A Barcelona a következő 9 napban 4 meccset is játszhat

 

Miután a Barcelona már túl van egy 10 napos kimerítő, következetesen halmozódó mérkőzések garmadáján, a következő 9 nap során újabb, potenciálisan 4 ellenféllel kell szembenéznie.

A spanyol Szuperkupa döntőjében aratott elképesztő El Clasico győzelem után az FC Barcelona rendkívül megújúlt hangulatban lesz, és nagyon is olyan csapat lenne, amelyik a legjobb formáját találja a pályán.

A korábbi mérkőzéseiket egyszerre eredményesen és méltóságteljesen végigjátszva, ez a néhány következő mérkőzés viszonylag alacsonyabb színvonalúnak kell lennie a korábbi ellenfelek szintjéhez képest. Az Atletico Madrid, a Real Betis és nemrég a Real Madrid ellen a spanyol Szuperkupában, az FC Barcelona most alacsonyabb színvonalú ellenfelekkel találja szembe magát. A katalánok legközelebb a La Liga és a Copa Del Rey ellenfeleivel találkoznak.

 

FC Barcelona vs Ceuta FC

A Barcelona az AD Ceuta ellen kezdi ezt a 9 napos rohamot, egy olyan csapat ellen, amely a saját bajnoki tabelláját tekintve szigorúan eléggé alulmaradt és tele van küzdelmekkel, jelenleg a tabella legalsó fokán áll. A Copa Del Rey 32. fordulójában való szereplés azonban már bőséges okot ad a Barcelonának arra, hogy ne becsülje le ellenfelét, hiszen a kupaküzdelmek sosem egészen egyszerűek.

A meccs részletei: 

A mérkőzés időpontja: 2023 január 19. (csütörtök) 20:00
Verseny: Copa Del Rey
Forduló: A legjobb 16 közé jutás
Helyszín: Alfonso Murube Stadion

 

FC Barcelona – Getafe CF:

Az AD Ceuta elleni összecsapást követően az FC Barcelona visszatér a La Liga Santander bajnoki küzdelmeihez, a 15. helyen álló Getafe ellen kell helytállnia, hogy folytassa a folyamatos hajszát magára a La Liga bajnoki címre, biztosítva, hogy ne veszítse el jelenlegi 3 pontos előnyét a tabella élén.

A mérkőzés részletei:

A mérkőzés időpontja: 2023. január 22. (vasárnap) 18:30
Verseny: La Liga
Forduló: 17. játéknap
Helyszín: Spotify Camp Nou

 

FC Barcelona – ??? :

Elméletileg, ha a Barcelonának sikerülne legyőznie az AD Ceutát, akkor a szerdai összecsapás a Copa Del Ray negyeddöntője lenne, amelyben a Barcelona egy másik győztes ellenféllel találkozna a 16 közé jutás többi mérkőzéséből.

A mérkőzés részletei:

Időpont: A mérkőzés időpontja: 2023 január 25. (szerda) 20:00
Verseny: Copa Del Rey
Forduló: Negyeddöntő
Helyszín: ???

 

FC Barcelona – Girona FC:

A 9. játéknapon végül az FC Barcelonának még egy bajnoki mérkőzés vár rá, méghozzá a 11. helyen álló Girona FC ellen idegenben, ami aztán az utolsó lenne a 9 nap alatt lehetséges 4 mérkőzésből, a Barcelona pedig ez idő alatt csak egy meccset játszott a Spotify Camp Nouban, miután visszatért Szaúd-Arábiából.

A mérkőzés részletei:

Időpont: 2023. január 28. (szombat) 16:15
Verseny: La Liga
Forduló: 18. játéknap
Helyszín: Estadi Montilivi

 

Ahogyan eddig, úgy a következő mérkőzések is igazi tesztet jelentenek majd a Barcelona állóképességének, és bár egy kis pihenő nem ártana, a katalánok éppen ebben a helyzetben vannak, amit ki kell használniuk. Újabb 4 meccs, ami kulcsfontosságú lehet a szezon szempontjából, de az El Clasico megnyerése után Xavi csapata úgy érzi, mintha újra fellobbant volna benne a láng.

 

Forrás: Barca News Network

 

2.7 12 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
61 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagybarcelona
Nagy Péter

Azt lehet tudni hogy pontosan mit is jelent ez a túlárazós dolog?

“Mint írtunk már róla, a vád szerint néhány játékos esetében a valós értéküknél sokkal magasabb árat határoztak meg, hozzásegítve őket, hogy a megengedettnél lényegesen nagyobb fizetésük és nagyobb teljesítménybónuszuk legyen.”

Ez azt jelenti hogy pl a Barca elhozta ingyen Aubát alacsony fizuért majd beárazta 15 misire és a Chelsea megadja és 3 szor nagyobb fizut ad Aubának az csalás lenne?
Ott van pl a legendás Arthur Pjanics csere.
Ki dönti el hogy Arthur nem ért 60 misit és hogy Pjanics nem ért 50 misit?

Nekem érdekes ez a ” megengedettnél lényegesen nagyobb fizetésük és nagyobb teljesítménybónuszuk legyen.” mondat.

Van egy táblázat hogy mi a megengedett fizetés és teljesítménybónusz maximuma játékosoknál? 🙂

Ha csak ezért ítélték el őket csak akkor sztem vicc az egész mert a klubok határozzák meg mekkorra fizut és teljesítmény bért adnak egy játékosnak függetlenül hogy mennyiért is igazolták.
Ilyen alapon a Mudrik Misinek is megkéne nézni a 80 plusz 20 misis átigazolását mert így 7,5 misis alap fizut kap…
De a lényeg pont az hogy nem azért kap ekkora fizut mert ennyiért igazolták hanem mert ráígértek az Arsenalra..

A többi érintett klub hogy úszhatta meg pénzbírsággal? Kevesebbet csaltak és akkor azzal már nincs nagy baj?
Nem szeretem a Juvét de ahogy 2006-ban se ők voltak az egyedüli bünösök mégis csak ők kapnak komoly büntetést ahogy most is.

Nagybarcelona

https://www.forbes.com/sites/adamdigby/2022/12/03/juventus-investigation-continues-what-did-we-learn-this-week/?sh=3ba12501100f
Megint sikerült a fordítás, hátha a Barcát is be lehet húzni az ügybe 🙂
Semmi köze nincs a konkrèt büntetèshez, ez egy tètel volt. Ha drágábban vesznek, többet adóznak, max egy kiskapu az FFP-re. A lènyeg:
Feketèn fizettèk a játèkosokat. Konkrètan adócsalást követtek el. Azt mondták lemondtak a fizetèsükről a játèkosok, aztán fizettek zsebből. + Meghmisították a könyvelèst ès egyèb nyalánkságok. Erre a 15 pont levonás. Szerintem olcsón megúszták.

Nagy Péter

A két cikk ég és föld..
Az Nso-s nulla akkor mert nem a túláraztatott játékosok miatt büntetik a juvét.
Azért is tartottam nevetségesnek az egészet mert akkor a Barca is érdekelt lenne mert azt tudta akkor is mindenki hogy miről szól az Arthur-Pjanics csere.
Rendbe tenni a költségvetésünket számtanilag.

Az angol cikk szerint 60 misit kézbe kaptak a játékosok amiből Ronaldo 20 misit kapott.Mondjuk vhol azt olvastam hogy nincs rajta az ő aláírása mert sosem adták neki oda azt a papírt.
Így azért már mindjárt érthető miért ítélték el őket.

Bár az számomra nem egyértelmű hogyan is bírt feketén odaadni 60 misit a játékosoknak hogy annak nincs nyoma a költségvetésben.
Tudtommal minden pénzmozgást továbbítani kell a szövetség felé.
Mert pár misit kilehet menteni minden klubtól ilyen olyan ügyekre könyvelve na de 60 misit? 🙂
Lassan 3 éves történet és csak most jutottak el az elmúlt 1 évben hogy 2020-ban csaltak?Olaszban nagyon szigorúan átnézik a csapatokat…

Mondanám hogy a Spanyol se gyorsabb a bartogate ügyben de ott csak kb 1,5 misiről van szó nem 60 misiről…

Nagybarcelona
Nagybarcelona

Most olvasom, hogy a Juve fellebez az ítèlet ellen, ès konkrètan ők is csak a játèkosok túlèrtèkelèsèt emelik ki. Akkor mi van a többi vizsgált tètellel? Aztán lehet jobban járnak, ha csendben maradnak, mert a “fekete kifizetèsek” jóval súlyosabb dolgok. Bár ezeken az olaszokon nem lehet kiigazodni.

Nagy Péter

Végig görgettem a magyar sajtót még a Juve blogot is ott se írnak semmi konkrétumot csak ezt a sablonos Nso cikkest.
Ha tényleg csak ez fogható a Juvéra hogy túláraztak akkor sztem semmi gond ezért nem kell büntetni őket mivel igazából a PSG is meg a City is ezt csinálta csak nem játékost hanem a szponzort áraztak többre mint a valós piaci érték.
A fekete pénzes rész ami durván elítélendő és ott kell a 15 pont ha valóban ez történt.
De nekem továbbra is kérdéses hogy nem tűnt fel eddig a szövetségnek hogy 60 misit vmi eszméletlen dolgokra könyveltek el?
Sőt egyszer már le is zárták a nyomozást hogy nincs gond…
Vmilyen jogcímen a klubnak elkellett könyvelnie ezt a 60 misit ráadásul több milliós részletekben…
.Pl Ronaldo 20 misis bónuszát mire könyvelték le?

Másik problémám hogyha jól emlékszem 6 klubot vizsgáltak és ítéltek el hasonló ügy miatt csak a többiek pénzbüntetést kaptak.
Ami megint csak vicc mert nehogy már az enyhítő körülmény legyen hogy kevesebbet csaltak..
Aki csalt az mindegyik kapjon 10 pont levonást a Juve meg akkor 15-öt.
Így sose tisztul meg az olasz liga ha pár százezer euró megbünteti e kevésbé bünösöket.Ez kb olyna mint az UEFA büntije a PSG-nek.. nesze neked semmi..

Nagybarcelona

https://index.hu/sport/futball/2023/01/21/cristiano-ronaldo-al-nasszr-juventus-per-gazdasagi-vita/
Itt már említi a tiltott könyvelèsi módszert. Nem èrtem mièrt a játèkos túlèrtèkelèst emelik ki mindenhol, mièrt nem az adócsalást, fekete kifizetèseket. Az Olaszok szerint ennyi a büntetès, a Juve sokallja. Örüljenek, hogy nem zárták ki őket. Most jön majd az UEFA. Ha azok sem adnak semmit, akkor a h.lye La Liga felhagyhatna a baromságaival, mert mindenhol lehet mindent.
Közben az IFFHS szerint a brazil a legerősebb bajnokság 🤣

Nagy Péter

De itt se mondja hogy feketén adták a játékosoknak a fizut 😀
Semmitérő újságírás…
Vagy bekell tartani mindenkinek vagy senkinek ilyen egyszerűen kellene felfogni.
A vicc hogy most azt számolgatjuk hogy Depay távozásával 3 misit elkölthetünk akár…. 🙂

A Dél Amerikai bajnokságok és az ottani “Bajnokok Ligája” egyértelmű hogy jóval erősebb mint az Európai…
Nyílván a real is tavaly csak a 6.legerősebb csapat volt..

Nagybarcelona

A PL-ben a tulajok talicskázzák be a pènzeket ismert vagy kètes szponzorációs pènzekből, az olasz klubok ki tudja mit műveltek, a Juve konkrètan adót csalt, erre kap 15 pontos büntetèst. A PSG-t ismerjük, most èppen 60 milliós büntetèsük van felfüggesztve. Írtam, a Reál is furcsa, hogy a játèkosok lenyilatkozzák, hogy nem mondanak le a fizetèsükről, utána papíron mègis mindenki lemondott, minden rendben volt. Aztán a mèdiában is csak a “csúnya” Barcaról lehet olvasni.

Last edited 13 napja by Nagybarcelona
Nagybarcelona

A Barca pedig plusz több tízmilliós adót fog befizetni az államnak (nyári trükk az FFP ellen), ès lehet èvekig nem tud 1az1-ben igazolni. Igazságos. 🙂

Nagybarcelona
Barca79

Felnek egy Real-tol aminek Tuchel az edzoje…..

Nagybarcelona

Múltkor Robi kèrdezte a TOP3 Barca…
Edzőknèl jól elkondolkoztam. Voltak akiket jobban kedveltem, mint másokat, de top edzőnek nevezni? A Real szakmailag, taktikailag elismert edzőket választ, a Barca olyanokat, “akiben benne van a Barca DNS”.

Nagybarcelona

Dani Alves ellen a bíró az óvadèk fizetèsèt elutasítva azonnal börtönbe záratta. Állítólag a vád most már a zakltás (a hölgy alsója alá nyúlt, ezzel vádolták kezdetben) helyett fizikai bántalmazás ès nemi erőszak. Ez nagyon durva. Főleg, ahonnan indult az ügy.

Nagy Péter

Ha 20 évvel ezelőtti fenékfogásokért lelehet darálni 1-1 embert a médiában akkor az ilyen friss esetek jóhogy előtérbe kerülnek.
Nincs itt nagy látni való ezek a játékosok azt hiszik hogy bkit megkapnak és 90%-ban így is van és van amikor ha megkapják utána a leányzó pénzt szeretne kapni az együttlétért mert ha nem kapja meg akkor a nyílvánossághoz fordul.
Sztem itt is ez a történet.
Ilyen ez ha nem fizet…Bmi is lesz a történet vége Alves már veszített eleget.

Nagyi

hogyan baszd el az életed beállva egy este alatt ….sajnálom mert mint focista nagyon szerettem..

Nagybarcelona

Szerintem egy gold diggerről van szó. Honnan hová jutott az ügy. A Pumas közben felbontotta a szerződèsèt. Ha kiderül, hogy ártatlan, ideje lenne pèldát statuálni. Sokszor olvastam, hogy felmentettek valakit hasonló vádak alól, de azt mèg sosem, hogy a vádlót elmarasztalta volna a bíróság.

Nagyi

hát pasz..állítólag kamerák rögzitették az érkezést távozást + voltak orvosi vízsgálatok és ezek alátámasztják a hölgy állításait…szerintem a csajszi egy ideig talán akarta aztán mégsem de Alves már nem nagyon tudott leállni..

Nagybarcelona

A Chelsea leigazolta a Psv-szèlsőjèz Maduekèt??? 35 millió euróèrt. Most kp-t akarnak, Enzo 120-èrt drága, Caicedoèrt tett 60 milliós ajánlat kevèsnek bizonyult, így a Telegraph szerint a 35 milliós (Transfermarkt) èrtèkű Kessièèrt tesznek ajánlatot. Na jó, nagy duzzogva 60 millióèrt vihetik 🤣 Ugyanitt Ferran 50 🙂

Nagyi

FC Barcelona – Real Sociedad.

Nagybarcelona

Ès
Reál Madrid-Atletico Madrid
Mindkèt csapat kemèny ellenfelet kapott, a 4 legjobb csapat egymás ellen játszik a 8 között

Nagybarcelona

Pozitív, hogy otthon játszunk

Nagybarcelona

A legjobb hírt közölte a FIFA, ami a fociban törtènhet. Február 1-től a válogatott meccseken tesztelik, hogy a bírónak meg kell magyaráznia a meccseken hozott VAR-os döntèseit, ès hallható lesz a bíró kommunikációja a VAR szobával. Ez a Barca szurkolóinak szerintem hatalmas előrelèpès. A spanyol bíróknak meg kell magyarázniuk a döntèseiket, mint pl. a szatyros Gil Manzanonak. Tegnapi pèlda, a Villarrealos Morenot Éder Militao fellöki a 16-on belül, a kontrából meglőttèk a továbbjutást èrő gólt.
Vèlemènyek?

Nagy Péter

Ez szép és jó hogy az NFL-ből átveszik ezt a rendszert de kérdem én mit fog változtatni ez egy döntésen hogy ki lesz hangosítva 90 ezer ember előtt ?
Vagy lesz vmi zsűri is..? 🙂
Lahoz bmennyire is egy balfék bíró elszokta mondani a játékosoknak hogy miért ítélt balfékül.. Ez nem változtat a bírói tévedéseken csak fokozza majd az utálatot.

Ettől függetlenül ezzel együtt kellett volna bevevetni a VAR-t már a kezdetektől.

Nagybarcelona

Kevesebb lesz a csalás, kiderül melyik bíró alkalmatlan. A hibás döntèsek nagyobb visszhangot fognak kapni, vègre a bírókat is számon fogják kèrni. (Ebben igazad van, de èlèg volt, hogy tízmillió eurók múlnak hibás döntèseken, lásd BL idei kiesèsünk)
-Dembele buktatása a Bayern ellen. Hát ezt nem lehet kimagyarázni.
-Pedri gólja az Inter ellen. Az új szabály szerint ha a vètlen kezező játèkos csapattársa rúgja a gólt, akkor szabályos (Guardiola ugyancsak nem èrtette egyik meccsükön Rodri gólját vonták vissza). Ha azèrt, mert Fati keze a vállvonal felett volt, akkor Dumfries kezezèse egyértelmű büntető. Nem ismeri a bíró a szabályt?
Persze ehhez kellene a csapatoknak is biztosítani lehetősèget (pl.3) a VAR visszanèzèsère.
Szerintem minden ilyen kezdemènyezès tisztábbá teheti a focit. Gonosz vagyok, de sok olyan kètes szituáció magyarázatára kíváncsi lennèk, ami a Realt segítette. Nem kell messzire menni, elèg a tegnapi meccsükre. Mièrt nem szabálytalan, ha a Villarreal játèkos a 16-on belül a labdát nèzi, hozzáèr, Militao meg oldalról felökleli a vállával. Ez szintèn BL kiesèst èrt, CR7 VS Araujo a Juve visszavágó meccsen, ezzel lettünk másodikak ès kaptuk a PSG-t. Ha naívan hiszek a bírók pártatlanságában, akkor egyes szituációk lehetnek pèldaèrtèkűek, ès hasonló szituációban 2 bíró nem fog 3fèlèt fújni.

Nagy Péter

Most mi az akadálya hogy a bírói tévedések okozóit eltiltsák vagy kivonják a forgalomból? Most is szidja mindenki azokat akik hibáznak semmit nem fog változni.
Nagyobb lesz a visszhang az tény de csak annyi fog változni hogy kiderül hogy mennyire gyenge agyi kapacitású bírók vannak…
Mivel lesz jobb ha elmondja neked a bíró hogy szerinte Militao tegnap testtel lökte el a Villarealos csatárt?Ezért nem adok büntetőt…

Én értem hogy te megtisztulást vársz majd ettől de nem a VAR szobába van megbeszélve hogy most kiszúrunk a Barcával és toljuk a real szekerét.. Hanem jóval előtte füstös szobákban..már ha létezik a királyi maffia hálózat és nemcsak katalán maffia létezik..

Nagybarcelona

Mármint a szabályról.
Kíváncsi lettem volna a holland VAR-os csávó magyarázatára
-Benzema felrúgja Donnarumat, innen indult a menetelèsük, anèlkül szerintem kiesnek a PSG ellen
-Dembele buktatása a 16-on belül a Bayern ellen
-Pedri elvett góljára az Inter ellen
-Elmaradt büntető Dumfries kezezèsènèl
Mindegyik szituációnál ugyanaz a holland bíró ült a VAR szobában.

BarcaForLife

Ez nagyon jo. Amerikaban mar reg igy van. De hidd el van az a penz amiert kiallnak 60000 ember ele es a szemukbe hazudnak

Gerobarcaa

Egy laza edzőmeccsen jutottunk tovább a kupában.
Talán Kessie, és Raphinha merít ebből kis önbizalmat.FTi hozta a szokásosnak mondható csereként beálló gólját.

Faramuci69

Valszeg a vezetőségünk nem hülye teljesen. Mi nem látunk mindent, csomó információ hiányzik. Ha olyan egyszerű lenne világverő csapatot építeni, akkor csak a pénz számítana. Szerencsére ez nem így van. Szerintem már az egy csoda, hogy összeállt a Gavi, Pedri, FDJ középpálya és hogy rátaláltunk Araujora és Baldére is. Ha Fati is vissztérne régi önmagához, akkor van egy zseniális csapat gerinc évekig.

Sajnos Ferran teljesen begörcsölt. Lehetett volna ez másképp is. Lehet Guardiola már érezte ezt, nem tudom. Valszeg ezt még ő sem láthatta. Eric helyzete más volt. Ő nagyon olcsón jött. Xavi próbálta beépíteni, de ő sem tudott szintet lépni még. Vannak remek képességei, de nagy hiányosságai is. Nem hiszem, hogy számottevő pénzt látunk valaha belőle. Ki venné meg? Raphinha esetében még betanulási időről beszélhetünk, anno Henrynek is kellett egy éve, és azért Henry más szintet képviselt. Nem bánnám, ha drága pénzért elvinné az Arsenál, de ne adjuk a vételára alatt, vagy kicsit drágábban. Azért Dembele nem volt mindig ennyire ellenálló a sérüléseknek. Még emléxem, mennyit szidtuk, hogy folyton sérült.

A csapat mozgásban van, mindig vetődnek fel újabb és újabb arcok, szerencsére nem akarunk túl nagy összegekért igazolni. Egyedül jobb hátvéd posztra áldoznék többet, az nagyon nagyon lyukas nálunk.

Középre elfelejteném Iniego Martinezt, túl öreg már. Ha jönne egy jobbhátvéd, akkor középre lenne három klasszis és Alonso + Eric. Nálam Alonso sem maradna sokáig, egyértelműen leszálló ágban van. Albát sem marasztalnám feleslegesen, túl nagy a fizuja.
Aki fix: Stéga, Araujo, Kounde, Chris, Balde, Gavi, Pedri, FDJ, Torre, Lewa, Dembi, Fati?, Inaki?
Akiknek menni kéne: Kessie, Alba, Bellerin, Alonso
Akik mehetnének, ha…: Ferran, Raphinha, Eric, SR, Alba, Busi

Busit szándékosan hagytam a végére. Ő akkora legenda, hogy biztosan nem küldeném el, de az ő kiváltása nem lesz könnyű. persze szuper a Pedri, Gavi, FDJ középpálya, de édes kevés egy szezonra. Ami bíztató, hogy a jelenlegi keret 21 fő, plusz Balde és Torre. Ezt nem kellene nagyon csökkenteni, figyelembe véve az 5+1 cserelehetőséget, kell a 22 fős keret. Nem lesz könnyű megtalálni a megfelelő játékosokat. Amikor ilyen nevek röpködnek, hogy Guedes, Carrasco, Kante, Jorginho, Brozovic, Gündogán, akkor sírni tudnék. Nem lebecsülendő ezen játékosokat, de az ő pályájuk már nem felfelé ívelő ágban van. Oké, egy-egy kiegészítő embernek még talán, de jobb lenne inkább azt hallani, hogy Pavard, Thuram. Persze értem, hogy amíg nincs lóvé, addig várjuk, hogy felnőnek a fiatalok, és hozzuk ingyen a kiegészítőket. Vagy ott vannak a karok 🙁

Eminusz

A hirek szerint mindenben megegyeztunk Gundogannal, aki nyaron ingyen csatlakozik hozzank! 🙂

Gerobarcaa

Akkor van csak értelme ha Busi nem marad.Ha Gavi Pedri duótól veszi el a játékidőt tökön lovom magam

sunt

Vajon ha nevezve van, kap-e perceket is Alarcon? Ha ő beválik, nem kéne senkit igazolni Depay helyett. Majd akkor kell valaki tapasztaltabb, ha sikerül elsózni Ferrant.

Nagybarcelona

A Barca 3,8 milliót költhet új igazolásra.
-Depay kb 4 milliós ára, ès felszabadul 11 milliós bruttó bèrènek (fèlèv) arányos rèsze (9,5 nek a La Liga által engedett 40%-a)
-ugyanitt: a vezetősèg aggódig Ferran Torres mentális állapota miatt, ès pszichológust fogadtak mellè.
🙂

Kritizator
Nagybarcelona

Egybehangzó spanyol èrtesülèsek szerint Depay eladása mellett jogot nyertünk a nyárra 15 millióèrt Carrasco kivásárlására

Gerobarcaa

Valaki elmagyarazná nekem miért segítjük mi az Atleticot évek óta,amíg ők torkoztatnak minket?
Villa,Suarez,Griezmann,most Depay.Mi meg megvehetjük Carrascot 15ert azta mekkora Deal 😂
Semmit nem fejlődtünk az átigazolások kapcsán,Laporta ide vagy oda.
Ha pedig elkezdjük kiárusítani a jövőnket,tehát eladjuk Araujo,Pedri,Gavi,Fati,Balde sort akkor én befejeztem ezzel a klubbal,mert akkor már csak a neve lesz ugyan az,mint amibe gyerekkoromban szerelmes lettem.Divatszurkolónak lehet nevezni bátran,de én kinézem a vezetőségből.Xavit is istenitjuk,de egy fiatalt sem épített be.Balde fel lábbal már itt volt.Araujo,Pedri,Gavi pedig már kezdő volt.
Most hozunk egy huszadrangu túlárazott senkit Depay helyére,ahelyett hogy pl Barbera vagy Yamal megkapná az esélyt,de Ilias is ott van.
De ott van Chad Riad is aki nem kapott esélyt,de Március Alonso kellett,aki bhvnek lassú és felesleges Alba,és Balde mellett, középre meg arra a pár meccsre Riad olcsóbb és fiatalabb megoldás lehetne.Persze tudom,itt azonnali sikerek vannak elvarva,de pl a kupában miért nem lehet őket próbálgatni?

Nagybarcelona

De mièrt Laporta? Mièrt Alemany? A tárgyalások nem rosszak. Egy fèl èves elvágyódó játèkosèrt kaptak 3 milliót, ès a 30+ milliós èrtèkű Carrasco jöhet 15-èrt. Ingyen jött: Depay, Garcia, Aubameyang (Luuk, Adama kölcsön), Christensen, Kessie, Bellerin, Alonso kb. az akkori össz áruk 160 millió (Transfermarkt) helyett ingyen. Arról nem Laporta ès Alemany tehet, hogy a 45 milliós (akkor) Depay 3 millióèrt ès a fizetèsèről lemondva menekül az Atleticoba.

Nagybarcelona

Többen feltettük a kèrdèseket a formáció kapcsán, tegnapi interjú során választ kaphattunk.
Xavi:
“A formáció kevèsbè fontos, a lènyeg a játèkstílus”

Nagybarcelona

Tegnap a másik Barca fórumon olvastam a kommenteket a csúfos BL kiesèsekről, hogy mièrt velünk fordulnak elő ilyen nagy arányú veresègek. Lehet hogy pont ezèrt? “A formáció kevèsbè fontos, a lènyeg a játèkstílus”. Ha már BL kiesès, nekem nem is a kiesèsekkel van problèmám, hanem ahogyan azokat tettük.

Buli78

Én amikor írtam, hogy Ferran egy rakás szar le lettem hurrogva! Pedig így van! Memphist sajnálom, vele is jól kibasztunk., aztán apróert adjuk az Atleticonak. Megint egy riválisunkat erősítve ezzel, de Ferrannak maradnia kell… Nem értem az átigazolási koncepciót Akkor inkább erőltesse már meg magát Xavi, és adjon esélyt neki!

Barca79

Ferran 55 millioba van, reszletekben fizetunk, gondolom senki nem akar adni erte 25 milliot sem. Depay-t meg vittek, menni akart. Ferran is elado ha igazak a hirek, Arsenal-t olvastam pl.

Nagybarcelona

65 millió lehet a vège Ferrannak. 60-nál tart most. 55+5 millió a BL indulásèrt. Sajnos az Arsenal Trossard-ot fogja vinni 30 millióèrt, akinek lejárt volna nyáron a szerződèse, de egy èvet hosszabbított, gondolom, hogy ne ingyen távozzon.
Ferran eszméletlenül gyenge formában. Sokat kritizálom, de tavaly túl lett játszatva, idèn meg nem èrtem. Tegnap is vègigjátszhatta volna a meccset, hátha lő egy önbizalom növelő gólt, de inkább Lewa játszotta vègig. Azèrt nem ennyire gyenge játèkos, de ha így haladunk, nagy bukás lesz belőle.

Nagybarcelona

Közben 25-èrt Trossard hivatalos.

KJDaniel

Remélem így vissza tudjuk hozni Aubá-t legalább..

Gerobarcaa

Úgy tudom nem kivitelezhető,mivel van egy olyan szabály hogy egy éven belül nem igazohat ugyan oda vissza.

Nagybarcelona

Depay 3 millióèrt az Atletico Madrid játèkosa lesz.

Gerobarcaa

Az atleticonak nem adnék el senkit,akkor inkább ülne a padon.Griezmann ügy is undorító volt.Pancserek vagyunk

Nagybarcelona

Ez 7-8 millió a bèrkeretet nèzve fèl èvre, amiből Araujo/Gavi/Balde egyikènek szerződèse megoldódik. Elèggè megszivatták már Depayt így is, aki ingyen jött, lemondott a fizetèse harmadáról, ami idèn magasabb lenne, de inkább a játèkot választja, mint a padon ülve nèzze Ferran meg Raphinha szerencsètlenkedèsèt. Minap írták, nem èrti mièrt nem játszik, jobb formában èrzi magát, mint egyes csapattársai. Nem inkább azok a hibásak akik nem tudtak mit kezdeni ilyen játèkosokkal, mint Villa, Suarez, Griezmann vagy Depay? Az Atletico pedig köszöni szèpen. Tavalyelőtt linkeltem, Suarez annyi gólt szerzett, mint 3-4 támadónk együttvève. Hát nem kockáztatok nagyot, ha Depay kezdő lesz, ő is több gólpontot fog összehozni, mint Ferran meg Raphinha együtt.

Nagy Péter

Én annyira rossz üzletnek nem gondolom,mivel nálunk nem játszik a nyáron lejár a szerződése és így hogy most elmegy kapunk 3-4 misit érte plusz a fizetése is 5 hónapra kb bruttó 4 misi és ha minden igaz nyáron Carrascot 20 misiért vihetjük ha kell.
Ezzel szemben ha marad leüli a szezont a padon felveszi a az 5 hónapra bruttó 4 misis fizut és még a 3-4 misis átigazolási díj is bukik.Nyáron meg ugyanúgy aláír az Atleticohoz mint most..
Sztem a vezetőség kihozta a maxot egy olyan játékosból akivel nem számol Xavi és lejár a szerződése nyáron főleg ha igaz a Carrascos 20 misis hír.
idén nem veszélyes a bajnoki címünkre az Atletico így igazából mindegy hogy most megy oda vagy nyáron.

Gerobarcaa

De miért akar helyette valakit hozni Xavi,ha Depay sem játszott? Elvileg a mai edzésen nem is jelent meg Depay.

KJDaniel

Szánalmas!!
Hihetetlen, hogy mennyire amatőrök, inkompetensek és hülyére vehetőek vagyunk minden eladásnál.
az Atletinek még hányszor szeretnénk apróért odaadni a legjobb góllövőinket??

Mikor kaptunk vissza ezekből a gesztusokból bármit?
Körbe röhögtek minket a Carrascós csere hallatán és megmondták, hogy 60 millió mi meg szégyen szemre odaadjuk nekik sz@ros 3 millióért Depay-t?
Vicc!!

KJDaniel

David Villa – 5 millió
Griezmann – 20 millió (120-ért vettük)
Suárez – ingyen
Depay – 3 millió
Kíváncsian várom ők vajon mikor fognak rajtunk bármelyik játékosukkal is segíteni!
Ha meghalljàk, hogy érdekel minket valaki, még fel is verik az árát duplájára.
Csak én vagyok ezen ennyire felháborodva, hogy folyamatosan hülyét csinálnak belőlünk?

Nagybarcelona

Ismered a körülmènyeket. Ingyen jött, fèl èv van a szerződèsèből, nem játszik, maradni akart Spanyolországban. Akkor mit tehetnènek. Azt kène s.ggberúgni, aki miatt Depay ès Auba összesen 15 millióèrt távoztak, ès idehozta Ferrant ès Raphinhat 130 millióèrt.

Nagybarcelona

https://barcauniversal.com/barcelona-working-on-signing-a-replacement-for-memphis-on-xavis-demand/
Xavi új támadót követel Depay helyère.
Szóval Auba ès Depay nem volt jó, de Ferran ès Raphinha 130-èrt igen, de hozzanak mèg, ha nincs pènz egy kutyaütőt, ha van pènz, akkor egy új Ferrant 50-60 millióèrt.
Közben Jutgla elment fillèrekèrt, Abde kölcsönben. Nem lenne cèlszerűbb felhozni Barbera, Luzzi, Angel, Achomach, Blanco, Yamal valamelyikèt arra a 2 meccsre fèl èv alatt amennyi lehetősèget Depay kapott?

g4brielsmith

Amikor Memphis Depay az FC Barcelonát választotta nagyon-nagyon boldog voltam, hiszen a Lyonba újra azt teljesítményt nyújtottam, ami miatt van Gaal annó leigazolta a “vörös ördögökhöz”. Bár nem tudott Lionel Messivel együtt játszani tavaly 28 tétmérkőzésen 12 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Sajnálom, hogy Ferran Torres érkezésével teljesen háttérbe szorult. Meg is értem Nagybarcelona által említett nyilatkozatàt, hogy nem érti miért nem kap/kapott több lehetőséget. Sok sikert neki Madridban, bár remélem ellenünk nem fog remekelni.

Az El Clásicora kitérve nagyon meglepett Xavi és végre láttam azt az elánt, amit mindig is akartam a fiúktól, ha felhúzzák a gránátvörös-kék mezt. Én Xavi helyében hosszabb távon játszatnám Gavit madrid elleni pozíciójában. Viszont ha marad a 4-2-3-1-es hadrend simán érkezhetne Ruben Neves az öreg Busquets helyére, hiszen az angol csapatnál is hasonló felállásban játszanak sok esetben.

Zárásként pedig annyit írnék, hogy köszönöm Koeman! Nem gondolom, hogy Setien, Valverde, Enrique vagy éppen Xavi meglépte volna-e azt, amit a holland legenda és beépíti a jelenlegi csapatunk mondhatni gerincét.

Nagy Péter

Koemanhoz annyit hogy azt ne felejtsük el hogy amíg Coutinho nem sérült le őt játszatta Pedri helyett pedig akkor is látszott hogy micsoda különbség van ha Pedri van a pályán és nem Coutinho.
Azért idén olvastam itt jó párszor olyan véleményt ősszel hogy Gavit nem kellene kezdőbe rakni…
Másrészt mivel nem igazolhattunk így meg is volt kötve a keze hogy a túlfizetett sokszor sérült balfékeket rakja be vagy a tehetséges fiatalokat.
Ettől függetlenül ha másért nem is de azért mert berakta őket dícséret jár neki.

A Neves gyerekből én nem kérnék kb 40 misiért mert az is bukta lesz.
Ezerszer inkább egy Kante 10 misis aláírási pénzzel 7 misis fizuval.

Nagybarcelona

+1
Èn is így látom. Mit fogsz kapni a Koemanozásèrt, ahogy èn is kaptam már eleget 🙂
Auba ès Depay távozásával sajnos gyengült a keret. Raphinhanak ès Ferrannal nagyon össze kell kapnia magát, vagy ők lesznek a következő flopok összesen 130 millióèrt, ami a jelenlegi anyagi helyzetünkben katasztrófával èr fel, főleg ha megint hozunk valakit tízmilliókèrt, aki vagy beválik, vagy nem.

g4brielsmith

+1: Víctor Barberá szerződése lejár a nyáron. Óriási hiba lenne a 18 éves játékos elengedése, hiszen a második csapat legeredményesebb játékosa.
+2: Ha már annyira pótolni akarják Memphist én vissza vásárolnám Ferran Jutglát!

Nagybarcelona

Pont ma olvastam, hogy nem sok esèlyt látnak, hogy Barbera hosszabbítson. Nagyon tehetséges srácnak tűnik. Èn őt hoznám fel arra a nèhány meccsre, hátha beválik ès hosszabbít.

61
0
Would love your thoughts, please comment.x