében. Ez féléves kölcsönadásról szól + 1 évre opcionálisan szerződtethető (addig tart a kontraktusa az angol klubbal). Az orvosi vizsgálatok ma este várhatók.

Harleydavidson

Ne kérj bocsánatot Dani….ez így volt fasza, hogy mindig frissítetted a híreket. Én is próbáltam követni a különböző hírportálokon az eseményeket amik félóránként változtak…..ezért inkább én feladtam és nem is írtam ide semmit.

Robi71

A Transfermarkt/Latest Transfers…ezt érdemes követni. Az a tuti.

Steve fan

Talán ez már az idegek harca és 23.55-kor aláírja a szerződést csökkentett fizetéssel és a blöff nem jött be! Ha így is lenne , Dembele a Barca eddigi Best of “legutalatosabbjai” első helyére került. Főleg hanem így fog történni. Remélem egyszer egy csoport ultra elkapja az utcán!

Robi71

Dembélé 5 éves Barca karriere hűen tükrözi a klub utolsó 5 évét. annyira szeretné, ha ennek a rémálomnak vége lenne…vagy legalább a vége fele közeledne.

Robi71

szeretném

Harleydavidson

Köszönöm! Én a spanyol és angol sportoldalakat követtem.

Zoli1975

Hivatalos: Iñaki Peña a Galatasaray játékosa kölcsönben.
A Galatasaraynak nem lesz vásárlási opciója a fiatal spanyol kapusra, aki így a szezon végén visszatér Barcelonába. https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2467324/inaki-pena-on-loan-to-galatasaray-spor-kulubu

Last edited 3 hónapja by Zoli1975
Harleydavidson

Ezt már tudjátok?Aubameyang a Barcelonáé!Az Arsenalban már nemkívánatos támadó, Pierre-Emerick Aubameyang az idény hátralévő részére kölcsönbe kerül a Barcelonához, hosszabbítási opcióval.

Aubameyang londoni szerződése 2023-ig szól, a Sky Sports szerint az Arsenal kész ingyen lemondani róla, mert szabadulna a csatár évi 19 millió eurós fizetéséről.

Időközben a gaboni játékos átment az orvosi vizsgálatokon, nemrégiben még koronavírusos volt.

Ugyanakkor kiderült az is, hogy Ousmane Dembélé marad még a katalánoknál, a nyáron távozik csak, szerződése lejártával.

Harleydavidson

Arra azért kíváncsi lennék, hogy nálunk mekkora zsozsóköteg fogja őt működtetni….

Harleydavidson

mármint Aubát….
Jól ellevelezgetek itt magamban…:-)

Barcafan93

Kiváncsi leszek Auba teljesítményére 🙂
Azért voltak emlèkezetes szezonjai remélem itt is megvillan párszor.
Torres-Auba-Traoré 3as nem hangzik rosszul.
És még ott van Depay is. Meg Fati ha valaha felépül.
Még egy Alba csere jó lett volna azért :/
Illetve reménykedtem h dembi távozik illetve h Puig is elfogad egy kölcsönt vhova.

Robi71

Valaki csatoljon már egy linket Auba hivatalost.

Harleydavidson

https://www.youtube.com/watch?v=MBH8ZJU7eJo&t=53s&ab_channel=Bundesliga
Ha már Dembi nem megy el akkor legalább ilyen megoldásokat várok tőlük tavasszal.
Na most már magamnak is sok vagyok……..jó éjt!

suba

Kizárnak tartom, hogy Dembi valaha is játszani fog a Barcaban.De van még egy pár játékos, akinek nem látom i a jövőjét.

Robi71

Dembélé kap még szerződés hosszabbítási ajánlatot a klubtól…ebben szinte biztos vagyok. Mert mi vagyunk a Barca and Barca is back, ahogy Laporta is mondta. 😀

Harleydavidson

Könnyen lehet, hogy igazad lesz, de én annak ellenére, hogy egy pötsnek tartom Dembit……a szezon hátralevő részében jól megfingatnám és kihasználnám. Pazarlásnak tartom a padoztatását viszont az öltözői morált nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolná. Nem is beszélve a Barca mint club büszkeségéről…..ha még van neki ilyen az utóbbi évek ténykedései után. Remélem Xavi ezt (is) jól fogja kezelni. Végül is lesz vagy tíz csatára…..ebből azért csak lehet már valamit összekotyvasztani. Talán nem minden alapanyag “romlott” ehhez a főzéshez.

Robi71

Nem látom sehol Auba hivatalos kölcsönszerződését.
De van több meglepetés is….pld Dele Alli ingyen az Evertonhoz. Nemrégiben mégy Real, Barca és 100 millióért. 😀

Harleydavidson

Egyenlőre csak ezt találtam Neked, hogy némileg tompítsam a kíváncsiságod keltette izgalmat…:-)
https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20220201/1001744649/aubameyang-firmado-contrato-barca.html

98
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x