Keressük új cikkíró(i)nkat

Amennyiben valaki ki próbálná magát és érez magában affinitást ne tartsa magában. Teljesen szabad kezet kapna mindenben. 🙂

info@barcanoticias.hu

1.6 7 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
13 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona

Bocsi, hogy beleokoskodom, de a semminél az is több, ha csak egy főcímet tesz fel valaki, tartalom nélkül, a hírek úgy is èrkeznek a kommentek között. A blog azért működőképes már èvek óta, mert kíváncsiak az emberek egymás véleményére. A lènyeg az, hogy ne kelljen már több száz komment közül keresgélni a választ, vagy az új hozzászólást. Elnézést, ha offoltam.

Robi71

Ugyan ezt akartam javasolni én is.

Lackó

Én is ugyanerre gondoltam.Lényeg,hogy a csapat maradjon.Birom,hogy itt szívjuk egymás vérét sokszor,de egy sör mellett ez másképp lenne,ebben biztos vagyok.Nem írok sokszor,de mindíg elolvasom,hogy mizu.

Kritizator

Alkohol mellett?

Mango

Szerintem aki a legaktívabb bevállalhatná…talán robi és te, de lehet tévedek én azért nem vagyok sokat…

Dr Mouse

Miket beszélsz? Robi világosan megmondta, hogy a szerkesztés és a kommentelés két
külömböző dolog!

Kritizator

De ez nem szerkesztés lenne, csak cimadas

Mango

Bocs…elkerülte a figyelmem…ám tényleg? 🤣 én meg azt hittem ugyan az😉

Robi71

Nagybarcelona valóban jó lenne, ő szeret statisztikák és ezeket alátámasztó cikkek után kutatni. Én csak az összkép alapján mondok véleményt vagy ellenvéleményt. 🙂

Gerobarcaa

Ti ketten vagytok a leginformáltabbak GYLS-t nem figyelembe véve.Eleg volna ha egy egy mundo-s vagy bármilyen pletykát pár sorban leirnatok,és kezdődhetne ebből egy eszmecsere.Sajnos nekem nincs időm annyit kutakodni, tőletek tájékozódok,illetve,instán amikbe belefutok.

1/137

Igen, szerintem is ez az egyetlen (de működőképes) megoldás, mióta Sándor62 kiszállt.

Miből áll hetente 1-2 ingertkeltő pár mondatot kitenni ide? A többség úgysem (és soha) Sándor62 csodás felvezetőit reagálta érdemtelenül le, hanem a saját mantráit nyomatja végeérhetetlenül.

Hát akkor rajta, Uraim!

Lackó

Közben 315M Euroért eladtuk a másik 15%-ot is,így a pénzügyi fairplayből kiszabadultunk,nincs tovább 1/4 szabály.Amúgy úgy tudom azt 1/3-ra módosították.Utánnunk a vízözön,nincs mese nyerni kell.

KJDaniel

Sziasztok!
Elnézést az Off témáért de volna egy kérdésem azokhoz akik szoktak beszúrni képeket a hozzászólásukba, hogyan oldjátok meg, hogy képet tudjatok küldeni?
Kerestem már PC-n és telefonon is de sehol nem látok rá lehetőséget.
Előre is köszönöm ha valaki segít! 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x